| | |
09.02.2011 11:33 -
Dvojhmotný zotrvačník - výměna za jednohmotný
|
2372627
|
|
stano1
|
|
|
Ahojte vetci.
Chcem sa spýta,má niekto osobnú skúsenos s náhradou dvojhmotného zotrvačníka za jednohmotný?
Mám Hdi 250 Nm. Vežmi váne uvaujem o jeho nahradení jednohmotou,len mám obavy zo zničenia prevodovky,robí sa originál náhrada s odpruenou lemelou - .link.
U som raz dvojhmotu menil cca-700 a asi po 40 000 km je to rozmrskané znovu.Bolo to zapríčinené čiastočne aj servisom(nie citroen), lebo mi po výmene neodvzdunili spojku a zaberala vežmi vysoko.
Znovu to ramotí a pri zábere to má velmi gumový nábeh,tak to chcem vymeni nech sa mi to niekde nerozsype.
Čo vy na to? Pomôte mi sa rozhodnú!
Ahojte vetci.
Chcem sa spýta,má niekto osobnú skúsenos s náhradou dvojhmotného zotrvačníka za jednohmotný?
Mám Hdi 250 Nm. Vežmi váne uvaujem o jeho nahradení jednohmotou,len mám obavy zo zničenia prevodovky,robí sa originál náhrada s odpruenou lemelou - http://www.mjauto.cz/html/dvouhmotovy_setrvacnik.html.
U som raz dvojhmotu menil cca-700 a asi po 40 000 km je to rozmrskané znovu.Bolo to zapríčinené čiastočne aj servisom(nie citroen), lebo mi po výmene neodvzdunili spojku a zaberala vežmi vysoko.
Znovu to ramotí a pri zábere to má velmi gumový nábeh,tak to chcem vymeni nech sa mi to niekde nerozsype.
Čo vy na to? Pomôte mi sa rozhodnú! :nevim :-)) :nevim
|
|
09.02.2011 15:36 -
Re: Dvojhmotný zotrvačník - výměna za jednohmotný
|
2372645
|
|
TheOne
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 373 |
|
|
Asi takhle originál náhrada je blbost.. jestli to bylo zapříčiněné servisem měl jsi to bohuel reklamovat, pro patně odvedenou práci, horí je pokud to bylo někde po známosti... jednohmotu bych tam nedával, připraví se o jízdní komfort, kopání, vibrace atd... Změň servis.. Jednohmotou nic nevyřeí! Kdy tak jsi zkus pojku odvzdunit sám, moná něco zachrání. Jinak je to koda, 700 euro není zrovna málo za patně odvedenou práci..
Asi takhle originál náhrada je blbost.. jestli to bylo zapříčiněné servisem měl jsi to bohuel reklamovat, pro patně odvedenou práci, horí je pokud to bylo někde po známosti... jednohmotu bych tam nedával, připraví se o jízdní komfort, kopání, vibrace atd... Změň servis.. Jednohmotou nic nevyřeí! Kdy tak jsi zkus pojku odvzdunit sám, moná něco zachrání. Jinak je to koda, 700 euro není zrovna málo za patně odvedenou práci..
|
|
09.02.2011 19:20 -
|
2372663
|
|
jumep
|
|
|
nuze, teraz celu sadu aj zo spojkou kupis za 400 ...
ta jednohmota je blbost, budes citit vsetko na spojke a zaber bude hodne tvrdy nez si nauceny
nuze, teraz celu sadu aj zo spojkou kupis za 400 ...
ta jednohmota je blbost, budes citit vsetko na spojke a zaber bude hodne tvrdy nez si nauceny
|
|
09.02.2011 20:06 -
|
2372667
|
|
DOUFAK
|
|
|
jumep napsal(a): nuze, teraz celu sadu aj zo spojkou kupis za 400 ...
Jumep má pravdu.V Praze jsem se u známého svezl s jednohmotou 2.O HDi C5 a VECHNY Vás UJITUJU,e je to NAPROSTÁ katastrofa a s originálem je to nesrovnatelné !!! O čem jsem se vzápětí přesvědčil ve své C5.Jako,kdy jedete s traktorem,trhání,kubání,hlučnost,značná tvrdost - no úplný ZETOR.Opravdu NEZVYK. Take,kdo chce KOLENOVRTIT - má monost a přeji hezké svezení a dlouhou ivotnost ... Je to jako současná dovolená v Egyptě - LEVNĚ,ale nebezpečně.
Jumep má pravdu.V Praze jsem se u známého svezl s jednohmotou 2.O HDi C5 a VECHNY Vás UJITUJU,e je to NAPROSTÁ katastrofa a s originálem je to nesrovnatelné !!! O čem jsem se vzápětí přesvědčil ve své C5.Jako,kdy jedete s traktorem,trhání,kubání,hlučnost,značná tvrdost - no úplný ZETOR.Opravdu NEZVYK. Take,kdo chce KOLENOVRTIT - má monost a přeji hezké svezení a dlouhou ivotnost ... :-( Je to jako současná dovolená v Egyptě - LEVNĚ,ale nebezpečně.
|
|
09.02.2011 20:10 -
|
2372668
|
|
tomikm
|
Město: Tabor, Auto: Toyota Auris TS hybrid | Počet příspěvků: 443 |
|
|
a je to určitě setrvákem, nemůe to být něco jiného, třeba řemenice na klikovce?
a je to určitě setrvákem, nemůe to být něco jiného, třeba řemenice na klikovce?
|
|
09.02.2011 22:10 -
|
2372712
|
|
stano1
|
|
|
Diky za reakcie a rady je pravda e tá jednohmota bude dos tvrdá,tie mám chu na dvojhmotu,ale má sa mi to znovu rozhasi....
No 400 je lepie ako 700,Peo,aká je to sada?Valeo? originál tam bol Luk teraz tam mám Valeo
Diky za reakcie a rady je pravda e tá jednohmota bude dos tvrdá,tie mám chu na dvojhmotu,ale má sa mi to znovu rozhasi....
No 400 je lepie ako 700:-)),Peo,aká je to sada?Valeo? originál tam bol Luk teraz tam mám Valeo
|
|
09.02.2011 22:10 -
|
2372713
|
|
jumep
|
|
|