07.01.2011 14:41 -
Víčko chladící kapaliny
|
2368710
|
|
JIRKA
|
|
|
PROSIM O RADU JAK DOTÁHNOUT VIČKO HLADICÍ KAP., V MANUALU PISOU SPRÁVNĚ DOTÁHNOUT,ALE JA NEVÍM CO JE TO SPRÁVNĚ, JESTLI NADORAZ NEBO JINAK. JESTLI NĚKDO VÍ, CO JE TO SPRAVNĚ, PROSÍM O RADU.PO DOLITÍ KAPALINY MI UBYDE ASI TAK 3 DCL A PAK UZ NEUBÝVA, ALE SIGNALIZUJE MI TO PRUCHU, PO DOLITÍ MAM ZASE TÝDEN POKOJ NEZ SE ZNOVA ROSVÍTÍ ZAVADA. MYSLÍM SI E ZÁVADA JE VE VIČKU NEDO JEN V JEHO DOTAENÍ. POKUD TO NĚKDO VÍ, DÍKY PRĚDEM ZA RADU, JIRKA.
PROSIM O RADU JAK DOTÁHNOUT VIČKO HLADICÍ KAP., V MANUALU PISOU SPRÁVNĚ DOTÁHNOUT,ALE JA NEVÍM CO JE TO SPRÁVNĚ, JESTLI NADORAZ NEBO JINAK. JESTLI NĚKDO VÍ, CO JE TO SPRAVNĚ, PROSÍM O RADU.PO DOLITÍ KAPALINY MI UBYDE ASI TAK 3 DCL A PAK UZ NEUBÝVA, ALE SIGNALIZUJE MI TO PRUCHU, PO DOLITÍ MAM ZASE TÝDEN POKOJ NEZ SE ZNOVA ROSVÍTÍ ZAVADA. MYSLÍM SI E ZÁVADA JE VE VIČKU NEDO JEN V JEHO DOTAENÍ. POKUD TO NĚKDO VÍ, DÍKY PRĚDEM ZA RADU, JIRKA.
|
|
07.01.2011 14:46 -
Re: Víčko chladící kapaliny
|
2368712
|
|
tief
|
|
|
1) Vypni si CAPS LOCK !
2) vicko utahujes s citem ale na doraz
1) Vypni si CAPS LOCK !
2) vicko utahujes s citem ale na doraz
|
|
07.01.2011 16:12 -
Re: Víčko chladící kapaliny
|
2368725
|
|
jruze
|
|
|
Asi by mněl zajet někam - někým kdo o autě něco ví ně pořád dolívat chladičku - zřejmě je tam něco patně-můe to tlakovat ,nebo někde téct.
Asi by mněl zajet někam - někým kdo o autě něco ví ně pořád dolívat chladičku - zřejmě je tam něco patně-můe to tlakovat ,nebo někde téct.:nevim
|
|
| |