| | |
04.06.2013 17:35 -
Re: Kulisa radiacej páky
|
2586586
|
|
řepák
|
Město: Praha 6, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 105 |
|
|
Lanovod je OK , vypadlo to ,,přepákování,, ta vrchní ... včetně toho vehementu z al. 1700,- u C , ale jeliko se to u nevyrábí tak mají náhradu včetně lanovodů - to je ta draí verze a ta je za 7100,- .
Kadopádně nejdřív samozřejmě ta levnějí verze a zítra kolem 17.hod. budu vědět co a jak .
Pokud to dopadne + tak nechám jetě rovnou vyměnit př. kotouče , ty pak v origo za 2.500,- a neoriginály za 2,-
Lanovod je OK , vypadlo to ,,přepákování,, ta vrchní ... včetně toho vehementu z al. 1700,- u C , ale jeliko se to u nevyrábí tak mají náhradu včetně lanovodů - to je ta draí verze a ta je za 7100,- .
Kadopádně nejdřív samozřejmě ta levnějí verze a zítra kolem 17.hod. budu vědět co a jak .
Pokud to dopadne + tak nechám jetě rovnou vyměnit př. kotouče , ty pak v origo za 2.500,- a neoriginály za 2,-
|
|
10.09.2013 17:54 -
|
2616852
|
|
nablik
|
Město: Kunín, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 6 |
|
|
Zdravím, mám problém s řazením.Kdy chci ráno jed do rachoty nemůu zařadit 1ku ani 2ku Řadicí páka nejde pohnout skoro vůbec do boku, rychlosti musím celkem taky hledat, po ujetí pár km kdy se auto zahřeje tak řazení poleví a páka u jde relativně dobře do stran.Myslíte, e se musí vymněnit táhla řazení s kulisou nebo by byla i nějaká levnějí verze jak to rozhýbat?Zkouel jsem se dostat pod gumu v řadičce, e bych to tam prostřík WDčkem ale nějak se mi to nepodařilo
Zdravím, mám problém s řazením.Kdy chci ráno jed do rachoty nemůu zařadit 1ku ani 2ku :-(((( Řadicí páka nejde pohnout skoro vůbec do boku, rychlosti musím celkem taky hledat, po ujetí pár km kdy se auto zahřeje tak řazení poleví a páka u jde relativně dobře do stran.Myslíte, e se musí vymněnit táhla řazení s kulisou nebo by byla i nějaká levnějí verze jak to rozhýbat?Zkouel jsem se dostat pod gumu v řadičce, e bych to tam prostřík WDčkem ale nějak se mi to nepodařilo :-(
|
|
10.09.2013 18:18 -
|
2616859
|
|
nablik
|
|
|
Hmm, take budu muset na zvedák, shodit výfuk a vechny kryty....Kua, to zase bude sranda. No snad na to zítra v práci bude čas.Doufám, e tam něco načučím a snad i popravím, nebude tam na mě čekat nějaký nečekaný překvapení? Nikdy jsem to nedělal
Hmm, take budu muset na zvedák, shodit výfuk a vechny kryty....Kua, to zase bude sranda. No snad na to zítra v práci bude čas.Doufám, e tam něco načučím a snad i popravím, nebude tam na mě čekat nějaký nečekaný překvapení? Nikdy jsem to nedělal :-d
|
|
10.09.2013 19:53 -
|
2616872
|
|
pavouk77
|
Město: Karlovy Vary, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 18 |
|
|
je to dva měsíce co mě oprava na mé 2.0Hpi stála 7900 dúvod náhradní díl jen komplet a jetě dovoz a z francie a začalo to nevině li patně zařadit 1 a 2 kvalt a byla velká vúle na altr páce a skončilo to tím e lo řadit jen 3 a občas 4
je to dva měsíce co mě oprava na mé 2.0Hpi stála 7900 dúvod náhradní díl jen komplet a jetě dovoz a z francie a začalo to nevině li patně zařadit 1 a 2 kvalt a byla velká vúle na altr páce a skončilo to tím e lo řadit jen 3 a občas 4:-(
|
|
11.09.2013 17:55 -
|
2616974
|
|
nablik
|
|
|
pavouk77 napsal(a): je to dva měsíce co mě oprava na mé 2.0Hpi stála 7900 dúvod náhradní díl jen komplet a jetě dovoz a z francie a začalo to nevině li patně zařadit 1 a 2 kvalt a byla velká vúle na altr páce a skončilo to tím e lo řadit jen 3 a občas 4
Člověče to mě nestra, teď jsem do toho nasypal cca 15 000,- za rozvody, výbrus hlavy, sedla, filtry atd. a to jetě musím nechat setelovat LPG bo to cuká kdy se chci prudčeji rozjed. Take jak to tak vypadá holka půjde co nevidět do světa bo s mateřské a mýho podprůměrnýho platu to nedám do kupy ani za rok
Člověče to mě nestra, teď jsem do toho nasypal cca 15 000,- za rozvody, výbrus hlavy, sedla, filtry atd. a to jetě musím nechat setelovat LPG bo to cuká kdy se chci prudčeji rozjed. Take jak to tak vypadá holka půjde co nevidět do světa bo s mateřské a mýho podprůměrnýho platu to nedám do kupy ani za rok :-((((
|
|
11.09.2013 20:41 -
|
2616997
|
|
nablik
|
|
|
Zpátečku mám klasiku, jak říká, od sebe do zadu. Ale nevím zda bych to sám zvládl vyměnit a k tobě je to 360km Monost zvedáku mám jen v práci zadáčo bo dělám v pneuservise ale není to na celý den,jak přijede zákazník, zvedák musí bejt volnej.Jestli se k tomu zítra dostanu, zkusím na to mrknout ze spodu jak to tam vyglondá.
Zpátečku mám klasiku, jak říká, od sebe do zadu. Ale nevím zda bych to sám zvládl vyměnit a k tobě je to 360km :-(((( Monost zvedáku mám jen v práci zadáčo bo dělám v pneuservise ale není to na celý den,jak přijede zákazník, zvedák musí bejt volnej.Jestli se k tomu zítra dostanu, zkusím na to mrknout ze spodu jak to tam vyglondá.:-))))
|
|
| |
|
|