| | |
06.05.2018 13:25 -
Re: Cvakání v motorovém prostoru
|
3155189
|
|
Airwind
|
Město: Most, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X | Počet příspěvků: 23 |
|
|
Tak podavam hlaseni: uz cca.mesic po zajeti novych rozvodu, byla vadna remenice, v jeji prostredni casti byla volna a celkove odrena, i kryt rozvodu byl od ni odreny.
Momentalne auto tedy funkcni a bezproblemu.Ale zacina zlobit spojka.To aby toho nebylo malo
Kazdopadne ted zvuk z kabiny take zmizel, jak se zdalo nekterym napnuti toho rozvodoveho remene.
Takze co se tyce cvakani a pazvuku, je to pryc.
Tak podavam hlaseni: uz cca.mesic po zajeti novych rozvodu, byla vadna remenice, v jeji prostredni casti byla volna a celkove odrena, i kryt rozvodu byl od ni odreny.
Momentalne auto tedy funkcni a bezproblemu.Ale zacina zlobit spojka.To aby toho nebylo malo :-D
Kazdopadne ted zvuk z kabiny take zmizel, jak se zdalo nekterym napnuti toho rozvodoveho remene.
Takze co se tyce cvakani a pazvuku, je to pryc.
|
|
01.04.2019 14:53 -
Nepravidelne cvakani pod kapotou
|
3214156
|
|
Martas6
|
Město: Kresetice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V Exclusive Break | Počet příspěvků: 12 |
|
|
Dobry den
Rad bych se zeptal dnes rano po natoceni auta c5 ll 2.2hdi se ozvalo nepravidelne cvakani pripada me na strane spolujezdce cca 5minut po rozjezdu a zahrati to prestalo a cely den v pohode zasilam link zvuku sice z jineho zdroje , ale presne tento zvuk.
.link.
Poradi nekdo? Dekuji
Dobry den
Rad bych se zeptal dnes rano po natoceni auta c5 ll 2.2hdi se ozvalo nepravidelne cvakani pripada me na strane spolujezdce cca 5minut po rozjezdu a zahrati to prestalo a cely den v pohode zasilam link zvuku sice z jineho zdroje , ale presne tento zvuk.
https://www.youtube.com/watch?v=bUo4ZB8RXFY
Poradi nekdo? Dekuji
|
|
01.04.2019 16:33 -
Re: Nepravidelne cvakani pod kapotou
|
3214160
|
|
jruze
|
|
|
Martas6 napsal(a): Dobry den
.link.
Poradi nekdo? Dekuji
Volnoběka na altiku a řemenice na klikovce (asi - z nahrávky to moc nejde)
Volnoběka na altiku a řemenice na klikovce (asi - z nahrávky to moc nejde)
|
|
01.04.2019 16:50 -
Re: Nepravidelne cvakani pod kapotou
|
3214161
|
|
Martas6
|
Město: Kresetice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V Exclusive Break | Počet příspěvků: 12 |
|
|
Je zvlastni ze to dela jen rano pri studenem motoru . Predpokladal bych ze by ta volnobezka byla slyset porad.
a oprava by stala kolik asi?
Je zvlastni ze to dela jen rano pri studenem motoru . Predpokladal bych ze by ta volnobezka byla slyset porad.
a oprava by stala kolik asi?
|
|
01.04.2019 17:58 -
|
3214166
|
|
Martas6
|
|
|
4 hodiny auto stalo tak jsem ted natocil video rad bych nazor dekuji.
.link.
4 hodiny auto stalo tak jsem ted natocil video rad bych nazor dekuji.
https://youtu.be/8Ipu2LtDhVo
|
|
14.07.2023 16:55 -
Cvakání v motoru, čerpadlo?
|
3364269
|
|
Janmusil10
|
Město: Borovany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 17 |
|
|
Jeliko servis u nestihnu, zeptám se na víkend tady. Můe to cvakání vznikat z čerpadla? Je to na výměnu?
Video: .link.
Jeliko servis u nestihnu, zeptám se na víkend tady. Můe to cvakání vznikat z čerpadla? Je to na výměnu?
Video: https://youtu.be/B8l4c8XYPCQ
Přílohy: IMG_4100.jpeg ( 1020851b ) - Zvuk jde podle poslechu odsud |
|
17.07.2023 14:18 -
Re: Cvakání v motoru, čerpadlo?
|
3364373
|
|
Hanz 397
|
|
|
Myslím, e ten zvuk opravdu dělá vývěva.
Odpoj od ní podtlaky (má myslím 2 vývody), jestli to přestane...
Myslím, e ten zvuk opravdu dělá vývěva.
Odpoj od ní podtlaky (má myslím 2 vývody), jestli to přestane...
|
|
17.07.2023 19:39 -
Re: Cvakání v motoru, čerpadlo?
|
3364384
|
|
Carlík
|
Město: Prostějov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 256 |
|
|
Taky mi cvakala, vymen ji neni to tak strasna cena ja bral Pierburg.
Taky mi cvakala, vymen ji neni to tak strasna cena ja bral Pierburg.
|
|
05.09.2023 17:49 -
Cvakanie od motoru c5 III 2.0 120kW
|
3367394
|
|
crussader
|
Město: Galanta, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 229 |
|
|
Zdar borci,
poslednych par dni evidujem divne cvakanie od motoru z oblasti hlavy valcov. Aspin som to tak zdedukoval. Pokusim sa sem pridqt video, kde je mozne zacut tieto zvuky. Auto nema problem s vykonom, dnes som bol aj na diagnostike, bez zavad a absolvoval som aj EK a STK be jedineho problemu.
Ostava mi tak ziostit co mi to tqm klepoce. Auto mam cca 8-9 rokov, teda viem ze klepotanie tam nema co robit.
Vopred dakujem za kazdu radu, pripadne nasmerovanie. Samozrejme sa s tym chystam do servisu, no vase rady sa mozu hodit.
Video: .link.
Frekvencia cvakania sa meni v zavistlosti od otacok motoru.
Zdar borci,
poslednych par dni evidujem divne cvakanie od motoru z oblasti hlavy valcov. Aspin som to tak zdedukoval. Pokusim sa sem pridqt video, kde je mozne zacut tieto zvuky. Auto nema problem s vykonom, dnes som bol aj na diagnostike, bez zavad a absolvoval som aj EK a STK be jedineho problemu.
Ostava mi tak ziostit co mi to tqm klepoce. Auto mam cca 8-9 rokov, teda viem ze klepotanie tam nema co robit.
Vopred dakujem za kazdu radu, pripadne nasmerovanie. Samozrejme sa s tym chystam do servisu, no vase rady sa mozu hodit.
Video: https://drive.google.com/file/d/1zPppFXyOhf7JPJnfiv8ggzRhQW4BbJ0K/view?usp=drivesdk
Frekvencia cvakania sa meni v zavistlosti od otacok motoru.
|
|
05.09.2023 19:31 -
Re: Cvakanie od motoru c5 III 2.0 120kW
|
3367397
|
|
Hanz 397
|
|
|
Vývěva?
Zkus z ní odpojit tu plastovou hadici, jestli se to změní, nebo to přestane...
Vývěva?
Zkus z ní odpojit tu plastovou hadici, jestli se to změní, nebo to přestane...
|
|
11.09.2023 16:07 -
Re: Cvakanie od motoru c5 III 2.0 120kW
|
3367639
|
|
Janmusil10
|
Město: Borovany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 17 |
|
|
Určitě vývěva. Asi měsíc zpět jsem řeil úplně to stejné. Dokonce je tu na forum někde video s mým totoným cvakáním
Určitě vývěva. Asi měsíc zpět jsem řeil úplně to stejné. Dokonce je tu na forum někde video s mým totoným cvakáním :palec
|
|
06.11.2023 20:01 -
|
3370511
|
|
Nieber
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Ahojte,
podobne ako kolegom nado mnou sa ozýva cvakanie z oblasti vývěvy, viď video. Predtým, ne sa pustím do prípadnej výmeny, by som sa chcel spýta, či vie niekto, čo presne býva príčinou a prípadne ako vežmi je výmena urgentná.
Je pri výmene niečo, na čo si da extra pozor? Prípadne je potrebné vývěvu pred namontovaním zžahka premaza olejom?
Odkaz na video: .link.
Ahojte,
podobne ako kolegom nado mnou sa ozýva cvakanie z oblasti vývěvy, viď video. Predtým, ne sa pustím do prípadnej výmeny, by som sa chcel spýta, či vie niekto, čo presne býva príčinou a prípadne ako vežmi je výmena urgentná.
Je pri výmene niečo, na čo si da extra pozor? Prípadne je potrebné vývěvu pred namontovaním zžahka premaza olejom?
Odkaz na video: https://drive.google.com/file/d/1E-LHS-QBBNbuqO2dFn3oGIAM9pFESWW7/view?usp=drive_link
|
|
| |
|
|