| | |
12.03.2017 21:24 -
Re: Cvakání v motorovém prostoru
|
3049047
|
|
DOUFAK
|
|
|
Kdy nesvítí mazání,tak by nemuselo být tak zle. Co je onen system motor faulty ?
Kdy nesvítí mazání,tak by nemuselo být tak zle. Co je onen system motor faulty ?
|
|
12.03.2017 21:29 -
|
3049053
|
|
jruze
|
|
|
mirasa napsal(a): Nejsem mechanik, ale co my říkali ti moji dva kluci nezávisle na sobě, tak ty ály prý nemají zámky, tak stačí aby se pootočily. Mazání neprobliklo, nemůu tvrdit na 100 procent, ale řízením se ívím, tak na palubku zírám snad víc ne na cestu. Hláka System motor faulty, nebo tak nějak, proběhla a při tom najídění na odtah. Já myslel, e 3.0 hDi je jen zvětený vrtání, nebo jak to říct, byl jsem na tom, e konstrukčně je stejný. No měl jsem si asi připlatit, rozhodoval jsem se mezi 2.2 a tímhle. No chybka.
Já jsem magor ale biturbo mi stačí, kdyby dávali do C5 II 3.0 hádě asi bych se po něm koukal,X7 ? mně nějak neláká ale no třeba časem by mne zajímala 150Kw jinak pořád mne nějak přitahuje rádoby citroen C-croser 4x4 120Kw (ono není a nebude z Citroenu co vybírat)
Já jsem magor ale biturbo mi stačí, kdyby dávali do C5 II 3.0 hádě asi bych se po něm koukal,X7 ? mně nějak neláká ale no třeba časem by mne zajímala 150Kw jinak pořád mne nějak přitahuje rádoby citroen C-croser 4x4 120Kw :nevim (ono není a nebude z Citroenu co vybírat)
|
|
12.03.2017 21:36 -
|
3049056
|
|
mirasa
|
Město: Dýina, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.7 V6 HDi 208k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 98 |
|
|
Tak já mám doma I staříka, 2.0 hDi, je to nezmar, 12 let a jen olej, výfuk, brzdy a hned po koupi ramena. Nedám na něj dopustit, tady s X7 jsem si chtěl udělat radost. Vybíral jsem a asi přebral. Ten v tom Jaguáru měl stejnou 2.7 jako má Citroen a taky skončil u polomotoru. Ale druhý mechanik tvrdí, e to u dělali na C6, tak budu doufat.
Tak já mám doma I staříka, 2.0 hDi, je to nezmar, 12 let a jen olej, výfuk, brzdy a hned po koupi ramena. Nedám na něj dopustit, tady s X7 jsem si chtěl udělat radost. Vybíral jsem a asi přebral. Ten v tom Jaguáru měl stejnou 2.7 jako má Citroen a taky skončil u polomotoru. Ale druhý mechanik tvrdí, e to u dělali na C6, tak budu doufat.
|
|
19.03.2017 20:55 -
|
3051588
|
|
mirasa
|
Město: Dýina, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.7 V6 HDi 208k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 98 |
|
|
Tak motor skoro rozebrán, v oleji pár kusů eleza, plíky cca 2x2 cm, sací ko čistý. Jestli jsem dobře pochopil, ála u druhýho a třetího válce v řiti. Plus hláená chyba se patně dovřeným vstřikem na druhým válci. Tak snad to neodneslo jetě vstřikování.
Tak motor skoro rozebrán, v oleji pár kusů eleza, plíky cca 2x2 cm, sací ko čistý. Jestli jsem dobře pochopil, ála u druhýho a třetího válce v řiti. Plus hláená chyba se patně dovřeným vstřikem na druhým válci. Tak snad to neodneslo jetě vstřikování.
|
|
19.03.2017 21:56 -
|
3051686
|
|
Hanz 397
|
|
|
mirasa napsal(a): Nejsem mechanik, ale co my říkali ti moji dva kluci nezávisle na sobě, tak ty ály prý nemají zámky, tak stačí aby se pootočily. Mazání neprobliklo, nemůu tvrdit na 100 procent, ale řízením se ívím, tak na palubku zírám snad víc ne na cestu. Hláka System motor faulty, nebo tak nějak, proběhla a při tom najídění na odtah. Já myslel, e 3.0 hDi je jen zvětený vrtání, nebo jak to říct, byl jsem na tom, e konstrukčně je stejný. No měl jsem si asi připlatit, rozhodoval jsem se mezi 2.2 a tímhle. No chybka.
Lágry se ti protočej i se zámkama... .link.
Lágry se ti protočej i se zámkama... http://www.c5club.cz/showpic/ostatni/73363017
|
|
23.05.2017 08:46 -
|
3068056
|
|
Venca01
|
Město: Chválenice, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v Break | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Zdravím, mám problém. Při jízdě mi cvaká u motoru, vdy kdy sundám nohu s plynu, při přidání to není tak silný cvakot, lehce to dělá i kdy vyřadím a jedu. Můe někdo poradit. Díky
Zdravím, mám problém. Při jízdě mi cvaká u motoru, vdy kdy sundám nohu s plynu, při přidání to není tak silný cvakot, lehce to dělá i kdy vyřadím a jedu. Můe někdo poradit. Díky
|
|
21.11.2017 18:44 -
Cvakání v motorovém prostoru
|
3111967
|
|
josicune
|
Město: Klatovy, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 20 |
|
|
Ahoj potřebuji poradit nevím zda je to přímo u motoru a nebo to souvisí s elektrikou, ale při otevření auta se ozve z přední části pod kapotou cvakání, které se postupně zrychluje a po cca 20 sekundách to najednou přestane. Dal jsem auto do Citroenu, kde diag. nic neukázala a bylo mi sděleno, e bude načaté turbo !!!! V tomto servisu mi také měnili egr ventil a potom auto nechtělo startovat, ale to u jsem vyřeil teď mi jde momentálně o to cvakání. Nikdo ani v autorizovaném servisu mi nedokáe říct o co jde a co by to mohlo dělat. Nemáte s tím někdo zkuenost děkuji za odpovědi a rady
Ahoj potřebuji poradit nevím zda je to přímo u motoru a nebo to souvisí s elektrikou, ale při otevření auta se ozve z přední části pod kapotou cvakání, které se postupně zrychluje a po cca 20 sekundách to najednou přestane. Dal jsem auto do Citroenu, kde diag. nic neukázala a bylo mi sděleno, e bude načaté turbo !!!! V tomto servisu mi také měnili egr ventil a potom auto nechtělo startovat, ale to u jsem vyřeil teď mi jde momentálně o to cvakání. Nikdo ani v autorizovaném servisu mi nedokáe říct o co jde a co by to mohlo dělat. Nemáte s tím někdo zkuenost děkuji za odpovědi a rady
|
|
21.11.2017 20:10 -
|
3111998
|
|
josicune
|
Město: Klatovy, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 20 |
|
|
Ano cvaknu dálkovým a v tu chvíli se to ozve a taky kdy s autem zaparkuji a vypnu motor tak to samý
Ano cvaknu dálkovým a v tu chvíli se to ozve a taky kdy s autem zaparkuji a vypnu motor tak to samý
|
|
21.11.2017 20:54 -
|
3112026
|
|
jumep
|
|
|
su tam elektricke klapky
ked odomknes auto, otvoris dvere a podobne, vzdy sa to zobudi a tieto vedia piskat (toto je uplne normalny stav)
cvakat by nemali, ale kazdy si zvuky popisuje po svojom, neskusis to nahrat a hodit na youtube a dat sem na to odkaz?
su tam elektricke klapky
ked odomknes auto, otvoris dvere a podobne, vzdy sa to zobudi a tieto vedia piskat (toto je uplne normalny stav)
cvakat by nemali, ale kazdy si zvuky popisuje po svojom, neskusis to nahrat a hodit na youtube a dat sem na to odkaz?
|
|
22.11.2017 17:42 -
|
3112410
|
|
Majo77
|
Město: Pieany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 148 |
|
|
A čo tento zvuk? Keď u sa tu rozbehla nová téma Dával som to sem pred mesiacom do inej témy. Ide to na strane od baterky a teraz to je poču u po kadom vypnutí motora (treba ale prejs pár km, po 1-2 km som to nezaznamenal). Začína to od 11. sekundy.
.link.
A čo tento zvuk? Keď u sa tu rozbehla nová téma:-) Dával som to sem pred mesiacom do inej témy. Ide to na strane od baterky a teraz to je poču u po kadom vypnutí motora (treba ale prejs pár km, po 1-2 km som to nezaznamenal). Začína to od 11. sekundy.
https://youtu.be/WHJj0oj6M9s?t=10
|
|
22.11.2017 22:11 -
|
3112547
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
te tvoj zvuk nejak neviem porovnat. mne to po vypnuti motora cvaka dasich 15 sekund taka slusna cvakacka a cvrlikacka. robi to od nova , nieco sa tam asi parkuje
te tvoj zvuk nejak neviem porovnat. mne to po vypnuti motora cvaka dasich 15 sekund taka slusna cvakacka a cvrlikacka. robi to od nova , nieco sa tam asi parkuje :-d
|
|
24.11.2017 15:42 -
|
3112843
|
|
Majo77
|
Město: Pieany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 148 |
|
|
Nepamätám si, e by mi to robilo odzačiatku, a zcela isto tam ten zvuk nemá čo hžada Očividne sa s tým zatiaž ani nikto nestretol z žudí tu na fóre, uvidím čo to bude robi ďalej.
Nepamätám si, e by mi to robilo odzačiatku, a zcela isto tam ten zvuk nemá čo hžada:-d Očividne sa s tým zatiaž ani nikto nestretol z žudí tu na fóre, uvidím čo to bude robi ďalej.
|
|
24.11.2017 18:39 -
|
3112894
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
klapka/EGR
klapka/EGR
|
|
24.11.2017 22:09 -
|
3112925
|
|
Majo77
|
|
|
S tým ani nestra Na druhej strane sa mi pár krát stalo (pri kontantnej rýchlosti a vdy v dedine okolo 50 km/h) e auto cuklo..
S tým ani nestra:-(((( Na druhej strane sa mi pár krát stalo (pri kontantnej rýchlosti a vdy v dedine okolo 50 km/h) e auto cuklo..
|
|
24.11.2017 22:47 -
|
3112943
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
no spis bych byl nervozni kdyby to necvakalo
no spis bych byl nervozni kdyby to necvakalo :-))
|
|
03.12.2017 19:04 -
|
3115217
|
|
josicune
|
|
|
Tak jsem se to pokusil nahrát a tady jsou odkazy na videa :
.link.
.link.
Musí se to dát hodně nahlas aby to bylo slyet to první je kdy auto otevírám před jízdou a na tom druhém je po zaparkování snad to bude slyet moc to s natáčením neumím
:-d:-dTak jsem se to pokusil nahrát a tady jsou odkazy na videa :
https://youtu.be/8evOFKMTlPc
https://youtu.be/4oosKDKItYU
Musí se to dát hodně nahlas aby to bylo slyet to první je kdy auto otevírám před jízdou a na tom druhém je po zaparkování snad to bude slyet moc to s natáčením neumím :nevim:-d:-d
|
|
05.12.2017 00:44 -
|
3115445
|
|
josicune
|
|
|
Nikdo neví ?
Nikdo neví ? :nevim :nevim :nevim
|
|
| |
|
|