| | |
25.08.2015 11:53 -
Re: Chvilková ztráta výkonu (cukání)
|
2854122
|
|
polpot
|
Město: J. hradec, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 33 |
|
|
BlueSeven napsal(a): A nemá fotku, to bych chtěl vidět
fotku nemám, je to hadice č. 3 nahoře před ohybem zezadu 3 cm prasklá díra, provizorně opraveno izolační páskou, je tam ale větí teplota, objednána nová hadice.
fotku nemám, je to hadice č. 3 nahoře před ohybem zezadu 3 cm prasklá díra, provizorně opraveno izolační páskou, je tam ale větí teplota, objednána nová hadice.
Přílohy: download.php.jpg ( 88963b ) - |
|
27.08.2015 19:04 -
|
2854758
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Napi polpotovi, a ti tu díru pole.
Napi polpotovi, a ti tu díru pole. :-))))
|
|
29.08.2015 14:02 -
|
2855198
|
|
polpot
|
|
|
BlueSeven napsal(a): Tak a to bude měnit, tak sem dej fotku
jruze měl opět pravdu, festovné omotání izolační páskou nepomohlo, vydrelo to 4 dny, pak to roztrhlo izolační pásku a zvětilo to díru v hadici, nová hadice, ve ok
jruze měl opět pravdu, festovné omotání izolační páskou nepomohlo, vydrelo to 4 dny, pak to roztrhlo izolační pásku a zvětilo to díru v hadici, nová hadice, ve ok
Přílohy: IMG_20150829_134304.jpg ( 1649185b ) - IMG_20150829_134248.jpg ( 1632486b ) - |
|
29.08.2015 16:13 -
|
2855241
|
|
jumep
|
|
|
To si si myslel ze to vydrzi? Sa pozri ako sa tie hadice nafukuju. To je tak ze skusim aby som prisiel domov
To si si myslel ze to vydrzi? Sa pozri ako sa tie hadice nafukuju. To je tak ze skusim aby som prisiel domov
|
|
29.08.2015 19:21 -
|
2855311
|
|
polpot
|
|
|
jumep napsal(a): To si si myslel ze to vydrzi? Sa pozri ako sa tie hadice nafukuju. To je tak ze skusim aby som prisiel domov
byla to provizorní oprava, ne jsem koupil novou
byla to provizorní oprava, ne jsem koupil novou
|
|
08.09.2015 00:21 -
|
2858455
|
|
makino
|
Město: Stříbro, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 15 |
|
|
Ahoj.
Asi čtyřikrát mi auto výrazně kublo bez jakékoliv hláky. Bylo to dost nepravidelné. Jednou v rozmezí dvou dnů, podruhé pár ujetých metrů. Vůbec se mi nepodařilo nějak uměle navodit situaci, aby motor opět "vynechal". Potom byl asi 14 dní klid (cca 800km), ale včera a dnes se mi stalo, e mi náhle v mírném stoupání vypnul sám tempomat a společně s pípnutím napsal hláku system speed control faulty.
Potom u tempomat neel aktivovat (stále psal onu hláku), ale zkusil jsem přepnout na omezovač a ten fungoval. Přijel jsem domů, vypnul motor, nastartoval a po aktivaci tempomatu to nic nehlásilo. Druhý den jízda po dálnici a opět tempomat po cca 50km stjný problém. Dorazil jsem do cíle, večer jel zpět a tempomat 120km v pohodě.
Můou nějak tyto dvě závady souviset a čeho by se mohly týkat?
Díky moc,
Martin
Ahoj.
Asi čtyřikrát mi auto výrazně kublo bez jakékoliv hláky. Bylo to dost nepravidelné. Jednou v rozmezí dvou dnů, podruhé pár ujetých metrů. Vůbec se mi nepodařilo nějak uměle navodit situaci, aby motor opět "vynechal". Potom byl asi 14 dní klid (cca 800km), ale včera a dnes se mi stalo, e mi náhle v mírném stoupání vypnul sám tempomat a společně s pípnutím napsal hláku system speed control faulty.
Potom u tempomat neel aktivovat (stále psal onu hláku), ale zkusil jsem přepnout na omezovač a ten fungoval. Přijel jsem domů, vypnul motor, nastartoval a po aktivaci tempomatu to nic nehlásilo. Druhý den jízda po dálnici a opět tempomat po cca 50km stjný problém. Dorazil jsem do cíle, večer jel zpět a tempomat 120km v pohodě.
Díky moc,
Martin
|
|
08.09.2015 08:02 -
|
2858472
|
|
jruze
|
|
|
makino napsal(a): Ahoj.
Díky moc,
Martin
Diag!! - chvilková ztráta napájení,nebo ztráta signálu polohy klikovky,nějaký problém na spínačí brzd nebo spojky,\\EGR,tlak paliva,klapky (to by mělo být pozvolnějí kubnutí)
Diag!! - chvilková ztráta napájení,nebo ztráta signálu polohy klikovky,nějaký problém na spínačí brzd nebo spojky,\\EGR,tlak paliva,klapky (to by mělo být pozvolnějí kubnutí):nevim
|
|
08.09.2015 09:33 -
|
2858519
|
|
makino
|
Město: Stříbro, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 15 |
|
|
Na diagnostice jsem byl s tou první poruchou (cukáním) a v závadách nic nebylo, krom nízké hladiny paliva. Ani cca 15km okruh s napíchnutou diagnostikou nic neukázal. Potom dlouho nic nezlobilo a teď ten tempomat. Objednám diagnostiku znovu, ale bojím se, e to bude se stejným výsledkem. Dnes ráno jsem jel cca 30km opět ádný problém. Tyhle občasné poruchy se asi dost blbě hledají, pokud se s tím někdo nesetkal. Proto píu sem do fóra. Díky za rady a nápady.
M.
Na diagnostice jsem byl s tou první poruchou (cukáním) a v závadách nic nebylo, krom nízké hladiny paliva. Ani cca 15km okruh s napíchnutou diagnostikou nic neukázal. Potom dlouho nic nezlobilo a teď ten tempomat. Objednám diagnostiku znovu, ale bojím se, e to bude se stejným výsledkem. Dnes ráno jsem jel cca 30km opět ádný problém. Tyhle občasné poruchy se asi dost blbě hledají, pokud se s tím někdo nesetkal. Proto píu sem do fóra. Díky za rady a nápady.
M.
|
|
08.09.2015 10:34 -
|
2858558
|
|
Petr72
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 850 |
|
|
Měl jsem (nebo mám) podobný problém.viz. .link.
Diagnostika u Jardy ukázala občasnou závadu na čidle otáček klikového hřídele (krom jiného).
Čidlo jsem vyměnil a zatím dobrý, tak doufám e to bylo ono.
Měl jsem (nebo mám) podobný problém.viz. http://www.c5club.cz/diskuze/motor-prevodovka-vyfukovy-system/2744856-samovolne-vypinani-motoru-za-jizdy/2/#.Ve6cdZcmOO4
Diagnostika u Jardy ukázala občasnou závadu na čidle otáček klikového hřídele (krom jiného).
Čidlo jsem vyměnil a zatím dobrý, tak doufám e to bylo ono. :nevim
|
|
08.09.2015 12:03 -
|
2858640
|
|
jumep
|
|
|
chod tam teraz po tom co ti napisalo speed control faulty
ale osobne si myslim ze snimac otacok
chod tam teraz po tom co ti napisalo speed control faulty
ale osobne si myslim ze snimac otacok
|
|
10.09.2015 09:11 -
|
2859675
|
|
crussader
|
Město: Galanta, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 229 |
|
|
Cafte, neviem kam to zaradit, tak pisem sem,
dnes som prechadzal spomalovac a akosi som sa pozabudol, prechadzal som to na 3jke a motor mi pridusilo a zrazu siel akobz na 2 valce... Vypol som klucik nastartoval a vsetko ok, toto sa mi stalo uz dva krat doma ked moj maly syn skusal startovat - asi kratko drzal klucik...
Chcem sa spytat, je toto u diesla normalne? na benzine mi motor zhasol ked bol podtoceny, tuto akoby ostal ist na par valcov. V podstate viem ze to bolo kvoli nizkym otackam na vysokom rychlostnom stupni.
Cafte, neviem kam to zaradit, tak pisem sem,
dnes som prechadzal spomalovac a akosi som sa pozabudol, prechadzal som to na 3jke a motor mi pridusilo a zrazu siel akobz na 2 valce... Vypol som klucik nastartoval a vsetko ok, toto sa mi stalo uz dva krat doma ked moj maly syn skusal startovat - asi kratko drzal klucik...
Chcem sa spytat, je toto u diesla normalne? na benzine mi motor zhasol ked bol podtoceny, tuto akoby ostal ist na par valcov. V podstate viem ze to bolo kvoli nizkym otackam na vysokom rychlostnom stupni.
|
|
| |
|
|