| | |
04.07.2012 12:21 -
Re: Motor 2.0 Hpi bez výkonu
|
2490052
|
|
fantomas
|
Město: H.Brod, Auto: Citroën C5 I 2.0HPi Exclusive | Počet příspěvků: 27 |
|
|
ahoj - tak je to tady - kube se, jak epileptik../anipolution fault, esp asr/..nalil jsem mu Vervu, ten sajrajt načitění vstřiků...nic naplat - asi mě pozdravuje vysokotlaké čerpadlo...před chvílí jsem volal Robertovi do Holetína, ale jetě prý HPI nedělal...nevíte o někom, kdo tomu trochu hoví ??
ahoj - tak je to tady - kube se, jak epileptik../anipolution fault, esp asr/..nalil jsem mu Vervu, ten sajrajt načitění vstřiků...nic naplat - asi mě pozdravuje vysokotlaké čerpadlo...před chvílí jsem volal Robertovi do Holetína, ale jetě prý HPI nedělal...nevíte o někom, kdo tomu trochu hoví ??
|
|
04.07.2012 13:53 -
|
2490072
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
s HPI se toho moc delat neda pokud je cerpadlo v haji,coz asi je...jen vymena
pri vymene by se mela vymenit i trubka a tesneni..doporucije se i palivove cerpadlo v nadrzi ale neni to nutne
s HPI se toho moc delat neda pokud je cerpadlo v haji,coz asi je...jen vymena
pri vymene by se mela vymenit i trubka a tesneni..doporucije se i palivove cerpadlo v nadrzi ale neni to nutne
|
|
04.07.2012 16:18 -
|
2490082
|
|
fantomas
|
|
|
Jj..dik...nepochopitelne je pro mne, ze zrovna tento motor/citlivya na kvalitu paliva/ nema palivovy filtr ....ale to uz jsme tady resili
Jj..dik...nepochopitelne je pro mne, ze zrovna tento motor/citlivya na kvalitu paliva/ nema palivovy filtr :-(....ale to uz jsme tady resili
|
|
08.07.2012 22:22 -
|
2490861
|
|
fantomas
|
|
|
ahoj..uvidim - zitra se chystam na diag..doufam, ze se tam doplazim....mam tam douvene dva borce....pumpa .vstriky?!? napisu, jak jsemdopadl..
ahoj..uvidim - zitra se chystam na diag..doufam, ze se tam doplazim....mam tam douvene dva borce....pumpa .vstriky?!? napisu, jak jsemdopadl..
|
|
10.07.2012 23:53 -
|
2491270
|
|
epleta
|
|
|
kupil som auto ktovie ako dlho stálo, nakolko to bol dovoz z A. Pri kúpe klepot na volnobeh, na odahovke domov,(kvôli papierom), doma som mu na volnobeh vytočil pár razy 5-6 tisíc otáčok, a klepot zmizol
kupil som auto ktovie ako dlho stálo, nakolko to bol dovoz z A. Pri kúpe klepot na volnobeh, na odahovke domov,(kvôli papierom), doma som mu na volnobeh vytočil pár razy 5-6 tisíc otáčok, a klepot zmizol :-o
|
|
11.07.2012 09:56 -
|
2491290
|
|
Mamlas
|
|
|
Mas tam dost oleje? Jestli to dlouho stalo, buhvi v jakem je stavu a kolik ho tam je.
Mas tam dost oleje? Jestli to dlouho stalo, buhvi v jakem je stavu a kolik ho tam je.
|
|
11.07.2012 10:07 -
|
2491292
|
|
tomikku
|
Město: Havířov, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 308 |
|
|
okolo oleje to bude, ten klepot byl s vejvětí pravděpodobností z hydrotelů (něměly dost oleje moá e byly nasuchu) po protočení u čerpadlo olej dotlačilo a hydrotely se uklidnily.
okolo oleje to bude, ten klepot byl s vejvětí pravděpodobností z hydrotelů (něměly dost oleje moá e byly nasuchu) po protočení u čerpadlo olej dotlačilo a hydrotely se uklidnily.
|
|
12.07.2012 08:08 -
|
2491517
|
|
epleta
|
|
|
oleja je tam dos, ale u je zrelý na výmenu, tak vymením a uvidím
oleja je tam dos, ale u je zrelý na výmenu, tak vymením a uvidím ;-)
|
|
17.07.2012 20:32 -
|
2493084
|
|
fantomas
|
|
|
tak jen pro info: v patek jsem byl na kontrole v "jet servis" v H. Kralove...merili mi vstriky...vysledek- po cca 200tkm vstriky v pohode/ rozdily do 3 %/...dnes to melo jit na orig diag do citroenu...ale nedelam si iluze...bude to asi cerpadlo...jinak v tom jet servis v poho-ma zkusenost s HPI/GDI...tzn. PSA /Mitsubishi
tak jen pro info: v patek jsem byl na kontrole v "jet servis" v H. Kralove...merili mi vstriky...vysledek- po cca 200tkm vstriky v pohode/ rozdily do 3 %/...dnes to melo jit na orig diag do citroenu...ale nedelam si iluze...bude to asi cerpadlo...jinak v tom jet servis v poho-ma zkusenost s HPI/GDI...tzn. PSA /Mitsubishi
|
|
06.08.2012 21:38 -
|
2497595
|
|
fantomas
|
|
|
Take čerpadlo vyměněno - motor, jak vyměněný. Konečně se i jeho "nýtování" ztratilo, a zní trochu jako benzín. Jen pro zajímavost - pumpy u nevyrábí Siemens, ale je na ní Continental made in Tchéque rep. (nebo tak nějak - take to vypadá, ze to sekají v Trutnovském Kontíku)
Take čerpadlo vyměněno - motor, jak vyměněný. Konečně se i jeho "nýtování" ztratilo, a zní trochu jako benzín. Jen pro zajímavost - pumpy u nevyrábí Siemens, ale je na ní Continental made in Tchéque rep. (nebo tak nějak - take to vypadá, ze to sekají v Trutnovském Kontíku)
|
|
07.08.2012 20:17 -
|
2497781
|
|
Hajkis
|
Město: Most, Auto: Citroën C5 I 2.0HPi Exclusive | Počet příspěvků: 42 |
|
|
Jaký to bylo čerpadlo,vysokotlaký nebo v nádri?Kolik stálo,popř.objednácí číslo?Dosud jezdím v pohodě,ale musím tankovat 98,jinak tak jednou za 1000km antipol.fault a po 98 zase pohoda.Jinak pumpu mám asi měněnou,páč tam mám taky lepík Continental
Jaký to bylo čerpadlo,vysokotlaký nebo v nádri?Kolik stálo,popř.objednácí číslo?Dosud jezdím v pohodě,ale musím tankovat 98,jinak tak jednou za 1000km antipol.fault a po 98 zase pohoda.Jinak pumpu mám asi měněnou,páč tam mám taky lepík Continental
|
|
08.08.2012 22:19 -
|
2498111
|
|
fantomas
|
|
|
Ahoj - je to vysokotlaké čerpadlo....(v síti Citroen cca 19000,-) podávací v nádri dává 0,5 Mpa, tohle - vpravo na vačkové hřídeli 3 - 10 Mpa. Jak u jsem psal - na to moje byla jetě v únoru 2009 svolávačka. Ale pokud Ti to hlásí jen ant.fault, tak to můe být i něco jiného
Ahoj - je to vysokotlaké čerpadlo....(v síti Citroen cca 19000,-) podávací v nádri dává 0,5 Mpa, tohle - vpravo na vačkové hřídeli 3 - 10 Mpa. Jak u jsem psal - na to moje byla jetě v únoru 2009 svolávačka. Ale pokud Ti to hlásí jen ant.fault, tak to můe být i něco jiného:nevim
|
|
09.08.2012 06:19 -
|
2498137
|
|
Mamlas
|
|
|
fantomas napsal(a): Take čerpadlo vyměněno - motor, jak vyměněný. Konečně se i jeho "nýtování" ztratilo, a zní trochu jako benzín. Jen pro zajímavost - pumpy u nevyrábí Siemens, ale je na ní Continental made in Tchéque rep. (nebo tak nějak - take to vypadá, ze to sekají v Trutnovském Kontíku)
Continental prad par lety koupil automotive cast VDO od Siemensu. Palivovy pumpy se delaji v Brandyse nad Labem (mimo jine taky radia RD4, RD5, RNS510, taky pro BMW, Mini, Fiat,...), Trutnov nevim.
Continental prad par lety koupil automotive cast VDO od Siemensu. Palivovy pumpy se delaji v Brandyse nad Labem (mimo jine taky radia RD4, RD5, RNS510, taky pro BMW, Mini, Fiat,...), Trutnov nevim.
|
|
13.08.2012 20:27 -
|
2498975
|
|
fantomas
|
|
|
viz výe: 19000,- , tzn cca 750 éček
viz výe: 19000,- , tzn cca 750 éček
|
|
16.08.2012 17:18 -
|
2499656
|
|
epleta
|
|
|
Tak u som aj ja vymenil vysokotlakové čerpadlo, chod motora sa zmenil a zmenil sa aj výkon síce som dal starie ale vyzerá e bude ok
a takto vyzera čerpadlo po rozobratí
Tak u som aj ja vymenil vysokotlakové čerpadlo, chod motora sa zmenil a zmenil sa aj výkon ;) síce som dal starie ale vyzerá e bude ok ;-)
a takto vyzera čerpadlo po rozobratí
Přílohy: IMAG0115.jpg ( 785844b ) - IMAG0116.jpg ( 848521b ) - |
|
11.09.2012 11:38 -
motor 2.0 HPI 16V se dusí
|
2504544
|
|
Mike
|
Město: Weeze, Auto: Citroën C5 I 2.0HPi Exclusive | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Prosím o radu, nevíte někdo co má za přícinu e kdy prudce lápnu na plyn tak se motor Hpi začne dusit a vyhodí mi chybu na počítači? Měl jsem auto na diagnostice, řekly e mám udělat rozvody a druhou Lambdu. Prý reaguje opoděně. To i bylo vidět. Nechal jsem provédst výměnu a závada nezmizela. Jestli někdo víte čím to můe být poraďte. Moc děkuju.
Prosím o radu, nevíte někdo co má za přícinu e kdy prudce lápnu na plyn tak se motor Hpi začne dusit a vyhodí mi chybu na počítači? Měl jsem auto na diagnostice, řekly e mám udělat rozvody a druhou Lambdu. Prý reaguje opoděně. To i bylo vidět. N:nevimechal jsem provédst výměnu a závada nezmizela. Jestli někdo víte čím to můe být poraďte. Moc děkuju. :nevim
|
|
11.09.2012 13:14 -
Re: motor 2.0 HPI 16V se dusí
|
2504562
|
|
flyteSVK
|
|
|
Rozvody su mechanicka zalezitost, to s tym bude mat pramalo spolocne.
Rozvody su mechanicka zalezitost, to s tym bude mat pramalo spolocne.
|
|
| |
|
|