| | |
11.09.2011 17:55 -
Re: modrý dým při startu
|
2412802
|
|
jruze
|
|
|
Tak je to 2.0L HDI ve vin RHR jednotka se hlásí RHR - Je to bez FAP 103KW
Tak je to 2.0L HDI ve vin RHR jednotka se hlásí RHR - Je to bez FAP 103KW:nevim
|
|
11.09.2011 20:37 -
|
2412824
|
|
Jimmivon
|
Město: Blíkovice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 124 |
|
|
No tak to jsem z toho jelen... Podle vseho je to proste RHR (VIN, popis atd...) ale ta jednotka BSM proste pise RHL... Ze by vymenena jednotka? Ted je otazka, kdyz tam v Citroenu prehrali program za posledni program pro RHR, jestli tam je RHR, ale hlasi se RHL. Nebo se to neprehralo a je tam porad RHL at se deje co se deje...
Nicmene to porad neresi zahadu moudreho koure a nerovnomerneho chodu.... to by ta jednotka jela na vsechny ctyri stejne...
No tak to jsem z toho jelen... Podle vseho je to proste RHR (VIN, popis atd...) ale ta jednotka BSM proste pise RHL... Ze by vymenena jednotka? Ted je otazka, kdyz tam v Citroenu prehrali program za posledni program pro RHR, jestli tam je RHR, ale hlasi se RHL. Nebo se to neprehralo a je tam porad RHL at se deje co se deje...
Nicmene to porad neresi zahadu moudreho koure a nerovnomerneho chodu.... to by ta jednotka jela na vsechny ctyri stejne...
|
|
11.09.2011 20:45 -
|
2412830
|
|
jumep
|
|
|
mal som tu auto ako hovorim, RHR vo VIN, RHL jednotka ...
v service.citroen su pisane 2 typi, RHR a RHL, oba su pisane jak s fapom, tak bez, aky je konkretny rozdiel netusim, asi by som to neriesil ...
mal som tu auto ako hovorim, RHR vo VIN, RHL jednotka ...
v service.citroen su pisane 2 typi, RHR a RHL, oba su pisane jak s fapom, tak bez, aky je konkretny rozdiel netusim, asi by som to neriesil ...
|
|
21.09.2011 19:34 -
|
2415044
|
|
lukus5
|
Město: Zatec, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Zdravim
Tak uplně stejnej problem...
patný start...pak se to nějaký čas hádá,občas takhle ze začátku zahulí...a pak celý den v pohodě...motor RHR,co u vás nového něco vyřeeno???
jetě připojuji mam druhého tak jsem zaměnoval...vstřiky,čerpadlo...kontrola rozvodu,diagnostika mlčí,podle logu hodnoty v pořádku,připadá mi to jak na nějakou chybu v dávce paliva dým je jasně nespálená nafta,to by se vysvětloval ten nepravidelnej chod...ale proc????
Zdravim
patný start...pak se to nějaký čas hádá,občas takhle ze začátku zahulí...a pak celý den v pohodě...motor RHR,co u vás nového něco vyřeeno???
jetě připojuji mam druhého tak jsem zaměnoval...vstřiky,čerpadlo...kontrola rozvodu,diagnostika mlčí,podle logu hodnoty v pořádku,připadá mi to jak na nějakou chybu v dávce paliva dým je jasně nespálená nafta,to by se vysvětloval ten nepravidelnej chod...ale proc????
|
|
21.09.2011 19:38 -
|
2415046
|
|
jumep
|
|
|
kontroloval niekto z vas kontakty a kabelaz ku strikom?
kontroloval niekto z vas kontakty a kabelaz ku strikom?
|
|
22.09.2011 09:25 -
|
2415121
|
|
jruze
|
|
|
lukus5 napsal(a): Zdravim
Co třeba změřit tlaky ve válcích?,měřené hodnoty,olej to neere?,do vody to netlakuje-neztrácí se?,můe se to i zavdunít a ne se to protočí tak to můe toto udělat. Víc mne takle od počítače nenapadá.
Co třeba změřit tlaky ve válcích?,měřené hodnoty,olej to neere?,do vody to netlakuje-neztrácí se?,můe se to i zavdunít a ne se to protočí tak to můe toto udělat.:nevim Víc mne takle od počítače nenapadá.
|
|
07.12.2011 19:41 -
|
2431266
|
|
Makaron
|
Město: Tysnov, Auto: | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Zdar borci, nemam zrovna Citrona, ale problem mam stejny. Po startu oblacek modreho dymu. Je to dym z NAFTY A NE Z OLEJE. Kdo nekdy jezdlil s Avii nebo Liazkou vi, jak u techto aut vypadal studeny start. Dela to v letnich vedrech i ted v zime. Menil jsem jeden vstrik, ale u nej byla chyba v tom, ze propoustel moc nafty do prepadu a auto melo po startu nepravidelny chod. Prestal jsem dym resit, auto jezdi jak ma, zere jak ma. Dovolenou v Recku jsem absolvoval bez problemu. Podle borcu z AlfaRomeo webu: "Moc to zkoumá, lehký čmoudík po startu je normální." Toz tak
Zdar borci, nemam zrovna Citrona, ale problem mam stejny. Po startu oblacek modreho dymu. Je to dym z NAFTY A NE Z OLEJE. Kdo nekdy jezdlil s Avii nebo Liazkou vi, jak u techto aut vypadal studeny start. Dela to v letnich vedrech i ted v zime. Menil jsem jeden vstrik, ale u nej byla chyba v tom, ze propoustel moc nafty do prepadu a auto melo po startu nepravidelny chod. Prestal jsem dym resit, auto jezdi jak ma, zere jak ma. Dovolenou v Recku jsem absolvoval bez problemu. Podle borcu z AlfaRomeo webu: "Moc to zkoumá, lehký čmoudík po startu je normální." :-d:-)))) Toz tak ;-)
|
|
| |
|
|