22.05.2018 22:54 -
Re: Auto ztrácí výkon / C5 I 2.0 HDi
|
3159081
|
|
Stanley888
|
Město: Melnik, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 7 |
|
|
Zdravim chlapci mam dotaz dnes mi vylitlo tesneni u olej filtru a vystrikal cele 4 litry oleje auto jsem hned chcipl opravil dolil olej a motor normalne facha ale po nastartovani nema vykon a neslysim turbo a koukal jsem a jsou tam utrhle 2 male hadicky muze to mit vliv nebo co by to mohlo byt ? Diky vsem
Zdravim chlapci mam dotaz dnes mi vylitlo tesneni u olej filtru a vystrikal cele 4 litry oleje auto jsem hned chcipl opravil dolil olej a motor normalne facha ale po nastartovani nema vykon a neslysim turbo a koukal jsem a jsou tam utrhle 2 male hadicky muze to mit vliv nebo co by to mohlo byt ? Diky vsem :-((((
|
|
23.05.2018 07:22 -
Re: Ztráta výkonu / C5 II 2.0 HDi
|
3159088
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
zajed do Peugeot Kly,mas to za barakem
zajed do Peugeot Kly,mas to za barakem
|
|
23.05.2018 07:56 -
|
3159096
|
|
Stanley888
|
Město: Melnik, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 7 |
|
|
Oki zkusim to ted otazka jestli me hned vezmou
:nevimOki zkusim to ted otazka jestli me hned vezmou :nevim
|
|
23.05.2018 09:13 -
|
3159099
|
|
jumep
|
|
|
niekedy vas ludia nechapem, cim si myslis ze nieco urychlis ked to budes pisat 10 ludom a na 10 miest?
ako som ti napisal do SZ, ak su to ulomene tie hadicky nad filtrom, tak je to tymi - je to ovladaci podtlak turba a bezne sa to tam zlomi alebo tie hadicky prasknu
ps. toto je presne priklad ze aj obycajnu vymenu oleja ludia dokazu totalne dokafrat, ono to len tak nevyleti, u RHR nie je ojedinele ze ludia zasrobuju filter krizom cez zavit, ten plast to pomerne lahko dovoli a toto je nasledok
niekedy vas ludia nechapem, cim si myslis ze nieco urychlis ked to budes pisat 10 ludom a na 10 miest?
ako som ti napisal do SZ, ak su to ulomene tie hadicky nad filtrom, tak je to tymi - je to ovladaci podtlak turba a bezne sa to tam zlomi alebo tie hadicky prasknu
ps. toto je presne priklad ze aj obycajnu vymenu oleja ludia dokazu totalne dokafrat, ono to len tak nevyleti, u RHR nie je ojedinele ze ludia zasrobuju filter krizom cez zavit, ten plast to pomerne lahko dovoli a toto je nasledok
|
|
23.05.2018 09:49 -
|
3159105
|
|
jruze
|
|
|
A toto je příklad získávání info po SZ a potom psát odpověď veřejně - v tomto případě je to jinak asi - on u má tu roztrojku eleznou a si OK - má ale vypadlé hadičky od klapek (+ něco jiného) nepomohlo provizorní zaslepení od obou klapek= zamezení úniku podtlaku a to u od PC asi nepůjde a platí co psal Martin = návtěva v servise.
A ty čte SZ ? e ví e psal vícero lidem ?
A toto je příklad získávání info po SZ a potom psát odpověď veřejně - v tomto případě je to jinak asi - on u má tu roztrojku eleznou a si OK - má ale vypadlé hadičky od klapek (+ něco jiného) nepomohlo provizorní zaslepení od obou klapek= zamezení úniku podtlaku a to u od PC asi nepůjde a platí co psal Martin = návtěva v servise.;-)
A ty čte SZ ? e ví e psal vícero lidem ?
|
|
23.05.2018 09:58 -
|
3159107
|
|
Stanley888
|
|
|
Tak na to zasroubovani uz jsem ponaucen ale ja to nedelal pouze uz opravil nastesti jsem to hned chcipnul a turbo ok bylo to hadickama a ucpane privody k turbu mi bylo receno diky vsem
Jinak peugeot kly palec nahoru rychlost a ochota super
Tak na to zasroubovani uz jsem ponaucen ale ja to nedelal pouze uz opravil nastesti jsem to hned chcipnul a turbo ok bylo to hadickama a ucpane privody k turbu mi bylo receno diky vsem :)
Jinak peugeot kly palec nahoru rychlost a ochota super :)
|
|
23.05.2018 10:46 -
|
3159118
|
|
Stanley888
|
Příspěvek byl vymazán. Vymazal(a) alx, 23.05.18 10:48 Důvod: rada zni, najdi si prislusnou diskuzi! | | |
|
| |