| | |
20.11.2017 16:53 -
Re: Silentblok motoru
|
3111653
|
|
jumep
|
|
|
na niektore motorizacie nepredavaju ten silent, ale len cely drziak, pritom ten silent je rovnaky a prelisovatelny tak ako to poslal mikra
staci kupit ten silent, aj ked ho nemas v ponuke
jedine biturbo ho ma iny a potom az X7 v novsich motorizaciach (pocnuc RHH)
na niektore motorizacie nepredavaju ten silent, ale len cely drziak, pritom ten silent je rovnaky a prelisovatelny tak ako to poslal mikra
staci kupit ten silent, aj ked ho nemas v ponuke
jedine biturbo ho ma iny a potom az X7 v novsich motorizaciach (pocnuc RHH)
|
|
20.11.2017 17:29 -
|
3111662
|
|
jruze
|
|
|
A 3.0 ?
v druhoce mají na vechny jestli v citroenu nevím.
A 3.0 ?
v druhoce mají na vechny jestli v citroenu nevím.
|
|
19.01.2018 16:00 -
silentbloky motora
|
3125365
|
|
Dadusv
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 98 |
|
|
Zdravim Vas,chlapi,nema niekto fotku resp fotodokumentaciu rozlozenia silentblokov motora?na fr-auto som sice nieco nasiel,ale to je na skorsi rok vyroby.Na C5 III tam nie je nic...
Zdravim Vas,chlapi,nema niekto fotku resp fotodokumentaciu rozlozenia silentblokov motora?na fr-auto som sice nieco nasiel,ale to je na skorsi rok vyroby.Na C5 III tam nie je nic...
|
|
19.01.2018 19:54 -
Re: silentbloky motora
|
3125391
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Líp se to hledá, kdy napíe VIN.
Líp se to hledá, kdy napíe VIN.
Přílohy: silenty_X7_obr1.jpg ( 79831b ) - silenty_X7_obr2.jpg ( 296734b ) - |
|
19.01.2018 21:00 -
|
3125432
|
|
jumep
|
|
|
on ma podla popisu RHF, nie RHH co si mu dal
toto je na rhf (rozdiel je aj ci automat alebo manual)
on ma podla popisu RHF, nie RHH co si mu dal
toto je na rhf (rozdiel je aj ci automat alebo manual)
Přílohy: 00067253.jpg ( 48004b ) - |
|
20.01.2018 09:05 -
|
3125480
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Toto mi nabízí service.citroen (příloha). Nikde tam 143k není a já neumím podle popisu poznat, kterou potvoru v tom autě má. Proto píu, e je lepí dát VIN.
Za dezinformaci se omlouvám.
Toto mi nabízí service.citroen (příloha). Nikde tam 143k není a já neumím podle popisu poznat, kterou potvoru v tom autě má. Proto píu, e je lepí dát VIN.
Za dezinformaci se omlouvám. ;-)
Přílohy: motorizace_X7.jpg ( 83166b ) - |
|
20.01.2018 10:03 -
|
3125497
|
|
Dadusv
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 98 |
|
|
Diiiiiky...ma to 140 k...ale ked som to vyplnoval,taka moznost tam nebola a je to 6st manual...poslednych 8 vin cisla je,9L503150..ale toto mi staci,nejak vibruje to auto do volantu pri volnobehu a na 1-2 rychlostnom stupni,tak hlavne ten stredny silent musim pozriet...dakujem Vam
Diiiiiky...ma to 140 k...ale ked som to vyplnoval,taka moznost tam nebola a je to 6st manual...poslednych 8 vin cisla je,9L503150..ale toto mi staci,nejak vibruje to auto do volantu pri volnobehu a na 1-2 rychlostnom stupni,tak hlavne ten stredny silent musim pozriet...dakujem Vam
|
|
20.01.2018 10:23 -
|
3125512
|
|
Mikra
|
|
|
Je zajímavý, e kdy zvolím motorizaci 140k, tak mi to ukáe upevnění motoru to co jsem postnul já a kdy zadám VIN, tak to ukáe to co dal jumep. A pak se v tom mám vyznat.
e by pověstný francouzský bordel?
Je zajímavý, e kdy zvolím motorizaci 140k, tak mi to ukáe upevnění motoru to co jsem postnul já a kdy zadám VIN, tak to ukáe to co dal jumep. A pak se v tom mám vyznat. :nevim
e by pověstný francouzský bordel? :-d
|
|
20.01.2018 11:34 -
|
3125530
|
|
jumep
|
|
|
lebo on ma to co je oznacene 138FAP (malo to byt 103kw a oznacene ako 140, ale to sa casom vykristalizovalo takto)
lebo on ma to co je oznacene 138FAP (malo to byt 103kw a oznacene ako 140, ale to sa casom vykristalizovalo takto)
|
|
10.03.2018 20:58 -
|
3138743
|
|
Petrhej
|
|
|
Zdravím pánové! Na mé C5 se mi při akceleraci a naopak sundání nohy z plynu pohne řadící páka. Nejvíce je to citelné na 5 a 6 rychlost. Pročítal jsem celou diskuzi, ale není tady na to přesně odpověď, čím to je. Je to nějaký silentblok motoru? Díky!
Zdravím pánové! Na mé C5 se mi při akceleraci a naopak sundání nohy z plynu pohne řadící páka. Nejvíce je to citelné na 5 a 6 rychlost. Pročítal jsem celou diskuzi, ale není tady na to přesně odpověď, čím to je. Je to nějaký silentblok motoru? Díky!
|
|
10.03.2018 23:36 -
|
3138761
|
|
jumep
|
|
|
no nejaky pohyb tam je normalny
u biturba ktore mas v popise sa este vie celkom slusne ulomit spodny silent 1809 41
ale skor ako nieco kupovat a pisat na fore je dobre pozret to fyzicky na aute
ak inak bude ten spodny zly tak myslim ze bude aj 1806 74 a popri nom by som vymenil aj 1844 C0
prevodovkovemu vacsinou nic nie je (je daleko od horucich casti a docela dobre rieseny)
(vsetko su to objednacie cisla citroenu)
ale kazdopadne to dobre pozret predtym
no nejaky pohyb tam je normalny
u biturba ktore mas v popise sa este vie celkom slusne ulomit spodny silent 1809 41
ale skor ako nieco kupovat a pisat na fore je dobre pozret to fyzicky na aute
ak inak bude ten spodny zly tak myslim ze bude aj 1806 74 a popri nom by som vymenil aj 1844 C0
prevodovkovemu vacsinou nic nie je (je daleko od horucich casti a docela dobre rieseny)
(vsetko su to objednacie cisla citroenu)
ale kazdopadne to dobre pozret predtym
|
|
11.03.2018 21:40 -
|
3138884
|
|
Mikra
|
|
|
No mě výměna vech silentů, kromě převodovkovýho, lehce pomohla. Ale ani před výměnou to nebyla ádná velká katastrofa a kdybych nedělal zrovna rozvody a havky, tak bych asi silenty neměnil. Ten pod motorem, ten byl utrený a ten jsem měnil dřív samostatně. Ten asi pomohl nejvíc. Lehký pohyb řadičky při akceleraci je ale znát pořád. Myslím, e ani nový auto nebude úplně bez pohybu.
No mě výměna vech silentů, kromě převodovkovýho, lehce pomohla. Ale ani před výměnou to nebyla ádná velká katastrofa a kdybych nedělal zrovna rozvody a havky, tak bych asi silenty neměnil. Ten pod motorem, ten byl utrený a ten jsem měnil dřív samostatně. Ten asi pomohl nejvíc. Lehký pohyb řadičky při akceleraci je ale znát pořád. Myslím, e ani nový auto nebude úplně bez pohybu.
|
|
11.03.2018 22:51 -
|
3138892
|
|
jruze
|
|
|
Mikra napsal(a): No mě výměna vech silentů, kromě převodovkovýho, lehce pomohla. Ale ani před výměnou to nebyla ádná velká katastrofa a kdybych nedělal zrovna rozvody a havky, tak bych asi silenty neměnil. Ten pod motorem, ten byl utrený a ten jsem měnil dřív samostatně. Ten asi pomohl nejvíc. Lehký pohyb řadičky při akceleraci je ale znát pořád. Myslím, e ani nový auto nebude úplně bez pohybu.
Kdy jsem kupoval biturbo mělo 70000Km a nebyl pohyb ádný - dnes má 130000Km a nějaký tam je(ve původní) , spodní je u měkej,kost utrená není,hruka je Ok také. No ty sylenty se vymačkají změknou a i ty dorazy jsou omačkané a kór z mého stylu jízdy.Kdy má auto hodně najeto musel by jsi vyměnit ve a i řadičku. (u auta se 400 sty je to vůle podstatně větí a vadí to čemu?
Kdy jsem kupoval biturbo mělo 70000Km a nebyl pohyb ádný - dnes má 130000Km a nějaký tam je(ve původní) , spodní je u měkej,kost utrená není,hruka je Ok také. No ty sylenty se vymačkají změknou a i ty dorazy jsou omačkané a kór z mého stylu jízdy.Kdy má auto hodně najeto musel by jsi vyměnit ve a i řadičku. (u auta se 400 sty je to vůle podstatně větí a vadí to čemu? :nevim
|
|
12.03.2018 11:13 -
|
3138994
|
|
jruze
|
|
|
Petrhej napsal(a): Tak jinak, vadí to něčemu pokud je nějaký ten silentblok volnějí? Můe to pokodit i něco dalího? Zajímá mě, zda to vyměnit preventivně a nebo to nechat.
No nějak extra to nevadí , ale kdy bude mít KO ,,kost" (záchyt reakce) tak v brzké době utrhne ten sylent (hruku) a se spodním je to obdobné(na něj je ale dobře vidět) potom to drnčí do kasle a to u je docela nepříjemné,mimo to popojídění v koloně také není to pravé ořechové - jsou to prvky konfortu a asi by měli být OK.
No nějak extra to nevadí , ale kdy bude mít KO ,,kost" (záchyt reakce) tak v brzké době utrhne ten sylent (hruku) a se spodním je to obdobné(na něj je ale dobře vidět) potom to drnčí do kasle a to u je docela nepříjemné,mimo to popojídění v koloně také není to pravé ořechové - jsou to prvky konfortu a asi by měli být OK.
|
|
04.01.2019 18:44 -
|
3199803
|
|
cjeky
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 133 |
|
|
Tak jsem koukal po netu po silenblocích motoru na V6 a nějak se mi nedaří
Zvaoval jsem výměnu nejen kulatého silenbloku v dráku poloosy (1809.28) ale i v té "kosti,či vidličce"(1806.54).Tam se mi najít samotný silenblok nepodařilo,vlastně ani tu samotnou kost. Co jsem koukal tak by nebyla k dostaní ani v citroenu.
Nael jsem jen "huku" a spodní kulatej
Take předpokládám e pokud budou patný ty táhla, a u nahoře či dole, tak je prostě smůla a musí se sehnat z nějakého vraku??
Tak jsem koukal po netu po silenblocích motoru na V6 a nějak se mi nedaří :-(
Zvaoval jsem výměnu nejen kulatého silenbloku v dráku poloosy (1809.28) ale i v té "kosti,či vidličce"(1806.54).Tam se mi najít samotný silenblok nepodařilo,vlastně ani tu samotnou kost. Co jsem koukal tak by nebyla k dostaní ani v citroenu.
Nael jsem jen "huku" a spodní kulatej :-((((
Take předpokládám e pokud budou patný ty táhla, a u nahoře či dole, tak je prostě smůla a musí se sehnat z nějakého vraku??:-o
Přílohy: silenbloky.jpg ( 139555b ) - |
|
04.01.2019 20:03 -
|
3199842
|
|
jumep
|
|
|
kupis len ten velky do drziaku
tu kosticku som este nemal zlu, zaklad je ten velky - 32
1 a 14 vymen tiez
kupis len ten velky do drziaku
tu kosticku som este nemal zlu, zaklad je ten velky - 32
1 a 14 vymen tiez
|
|
04.01.2019 20:26 -
|
3199847
|
|
cjeky
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 133 |
|
|
No já právě měl problém s tou tekoucí Lds a naleptala mi i silenblok 32,který je měkký a ve spodní části téměř odlepený od dráku a právě nevím jak bude vypadat ten malý u napravnice. . Take proto budu měnit. 14 se koupit dá, ale tu kost 1 jsem nikde nenael v druhovýrobě, take se dá koupit pouze v Citroenu?
EDIT: teď jsem koukal po netu a nael jsem tu horní vzpěru ale objednací číslo je 180634 místo 180645 . Je to zaměnitelné? někde to prodávají jako jednu poloku.
EDIT2: případně nemá někdo tu vzpěru venku? Já jestli by třeba u té spodní nelo případně "přelisovat" ten malý silenblok výměnou za tento .link.
No já právě měl problém s tou tekoucí Lds a naleptala mi i silenblok 32,který je měkký a ve spodní části téměř odlepený od dráku a právě nevím jak bude vypadat ten malý u napravnice. :nevim. Take proto budu měnit. 14 se koupit dá, ale tu kost 1 jsem nikde nenael v druhovýrobě, take se dá koupit pouze v Citroenu?
EDIT: teď jsem koukal po netu a nael jsem tu horní vzpěru ale objednací číslo je 180634 místo 180645 . Je to zaměnitelné? někde to prodávají jako jednu poloku.
EDIT2: případně nemá někdo tu vzpěru venku? Já jestli by třeba u té spodní nelo případně "přelisovat" ten malý silenblok výměnou za tento https://autodilos.cz/drzak-zaveseni-motoru-sasic-8003207
|
|
| |
|
|