| | |
05.04.2012 20:31 -
Re: Silentblok motoru
|
2466282
|
|
jumep
|
|
|
takto nemusia ... jedine na korekciach by mohlo byt vidiet ... ako zaklad je skusit pozret tie silenty ...
takto nemusia ... jedine na korekciach by mohlo byt vidiet ... ako zaklad je skusit pozret tie silenty ...
|
|
05.04.2012 20:39 -
|
2466284
|
|
duff74
|
Město: Holeov, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX | Počet příspěvků: 163 |
|
|
Tak to mám i namylené - cestou nejmeního odporu. Nejdřív jeden silent, potom dalí, pak vstřiky ,....a na konci hypotéka. Jetě se tě zeptám: jak prosím tě vypadá ten přípravek na staení toho spodního silentu, nebo na jakém principu funguje?
Tak to mám i namylené - cestou nejmeního odporu. Nejdřív jeden silent, potom dalí, pak vstřiky ,....a na konci hypotéka:-)))). Jetě se tě zeptám: jak prosím tě vypadá ten přípravek na staení toho spodního silentu, nebo na jakém principu funguje?
|
|
05.04.2012 20:52 -
|
2466294
|
|
jumep
|
|
|
ja ich mam utrhnute oba, motor sa netrase .... tak neviem no ...
pripravok pozrem, pre seba ho vyrabam, bo sa mi tiez nechce ho furt pilit a natlacat tam
ja ich mam utrhnute oba, motor sa netrase .... tak neviem no ...
pripravok pozrem, pre seba ho vyrabam, bo sa mi tiez nechce ho furt pilit a natlacat tam
|
|
05.04.2012 21:21 -
|
2466342
|
|
Hanz 397
|
|
|
jruze napsal(a): Kdy je utrený úplně - střed vyndá-pouije mladýho-dá mu novej plátek pilky,který opatrně prořízne stěnu syletbloku(venkovní plech) a vyklepne ven - novej nalisuje za pouití veké podloky a doklepávat kladívkem
Jo,tenhle technologickej postup znám,ale učňovi,co máme v ústavu bych si nedal dofouknout ani kola A sám jsem na to straně línej. Ale od tý doby,co dělám jen a pouze ty blbý zadohraby,tak mi některý věci docházej pomalej...
Jo,tenhle technologickej postup znám,ale učňovi,co máme v ústavu bych si nedal dofouknout ani kola :-d A sám jsem na to straně línej. Ale od tý doby,co dělám jen a pouze ty blbý zadohraby,tak mi některý věci docházej pomalej...;-)
|
|
06.04.2012 06:52 -
|
2466437
|
|
Poffa
|
Město: Spiská Belá, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 282 |
|
|
jumep napsal(a): odchadzava to priecne tiahlo, pri rozvodoch co som robil ho mala polovica aut KO tak ten mam vymenený asi pol roka .
tak ten mam vymenený asi pol roka .
|
|
27.04.2012 09:21 -
|
2472243
|
|
duff74
|
|
|
Tak jsem vyměnil horní silent, takovou tu kost a víceméně beze změny. Bylo to trochu sloitějí ne jsem čekal protoe ani po přizvednutí expanzky s vodou, tam není bůhví kolik místa a povolovat tak dlouhý roub po 1/4 otáčce je něco na mně. Mám na výměnu i spodní, ale bez heveru, nebo jamy to je na palici. Včera jsem pozoroval při vypnutí motoru, e se motor při doběhu dost zhoupne v předozadním směru. To by mohlo signalizovat na ten spodní kulatý silent, nebo se pletu? Kdy jsem se na něj pod autem díval, tak ta guma úplně přeruená nebyla, ale u měl o dost jiný tvar ne nová a při zatlačení zespodu na vanu el celkem ochotně vzhůru. Jen doufám e je v pořádku ten silent u převodovky, protoe tam je přístup na trojí zlomení rukou
Tak jsem vyměnil horní silent, takovou tu kost a víceméně beze změny. Bylo to trochu sloitějí ne jsem čekal protoe ani po přizvednutí expanzky s vodou, tam není bůhví kolik místa a povolovat tak dlouhý roub po 1/4 otáčce je něco na mně:-(. Mám na výměnu i spodní, ale bez heveru, nebo jamy to je na palici. Včera jsem pozoroval při vypnutí motoru, e se motor při doběhu dost zhoupne v předozadním směru. To by mohlo signalizovat na ten spodní kulatý silent, nebo se pletu? Kdy jsem se na něj pod autem díval, tak ta guma úplně přeruená nebyla, ale u měl o dost jiný tvar ne nová a při zatlačení zespodu na vanu el celkem ochotně vzhůru. Jen doufám e je v pořádku ten silent u převodovky, protoe tam je přístup na trojí zlomení rukou:-p
|
|
27.04.2012 10:20 -
|
2472256
|
|
jumep
|
|
|
mrtvy bude najskor aj ten, von je dobre ho davat vonku z auta (co znamena poloos von)
resp, von ho dostanes rozrezanim vnutorneho plechu, ale novy dnu ide trocha tazsie
mrtvy bude najskor aj ten, von je dobre ho davat vonku z auta (co znamena poloos von)
resp, von ho dostanes rozrezanim vnutorneho plechu, ale novy dnu ide trocha tazsie
|
|
27.04.2012 12:57 -
|
2472268
|
|
jumep
|
|
|
to je snad logicke
to je snad logicke :)
|
|
27.04.2012 19:38 -
|
2472388
|
|
duff74
|
|
|
jruze: teď nevím, jestli ti úplně rozumím. Kdy se na něho podívá: .link. , tak pokud dám volná místa vodorovně, tak jsou vodorovně i ty gumy. Pokud myslí ty gumy, které jsou pevně spojené s tím vnějím kovovým válcem.
jruze: teď nevím, jestli ti úplně rozumím. Kdy se na něho podívá: http://www.automatejcek.cz/nahradni-dily/citroen/c5-dc_/22-hdi-dc4hxb-dc4hxe/200103-200408/zaveseni-motoru-prevodovky/ , tak pokud dám volná místa vodorovně, tak jsou vodorovně i ty gumy. Pokud myslí ty gumy, které jsou pevně spojené s tím vnějím kovovým válcem.
|
|
27.11.2013 13:28 -
|
2641518
|
|
zelvicek
|
|
|
Ahoj
Nevíte někdo, kde se dá tady ta guma objednat, resp. co je to za díl? Díky
Ahoj
Nevíte někdo, kde se dá tady ta guma objednat, resp. co je to za díl? Díky:-))
|
|
27.11.2013 13:35 -
|
2641520
|
|
jumep
|
|
|
su tam 4, ktoru myslis ... a maju to skoro kazde autosuciastky
su tam 4, ktoru myslis ... a maju to skoro kazde autosuciastky
|
|
27.11.2013 14:08 -
|
2641530
|
|
zelvicek
|
|
|
Myslím ten, který ma jruze na posledních fotkách. Ty zbylé tři jsou vude, ale tento zaboha nemůu najít...
Myslím ten, který ma jruze na posledních fotkách. Ty zbylé tři jsou vude, ale tento zaboha nemůu najít...
|
|
27.11.2013 20:36 -
|
2641628
|
|
jumep
|
|
|
na 2.0 sa oficialne nepredavaju, ale je rovnaky ako 2.2 a ten uz najdes (1809 21)
na 2.0 sa oficialne nepredavaju, ale je rovnaky ako 2.2 a ten uz najdes (1809 21)
|
|
02.04.2014 11:39 -
|
2682876
|
|
Katan
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 I 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 241 |
|
|
Mechanik mi řekl e mám patný silentblok motoru SPODNÍ. Jene v druho výrobě jsem ho nenael, a dokonce po hodinovým hledání na servis.citroen.com také ne. Jsou tam jen levé a pravé "pruná lůka motoru" to jsou silentbloky ale horní. Mě říkal mechanik e se jedná o spodní. Já jsem ho fyzicky neviděl, take podle fotky nemůu soudit. Prosím poraďte mi co mechanik myslel, a kde ho sehnat. Díky
Mechanik mi řekl e mám patný silentblok motoru SPODNÍ. Jene v druho výrobě jsem ho nenael, a dokonce po hodinovým hledání na servis.citroen.com také ne. Jsou tam jen levé a pravé "pruná lůka motoru" to jsou silentbloky ale horní. Mě říkal mechanik e se jedná o spodní. Já jsem ho fyzicky neviděl, take podle fotky nemůu soudit. Prosím poraďte mi co mechanik myslel, a kde ho sehnat. Díky :-)
|
|
02.04.2014 14:58 -
|
2682926
|
|
jumep
|
|
|