| | |
19.07.2010 20:46 -
Kvrdlání řadičky u 2.0 HDi
|
2350454
|
|
Dutch
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 480 |
|
|
Je normální, e kdy chcípu motor, tak se řadička kvrdlá semtam ? Myslel jsem si, e je to u diesla normální, dneska jsem koukal na kámoovu Xantii HDi a tam mu řadička nekvrdlá vůbec.
Dělá to i ostatním, nebo je u mě patný třeba silentblok nebo něco jiného ?
Díky za názor.
Je normální, e kdy chcípu motor, tak se řadička kvrdlá semtam ? Myslel jsem si, e je to u diesla normální, dneska jsem koukal na kámoovu Xantii HDi a tam mu řadička nekvrdlá vůbec.
Dělá to i ostatním, nebo je u mě patný třeba silentblok nebo něco jiného ?
Díky za názor.
|
|
19.07.2010 20:53 -
Re: Kvrdlání řadičky u 2.0 HDi
|
2350455
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
zalezi co myslis pod pojmem kvrdlani
pravdepodobne nektery ze silentbloku ti dal sve posledni zbohem..
zalezi co myslis pod pojmem kvrdlani :)
pravdepodobne nektery ze silentbloku ti dal sve posledni zbohem..
|
|
19.07.2010 20:54 -
|
2350456
|
|
SWOBY
|
Město: Milovice, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 90 |
|
|
u mě nic takovyho neprobiha, normalni to asi neni
u mě nic takovyho neprobiha, normalni to asi neni :nevim
|
|
19.07.2010 20:58 -
|
2350458
|
|
Dutch
|
|
|
Prostě řadička se vychyluje cca o 5 cm na kadou stranu.....necham si brzy dělat rozvody, tak řeknu mechanikovi a to zkoukne....
Prostě řadička se vychyluje cca o 5 cm na kadou stranu.....necham si brzy dělat rozvody, tak řeknu mechanikovi a to zkoukne....
|
|
20.07.2010 06:22 -
|
2350480
|
|
JirkaŘ
|
|
|
Dutch: píe e se vychyluje o 5 cm na kadou stranu ? Snad jen o 5 mm, ne ? Ale i tak, vůle by tam asi neměla být. Loni ne jsem vybral to své auto, tak ve dvou zkouených vůle troku byla, u jedné z nich dokonce řadička vypadávala ! ( Zůstala v ruce )
Dutch: píe e se vychyluje o 5 cm na kadou stranu ? :-o Snad jen o 5 mm, ne ? Ale i tak, vůle by tam asi neměla být. Loni ne jsem vybral to své auto, tak ve dvou zkouených vůle troku byla, u jedné z nich dokonce řadička vypadávala ! ( Zůstala v ruce )
|
|
20.07.2010 08:39 -
|
2350482
|
|
Mamlas
|
|
|
Prodavaji se nejaky nahradni dily k tomu razeni? Mam taky mensi vuli a hlavne mi nejde poradne zaradit zpatecka tak by me to taky zajimalo.
Prodavaji se nejaky nahradni dily k tomu razeni? Mam taky mensi vuli a hlavne mi nejde poradne zaradit zpatecka tak by me to taky zajimalo.
|
|
20.07.2010 09:41 -
|
2350487
|
|
jumep
|
|
|
predava sa len cela kulisa a pripojky lan na prevodovku, ale neviem ci je problem v zle radenej spiatocke v tom
Dutch: skontroluj silentbloky ako tu bolo povedane
predava sa len cela kulisa a pripojky lan na prevodovku, ale neviem ci je problem v zle radenej spiatocke v tom
Dutch: skontroluj silentbloky ako tu bolo povedane
|
|
20.07.2010 18:07 -
|
2350549
|
|
Dutch
|
|
|
Je to fakt tak skoro 5cm na kadou stranu pokud chcípu auto.....nejspí fakt ten silentblok......
Je to fakt tak skoro 5cm na kadou stranu pokud chcípu auto.....nejspí fakt ten silentblok......
|
|
13.08.2010 16:01 -
|
2352883
|
|
Dutch
|
|
|
Tak nevím....nechal jsem skouknout mechanika silentbloky kdy mi dělal rozvody a prý jsou vechny v pohodě, sám neví co by to kvrdlání mohlo způsobovat.
Zkusím jetě jiného mechanika a jestli taky nic nenajde, tak to asi necham....zatim to ničemu nevadí....
...edit : jetě jsem si vimnul, e mi jde patně /hlavně kdy stojím z kopce dolů/ řadit zpátečka, vleze tam, ale přes odpor....to dřív nedělalo...co by mohlo nahrávat tomu, e se nějakej silentblok svěí....
Tak nevím....nechal jsem skouknout mechanika silentbloky kdy mi dělal rozvody a prý jsou vechny v pohodě, sám neví co by to kvrdlání mohlo způsobovat.
Zkusím jetě jiného mechanika a jestli taky nic nenajde, tak to asi necham....zatim to ničemu nevadí....
...edit : jetě jsem si vimnul, e mi jde patně /hlavně kdy stojím z kopce dolů/ řadit zpátečka, vleze tam, ale přes odpor....to dřív nedělalo...co by mohlo nahrávat tomu, e se nějakej silentblok svěí....
|
|
21.12.2010 09:37 -
|
2366540
|
|
dan72
|
Město: Strakonice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 10 |
|
|
Mě to nekvrdlá, ale tahle zima je na mojí elektriku asi moc, viz jiné příspěvky. Co se týče řazení, tak kdy dám zpátečku, nerozsvítí se světla, ale kdy jedu, tak mi prozměnu pípá gong kako blázen nepravidelně....gong...... gong gong gong .....gong gong..........................gong atd. Někdy celý den, někdy jen po ránu, někdy vůbec. Můe mi někdo poradit, jestli a hlavně kde je zakopanej pes? Dííííky, gong gong gong....... gong.
Mě to nekvrdlá, ale tahle zima je na mojí elektriku asi moc, viz jiné příspěvky. Co se týče řazení, tak kdy dám zpátečku, nerozsvítí se světla, ale kdy jedu, tak mi prozměnu pípá gong kako blázen nepravidelně....gong...... gong gong gong .....gong gong..........................gong atd. Někdy celý den, někdy jen po ránu, někdy vůbec. Můe mi někdo poradit, jestli a hlavně kde je zakopanej pes? Dííííky, gong gong gong....... gong.
|
|
21.12.2010 09:48 -
|
2366542
|
|
jumep
|
|
|
predpokladam ze nemas cuvacie senzory a blbne ti cidlo spiatocky
predpokladam ze nemas cuvacie senzory a blbne ti cidlo spiatocky
|
|
23.12.2010 21:09 -
|
2366774
|
|
dan72
|
|
|
Ty senzory nemám(couvám na kouli ) a to čidlo najdu..........kde! Jsem amater, take pujdu po řadičce někam dolu do tunelu a tam bude něco jako po.váček, kterýho se ta řadička dotýká?
Ty senzory nemám(couvám na kouli :-)) ) a to čidlo najdu..........kde! Jsem amater, take pujdu po řadičce někam dolu do tunelu a tam bude něco jako po.váček, kterýho se ta řadička dotýká?
|
|
23.12.2010 21:15 -
|
2366775
|
|
jumep
|
|
|
nie, je to zvrchu na prevodovke a idu do toho tenke kable
nie, je to zvrchu na prevodovke a idu do toho tenke kable
|
|
23.12.2010 21:21 -
|
2366776
|
|
dan72
|
|
|
OK, tak na to zítra kouknu za světla, jestli mě teda moje vládkyně nenaene jetě do nějaký domácí práce kvůli jeíkovi. U mě to couvání po tmě nebaví, nemluvě o tom, kdy couvám a za mnou se ten řidič diví. Inak vďaka za radu a prejem astné a veselé vianoce.
OK, tak na to zítra kouknu za světla, jestli mě teda moje vládkyně nenaene jetě do nějaký domácí práce kvůli jeíkovi. U mě to couvání po tmě nebaví, nemluvě o tom, kdy couvám a za mnou se ten řidič diví. Inak vďaka za radu a prejem astné a veselé vianoce.
|
|
| |
|
|