| | |
25.10.2012 12:48 -
Re: První nastartování a chcípne po druhé OK / C5 I 2.0 16V
|
2515225
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Jo. Kvůli guferům a rozvodům hlavu sundávat nemusí.
Jo. Kvůli guferům a rozvodům hlavu sundávat nemusí.
|
|
25.10.2012 21:43 -
|
2515348
|
|
Hanz 397
|
|
|
Cherper napsal(a): No gufera se musí vyměnit určitě a rozvody to chce taky. Oni se na ty gufera dostanou ani by se sundavala hlava??
Existujou na to přípravky,kdy třeba naroubuje místo svíce přípojku pro stlačenej vzduch a jak ho tam ene,tak ti ty ventily drí zavřený a nebo úplně jednodue,já to dělám tak,e píst do hú,odmáčknu a píst jim nedovolí spadnout... Je blbý,e se opírají při odjiování o píst,ale pokud tam není něco patně,tak to nemá co pokodit. Navíc kvůli demontái musí sundat vačkovky,take rozebrat rozvody...
Existujou na to přípravky,kdy třeba naroubuje místo svíce přípojku pro stlačenej vzduch a jak ho tam ene,tak ti ty ventily drí zavřený a nebo úplně jednodue,já to dělám tak,e píst do hú,odmáčknu a píst jim nedovolí spadnout... Je blbý,e se opírají při odjiování o píst,ale pokud tam není něco patně,tak to nemá co pokodit. Navíc kvůli demontái musí sundat vačkovky,take rozebrat rozvody...;-)
|
|
04.08.2013 10:09 -
|
2604518
|
|
Rio11
|
Město: Domalice, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 578 |
|
|
Ahoj vem. Mám problém a ádám vás o radu. Po nastartování studeného motoru chod normální, po rozjetí a lehkém přidání plynu se motor začne jakoby dusit a netáhne, začne chcípat. Po vylápnutí spojky volnoběh normální, pustím spojku lehce přidám, motor se zase dusí, slápnu plyn do podlahy a motor vystřelí jak raketa. Dělá to jen první minutu po nastartování studeného motoru, teplej motor to po nastartování nedělá, v ostatních reimech jede normálně. Na diagnostice hláka MAP senzor. Dík za ae rady.
Ahoj vem. Mám problém a ádám vás o radu. Po nastartování studeného motoru chod normální, po rozjetí a lehkém přidání plynu se motor začne jakoby dusit a netáhne, začne chcípat. Po vylápnutí spojky volnoběh normální, pustím spojku lehce přidám, motor se zase dusí, slápnu plyn do podlahy a motor vystřelí jak raketa. Dělá to jen první minutu po nastartování studeného motoru, teplej motor to po nastartování nedělá, v ostatních reimech jede normálně. Na diagnostice hláka MAP senzor. Dík za ae rady.
|
|
04.08.2013 22:43 -
|
2604820
|
|
Hondzig
|
Město: Plzen, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 25 |
|
|
Čau přesně tohle mam já,je to teda aspoň u mě vadna vzduchova klapka,v servisu mi ji vyčistil a bylo to tak pul roku ok,teď se dostávám zas do stejný situace jako ty,take výměna(cca 7000)
Čau přesně tohle mam já,je to teda aspoň u mě vadna vzduchova klapka,v servisu mi ji vyčistil a bylo to tak pul roku ok,teď se dostávám zas do stejný situace jako ty,take výměna(cca 7000)
|
|
04.08.2013 22:54 -
|
2604822
|
|
jumep
|
|
|
Rio: vymen ten podtlakovy senzor / skontroluj k nemu kabelaz
Hondziq: elektricka klapka vacsinou ked elektricka zavada, je to neriesitelne
Rio: vymen ten podtlakovy senzor / skontroluj k nemu kabelaz
Hondziq: elektricka klapka vacsinou ked elektricka zavada, je to neriesitelne
|
|
05.08.2013 08:00 -
|
2604885
|
|
Cherper
|
Město: Plzen, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X | Počet příspěvků: 33 |
|
|
Zdary,
sem na tom dost podobně.. Při nastartovaní to o něco dýl trvá ne chytne, při výjezdu z garáe na málo plynu ve ok, ale kdy se pak začnu rozjídět do kopce, tak to začne chcípat, čim víc plynu tim víc se dusí, někdy to chcípne třeba úplně. A hrozně mě to se*e. U se měnil svíce NGK, čistil klapku a dával i nový lanko plynu. Chvíli se zdálo e to přestalo.. ale tak po tejdnu to začalo dělat zas.
Jumep: Jak ten podtlak senzor vypadá a kde ho hledat?
Zdary,
sem na tom dost podobně.. Při nastartovaní to o něco dýl trvá ne chytne, při výjezdu z garáe na málo plynu ve ok, ale kdy se pak začnu rozjídět do kopce, tak to začne chcípat, čim víc plynu tim víc se dusí, někdy to chcípne třeba úplně.:nevim A hrozně mě to se*e. U se měnil svíce NGK, čistil klapku a dával i nový lanko plynu. Chvíli se zdálo e to přestalo.. ale tak po tejdnu to začalo dělat zas.
Jumep: Jak ten podtlak senzor vypadá a kde ho hledat?
|
|
05.08.2013 11:03 -
|
2604954
|
|
Hondzig
|
|
|
Jumep,tím chce rict ze mi nepomůe výměna klapky pokud je to dle tebe neřeitelné? Otvírá na 6 místo na 3% nebo obráceně,u nevim
Jumep,tím chce rict ze mi nepomůe výměna klapky pokud je to dle tebe neřeitelné? Otvírá na 6 místo na 3% nebo obráceně,u nevim
|
|
05.08.2013 13:07 -
|
2605015
|
|
Hondzig
|
|
|
No to je jasný,vím ze to opravit nejde,to u mi říkal servis minule. Jen tak náhodou nakej dobrej servis plzeň a okolí někdo neznáte
No to je jasný,vím ze to opravit nejde,to u mi říkal servis minule. Jen tak náhodou nakej dobrej servis plzeň a okolí někdo neznáte
|
|
05.08.2013 15:13 -
|
2605039
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Plzeň a okolí, to by mohly být Radonice.
Já mám v okolí Velkých Hamrů taky Radonice, Českou Kamenici a jetě Pieany.
Ostatně, Pieany jsou teď i v okolí Děčína.
Za dobrým servisem se vyplatí ujet pár km navíc.
Plzeň a okolí, to by mohly být Radonice.
Já mám v okolí Velkých Hamrů taky Radonice, Českou Kamenici a jetě Pieany. :palec
Ostatně, Pieany jsou teď i v okolí Děčína. :-D
Za dobrým servisem se vyplatí ujet pár km navíc.
|
|
05.08.2013 19:01 -
|
2605146
|
|
jumep
|
|
|
mno, castokrat nie, ale riesil som to konkretne na SAXE, kde najprv sme nasli zlomeny kabel a potom este aj tak bolo to cidlo zle ...
ak ho pise diagnostika, neni o com, podla mna bude snimat bludy (dalo by sa to overit diagnostikou pri tom ked to blbne ....) ale neni to taka polozka aby si to nevymenil
Hondzig: jruze to rozlusitl spravne, tak to bolo myslene
mal som klapku (C2) otvorenu, vypadala uplne krasne, cistucka, ziadne oderky, ale hadzala chybu, po vymene vseko ok ... ono to skor bude mat nacnute vynutie alebo podobne, cize fakt klapku len vymenit ak hlasi chybu
mno, castokrat nie, ale riesil som to konkretne na SAXE, kde najprv sme nasli zlomeny kabel a potom este aj tak bolo to cidlo zle ...
ak ho pise diagnostika, neni o com, podla mna bude snimat bludy (dalo by sa to overit diagnostikou pri tom ked to blbne ....) ale neni to taka polozka aby si to nevymenil
Hondzig: jruze to rozlusitl spravne, tak to bolo myslene :)
mal som klapku (C2) otvorenu, vypadala uplne krasne, cistucka, ziadne oderky, ale hadzala chybu, po vymene vseko ok ... ono to skor bude mat nacnute vynutie alebo podobne, cize fakt klapku len vymenit ak hlasi chybu
|
|
08.08.2013 19:10 -
|
2606077
|
|
Hondzig
|
|
|
Čau,jetě k te klapce,má to nějaký jiný ofic název,(pod vzduchova klapka nic nenachazim) nebo případně neví někdo kde hledat(koupit) pokud máte nějaký odkaz,budu rád,díky
Čau,jetě k te klapce,má to nějaký jiný ofic název,(pod vzduchova klapka nic nenachazim) nebo případně neví někdo kde hledat(koupit) pokud máte nějaký odkaz,budu rád,díky :palec
|
|
08.08.2013 19:21 -
|
2606088
|
|
Mikra
|
|
|
Kdybys dal VIN, poslal bych ti přesný číslo klapky, podle kterýho pak můe hledat u jiných dodavatelů ND mimo Citroen. Takhle si to musí najít mezi těma čtyřma sám. Je to pozice č.8 v příloze.
Kdybys dal VIN, poslal bych ti přesný číslo klapky, podle kterýho pak můe hledat u jiných dodavatelů ND mimo Citroen. Takhle si to musí najít mezi těma čtyřma sám. Je to pozice č.8 v příloze.
Přílohy: klapka_cena.jpg ( 30276b ) - klapka 2.0i.jpg ( 163253b ) - |
|
08.08.2013 19:52 -
|
2606108
|
|
Hondzig
|
|
|
Nejak se v tom neorientuju VIN VF7DERFNC76460140 shanim jeste ventilator topeni a regulator vent. da se to taky najit?? Dik moc
Nejak se v tom neorientuju VIN VF7DERFNC76460140 shanim jeste ventilator topeni a regulator vent. da se to taky najit?? Dik moc
|
|
08.08.2013 20:28 -
|
2606131
|
|
jumep
|
|
|
1635 W8 je objednacie cislo
1635 W8 je objednacie cislo
|
|
08.08.2013 21:24 -
|
2606154
|
|
Hondzig
|
|
|
Nasel jsem klapku za 3967,- regulator k vetraku 1050,- a vetrak cca 1600,- to by asi slo,ne???
Nasel jsem klapku za 3967,- regulator k vetraku 1050,- a vetrak cca 1600,- to by asi slo,ne???
|
|
| |
|
|