24.06.2010 14:05 -
Pocukává motor
|
2349125
|
|
kocik
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 4 |
|
|
Ahojte, psal jsem to u na citroeny, ale zkusím i tu. U se to řeilo, ale myslím, e se mi to chová o kapku jinak. Pokud jedu s lehkým plynem, tak cca kolem 2tis. otáček motor cuká, jako kdy se rozjídí autokola. Divné je na tom to, e to nedělá pokadé a nedělá to pokadé stejně. Jednou to dělá kdy je studený motor, jak se ohřeje, tak v pohodě. Jindy to dělá i při teplém motoru. Kdy přidám troku víc plynu, tak nic necuká. Je to pozorovatelné pouze na 1., 2. a 3. rychlostní stupeň... na 4. u ne. Jinak je auto normálně ivé. Teď jsem nalil VIF a lepí naftu a ádná změna.
Vzduchový filtr čistý, váha vyčitěná, palivový filtr nový. Na diag. ádná závada...
Ahojte, psal jsem to u na citroeny, ale zkusím i tu. U se to řeilo, ale myslím, e se mi to chová o kapku jinak. Pokud jedu s lehkým plynem, tak cca kolem 2tis. otáček motor cuká, jako kdy se rozjídí autokola. Divné je na tom to, e to nedělá pokadé a nedělá to pokadé stejně. Jednou to dělá kdy je studený motor, jak se ohřeje, tak v pohodě. Jindy to dělá i při teplém motoru. Kdy přidám troku víc plynu, tak nic necuká. Je to pozorovatelné pouze na 1., 2. a 3. rychlostní stupeň... na 4. u ne. Jinak je auto normálně ivé. Teď jsem nalil VIF a lepí naftu a ádná změna.
Vzduchový filtr čistý, váha vyčitěná, palivový filtr nový. Na diag. ádná závada...:nevim
|
|
24.06.2010 15:18 -
Re: Pocukává motor
|
2349129
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
ovladani delky sani vlevo na hlave ?
ovladani delky sani vlevo na hlave ?
|
|
24.06.2010 22:50 -
Re: Pocukává motor
|
2349155
|
|
jumep
|
|
|
regulator tlaku paliva?
toto je hadanie zo vzduchu, normalna diagnostika s clovekom co vie co a ako by mala odhalit problem
regulator tlaku paliva?
toto je hadanie zo vzduchu, normalna diagnostika s clovekom co vie co a ako by mala odhalit problem
|
|
| |