| | |
10.01.2012 23:42 -
Re: teplota chladící kapaliny
|
2439444
|
|
jumep
|
|
|
to mozme pozret, zastav sa ked pojdes tymto smerom, viem ze ked som precistil chladice rovnako to kleslo takto a v zime sa to drzi takto, iba behanie po meste to samozrejme dvihne na rovinu
to mozme pozret, zastav sa ked pojdes tymto smerom, viem ze ked som precistil chladice rovnako to kleslo takto a v zime sa to drzi takto, iba behanie po meste to samozrejme dvihne na rovinu
|
|
11.01.2012 08:18 -
|
2439503
|
|
flyteSVK
|
|
|
u mna to bolo tiez tak, ze rucicka vystupila tak do stvrtiny, a na motore som si par krat ruku dobre opalil. Do toho tazke starty a antipollution. Po diagnostike v "polnej nemocnici" (jumep mozno pamata v BA na parkovisku ked boli kupivat nejake picasso) diagnostika ukazovala 60-70C, po vymene cidla secko v poradecku. Akurat som dolial destilku a nechcelo sa mi serinkat s odvzdusnenim, tak teraz je rucicka jemne nad polovicou.
Takze asi najprv pozriet co hovori diag a potom precistovat chladice
u mna to bolo tiez tak, ze rucicka vystupila tak do stvrtiny, a na motore som si par krat ruku dobre opalil. Do toho tazke starty a antipollution. Po diagnostike v "polnej nemocnici" (jumep mozno pamata v BA na parkovisku ked boli kupivat nejake picasso) diagnostika ukazovala 60-70C, po vymene cidla secko v poradecku. Akurat som dolial destilku a nechcelo sa mi serinkat s odvzdusnenim, tak teraz je rucicka jemne nad polovicou.
Takze asi najprv pozriet co hovori diag a potom precistovat chladice :)
|
|
04.04.2012 07:21 -
|
2465656
|
|
tezkac
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 189 |
|
|
ahoj, mám problém
při napojení na diagnostiku Bosch ukazovala teplotu chladící kapaliny ca 10 stupnů. nicméně po nastartování a ohřátí jízdou teplota postupně spadla a na -20 stupnů, vyměnil jsem čidlo na hlavě, nicméně se vůbec nic nezměnilo, včera jsme to načetli a problém je stále stejný
teplota nasavaného vzduchu byla pro změnu asi + 70 stupnů
máte někdo tuení co s tím? není tam jetě někde jinde čidlo na teplotu?
teploměr na přístrojovce ukazjue normálně a auto se ohřívá jak má
ahoj, mám problém :-(
při napojení na diagnostiku Bosch ukazovala teplotu chladící kapaliny ca 10 stupnů. nicméně po nastartování a ohřátí jízdou teplota postupně spadla a na -20 stupnů, vyměnil jsem čidlo na hlavě, nicméně se vůbec nic nezměnilo, včera jsme to načetli a problém je stále stejný
|
|
04.04.2012 09:59 -
|
2465749
|
|
jruze
|
|
|
tezkac napsal(a): ahoj, mám problém
Tohle řeil Jumep - zkus jeho je to nějaká anomálie v diag tuím e o tom takto psal.
Tohle řeil Jumep - zkus jeho je to nějaká anomálie v diag tuím e o tom takto psal.
|
|
04.04.2012 10:52 -
|
2465764
|
|
tezkac
|
|
|
ok, díky za info,
tak počkám a si to jumep přečtě
ok, díky za info,
tak počkám a si to jumep přečtě :-)
|
|
04.04.2012 15:47 -
|
2465866
|
|
jumep
|
|
|
ano, je to krasna anomalia, ani upgrade softu riadiacky nepomohol, diagnostika ukazuje opacne, ohrievanim ukazuje chladnejsie .... zatial vsetky 2.0i s mechanickou klapkou (inde som si toho asi ani nevsimal)
ano, je to krasna anomalia, ani upgrade softu riadiacky nepomohol, diagnostika ukazuje opacne, ohrievanim ukazuje chladnejsie .... zatial vsetky 2.0i s mechanickou klapkou (inde som si toho asi ani nevsimal)
|
|
04.04.2012 21:14 -
|
2466024
|
|
tezkac
|
|
|
jumep napsal(a): ano, je to krasna anomalia, ani upgrade softu riadiacky nepomohol, diagnostika ukazuje opacne, ohrievanim ukazuje chladnejsie .... zatial vsetky 2.0i s mechanickou klapkou (inde som si toho asi ani nevsimal)
no jo, ale co s tím?
no jo, ale co s tím?
|
|
04.04.2012 21:24 -
|
2466027
|
|
jumep
|
|
|
nic, to je len bug, neriesit, vsetko je OK
nic, to je len bug, neriesit, vsetko je OK
|
|
05.04.2012 07:24 -
|
2466077
|
|
tezkac
|
|
|
jumep napsal(a): nic, to je len bug, neriesit, vsetko je OK
a to e teplota nasavaného vzduchu je zase značně vyí, cca někde okolo +70 stupnů je ten samý případ?
take tento údaj o teplotě vody nemá ádný vliv na chod motoru?
a to e teplota nasavaného vzduchu je zase značně vyí, cca někde okolo +70 stupnů je ten samý případ?
take tento údaj o teplotě vody nemá ádný vliv na chod motoru?
|
|
05.04.2012 20:17 -
|
2466269
|
|
jumep
|
|
|
nie, lebo to funguje uplne normalne, len vystupne data su zle
udaj o teplote nasavaneho vzduchu si nepamatam, ale ak sa meni a auto ide normalne, neriesit to ...
nie, lebo to funguje uplne normalne, len vystupne data su zle
udaj o teplote nasavaneho vzduchu si nepamatam, ale ak sa meni a auto ide normalne, neriesit to ...
|
|
05.04.2012 20:30 -
|
2466281
|
|
zhrado
|
Město: Zh, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 767 |
|
|
ano je to tak ako pise. teplota vody klesa a teplota nasavaneho vzduchu stupa. ak autu inak nic nieje tak to netreba riesit. je to chyba diagnostiky.
ano je to tak ako pise. teplota vody klesa a teplota nasavaneho vzduchu stupa. ak autu inak nic nieje tak to netreba riesit. je to chyba diagnostiky.
|
|
11.08.2012 22:32 -
|
2498661
|
|
michal
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 249 |
|
|
je to čidlo na expanzní nadobě pokade zapojeno?(snímač mnoství kapaliny)
je to čidlo na expanzní nadobě pokade zapojeno?(snímač mnoství kapaliny)
|
|
11.08.2012 22:37 -
|
2498667
|
|
jumep
|
|
|
facelift ho ma maloktory ... neskor to prestali davat, bol s nim nejaky dokonca problem, ze pretieklo a kablami navzlinala voda do riadiacky ... takze mozne je ze neni zapojene ani
facelift ho ma maloktory ... neskor to prestali davat, bol s nim nejaky dokonca problem, ze pretieklo a kablami navzlinala voda do riadiacky ... takze mozne je ze neni zapojene ani
|
|
26.01.2013 11:48 -
|
2542245
|
|
mravcek1
|
|
|
mne ukazuje rucicka teplomeru tak milimeter od stredu nizsie a zda sa mi ze take super auto slabo hreje.Ked porovnam auto pre tym co som mal(audi a4) tak tam som ruku vobec neudrzal pomali na fukari kdez to na tom udrzim v pohode.Neviete cim to moze byt?
mne ukazuje rucicka teplomeru tak milimeter od stredu nizsie a zda sa mi ze take super auto slabo hreje.Ked porovnam auto pre tym co som mal(audi a4) tak tam som ruku vobec neudrzal pomali na fukari kdez to na tom udrzim v pohode.Neviete cim to moze byt?
|
|
26.01.2013 12:59 -
|
2542263
|
|
vseved
|
Město: Mratín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 636 |
|
|
abák při nastavení stejné teploty hřeje na automat méně ne při zapnutí ECO. Na automat trvá vyhřátí auta déle. Proto při začátku jízdy pouívám ECO a vnitřní cirkulaci.
abák při nastavení stejné teploty hřeje na automat méně ne při zapnutí ECO. Na automat trvá vyhřátí auta déle. Proto při začátku jízdy pouívám ECO a vnitřní cirkulaci.
|
|
26.01.2013 15:38 -
|
2542297
|
|
jarda 68
|
|
|
a kde najdu to vnitřní čidlo teploty dík
a kde najdu to vnitřní čidlo teploty dík
|
|
26.01.2013 17:04 -
|
2542307
|
|
karneval
|
|
|
@mravcek1, jarda_68:
Minulý rok som ho menil, urobil som k tomu dokumentáciu. Je to pre facelift take mono je to v jedničkovej trochu inak.
.link.
@mravcek1, jarda_68:
Minulý rok som ho menil, urobil som k tomu dokumentáciu. Je to pre facelift take mono je to v jedničkovej trochu inak.
http://www.c5club.cz/files/navody/vnitrni_teplotni_cidlo_c5ii.pdf :palec
|
|
26.01.2013 18:59 -
|
2542338
|
|
jarda 68
|
|