| | |
06.06.2010 22:01 -
Klepání motoru 2.2Hdi
|
2347559
|
|
RimmerCZ
|
Město: Hlučín, Auto: Mercedes E 400d | Počet příspěvků: 611 |
|
|
Caute, jak mam postupovat pri reseni klepani motoru. Tipoval bych to na vstrik. Klepe jen pri lehkem plynu a v mensich otackach. Nemam tu v okoli nikde solidni diag krome original Citroen servisu, ale tam s tim nechcu jit. Jeste jake jsou moznosti reseni. Meni se automaticky cely vstrik, nebo se to nejak opravuje ci co ? Auto mam cca 45tis. km a postupne se to zhorsuje, neni to porad nic velkeho, ale ted jsem splatil pujcku na auto, tak bych pro zmenu investoval at jeste nejajky ten cas vydrzi Zadne dalsi negativni projevy nepozoruju, nezda se mi ze by kourilo, starty v pohode, pravda v krute zime to par vterin dost skube, ale asi uz zhavicky nebudou nejlepsi. Vykon v pohode.
Pro upresneni mam teda 2.2Hdi 2002 v automatu
Caute, jak mam postupovat pri reseni klepani motoru. Tipoval bych to na vstrik. Klepe jen pri lehkem plynu a v mensich otackach. Nemam tu v okoli nikde solidni diag krome original Citroen servisu, ale tam s tim nechcu jit. Jeste jake jsou moznosti reseni. Meni se automaticky cely vstrik, nebo se to nejak opravuje ci co ? Auto mam cca 45tis. km a postupne se to zhorsuje, neni to porad nic velkeho, ale ted jsem splatil pujcku na auto, tak bych pro zmenu investoval at jeste nejajky ten cas vydrzi :) Zadne dalsi negativni projevy nepozoruju, nezda se mi ze by kourilo, starty v pohode, pravda v krute zime to par vterin dost skube, ale asi uz zhavicky nebudou nejlepsi. Vykon v pohode.
Pro upresneni mam teda 2.2Hdi 2002 v automatu
|
|
06.06.2010 23:05 -
Re: Klepání motoru 2.2Hdi
|
2347573
|
|
zico
|
|
|
Nepises presne ake klepanie a odkial .. ale skus najprv skontrolovat remenicu kluky. Tzn. nechaj vrkat na volnobeh a pocuvaj zvuky pri PP kolese
Nepises presne ake klepanie a odkial .. ale skus najprv skontrolovat remenicu kluky. Tzn. nechaj vrkat na volnobeh a pocuvaj zvuky pri PP kolese ;-)
|
|
06.06.2010 23:07 -
|
2347574
|
|
jumep
|
|
|
remenica sa da aj sledovat
pripadne dat dole podblatnik, oznacit ju kriedou a ak sa ta ciara presune - remenica je zla, ale krasne videt ak je zla aj na pohlad
remenica sa da aj sledovat
pripadne dat dole podblatnik, oznacit ju kriedou a ak sa ta ciara presune - remenica je zla, ale krasne videt ak je zla aj na pohlad
|
|
07.06.2010 06:31 -
|
2347575
|
|
Mamlas
|
|
|
Vstrik jde opravit. Mne se na diagnostice ukazalo ze jeden vstrik je trochu mimo. Tak jsem si je vsechny nechal zkontrolovat a na jednom mi vymenili vstrikovaci jehlu.
Vstrik jde opravit. Mne se na diagnostice ukazalo ze jeden vstrik je trochu mimo. Tak jsem si je vsechny nechal zkontrolovat a na jednom mi vymenili vstrikovaci jehlu.
|
|
07.06.2010 21:40 -
|
2347590
|
|
RimmerCZ
|
Město: Hlučín, Auto: Mercedes E 400d | Počet příspěvků: 611 |
|
|
Chlapi, remenice to neni, jakmile sundam nohu z plynu okamzite prestane, hydrostely by taky klepaly furt, ze zcela beznych veci zbyvaji vstriky. Kdyz je to studene tak to klepota trosku vic, kdyz je to teple tak uz mene.
Prosimte Mamlas, na kolik te to tak +- vyslo a jak moc je orientacne okolo prace, nevim jak je tam pristup na vstriky u 2.2, jen abych mel predstavu +-.
Chlapi, remenice to neni, jakmile sundam nohu z plynu okamzite prestane, hydrostely by taky klepaly furt, ze zcela beznych veci zbyvaji vstriky. Kdyz je to studene tak to klepota trosku vic, kdyz je to teple tak uz mene.
Prosimte Mamlas, na kolik te to tak +- vyslo a jak moc je orientacne okolo prace, nevim jak je tam pristup na vstriky u 2.2, jen abych mel predstavu +-.
|
|
07.06.2010 21:53 -
|
2347591
|
|
Jirka
|
Město: Český Krumlov, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 111 |
|
|
V pátek jsem si vyzvedl auto po opravě vstřiků, vechny čtyři + práce + diagnostika necelých 20.000,- Kč. Na jízdě je znát, e to jede klidněji a líp. T o jestli se podařilo najít závadu, občas přejití motoru do nouzáku teprve poznám, byly tam také přehozené nějaké podtlakové hadičky k turbu.
V pátek jsem si vyzvedl auto po opravě vstřiků, vechny čtyři + práce + diagnostika necelých 20.000,- Kč. Na jízdě je znát, e to jede klidněji a líp. T o jestli se podařilo najít závadu, občas přejití motoru do nouzáku teprve poznám, byly tam také přehozené nějaké podtlakové hadičky k turbu.
|
|
| |
|
|