03.06.2010 21:07 -
Nasávání vody do vzduchového filtru 2.0HDi
|
2347297
|
|
piskot
|
Město: , Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Ahoj, mám problém s nasáváním vody do vzduchového filtru. Kdy jedu dlouho v deti - teď naposledy po cca 300km v kuse, tak mám úplně "prochcaný" vzduchový filtr. U v lednu mi kvuli tomu odela váha vzduchu. Na autě se to projevuje ztrátou výkonu a cukáním.
Moná by někoho napadlo, e mám vlastně auto "na vodu" tak na co si stěuju ale raději dám 35Kč za litr nafty U mi stejný problém potvrdil i známí, ale ani jeden nevime co s tím. Máte s tím taky někdo problém a víte jak vyřeit? Díky za radu.
Ahoj, mám problém s nasáváním vody do vzduchového filtru. Kdy jedu dlouho v deti - teď naposledy po cca 300km v kuse, tak mám úplně "prochcaný" vzduchový filtr. U v lednu mi kvuli tomu odela váha vzduchu. Na autě se to projevuje ztrátou výkonu a cukáním.
Moná by někoho napadlo, e mám vlastně auto "na vodu" tak na co si stěuju :-d ale raději dám 35Kč za litr nafty ;-) U mi stejný problém potvrdil i známí, ale ani jeden nevime co s tím. Máte s tím taky někdo problém a víte jak vyřeit? Díky za radu.
|
|
03.06.2010 21:11 -
Re: Nasávání vody do vzduchového filtru 2.0HDi
|
2347298
|
|
jumep
|
|
|
pretesnit a upravit nasavanie v blatniku
navrtat dieru do filtra zospodu
pretesnit a upravit nasavanie v blatniku
navrtat dieru do filtra zospodu
Přílohy: 20_voda_v_sani.pdf ( 173257b ) - |
|
03.06.2010 21:17 -
Re: Nasávání vody do vzduchového filtru 2.0HDi
|
2347312
|
|
piskot
|
Město: , Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 2 |
|
|
diry zespoda filtru jsem vyvrtal jiz v lednu. Jeste tedy zkusim pretesnit nasavani v blatniku a uvidim. Diky za super popis
diry zespoda filtru jsem vyvrtal jiz v lednu. Jeste tedy zkusim pretesnit nasavani v blatniku a uvidim. Diky za super popis ;-)
|
|
| |