03.07.2017 00:10 -
Re: Motor kouří černě.
|
3079662
|
|
Maxxx
|
Město: Praha 12, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 22 |
|
|
Mám také problém s kouřivostí. Kdy trochu více lápnu na plyn tak docela dost černě kouří. Tahle by to podle mě kouřit nemělo. Také mě to občas při razantnejsim selápnutí plynu hlásí něco jako e riskuji ucpání fapu. Myslím si e i kdyby byl fap nefunkční tak by to stejně takhle hulit nemělo. Nevěděl by jste někdo kde mám začít hledat příčiny? Fap bych začal řeit a po vyřeení problému s nadměrnou kouřivostí. Nebo je snad normální e ty motory u od výroby víc hulej, ale vechno to má zachytit funkční fap?
Mám také problém s kouřivostí. :-( Kdy trochu více lápnu na plyn tak docela dost černě kouří. Tahle by to podle mě kouřit nemělo. Také mě to občas při razantnejsim selápnutí plynu hlásí něco jako e riskuji ucpání fapu. Myslím si e i kdyby byl fap nefunkční tak by to stejně takhle hulit nemělo. Nevěděl by jste někdo kde mám začít hledat příčiny? Fap bych začal řeit a po vyřeení problému s nadměrnou kouřivostí. Nebo je snad normální e ty motory u od výroby víc hulej, ale vechno to má zachytit funkční fap?
|
|
03.07.2017 07:26 -
|
3079668
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
zajed do servisu na diagnostiku (diagbox)
zajed do servisu na diagnostiku (diagbox)
|
|
03.07.2017 11:32 -
|
3079694
|
|
Maxxx
|
|
|
Nemám to ani dva měsíce, a u jsem do toho dost vrazil, take u mě nic jiného nezbývá ne to řeit postupně. Nejdříve zajedu na tu diagnostiku
Nemám to ani dva měsíce, a u jsem do toho dost vrazil, take u mě nic jiného nezbývá ne to řeit postupně. Nejdříve zajedu na tu diagnostiku
|
|
03.07.2017 23:36 -
|
3079825
|
|
Maxxx
|
|
|
Mě lo o to e kdy koupím fap nebo ho vyčistím, tak dokud nepřijdu na to proč to hulí tak se fap bude zase zbytečně zanáet. Já jenom doufám e není vykuchanej. A to nechám napíchnout tak budu chytřejí.
Mě lo o to e kdy koupím fap nebo ho vyčistím, tak dokud nepřijdu na to proč to hulí tak se fap bude zase zbytečně zanáet. Já jenom doufám e není vykuchanej. A to nechám napíchnout tak budu chytřejí.
|
|
04.07.2017 10:27 -
|
3079894
|
|
Maxxx
|
|
|
Diky
Diky:-))))
|
|
07.02.2019 12:35 -
|
3206466
|
|
Dali
|
Město: Levice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 11 |
|
|
Ja osobne som mal problém tie s dymivosou pri akcelerácií hlavne na 5-6. Bolo to vidie hlavne v noci na diažnici ked lo za mnou auto.... dos som aj sa trápne cítil ..... a potom som skúsil tankova inde ako na slovnafte a verte či nie, dos to asi pomohlo Posledné mesiace u len Shell/OMV. Auto aj dos lepie akceleruje a to aj bez prémiovej nafty. Primárne sa ale snaím len OMV klasickú naftu. Podža miuiloročných testov má ma 0% biozloky
Ja osobne som mal problém tie s dymivosou pri akcelerácií hlavne na 5-6. Bolo to vidie hlavne v noci na diažnici ked lo za mnou auto.... dos som aj sa trápne cítil :-(((( ..... a potom som skúsil tankova inde ako na slovnafte a verte či nie, dos to asi pomohlo :-d Posledné mesiace u len Shell/OMV. Auto aj dos lepie akceleruje a to aj bez prémiovej nafty. Primárne sa ale snaím len OMV klasickú naftu. Podža miuiloročných testov má ma 0% biozloky
|
|
07.02.2019 20:58 -
|
3206541
|
|
Jarduk
|
Město: Dobřany, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 166 |
|
|
Ano, mam taky zkuenost, e kdy jsem měl v háji FAP, tak nejvíc zahulila nafta od Globusu/Slovnaftu. Zejména ta aditivovaná. To za mnou najednou začaly mizet světla, a jsem se taky styděl.
Nejméně pak hulila Verva nebo Eurooil bez řepky a aditiv.
Ano, mam taky zkuenost, e kdy jsem měl v háji FAP, tak nejvíc zahulila nafta od Globusu/Slovnaftu. Zejména ta aditivovaná. To za mnou najednou začaly mizet světla, a jsem se taky styděl.
Nejméně pak hulila Verva nebo Eurooil bez řepky a aditiv.
|
|
| |