| | |
27.07.2016 20:39 -
Re: Motor vůbec netáhne
|
2975726
|
|
jumep
|
|
|
ako uz tu bolo vela krat napisane, padne ti to do nudzoveho rezimu a nema to s fapom viacmenej nic spolocne, predpokladam ze ako skoro u kazdej 2.2 - podtak swirlu
.link.
ako uz tu bolo vela krat napisane, padne ti to do nudzoveho rezimu a nema to s fapom viacmenej nic spolocne, predpokladam ze ako skoro u kazdej 2.2 - podtak swirlu
http://www.c5club.cz/profiles/jumep.html?kod=32&ids=jumep&gal=44829227#pc
|
|
27.07.2016 23:06 -
|
2975771
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
007david napsal(a): Zdravím pánové. Mám prosbu a dotaz.
Mám C5 2001 2,2 HDI. Najeto 185 000 km.
Palubovka mi hlásila ucpaný FAB a aditiva.
Fab jsme vyčistili, doplnili aditiva. Ale nedokáu provézt regeneraci.
Nastartuji, auto jede super. Na pětku, kdy jedu více, jak 100 km/h se mi rozsvítí závada motoru a service.
Někdy se rozsvítí i esp a odstaví to turbo. Take auto líné.
Auto zaparkuju, ráno nastartuju a nikde ádná hláka, závada. Rozjedu více jak 100 km/h a celé se to opakuje.
Není tu někdo, kdo by to napíchl na diag. v okolí Brna ?
Tomu nějak nerozumím. .pises ze se ti nepodařilo spustit regeneraci a v dalí větě zhanis někoho s diag. ..čim jsi tu regeneraci spoutěl?
Fap jsi čistil jak ? Kolik má najeto ?
Pokud ze se ti fap zanáí neni problém v nem,i ale v motoru a fap je jen důsledek. ..problém musí řeit od začátku ,ne od konce
Tomu nějak nerozumím. .pises ze se ti nepodařilo spustit regeneraci a v dalí větě zhanis někoho s diag. ..čim jsi tu regeneraci spoutěl?
Fap jsi čistil jak ? Kolik má najeto ?
Pokud ze se ti fap zanáí neni problém v nem,i ale v motoru a fap je jen důsledek. ..problém musí řeit od začátku ,ne od konce
|
|
27.07.2016 23:23 -
|
2975775
|
|
jumep
|
|
|
je to 90% zavad 2.2 ktore sem pridu a nieco co si kazdy dokaze pozret sam doma
je to 90% zavad 2.2 ktore sem pridu a nieco co si kazdy dokaze pozret sam doma
|
|
27.07.2016 23:48 -
|
2975778
|
|
jumep
|
|
|
obaja zamerne ignorujete:
nieco co si kazdy dokaze pozret sam doma
nic viac som tu k tomu nenapisal, ani to ze to je v tom, len je to najcastejsia zavada
obaja zamerne ignorujete:
nieco co si kazdy dokaze pozret sam doma
nic viac som tu k tomu nenapisal, ani to ze to je v tom, len je to najcastejsia zavada
|
|
27.07.2016 23:51 -
|
2975779
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
nas pravdu Petre ,ostatne jako vzdy
nas pravdu Petre ,ostatne jako vzdy:palec
|
|
28.07.2016 17:57 -
|
2976004
|
|
007david
|
Město: Otnice, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Break | Počet příspěvků: 5 |
|
|
jruze napsal(a): No já bych spí řekl e vyčistil,dolil , ale nevynuloval a jednotka se pořád chová jako s ucpaným FAP nebo nevím co tam je jetě dál a ani se nezmínil co to dělalo před čitěním.
Ano, takto to bylo. Vyčistil jsem FAB dle návodu zde. Dolil aditiva, a nejde mi, nebo spíe neumím vynulovat. Take mi to stále píe hláky ucpaný fab a málo aditiv.
Co se týče toho výkonu, kdy nejde turbo, tak to je spojený s kontrolkou na palubovce vlevo trojůhelník a vdy, kdy vytočím motor na nějakou dobu nad 3000 otáček.
Jinak stále mi svítí service a závada motoru.
Proto zháním někoho, kdo má diag. a rozumí tomu.
Ano, takto to bylo. Vyčistil jsem FAB dle návodu zde. Dolil aditiva, a nejde mi, nebo spíe neumím vynulovat. Take mi to stále píe hláky ucpaný fab a málo aditiv.
Co se týče toho výkonu, kdy nejde turbo, tak to je spojený s kontrolkou na palubovce vlevo trojůhelník a vdy, kdy vytočím motor na nějakou dobu nad 3000 otáček.
Jinak stále mi svítí service a závada motoru.
Proto zháním někoho, kdo má diag. a rozumí tomu.
|
|
28.07.2016 19:44 -
|
2976042
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Brno - to by mohl zvládnout P&M - .link.
Brno - to by mohl zvládnout P&M - http://www.c5club.cz/profiles/PATaMAT#.V5pEOaL3g5c
|
|
28.07.2016 22:35 -
|
2976180
|
|
007david
|
Město: Otnice, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Break | Počet příspěvků: 5 |
|
|
Ok děkuji, jsme v kontaktu. Ale můe a v pondělí. Kdyby někdo mohl i o víkendu, v okruhu 100 km, rád dojedu.
Ok děkuji, jsme v kontaktu. Ale můe a v pondělí. Kdyby někdo mohl i o víkendu, v okruhu 100 km, rád dojedu.
|
|
29.07.2016 13:45 -
|
2976305
|
|
autodiag
|
|
|
Olomouc
Olomouc
|
|
31.07.2016 10:43 -
|
2976720
|
|
autodiag
|
|
|
v tomhle bode mel pravdu,nevim sice ktere hadicky mel vypadle ale turbo bylo bez regulace
kazdopadne problem nebyl jen v regulaci
v tomhle bode mel pravdu,nevim sice ktere hadicky mel vypadle ale turbo bylo bez regulace
kazdopadne problem nebyl jen v regulaci:palec
|
|
31.07.2016 13:53 -
|
2976769
|
|
jhonzatko
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 108 |
|
|
autodiag napsal(a): podle me se FAP menil uplne zbytecne
jaka je znacka druhovyroby?
Vypadá to, e má bohuel pravdu
Auto má vyměněný FAP, dolitá aditiva a přesto dnes na dálnici při rychlosti nad cca 110km/h opět skočila hláka o riziku ucpání filtru a rozsvítil se service.
Skočí to vdycky ale a na dálnici, dokud jsem s tím jezdil po městě, tak nic.
U fakt nevím, co dál...
Auto bylo opět naloeno po strop a se mnou dvě malé děti a manelka.
Celou hodinu a půl od naskočení hláky jsem trnul strachy, kde nás to zase nechá a jak budu řeit odtah.
Fakt pakárna...
Vypadá to, e má bohuel pravdu :(
Auto má vyměněný FAP, dolitá aditiva a přesto dnes na dálnici při rychlosti nad cca 110km/h opět skočila hláka o riziku ucpání filtru a rozsvítil se service.
Skočí to vdycky ale a na dálnici, dokud jsem s tím jezdil po městě, tak nic.
U fakt nevím, co dál...
Auto bylo opět naloeno po strop a se mnou dvě malé děti a manelka.
Celou hodinu a půl od naskočení hláky jsem trnul strachy, kde nás to zase nechá a jak budu řeit odtah.
Fakt pakárna...
|
|
31.07.2016 14:06 -
|
2976780
|
|
jumep
|
|
|
hned na zaciatku sa hovorilo ze zaneseny fap je skor nasledok, nie pricina
ono to po vycisteni chvilu bolo ok kym ho zasa zanieslo, mas tam proste vysoku dymivost
hned na zaciatku sa hovorilo ze zaneseny fap je skor nasledok, nie pricina
ono to po vycisteni chvilu bolo ok kym ho zasa zanieslo, mas tam proste vysoku dymivost
|
|
| |
|
|