| | |
25.06.2013 19:01 -
Re: Výměna oleje - automatická převodovka AM6 / C5 III
|
2592599
|
|
jumep
|
|
|
zalezi od kazdeho servisu, toto sa asi nastrelit neda, mozem ti pozret akurat normocasy citroenu na demontaz prevodovky
zalezi od kazdeho servisu, toto sa asi nastrelit neda, mozem ti pozret akurat normocasy citroenu na demontaz prevodovky
|
|
06.08.2013 18:36 -
|
2605432
|
|
stenly38
|
|
|
Ahoj chci si koupit Citroena C5 2.OHDI 16V rok výroby cca 2005,mám Picasso 2.OHDI 66KW,potřebuji silnějí a chci zústat věren Citroenu,koupil jsem karavan a picasso je na to slabé.Mám dotaz ohledně převodovky,nikdy jsem neměl automat,myslíte e je vhodný i pro tahání karavanu cca 1200Kg nebo je lepí manuál?Měl bych se bát auta s AP které bude mít najeto třeba 200 000km?Na co si dát pozor?Osobně bych do AP el ale nemám s ní zkuenosti.
Dík moc za rady
Ahoj chci si koupit Citroena C5 2.OHDI 16V rok výroby cca 2005,mám Picasso 2.OHDI 66KW,potřebuji silnějí a chci zústat věren Citroenu,koupil jsem karavan a picasso je na to slabé.Mám dotaz ohledně převodovky,nikdy jsem neměl automat,myslíte e je vhodný i pro tahání karavanu cca 1200Kg nebo je lepí manuál?Měl bych se bát auta s AP které bude mít najeto třeba 200 000km?Na co si dát pozor?Osobně bych do AP el ale nemám s ní zkuenosti.
Dík moc za rady;-)
|
|
06.08.2013 19:44 -
|
2605476
|
|
jumep
|
|
|
treba sa o nu starat (menit olej)
byva tam obcas problem s hydroblokom (da sa zohnat novy okolo 900E)
inak neni problem s tym tahanim
treba sa o nu starat (menit olej)
byva tam obcas problem s hydroblokom (da sa zohnat novy okolo 900E)
inak neni problem s tym tahanim
|
|
09.08.2013 09:08 -
|
2606212
|
|
Cernano
|
Město: Roudnice nad Labem, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Zdar,
potřeboval bych poradit ohledně mé převodovky (AM6) občas při výjezdu do mírného kopce na 3 stupeň začne převodovka prokluzovat kdy uberu tak se jede dal bez problémů. Můete mi někdo poradit co je to za pravděpodobnou příčinu? cca cena opravy ? a doporučit nějaký ověřený servis v Praze a okolí.
Předem moc děkuji.
Zdar,
potřeboval bych poradit ohledně mé převodovky (AM6) občas při výjezdu do mírného kopce na 3 stupeň začne převodovka prokluzovat kdy uberu tak se jede dal bez problémů. Můete mi někdo poradit co je to za pravděpodobnou příčinu? cca cena opravy ? a doporučit nějaký ověřený servis v Praze a okolí.
Předem moc děkuji.
|
|
09.08.2013 10:24 -
|
2606248
|
|
jumep
|
|
|
hydromenic, alebo lamela ak to nerobi na inych prevodovych stupnoch
to je ale len silny odhad, hladat servis v okoli nejakeho mesta je blbost, hlavne pri automate, kde ten servis musi skutocne vedet co robi a poznat tie prevodovky, inak to dopadne dost zle
hydromenic, alebo lamela ak to nerobi na inych prevodovych stupnoch
to je ale len silny odhad, hladat servis v okoli nejakeho mesta je blbost, hlavne pri automate, kde ten servis musi skutocne vedet co robi a poznat tie prevodovky, inak to dopadne dost zle
|
|
09.08.2013 22:13 -
|
2606699
|
|
Hanz 397
|
|
|
jumep napsal(a): hydromenic, alebo lamela ak to nerobi na inych prevodovych stupnoch
Myslim,e kdyby to dělal měnič,tak to bude dělat na vechny stupně,hlavně na vyí...
Já si spí myslím,ze to je brzda na trojce (popř.i vadnej solenoid,kterej neudrí tlak a u jsem slyel i o netěsnym hydrobloku),ale jak píe-pouze střela od boku,kdy jsem to neviděl.
Myslim,e kdyby to dělal měnič,tak to bude dělat na vechny stupně,hlavně na vyí...
Já si spí myslím,ze to je brzda na trojce (popř.i vadnej solenoid,kterej neudrí tlak a u jsem slyel i o netěsnym hydrobloku),ale jak píe-pouze střela od boku,kdy jsem to neviděl.
|
|
09.08.2013 23:07 -
|
2606763
|
|
jumep
|
|
|
jo, hydroblok je tu slabina tych prevodoviek, ale hlavne starsich datumov a robil povacsine to ze vyradil a kym zaradil tak otacky na 4000 a rana
ale posledne zicovi nieco blbla 5tka a menili sme hydroblok, mozno by sa mohol ozvat
jo, hydroblok je tu slabina tych prevodoviek, ale hlavne starsich datumov a robil povacsine to ze vyradil a kym zaradil tak otacky na 4000 a rana
ale posledne zicovi nieco blbla 5tka a menili sme hydroblok, mozno by sa mohol ozvat
|
|
12.10.2013 08:02 -
|
2626264
|
|
kovboj
|
Město: Kosice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 14 |
|
|
Automatická převodovka ked dam paku do polohy D alebo do polohy R a lapnem na brzdu auto zdochne Poradte čo s tym a aku mam automaticku prevodovku poradte mi vdaka znacka auta C5 II 2.0 HDI 100kW
Automatická převodovka ked dam paku do polohy D alebo do polohy R a lapnem na brzdu auto zdochne Poradte čo s tym a aku mam automaticku prevodovku poradte mi vdaka znacka auta C5 II 2.0 HDI 100kW
|
|
12.10.2013 10:19 -
|
2626289
|
|
jumep
|
|
|
ako sa rozbiehas?
ako to radi?
co diagnostika?
ako sa rozbiehas?
ako to radi?
co diagnostika?
|
|
12.10.2013 10:43 -
|
2626298
|
|
kovboj
|
Město: Kosice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 14 |
|
|
diagnostika neukaze nic vsetko v poriadku ked dam do N apotm do R tak sa pohne ze da sato radi to samo
diagnostika neukaze nic vsetko v poriadku ked dam do N apotm do R tak sa pohne ze da sato radi to samo
|
|
12.10.2013 10:45 -
|
2626299
|
|
jruze
|
|
|
Diag - měřené hodnoty y tam by mohlo být něco vidět ohledně tlaku a otáček. Začal bych výměnou oleje jestli tam někdo nenalil kdoví co.Zhasíná i kdy u je v pohybu nebo jen kdy stojí na brzdě a zařadí?
Diag - měřené hodnoty y tam by mohlo být něco vidět ohledně tlaku a otáček. Začal bych výměnou oleje jestli tam někdo nenalil kdoví co.Zhasíná i kdy u je v pohybu nebo jen kdy stojí na brzdě a zařadí?:nevim
|
|
12.10.2013 10:56 -
|
2626301
|
|
kovboj
|
|
|
len ked stojim a dam R alebo D ked chcem stat na krizovatke musim dat N a tak brzdit
len ked stojim a dam R alebo D ked chcem stat na krizovatke musim dat N a tak brzdit
|
|
12.10.2013 11:54 -
|
2626320
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
To vypadá, jako by převodovka nevěděla, e stojí na brzdě. Nemá vadný brzdový spínač? Teda pokud odborníci potvrdí, e i AP bere signál z toho spínače.
To vypadá, jako by převodovka nevěděla, e stojí na brzdě. Nemá vadný brzdový spínač? Teda pokud odborníci potvrdí, e i AP bere signál z toho spínače.
|
|
12.10.2013 12:15 -
|
2626324
|
|
jumep
|
|
|
ak by mal zly brzdovy spinac, pisalo by to esp fault
diagnostiku som presne mylel nie precitat chyby ale pozret hodnoty
aky rok to je? kedy a ako to zacalo robit?
ak by mal zly brzdovy spinac, pisalo by to esp fault
diagnostiku som presne mylel nie precitat chyby ale pozret hodnoty
aky rok to je? kedy a ako to zacalo robit?
|
|
12.10.2013 12:54 -
|
2626333
|
|
jruze
|
|
|
Hydroměnič,nebo ventil - drí ho trvale sepnutý (ale to by měla řadit tvrdě - kopat) diag měřené hodnoty- nemusí to být závaná chyba která by musela být vyhodnocena elektronikou a vypsat jí.
Hydroměnič,nebo ventil - drí ho trvale sepnutý :nevim (ale to by měla řadit tvrdě - kopat) diag měřené hodnoty- nemusí to být závaná chyba která by musela být vyhodnocena elektronikou a vypsat jí.
|
|
12.10.2013 17:22 -
|
2626357
|
|
kovboj
|
|
|
Tak mi prosym poraďte čo ďalej ako na to vďaka
Tak mi prosym poraďte čo ďalej ako na to vďaka
|
|
12.10.2013 18:38 -
|
2626370
|
|
kovboj
|
|
|
Na diagnostike je okej neukaze závadu
Na diagnostike je okej neukaze závadu
|
|
12.10.2013 21:42 -
|
2626443
|
|
jumep
|
|
|
asi si necital co sme pisali, to ze to nenapisalo chybu neznamena ze sa to neda diagnostikou zistit
asi si necital co sme pisali, to ze to nenapisalo chybu neznamena ze sa to neda diagnostikou zistit
|
|
12.10.2013 22:59 -
|
2626491
|
|
kovboj
|
|
|
akou diagnostikou alebo ako to ukaze
akou diagnostikou alebo ako to ukaze
|
|
| |
|
|