27.04.2010 13:29 -
Ulomené potrubí odsávání par
|
2343487
|
|
timik2001
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v X | Počet příspěvků: 93 |
|
|
Ahoj, při výměně svíček mi toto potrubí zůstalo ulomené v ruce Viml jsem si, e vechno, co je pod tímto potrubím, je zamazané od oleje, tzn. u musela být nalomená ( . Můj dotaz zní, kde se dá koupit nová, zda má vůbec cenu dívat se po vrakovitích, popř. kolik stojí, zda u to někdo neřeil předemnou ... Díky moc a ahoj Pavel
Ahoj, při výměně svíček mi toto potrubí zůstalo ulomené v ruce :-( Viml jsem si, e vechno, co je pod tímto potrubím, je zamazané od oleje, tzn. u musela být nalomená :-(( . Můj dotaz zní, kde se dá koupit nová, zda má vůbec cenu dívat se po vrakovitích, popř. kolik stojí, zda u to někdo neřeil předemnou ... Díky moc a ahoj Pavel
Přílohy: Schéma.jpg ( 77216b ) - Schéma z servis.citroen |
|
27.04.2010 13:48 -
Re: Ulomené potrubí odsávání par
|
2343491
|
|
jumep
|
|
|
kazdopadne kup novu
su to tvarovky a nejsom si isty ze to robi druhovyroba, takze zajdi do servisu
kazdopadne kup novu
su to tvarovky a nejsom si isty ze to robi druhovyroba, takze zajdi do servisu
|
|
27.04.2010 14:07 -
|
2343495
|
|
timik2001
|
|
|
Ted jsem volal do servisu, po čtyřech minutach hledaní vychází tento díl na 933kč docela draha sranda....
Ted jsem volal do servisu, po čtyřech minutach hledaní vychází tento díl na 933kč docela draha sranda....
|
|
27.04.2010 14:11 -
|
2343497
|
|
jumep
|
|
|
ked dostanes novy do ruky zistis aky je krasne makky
bohuzial su to ceny citroenu, ale zasa vydrzi
ked dostanes novy do ruky zistis aky je krasne makky
bohuzial su to ceny citroenu, ale zasa vydrzi
|
|
27.04.2010 14:18 -
|
2343500
|
|
timik2001
|
|
|
JJ tak to verim ) To potrubi máme hrozne tvrde a vyschle..V podstate se divim, ze to tam vubec vydrzelo....V podstate 8 let...tak se neni cemu divit...
JJ tak to verim :o) To potrubi máme hrozne tvrde a vyschle..V podstate se divim, ze to tam vubec vydrzelo....V podstate 8 let...tak se neni cemu divit...
|
|
27.04.2010 14:44 -
|
2343504
|
|
Martyn
|
Město: Praha 5, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 25 |
|
|
Zkusil bych se jetě zeptat na vrakoviti v Chráanech u Prahy
.link.
Zkusil bych se jetě zeptat na vrakoviti v Chráanech u Prahy
http://www.autoapk.cz/
|
|
27.04.2010 16:15 -
|
2343517
|
|
klematis
|
|
|
Zdravím. Taky u jsem měl tu čest s ulomeným potrubím. Potřeboval jsem jezdit, tak jsem opatrně vsunul slabí trubku do té plastové harmoniky a omotal samovulganizační páskou. Vydrelo to v celku asi 14dní ne jsem koupil novou. Z vrakovitě nemají cenu kupovat. Jsou u vyhřáté a křehké. Jinak jsem hadici sehnal o 150Kč levněji na Peugeot 406 v Bohemia Cars Horoměřice. Je to stejný motor.
Zdravím. Taky u jsem měl tu čest s ulomeným potrubím. Potřeboval jsem jezdit, tak jsem opatrně vsunul slabí trubku do té plastové harmoniky a omotal samovulganizační páskou. Vydrelo to v celku asi 14dní ne jsem koupil novou. Z vrakovitě nemají cenu kupovat. Jsou u vyhřáté a křehké. Jinak jsem hadici sehnal o 150Kč levněji na Peugeot 406 v Bohemia Cars Horoměřice. Je to stejný motor.
|
|
27.04.2010 18:29 -
|
2343534
|
|
Petr72
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 850 |
|
|
Rozhodně bych se přimlouval za nový díl . Plasty hrozně rychle stárnou a můe se stát e ti prdne při montái . Za tu tisícovku se dá koupit i něco jiného, ale bude mít klid .......................a vo tom to jeee
Rozhodně bych se přimlouval za nový díl . Plasty hrozně rychle stárnou a můe se stát e ti prdne při montái . :-(((( Za tu tisícovku se dá koupit i něco jiného, ale bude mít klid .......................a vo tom to jeee :palec
|
|
28.04.2010 12:14 -
|
2343585
|
|
timik2001
|
|
|
Tak jsem to zatim provizorně zalepil silikonovou pistoli, abych s tim mohl zajet nekam blizko do servisu a koupit novy dil. Diky moc za rady
Tak jsem to zatim provizorně zalepil silikonovou pistoli, abych s tim mohl zajet nekam blizko do servisu a koupit novy dil. Diky moc za rady :palec
|
|
| |