| | |
25.06.2016 11:57 -
Re: 2001 2.0 HDI výměna motoru NESTARTUJE
|
2965873
|
|
FredyIX
|
Město: Česká Lípa, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 9 |
|
|
na jak dlouho je demonta vačky? cca
na jak dlouho je demonta vačky? cca
|
|
25.06.2016 12:17 -
|
2965874
|
|
jruze
|
|
|
FredyIX napsal(a): na jak dlouho je demonta vačky? cca
Nevím - nikdy jsem to nestopoval : schodit rozvody,zkontrolovat zajitění kola vačky,zkontrolovat vahadla,správně sloit rozvody a snímač vačky, změřit tlaky ve válcích,poskládat ostatní a nastartovat (pokud bude ve OK)
Nevím - nikdy jsem to nestopoval : schodit rozvody,zkontrolovat zajitění kola vačky,zkontrolovat vahadla,správně sloit rozvody a snímač vačky, změřit tlaky ve válcích,poskládat ostatní a nastartovat;-) (pokud bude ve OK)
|
|
25.06.2016 14:46 -
|
2965900
|
|
FredyIX
|
|
|
citroen a hdi je promě premiera... take ne ale u jinejch aut dělal.. nemyslim si e to bude nějak rozdilne vdy zaleelo jen aby byla spravna aretace vačky a spodku.. ale tlaky nemam čim měřit
citroen a hdi je promě premiera... take ne ale u jinejch aut dělal.. nemyslim si e to bude nějak rozdilne vdy zaleelo jen aby byla spravna aretace vačky a spodku.. ale tlaky nemam čim měřit
|
|
26.06.2016 18:51 -
|
2966208
|
|
jumep
|
|
|
nahod na youtube zvuk ako to startuje
nahod na youtube zvuk ako to startuje
|
|
28.06.2016 12:58 -
Re: Výměna motoru
|
2967225
|
|
FredyIX
|
|
|
tak tady je video jak to startuje .link.
tak tady je video jak to startuje https://www.youtube.com/watch?v=mL_fyNpw6Ak
|
|
28.06.2016 22:39 -
|
2967586
|
|
jumep
|
|
|
mne to znie ako ked jeden valec nema tlak (mal som tu motor kde bol tlak na 1 valci 0, rucickou tlakomera ani nepohlo) a znelo to presne takto
mne to znie ako ked jeden valec nema tlak (mal som tu motor kde bol tlak na 1 valci 0, rucickou tlakomera ani nepohlo) a znelo to presne takto
|
|
28.06.2016 22:51 -
|
2967592
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
..a me to zni jako kdyz to nejede..koule mi vic taky nerekla...kluci to nemyslite vazne ze neee ?
..a me to zni jako kdyz to nejede..koule mi vic taky nerekla...kluci to nemyslite vazne ze neee ?
|
|
13.07.2016 06:59 -
|
2972741
|
|
pavel1978
|
|
|
po výměně motoru a prahození vech komponentu ze stareho mam problém startovat. Musís selápnout plynový pedál a po cca 5sec točení motor chytne. Po nastartováni je zvuk normální, nemá vibrace, ani nekouří...na palubce svítí servis. Na diag jdu a v pátek..Nemáte radu co zkontrolovat..
po výměně motoru a prahození vech komponentu ze stareho mam problém startovat. Musís selápnout plynový pedál a po cca 5sec točení motor chytne. Po nastartováni je zvuk normální, nemá vibrace, ani nekouří...na palubce svítí servis. Na diag jdu a v pátek..Nemáte radu co zkontrolovat..
|
|
13.07.2016 09:13 -
|
2972764
|
|
pavel1978
|
|
|
Dá se mechanicky měřit tlak kolik natlací vysokotlak. cerpadlo? Třeba místo vstrikovače dát manometr??
Dá se mechanicky měřit tlak kolik natlací vysokotlak. cerpadlo? Třeba místo vstrikovače dát manometr??
|
|
13.07.2016 10:15 -
|
2972782
|
|
jumep
|
|
|
ono to pekne v diagnostike vidiet, tam je fakt zbytocne mechanicke meranie (jedine ak mas zly snimac tlaku, ale to zasa poznat na chode motora)
ono to pekne v diagnostike vidiet, tam je fakt zbytocne mechanicke meranie (jedine ak mas zly snimac tlaku, ale to zasa poznat na chode motora)
|
|
13.07.2016 10:57 -
|
2972791
|
|
jruze
|
|
|
Kdy chytne - zhasne a hned zkusí opět natočit chytne hned? Ty vstřiky jsou tam ty původní? a správně zapsané? Rozvody udělané tak jak mají-dobře nastavené? Jak to jede - má to výkon? Podle mne je to tlakem paliva na litě - bez diag je to jen debata o h...
Kdy chytne - zhasne a hned zkusí opět natočit chytne hned? Ty vstřiky jsou tam ty původní? a správně zapsané? Rozvody udělané tak jak mají-dobře nastavené? Jak to jede - má to výkon? Podle mne je to tlakem paliva na litě - bez diag je to jen debata o h...;-)
|
|
13.07.2016 11:35 -
|
2972799
|
|
pavel1978
|
|
|
Nechytne musim tocit stejne dlouho a pod plynem, Vstriky shorely pri turbu...je to druhy motor i se vstriky, běel az do vyndani z druheho auta. Zapsane nejsou, zatim motor bezel chvili jenom na test. Rozvody jsou ok.
Nechytne musim tocit stejne dlouho a pod plynem, Vstriky shorely pri turbu...je to druhy motor i se vstriky, běel az do vyndani z druheho auta. Zapsane nejsou, zatim motor bezel chvili jenom na test. Rozvody jsou ok.
|
|
13.07.2016 11:40 -
|
2972802
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
zbytecna diskuse jak by napsal nejmenovany clen Jumep ..bez diagnostiky nezjistis co je za problem
muzes mit jinde vacku,nemusis mit tlak na railu,nemusi ti sedet snimac otacek atd atd atd
zbytecna diskuse jak by napsal nejmenovany clen Jumep :) ..bez diagnostiky nezjistis co je za problem
muzes mit jinde vacku,nemusis mit tlak na railu,nemusi ti sedet snimac otacek atd atd atd
|
|
13.07.2016 13:19 -
|
2972817
|
|
pavel1978
|
|
|
Ok scháním diagnostiku.. Máte někdo tel. na osobu, která je schopná řeit tyto problémy okolo Ronova pod Radh?
Ok scháním diagnostiku.. Máte někdo tel. na osobu, která je schopná řeit tyto problémy okolo Ronova pod Radh?
|
|
14.07.2016 11:06 -
|
2973077
|
|
pavel1978
|
|
|
Chlapi, neverili byste jaky je problem sehnat nekoho kdo umi diag...,vcera jsem jeste nastavil snimac na vacce. ted uz motor startuje jak má...ale.. musím vymazat chyby sviti servis. Kdy zaslapnu na neutral plyn jdou otacky do max? Ja tocil jenom necelych 3000ot? je to ok? Jeden z diagnostiky trvdi ze se vstrikovace nemusí zapisovat do jednotky je to tak?
Chlapi, neverili byste jaky je problem sehnat nekoho kdo umi diag...,vcera jsem jeste nastavil snimac na vacce. ted uz motor startuje jak má...ale.. musím vymazat chyby sviti servis. Kdy zaslapnu na neutral plyn jdou otacky do max? Ja tocil jenom necelych 3000ot? je to ok? Jeden z diagnostiky trvdi ze se vstrikovace nemusí zapisovat do jednotky je to tak?
|
|
| |
|
|