| | |
19.03.2010 10:37 -
Re: Vibrace na volnoběh
|
1807052
|
|
jumep
|
|
|
neviem, oponovat ti nebudem, ale nemyslim si zeby to robil zotrvak
hlavne si myslim ze ten by vacsi bordel robil v otackach
neviem, oponovat ti nebudem, ale nemyslim si zeby to robil zotrvak
hlavne si myslim ze ten by vacsi bordel robil v otackach
|
|
19.03.2010 11:52 -
|
1807054
|
|
tomc
|
|
|
e e pravě na volnoběh a při zvyování otaček dělá kravál
e e pravě na volnoběh a při zvyování otaček dělá kravál
|
|
19.03.2010 14:05 -
|
1807062
|
|
bubakkaja
|
|
|
Ja jsem ted vymenil filtr palivovy.Vice nebo zretelneji to dela teple.Zadny rachot ani po pridani plynu.Zitra jeste zmerim ten tlak na tom railu.Dal jsem tam nejake svinstvo na vycisteni trysek rovnou do filtru.Ted jde pekne ale je studeny.Uvidim.Kolem te prvni trysky byla jakby nafta.Mozna kapku ukapava nebo ukapaval.Ted jsem umyl motor tak to budu sledovat.
Ja jsem ted vymenil filtr palivovy.Vice nebo zretelneji to dela teple.Zadny rachot ani po pridani plynu.Zitra jeste zmerim ten tlak na tom railu.Dal jsem tam nejake svinstvo na vycisteni trysek rovnou do filtru.Ted jde pekne ale je studeny.Uvidim.Kolem te prvni trysky byla jakby nafta.Mozna kapku ukapava nebo ukapaval.Ted jsem umyl motor tak to budu sledovat.
|
|
19.03.2010 14:20 -
|
1807064
|
|
tief
|
|
|
otazka je kolik ji stalo pred barakem .... to uz je ale zbytecne dumani nad mrtvym broukem
otazka je kolik ji stalo pred barakem .... to uz je ale zbytecne dumani nad mrtvym broukem :)
|
|
19.03.2010 16:19 -
|
1807068
|
|
bubakkaja
|
|
|
Noto jo ale Nemci si kupujou auta aby jezdili.A ona delala i 30000 za rok.
Noto jo ale Nemci si kupujou auta aby jezdili.A ona delala i 30000 za rok.
|
|
17.07.2010 19:47 -
|
2350345
|
|
bubakkaja
|
|
|
Tak dneska mi to udelalo zase a uz neprestalo.Kolik stoji kontrola popripade repase tech vstrikovacu?
Tak dneska mi to udelalo zase a uz neprestalo.Kolik stoji kontrola popripade repase tech vstrikovacu?
|
|
17.07.2010 20:59 -
|
2350347
|
|
Mamlas
|
|
|
Vzdyt diagnostika ukaze jakou davku paliva davaji a tim i v jakem stavu jsou vstrikovace.
V bosch diesel servisu Dojacek stala zkouska a diagnostika 4 vstrikovacu 2800,-. U jednoho mi menili vstrikovaci jehlu ta stala 1500,- plus nejaka prace. Vyplati se je vyndat z auta a donest je tam nez tam davat cele auto protoze si napocitaji nekolik dalsich ukonu a usetris minimalne 1500.
Vzdyt diagnostika ukaze jakou davku paliva davaji a tim i v jakem stavu jsou vstrikovace.
V bosch diesel servisu Dojacek stala zkouska a diagnostika 4 vstrikovacu 2800,-. U jednoho mi menili vstrikovaci jehlu ta stala 1500,- plus nejaka prace. Vyplati se je vyndat z auta a donest je tam nez tam davat cele auto protoze si napocitaji nekolik dalsich ukonu a usetris minimalne 1500.
|
|
18.07.2010 09:08 -
|
2350351
|
|
bubakkaja
|
|
|
To jo ja je vytahnu,jen doufam ze tam nebudou uz nejak pripecene aby nemusela pak dolu hlava.
To jo ja je vytahnu,jen doufam ze tam nebudou uz nejak pripecene aby nemusela pak dolu hlava.
|
|
18.07.2010 11:19 -
|
2350357
|
|
bubakkaja
|
|
|
Ja to v pondeli napichnu a dam sem vysledky mereni
Tak dneska uz se to netrepalo a nameril jsem toto:
Vstrikovane mnozstvi paliva
1.valce -2,4 mm3/zdvih
2.valce 1,5 mm3/zdvih
3.valce -3,0 mm3/zdvih
4.valce 3,7 mm3/zdvih
Korekcni mnozstvi
1.valce -1,0 mm3/zdvih
2.valce 0,8 mm3/zdvih
3.valce -1,0 mm3/zdvih
4.valce 1,3 mm3/zdvih
Ja to v pondeli napichnu a dam sem vysledky mereni
Tak dneska uz se to netrepalo a nameril jsem toto:
Vstrikovane mnozstvi paliva
1.valce -2,4 mm3/zdvih
2.valce 1,5 mm3/zdvih
3.valce -3,0 mm3/zdvih
4.valce 3,7 mm3/zdvih
Korekcni mnozstvi
1.valce -1,0 mm3/zdvih
2.valce 0,8 mm3/zdvih
3.valce -1,0 mm3/zdvih
4.valce 1,3 mm3/zdvih
|
|
21.07.2010 18:27 -
|
2350633
|
|
bubakkaja
|
|
|
Tak jsem dneska vymenil drv ventil a ten snimac tlaku nafty v rampe a vypada ze je to ok.Na tom drv v. byl takovy hnusny mazut a na tom cidle tlaku uz jakby rez nebo co.Mozna jsem natankoval spatnou naftu.No jo byl jsem u Hypernovy u nas.Skusim to vyjet a dat tam ten lepsi od Benziny.
Tak jsem dneska vymenil drv ventil a ten snimac tlaku nafty v rampe a vypada ze je to ok.Na tom drv v. byl takovy hnusny mazut a na tom cidle tlaku uz jakby rez nebo co.Mozna jsem natankoval spatnou naftu.No jo byl jsem u Hypernovy u nas.Skusim to vyjet a dat tam ten lepsi od Benziny.
|
|
12.12.2010 17:31 -
|
2365802
|
|
Mamlas
|
|
|
Ahoj, posledni dobou mi motor zacal na volnobeh dost vibrovat. Na diagnostice je videt, ze na ctvrtym valci je korekce 4,5. Ale myslim, ze tim to nebude. Bohuzel vzdycky kdyz jsem mel auto napichly tak motor bezel jakz takz bez vibraci. Jediny co me zaujalo byl tlak v railu 275 (mel by byt 290-310) na volnobeh. Ma vliv na tlak jenom regulator nebo muze byt samotny cerpadlo pred smrti?
Ahoj, posledni dobou mi motor zacal na volnobeh dost vibrovat. Na diagnostice je videt, ze na ctvrtym valci je korekce 4,5. Ale myslim, ze tim to nebude. Bohuzel vzdycky kdyz jsem mel auto napichly tak motor bezel jakz takz bez vibraci. Jediny co me zaujalo byl tlak v railu 275 (mel by byt 290-310) na volnobeh. Ma vliv na tlak jenom regulator nebo muze byt samotny cerpadlo pred smrti?
|
|
13.12.2010 09:59 -
|
2365833
|
|
jumep
|
|
|
Na diagnostice je videt, ze na ctvrtym valci je korekce 4,5
hranica je 5 a myslim ze tymto to akurat bude
(skontrolovat striky, tlaky vo valcoch ....)
Na diagnostice je videt, ze na ctvrtym valci je korekce 4,5
hranica je 5 a myslim ze tymto to akurat bude
(skontrolovat striky, tlaky vo valcoch ....)
|
|
16.12.2010 22:30 -
|
2366123
|
|
vydraX
|
|
|
fuuu, zrovna se mi tento rpoblém projevuje taky... vibruje to hlavně na volnoběh, při otáčkách nad 1 000 to je ok, ale jinak je to docela dsot cíit a sylet.. vtřiky a ventily mám měněné někdy v březnu, tuím, e i čerpadlo bylo vyměněné a je to pár měsíců, co se to repasovalo... co s tím teda? nějaký rady, kam zajet, co udělat atd? pls
fuuu, zrovna se mi tento rpoblém projevuje taky... vibruje to hlavně na volnoběh, při otáčkách nad 1 000 to je ok, ale jinak je to docela dsot cíit a sylet.. vtřiky a ventily mám měněné někdy v březnu, tuím, e i čerpadlo bylo vyměněné a je to pár měsíců, co se to repasovalo... co s tím teda? :) nějaký rady, kam zajet, co udělat atd? pls
|
|
16.12.2010 22:33 -
|
2366124
|
|
jumep
|
|
|
skontrolovat tie striky podla mna, mas na to zaruku pripadne
potom tlaky atd. to sa nejako takto neda povedat
skontrolovat tie striky podla mna, mas na to zaruku pripadne
potom tlaky atd. to sa nejako takto neda povedat
|
|
16.12.2010 22:47 -
|
2366127
|
|
jumep
|
|
|
jako, sak to mas v zaruke ....
inu, chod na diagnostiku, mozno sa nieco najde
jako, sak to mas v zaruke ....
inu, chod na diagnostiku, mozno sa nieco najde
|
|
26.12.2010 14:40 -
|
2366919
|
|
Mamlas
|
|
|
Ahoj, tak dneska jsem mel chvilku hledat po pricine vibrujiciho motoru. Abych si potvrdil spatny 4. vstrik (korekce 4,5) tak jsem ho prohodil se tretim vstrikem jestli se to prenese i se vstrikem. Tak vysledek me moc nepotesil. Korekce 4,5 zustala na ctvrtym valci a vstrik puvodne ze ctvrteho valce (ted na tretim) je v poradku. Muze mit vliv na toto i kolisajici tlak paliva? Jeste asi necham zmerit tlak ve valcich, ale nic jineho me nenapada cim by to mohlo byt.
Dodatek: I pri nynejsich velkych mrazech -14 to startuje napoprve a bezi na vsechny ctyri valce.
Ahoj, tak dneska jsem mel chvilku hledat po pricine vibrujiciho motoru. Abych si potvrdil spatny 4. vstrik (korekce 4,5) tak jsem ho prohodil se tretim vstrikem jestli se to prenese i se vstrikem. Tak vysledek me moc nepotesil. Korekce 4,5 zustala na ctvrtym valci a vstrik puvodne ze ctvrteho valce (ted na tretim) je v poradku. Muze mit vliv na toto i kolisajici tlak paliva? Jeste asi necham zmerit tlak ve valcich, ale nic jineho me nenapada cim by to mohlo byt.
Dodatek: I pri nynejsich velkych mrazech -14 to startuje napoprve a bezi na vsechny ctyri valce.
|
|
26.12.2010 14:48 -
|
2366920
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
a podle ceho jsi urcil ze vstrik 4 je vadny ???????
a podle ceho jsi urcil ze vstrik 4 je vadny ???????
|
|
| |
|
|