| | |
30.04.2010 13:33 -
Re: filter
|
2343694
|
|
JirkaŘ
|
|
|
Jumep : Take kdy já mám 2,2 HDi červenec 2004 budu tam mít taky SIEMENS ?
Jumep : Take kdy já mám 2,2 HDi červenec 2004 budu tam mít taky SIEMENS ?
|
|
30.04.2010 13:34 -
|
2343695
|
|
jumep
|
|
|
nie, 2.2 je zasa ine
upresnenie:
do May 6, 2001 je C482, po je C495
cize ano, ale s inym datumom
nie, 2.2 je zasa ine
upresnenie:
cize ano, ale s inym datumom
|
|
30.04.2010 14:20 -
|
2343698
|
|
jruze
|
|
|
jumep napsal(a): od nejakeho June 13, 2002 by tam mal byt siemens, preto hovorim ze C495, starsie bosch su C482
To je asi individuální- já mám 8.2001 a mám tam siemens (zrovna dnes mi to nahlásilo e je ucpaný) a protoe jsem zapomněl co jsem kupoval posledně tak jsem si vzal oba a druhý mi zítra vemou zpět(bosch)-cena v benexu 300,- (dá se i levněji,ale mněl jsem to přicestě a hlavně to trucuvalo a nechtělo to jet-pořád nouzák)
od nejakeho June 13, 2002 by tam mal byt siemens, preto hovorim ze C495, starsie bosch su C482
To je asi individuální- já mám 8.2001 a mám tam siemens (zrovna dnes mi to nahlásilo e je ucpaný) a protoe jsem zapomněl co jsem kupoval posledně tak jsem si vzal oba a druhý mi zítra vemou zpět(bosch)-cena v benexu 300,- (dá se i levněji,ale mněl jsem to přicestě a hlavně to trucuvalo a nechtělo to jet-pořád nouzák)
|
|
30.04.2010 14:23 -
|
2343699
|
|
jumep
|
|
|
jruze napsal(a): jumep napsal(a): od nejakeho June 13, 2002 by tam mal byt siemens, preto hovorim ze C495, starsie bosch su C482
citaj vsetko co pisem:
upresnenie:
pises ze mas "já mám 8.2001"
je rozdiel 2.0 a 2.2
citaj vsetko co pisem:
upresnenie:
pises ze mas "já mám 8.2001"
je rozdiel 2.0 a 2.2
|
|
10.05.2010 20:49 -
Re: Výměna palivového filtru
|
2344491
|
|
fantomas
|
Město: H.Brod, Auto: Citroën C5 I 2.0HPi Exclusive | Počet příspěvků: 27 |
|
|
Ahoj.....dneska jsem si koupil palivovej filtr....byl jsem nechat přezout na léto - koukám pod auto/nádr/ - pod haupnu....asi jsem málo hledal: K D E J E T E N F I L T R ??
Ahoj.....dneska jsem si koupil palivovej filtr....byl jsem nechat přezout na léto - koukám pod auto/nádr/ - pod haupnu....asi jsem málo hledal: K D E J E T E N F I L T R ?? :-))
|
|
10.05.2010 20:53 -
|
2344492
|
|
Darja
|
|
|
A ty ho má? Já teda mám verzi "do normálního ovzduí"-jak se to na service.citroen jmenuje) a palivák nemám Taky jsem chvíli hledala
A ty ho má? Já teda mám verzi "do normálního ovzduí"-jak se to na service.citroen jmenuje) a palivák nemám :-) Taky jsem chvíli hledala:-d
|
|
10.05.2010 21:03 -
|
2344495
|
|
fantomas
|
|
|
Hmmm - to mě nenapadlo - ale koupil jsem takovej ten sajrajt - aditivum do benzínu pro vyčitění vstřiků tomu říkají - a kdy u jsem byl v "akci", tak jsem řekl, e chci také palivový filtr pro....bleble rokvýrobytypmotoru...a prodávač mi bez mrknutí oka na pult hodil stříbrný váleček za 240 krachlí..tak jsem neváhal..jene krucinál..kam s nííím??
Hmmm - to mě nenapadlo:-o - ale koupil jsem takovej ten sajrajt - aditivum do benzínu pro vyčitění vstřiků tomu říkají - a kdy u jsem byl v "akci", tak jsem řekl, e chci také palivový filtr pro....bleble rokvýrobytypmotoru...a prodávač mi bez mrknutí oka na pult hodil stříbrný váleček za 240 krachlí..tak jsem neváhal..jene krucinál..kam s nííím?? :-d
|
|
10.05.2010 21:05 -
|
2344497
|
|
Darja
|
|
|
Poli VIN v soukromé potě jukneme není nic lehčího
Poli VIN v soukromé potě jukneme :-) není nic lehčího :)
|
|
10.05.2010 21:12 -
|
2344498
|
|
Mamlas
|
|
|
Tipnul bych pod autem u nadrze, ale vic rekne servisni dokumentace.
Tipnul bych pod autem u nadrze, ale vic rekne servisni dokumentace.
|
|
10.05.2010 21:19 -
|
2344499
|
|
fantomas
|
|
|
Jo...taky jsem to tipoval na "podnádr". Kamarádovi minulý týden propíchli u Filcky nádr & vypustili benzín - kdy potom na vrakáči bral jinou, tak k ní byl přitaenej filtr - tem samej..ale u mé C5 jsem ho tam na první pohled ze spoda neviděl. / jedno ponaučení - auto radi poutět na zem - nejen kvůli botičkám
Jo...taky jsem to tipoval na "podnádr". Kamarádovi minulý týden propíchli u Filcky nádr & vypustili benzín - kdy potom na vrakáči bral jinou, tak k ní byl přitaenej filtr - tem samej..ale u mé C5 jsem ho tam na první pohled ze spoda neviděl. / jedno ponaučení - auto radi poutět na zem - nejen kvůli botičkám :-)
|
|
10.05.2010 21:24 -
|
2344500
|
|
Darja
|
|
|
No, v příloze je obrázek tvého palivového potrubí Asi jsi taky verze do "normálního ovzduí" bez filtru
No, v příloze je obrázek tvého palivového potrubí :-) Asi jsi taky verze do "normálního ovzduí" bez filtru ;-)
Přílohy: 1730a32a.jpg ( 60338b ) - Palivové trubky |
|
11.05.2010 19:20 -
|
2344568
|
|
jumep
|
|
|
mára napsal(a):
HPi je benzin
btw: filter sa da doplnit, mozno aj rozumne to zvazit (staci prerezat hadicu na spravnom mieste a doplnit)
HPi je benzin
btw: filter sa da doplnit, mozno aj rozumne to zvazit (staci prerezat hadicu na spravnom mieste a doplnit)
|
|
23.10.2010 16:13 -
|
2359624
|
|
citen
|
Město: Neslovice, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 31 |
|
|
jumep napsal(a): staci zapat kluc, pripadne 2x po sebe
ja ked som ho menil nebolo tam nic, teraz sa na to chystam
Tak jsem chtěl taky vyměnit palivový filtr na 2.2 HDi r.v. 2003 a nikde jsem ho nenael .Nemohl by mě někdo poradit kde ho hledat.Dík.
Tak jsem chtěl taky vyměnit palivový filtr na 2.2 HDi r.v. 2003 a nikde jsem ho nenael .Nemohl by mě někdo poradit kde ho hledat.Dík.
|
|
23.10.2010 17:54 -
|
2359652
|
|
citen
|
Město: Neslovice, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 31 |
|
|
Dík za odpověd ale asi jsem se patně vyjádřil.Filtr mám koupený ale nevím kde na autě je.Potřebuji poradit kde na tom autě ho hledat.
Dík za odpověd ale asi jsem se patně vyjádřil.Filtr mám koupený ale nevím kde na autě je.Potřebuji poradit kde na tom autě ho hledat.
|
|
23.10.2010 19:43 -
|
2359682
|
|
JirkaŘ
|
|
|
Jak otevře kapotu a uvidí plastový kryt motoru, tak sejmi tu část krytu který je blí ke chladiči (je ze 2 dílů) a naftový filtr (tedy spíe těleso ve kterém je uloeno) hned uvidí. bude to vypadat asi tak jak ukazuje příloha...
Jak otevře kapotu a uvidí plastový kryt motoru, tak sejmi tu část krytu který je blí ke chladiči (je ze 2 dílů) a naftový filtr (tedy spíe těleso ve kterém je uloeno) hned uvidí. bude to vypadat asi tak jak ukazuje příloha...
Přílohy: filtr nafty 2,0 HDi.jpg ( 65094b ) - |
|
23.10.2010 21:48 -
|
2359738
|
|
citen
|
|
|
Děkuji zítra jdu na to.Nic víc se nemusí dělat odvzdunovat nebo něco jiného.
Děkuji zítra jdu na to.Nic víc se nemusí dělat odvzdunovat nebo něco jiného.
|
|
24.10.2010 00:32 -
|
2359764
|
|
erste
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 80 |
|
|
jumep napsal(a): ... vymenit palivak odporucam v nasich podmienkach pri kazdej vymene oleja
je mi jasne ze to moze byt lepsie, ale ma to nejaku suvislost - je vymena naftoveho filtra zavisla od vymeny oleja? Pytam sa preto, lebo v navode pre uzivatela .link. je na str.151 uvedene ze vzdy treba pri vymene oleja vypustit z naftoveho filtra vodu. V servisnej knizke mam totiz v terminoch vymeny pri naftovom filtri uvedene pri stazenych podmienkych po 45000km a pri normalnych podmienkach dokonca az po 60000km. I ked verim ze nasa nafta ma mozno hodi do tych stazenych podmienok, preco by som ho ale mal menit uz pri 20000km? Len zato ze menim olej? Nestaci ozaj len odvodnit, pripadne samotny filter vytiahnut, potrepat s nim v nadobke s cistou naftou a vratit? Akoby mi niekto predpisal vzdy po vymene letnych gum za zimne je nutne vymenit aj letnu zmes v ostrekovaci (alebo v chladici) za zimnu. Akoby som to nemohol urobit opacne. Tak sa pytam, co ak niekedy vymenim naftovy filter, lebo este nemam moznost menit olej a az po nejakych 1000km olej vymenim. "Musim" naozaj aj vtedy menit naftovy filter? Alebo ako je pisane v navode "musim" aj v takomto pripade po vymene oleja odobrat vodu z naftoveho filtra? Kolko sa jej tam dostane po 1000km? Preskoci tam z oleja ktory menim? Kolko by jej tam potom bolo po 20000km? Stale akosi nevidim suvislost - po vymene oleja = voda v nafte?
je mi jasne ze to moze byt lepsie, ale ma to nejaku suvislost - je vymena naftoveho filtra zavisla od vymeny oleja? Pytam sa preto, lebo v navode pre uzivatela http://www.citroen.cz/Resources/Content//CZ/07_PDF_gallery/06_navod_obsluhy_VP/Navody_k_obsluze_Citroen_C5.pdf je na str.151 uvedene ze vzdy treba pri vymene oleja vypustit z naftoveho filtra vodu. V servisnej knizke mam totiz v terminoch vymeny pri naftovom filtri uvedene pri stazenych podmienkych po 45000km a pri normalnych podmienkach dokonca az po 60000km. I ked verim ze nasa nafta ma mozno hodi do tych stazenych podmienok, preco by som ho ale mal menit uz pri 20000km? Len zato ze menim olej? Nestaci ozaj len odvodnit, pripadne samotny filter vytiahnut, potrepat s nim v nadobke s cistou naftou a vratit? Akoby mi niekto predpisal vzdy po vymene letnych gum za zimne je nutne vymenit aj letnu zmes v ostrekovaci (alebo v chladici) za zimnu. Akoby som to nemohol urobit opacne. Tak sa pytam, co ak niekedy vymenim naftovy filter, lebo este nemam moznost menit olej a az po nejakych 1000km olej vymenim. "Musim" naozaj aj vtedy menit naftovy filter? Alebo ako je pisane v navode "musim" aj v takomto pripade po vymene oleja odobrat vodu z naftoveho filtra? Kolko sa jej tam dostane po 1000km? Preskoci tam z oleja ktory menim? Kolko by jej tam potom bolo po 20000km? Stale akosi nevidim suvislost - po vymene oleja = voda v nafte?
|
|
| |
|
|