| | |
10.11.2013 20:31 -
Re: Výměna palivového filtru
|
2636278
|
|
jruze
|
|
|
Já dávám champion nebo purflux (purflux se mi zdá vzhledově lepí)
I kdy v rozřezaným championu byl stejný jako je purflux - tak nevím co do toho dávají.
Já dávám champion nebo purflux (purflux se mi zdá vzhledově lepí):nevim
I kdy v rozřezaným championu byl stejný jako je purflux - tak nevím co do toho dávají.
|
|
10.11.2013 20:49 -
|
2636294
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Díky kluci,jetě jedna věc,jestli jsem dobře pročítal toto vlákno,měl bych mít u mého oře o krouek,snad mě to nechají v obchodě otevřít,abych tam nenael ploché těsnění.Jinak skusím ten champion,snad se nemusí také měnit ty těsnění v těch hadičkách,myslím tím spoje na víčko nádobky pro filtr.Ty jsem v nabídce kelly nenael.
Díky kluci,jetě jedna věc,jestli jsem dobře pročítal toto vlákno,měl bych mít u mého oře o krouek,snad mě to nechají v obchodě otevřít,abych tam nenael ploché těsnění.Jinak skusím ten champion,snad se nemusí také měnit ty těsnění v těch hadičkách,myslím tím spoje na víčko nádobky pro filtr.Ty jsem v nabídce kelly nenael.
|
|
10.11.2013 22:25 -
|
2636351
|
|
Jano
|
Město: Vychodna, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 117 |
|
|
jumep napsal(a): o vykon nikdy nejde, ale o filtracnu schopnost, aj ked champion by mohol byt z tych lepsich
Myslel som tým len to e neprepusta bordel ďalej čo by spôsobil problém a ani sa nerozpadava a neupchava prívod paliva.
Myslel som tým len to e neprepusta bordel ďalej čo by spôsobil problém a ani sa nerozpadava a neupchava prívod paliva.
|
|
22.12.2013 19:06 -
|
2649004
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Dneska jsem navtívil Českou Kamenici ohledně prohlídky mého vozu,velmy zkuený mechanik odhalil netěsný ovzduňovací ventil na palivovém filtru,před měsícem jsem měnil,má otázka zní,stačí vyměnit o krouek,da se sehnat samostatně,nebo se tento ventil kupuje pouze jako celek,dá se koupit pouze ve značkové prodejně nebo i jinde,díky za vae názory a zkuenosti.
Dneska jsem navtívil Českou Kamenici ohledně prohlídky mého vozu,velmy zkuený mechanik odhalil netěsný ovzduňovací ventil na palivovém filtru,před měsícem jsem měnil,má otázka zní,stačí vyměnit o krouek,da se sehnat samostatně,nebo se tento ventil kupuje pouze jako celek,dá se koupit pouze ve značkové prodejně nebo i jinde,díky za vae názory a zkuenosti.
|
|
22.12.2013 19:12 -
|
2649005
|
|
jumep
|
|
|
oficialne citroen take nic nepredava, takze si musis sundat gumicku a zhanat niekde (pozor musi zniest teplotu a naftu)
oficialne citroen take nic nepredava, takze si musis sundat gumicku a zhanat niekde (pozor musi zniest teplotu a naftu)
|
|
22.12.2013 21:31 -
|
2649140
|
|
63zdenda
|
|
|
Myslí e nevede jenom ty gumičky,nebo nevede ani ty ovzduňovací ventily?
Myslí e nevede jenom ty gumičky,nebo nevede ani ty ovzduňovací ventily?
|
|
22.12.2013 21:42 -
|
2649142
|
|
jumep
|
|
|
nevede nic, len cely filter (rovnako ako ani pruzinku do svetla nekupis, len cele svetlo)
nevede nic, len cely filter (rovnako ako ani pruzinku do svetla nekupis, len cele svetlo)
|
|
22.12.2013 21:45 -
|
2649144
|
|
jumep
|
|
|
gumicka je stvorcova a pekne sa tam rozcapi, kuzel som si nevsimol
gumicka je stvorcova a pekne sa tam rozcapi, kuzel som si nevsimol
|
|
22.12.2013 21:48 -
|
2649145
|
|
Petr72
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 850 |
|
|
Odvzduňovací roub těsní gumové těsnění . Nedávno jsem to řeil.
Odvzduňovací roub těsní gumové těsnění . Nedávno jsem to řeil.
|
|
22.12.2013 21:57 -
|
2649147
|
|
63zdenda
|
|
|
No ono to neteče kolem závitu,ale tím nahubkem na tu hadičku,je dotaen a přesto stále plný nafty,rád bych ho sundal a zkusil pročistit,ale mám strach,e se tam něco pohnojí a budu nepojízdný,jestli to je tím těsněním,můe se třeba roztrhnout a hned neseenu jiné,byl bych nepojízdný.Jak jsi to Petře72 vyřeil,sehnal jsi to těsnění.
No ono to neteče kolem závitu,ale tím nahubkem na tu hadičku,je dotaen a přesto stále plný nafty,rád bych ho sundal a zkusil pročistit,ale mám strach,e se tam něco pohnojí a budu nepojízdný,jestli to je tím těsněním,můe se třeba roztrhnout a hned neseenu jiné,byl bych nepojízdný.Jak jsi to Petře72 vyřeil,sehnal jsi to těsnění.
|
|
23.12.2013 10:14 -
|
2649232
|
|
Petr72
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 850 |
|
|
Těsnění jsem přendal ze starého ulomeného roubu a jeliko odvzduňovák nejde koupit samostatně, nechal jsem si ho vytočit na soustruhu.
Podle mě by tam el dát i O krouek.
Těsnění jsem přendal ze starého ulomeného roubu a jeliko odvzduňovák nejde koupit samostatně, nechal jsem si ho vytočit na soustruhu.
Podle mě by tam el dát i O krouek.
|
|
23.12.2013 10:25 -
|
2649236
|
|
63zdenda
|
|
|
Jo,díky,se soustruhem bych problém neměl,ten o krouek musí bít odolný teplu a naftě,kdy bych dal na vodu,tak si myslím,e by nepřeil,zkouet to nebudu,on výslovně neteče,akorád je pořád plnej nafty,rozdělat se bojim,abych nezůstal nepojízdnej,jetě mne napadlo,jestli by se dal místo něj dát roubek přez fíbr,samozřejmě ne bych sehnal náhradu,kdyby se to celé rozpadlo.
Jo,díky,se soustruhem bych problém neměl,ten o krouek musí bít odolný teplu a naftě,kdy bych dal na vodu,tak si myslím,e by nepřeil,zkouet to nebudu,on výslovně neteče,akorád je pořád plnej nafty,rozdělat se bojim,abych nezůstal nepojízdnej,jetě mne napadlo,jestli by se dal místo něj dát roubek přez fíbr,samozřejmě ne bych sehnal náhradu,kdyby se to celé rozpadlo.
|
|
17.01.2014 21:05 -
|
2658812
|
|
63zdenda
|
|
|
Dneska jsem chtěl řeit těsnění na odvzduňováku palivového filtru přímo v Citroenu České Lípě,kdy jsem vznesl svůj dotaz,technik se slovy vydrte odeel,po půl hoďce se vrátil a ptal se znova,řekl,e těsnění samostatně asi né,ani by se podíval do počítače,odzduňovák také asi né,kdytak to přivezte a my se na to podíváme,e nějaké sady mají,řekl jsem mu,e oprava na dvě minuty nebudu jezdit do servisu a platit 620 kč. za hodinu práce a odeel jsem,tím jsem chtěl říci,e nemohu potvrdit,kdy schánim těsnění,jaký celek musim koupit a za kolik,aby se my věnovali,nebyli schopný my ani říci rozměr toho těsnění,e bych se podíval i jinde.Také je zajímavé,e to neprodávají s filtrem,velké těsnění tam je,to se musí měnit,těsnění odvzduňováku nemusí,je to nelogické,mohla by alespoň existovat opravná sada těsnění,jako to je u brzdových třmenů.
Dneska jsem chtěl řeit těsnění na odvzduňováku palivového filtru přímo v Citroenu České Lípě,kdy jsem vznesl svůj dotaz,technik se slovy vydrte odeel,po půl hoďce se vrátil a ptal se znova,řekl,e těsnění samostatně asi né,ani by se podíval do počítače,odzduňovák také asi né,kdytak to přivezte a my se na to podíváme,e nějaké sady mají,řekl jsem mu,e oprava na dvě minuty nebudu jezdit do servisu a platit 620 kč. za hodinu práce a odeel jsem,tím jsem chtěl říci,e nemohu potvrdit,kdy schánim těsnění,jaký celek musim koupit a za kolik,aby se my věnovali,nebyli schopný my ani říci rozměr toho těsnění,e bych se podíval i jinde.Také je zajímavé,e to neprodávají s filtrem,velké těsnění tam je,to se musí měnit,těsnění odvzduňováku nemusí,je to nelogické,mohla by alespoň existovat opravná sada těsnění,jako to je u brzdových třmenů.:-((((
|
|
17.01.2014 21:15 -
|
2658819
|
|
jumep
|
|
|
ale to uz som ti pisal ze citroen to nema
naco si tam teda siel sa pytat? aby si sa dozvedel to co som ti povedal? oni nic ine okrem toho co maju v ponuke nemaju / nemozu predat
mas sancu vrakovisko alebo zhanat spravne tesnenie
ale to uz som ti pisal ze citroen to nema
naco si tam teda siel sa pytat? aby si sa dozvedel to co som ti povedal? oni nic ine okrem toho co maju v ponuke nemaju / nemozu predat
mas sancu vrakovisko alebo zhanat spravne tesnenie
|
|
17.01.2014 21:21 -
|
2658823
|
|
63zdenda
|
|
|
Jo psal jsi to,ale je zajímavé,ze na prodejně nemají a na servisu mají nějaké opravné sady těsnění,kde je teda berou?
Jo psal jsi to,ale je zajímavé,ze na prodejně nemají a na servisu mají nějaké opravné sady těsnění,kde je teda berou?:nevim
|
|
24.02.2014 16:31 -
|
2671593
|
|
amirinda
|
Město: Planá, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 439 |
|
|
ahoj, můe mi někdo poradit jakej palivovej filtr vybrat, na autodílyhulín jich je několik, ale kterej vybrat:
.link.
C5, 2.0 HDI 80Kw
ahoj, můe mi někdo poradit jakej palivovej filtr vybrat, na autodílyhulín jich je několik, ale kterej vybrat:
http://www.autodilyhulin.cz/2322-palivov
C5, 2.0 HDI 80Kw
|
|
24.02.2014 17:55 -
|
2671611
|
|
vseved
|
Město: Mratín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 636 |
|
|
C5 2.0 80kw - motor RHZ. Naftový filtr typ: - Filtron průměr 76 mm, výka 89 mm. Z tvého linku je to Palivový filtr-FN152,MD-493 (Berlingo,C5,Xantia,Xsara,Xsara Picasso). Číslo: 1905A6
C5 2.0 80kw - motor RHZ. Naftový filtr typ: - Filtron průměr 76 mm, výka 89 mm. Z tvého linku je to Palivový filtr-FN152,MD-493 (Berlingo,C5,Xantia,Xsara,Xsara Picasso). Číslo: 1905A6
|
|
24.02.2014 18:12 -
|
2671612
|
|
63zdenda
|
|
|
Je tam i zákaznická podpora,stačí napsat a podle vinka se dá koupit ve,občas to takto řeim a spokojenost,majitel je také klubák.
Je tam i zákaznická podpora,stačí napsat a podle vinka se dá koupit ve,občas to takto řeim a spokojenost,majitel je také klubák.;-)
|
|
| |
|
|