| | |
26.02.2010 08:04 -
Teče přepad???
|
1805181
|
|
m.ledl
|
Město: Most, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 8 |
|
|
Přátelé - odborníci,
na mé pětuli mám vrek 1.vstřikovače mastný viz foto v profilu. (motor 1,6HDi, 80000km). Teče mi přepad, či je to způsobené odvětráním, které není ji z výroby moc těsné a ze kterého nějaká mastnota zůstává na vrchu motoru??? To je v podstatě i patrné z obrázku.
Na vstřikovači jsem zkusil prstem setřít a naftu vyloeně necítím, spíe to vypadá pouze na mastnotu, rád bych ale znal vae názory.
Předem díky za reakce.
Přátelé - odborníci,
na mé pětuli mám vrek 1.vstřikovače mastný viz foto v profilu. (motor 1,6HDi, 80000km). Teče mi přepad, či je to způsobené odvětráním, které není ji z výroby moc těsné a ze kterého nějaká mastnota zůstává na vrchu motoru??? To je v podstatě i patrné z obrázku.
Na vstřikovači jsem zkusil prstem setřít a naftu vyloeně necítím, spíe to vypadá pouze na mastnotu, rád bych ale znal vae názory.
Předem díky za reakce.
|
|
26.02.2010 09:54 -
Re: Teče přepad???
|
1805201
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
umyt,pretesnit...vic se k tomu snad ani rict neda....
umyt,pretesnit...vic se k tomu snad ani rict neda....
|
|
26.02.2010 11:07 -
|
1805212
|
|
m.ledl
|
Město: Most, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 8 |
|
|
Díky Diagu,
Předpkládám tedy es měl na mysli to odvětrání.
Měj se
Díky Diagu,:palec
Předpkládám tedy es měl na mysli to odvětrání.
Měj se
|
|
26.02.2010 11:18 -
|
1805213
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
jojo prepad je ta cast na kterou nasadis hadicku...casem se to musi menit u kazdeho motoru
jojo prepad je ta cast na kterou nasadis hadicku...casem se to musi menit u kazdeho motoru
|
|
24.05.2014 14:28 -
|
2698861
|
|
zilovi.km
|
Město: Skalná, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 70 |
|
|
zdravím také mi netěsnil přepad musel jsem koupit celou sadu s hadičkami za 900 kvůli jednomu 0 krouku (těsnění) tomu říkám zlodějina, no nic člověk neudělá, hadička vede do takového válečku kde to bylo přilepené a ted mi to tam netěsní nevíte někdo někdo čím se to lepí díky za odpovědi
zdravím také mi netěsnil přepad musel jsem koupit celou sadu s hadičkami za 900 kvůli jednomu 0 krouku (těsnění) tomu říkám zlodějina, no nic člověk neudělá, hadička vede do takového válečku kde to bylo přilepené a ted mi to tam netěsní nevíte někdo někdo čím se to lepí díky za odpovědi
|
|
24.05.2014 22:32 -
|
2699154
|
|
zilovi.km
|
Město: Skalná, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 70 |
|
|
jsou 4 přepady a hadička vede jakoby za kde je nasazena na takový jakoby slučovač kde jsou jetě dalí 2 hadičky vedoucí nahoru a 1 dolu ta hadička od přepadů je jen nasazena na cca1cm trubičku tak se to asi nějakým lepidlem jistí nebo?? no nevím
jsou 4 přepady a hadička vede jakoby za kde je nasazena na takový jakoby slučovač kde jsou jetě dalí 2 hadičky vedoucí nahoru a 1 dolu ta hadička od přepadů je jen nasazena na cca1cm trubičku tak se to asi nějakým lepidlem jistí nebo?? no nevím
|
|
06.07.2014 20:12 -
|
2712864
|
|
jumep
|
|
|
to co hovoris je teplomer nafty, ale nic sa nikde nelepi, vsetko je len nacvakane
to co hovoris je teplomer nafty, ale nic sa nikde nelepi, vsetko je len nacvakane
|
|
30.12.2015 13:49 -
|
2902389
|
|
kleki
|
Město: Zvolen, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 72 |
|
|
Chcem sa opýta skúsenejích, vade okolo vstrekov mi stojí nafta a steká okolo víčka ventilov a za motor k výfuku. Predpokladám e treba pretesni prepady. Kontroloval som hadičky ale tie vyzerajú v poriadku. Sú na tých plastových nátrubkoch ktoré sa zasúvajú do vstrekovačov nejaké tesnenia? Dajú sa zohna samostatne alebo len celé vedenie od prepadov? Napíte ak ste to u niekto pretesňovali. Ďakujem
Chcem sa opýta skúsenejích, vade okolo vstrekov mi stojí nafta a steká okolo víčka ventilov a za motor k výfuku. Predpokladám e treba pretesni prepady. Kontroloval som hadičky ale tie vyzerajú v poriadku. Sú na tých plastových nátrubkoch ktoré sa zasúvajú do vstrekovačov nejaké tesnenia? Dajú sa zohna samostatne alebo len celé vedenie od prepadov? Napíte ak ste to u niekto pretesňovali. Ďakujem
|
|
30.12.2015 16:01 -
|
2902415
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Nesundaval ti někdo přepadové hadičky ze vstřiků? Jednou jsem to měl sundané a kdy jsem dával ty plastové konce hadiček zpět do vstřikú, nazastrčil sem je na doraz, tudí i patně zajitěné závlačkou a měl sem to samé, stačilo vysuit hadrem, nastartovat a hned ten únik byl krásně vidět, kdy tam u byla nafta, ty bublinky vidět nebyly, stačilo vytáhnout závlačku, dorazit, dát zpět závlačku a bylo po starostech, jinak jak psal Jarda, jsou tam zelené okrouky, musí být odolné ropným látkám.
Nesundaval ti někdo přepadové hadičky ze vstřiků? Jednou jsem to měl sundané a kdy jsem dával ty plastové konce hadiček zpět do vstřikú, nazastrčil sem je na doraz, tudí i patně zajitěné závlačkou a měl sem to samé, stačilo vysuit hadrem, nastartovat a hned ten únik byl krásně vidět, kdy tam u byla nafta, ty bublinky vidět nebyly, stačilo vytáhnout závlačku, dorazit, dát zpět závlačku a bylo po starostech, jinak jak psal Jarda, jsou tam zelené okrouky, musí být odolné ropným látkám. ;-)
|
|
30.12.2015 19:40 -
|
2902481
|
|
scratcher
|
Město: Mělník, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 130 |
|
|
Ty těsnění sem taky měnil před cca rokem. Jsou to o-krouky a rozměry by měli být - vnějí 6mm, vnitřní 4mm.
Ty těsnění sem taky měnil před cca rokem. Jsou to o-krouky a rozměry by měli být - vnějí 6mm, vnitřní 4mm.
|
|
30.12.2015 20:39 -
|
2902615
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Tak jsem nelenil a změřil je, potvrzuji co píe scratcher, 6x4mm, jenom nevím, kde se dají sehnat, jetě bych to ale pro jistotu jednou zkontroloval, vím e tady byl i případ, e byl prasklej ten plastovej přechod, co se strká do vstřiku, ale jestli má jistotu, tak není co řeit, jenom kde je sehnat, bylo by dobré, kdo je někde sehnal, dát sem link.
Tak jsem nelenil a změřil je, potvrzuji co píe scratcher, 6x4mm, jenom nevím, kde se dají sehnat, jetě bych to ale pro jistotu jednou zkontroloval, vím e tady byl i případ, e byl prasklej ten plastovej přechod, co se strká do vstřiku, ale jestli má jistotu, tak není co řeit, jenom kde je sehnat, bylo by dobré, kdo je někde sehnal, dát sem link. ;-)
|
|
30.12.2015 20:50 -
|
2902627
|
|
scratcher
|
Město: Mělník, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 130 |
|
|
Já kdy sem je sháněl sem je sehnal tady .link. v eshopu sem je sice nenael, ale napsal jsem mail a měl sem je hned. A myslím e stály kolem 20,-/ks.
Já kdy sem je sháněl sem je sehnal tady http://www.autohulda.cz v eshopu sem je sice nenael, ale napsal jsem mail a měl sem je hned. A myslím e stály kolem 20,-/ks.
|
|
30.12.2015 21:49 -
|
2902693
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Myslím, e by se daly sehnat i v autorizáku od mechaniků. Jakoby nelegálně, za poděkování do kapsy.
Myslím, e by se daly sehnat i v autorizáku od mechaniků. Jakoby nelegálně, za poděkování do kapsy. ;-)
|
|
30.12.2015 22:07 -
|
2902703
|
|
ivanivan
|
|
|