| | |
30.05.2010 21:08 -
Re: Setrvačník
|
2346872
|
|
Dutch
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 480 |
|
|
Tak radost z ceny setrvaku a spojkove sady asi byla predcasna, za tech 10.000 od p. Tobolika se jedna nejspise o 4 dilnou sadu s jednoduchym setrvakem. Nicmene mam rozjednano LUK dvouhmotak + spojkova sada LUK celkem za cca 11.000 Kc...tak uvidime
Tak radost z ceny setrvaku a spojkove sady asi byla predcasna, za tech 10.000 od p. Tobolika se jedna nejspise o 4 dilnou sadu s jednoduchym setrvakem. Nicmene mam rozjednano LUK dvouhmotak + spojkova sada LUK celkem za cca 11.000 Kc...tak uvidime
|
|
03.06.2010 21:19 -
|
2347314
|
|
Dutch
|
|
|
Tak jsem na vákách.....prodejce na aukru mi dvouhmotový setrvák LUK nabízí za 8.200 + spojkovou sadu LUK za 2.700 Kč.....to by bylo hezké, ALE......volal jsem to kámoovi-servisákovi, co mi to bude měnit, ten říkal, e je to podezřele málo a za chvíli volal zpět s tím, e volal svému známému-prodejci LUKu a ten mu řekl, e od nich bez jakékoliv mare jde setrvák za 10.000 Kč a e prý se můe jednat o plagiát. U tu něco podobného bylo s loiskama SKF.
Tak jsem napsal prodejci, má tam přes 700 kladných hodnocení, a on, e prý to je originál / nic jiného jsem tedy ani nečekal, e napíe /
....říkám si.....nejspí to bude fakt napodobenina, ale co kdy to umí třeba dovézt z Polska nebo odjinud, kde jsou ceny nií ne u nás......
Pokud půjdu do autokelly, dám jednou tolik a mohu si odnést taky asijskou napodobeninu za jednou takovou cenu....
Tak nevím.....člověk si dneska nemůe bejt jistej ničim.....
Od p. Tobolíka vychází setrvák 11.460 + spojka 4.293, obojí asi Valeo...
Díky za vae názory...
Co byste radili ?
Tak jsem na vákách.....prodejce na aukru mi dvouhmotový setrvák LUK nabízí za 8.200 + spojkovou sadu LUK za 2.700 Kč.....to by bylo hezké, ALE......volal jsem to kámoovi-servisákovi, co mi to bude měnit, ten říkal, e je to podezřele málo a za chvíli volal zpět s tím, e volal svému známému-prodejci LUKu a ten mu řekl, e od nich bez jakékoliv mare jde setrvák za 10.000 Kč a e prý se můe jednat o plagiát. U tu něco podobného bylo s loiskama SKF.
Tak jsem napsal prodejci, má tam přes 700 kladných hodnocení, a on, e prý to je originál / nic jiného jsem tedy ani nečekal, e napíe /
....říkám si.....nejspí to bude fakt napodobenina, ale co kdy to umí třeba dovézt z Polska nebo odjinud, kde jsou ceny nií ne u nás......
Pokud půjdu do autokelly, dám jednou tolik a mohu si odnést taky asijskou napodobeninu za jednou takovou cenu....
Tak nevím.....člověk si dneska nemůe bejt jistej ničim.....
Od p. Tobolíka vychází setrvák 11.460 + spojka 4.293, obojí asi Valeo...
Díky za vae názory...
Co byste radili ?
|
|
03.06.2010 21:22 -
|
2347315
|
|
jumep
|
|
|
na ebayi v anglicku je tych sad dost za dobre ceny ...
takze tazko povedat odkial to maju (mozno nejaky strateny kamion?)
na ebayi v anglicku je tych sad dost za dobre ceny ...
takze tazko povedat odkial to maju (mozno nejaky strateny kamion?)
|
|
03.06.2010 21:47 -
|
2347322
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
mno na ebay to mozna maji Petre ale co myslis kolik bude stat doprava (+Paypal platba) ? ...
taky to neni dil kterej bych kupoval nekde pokoutne bez moznosti zaruky atd...to se pak muse prodrazit nakolikanasobne
mno na ebay to mozna maji Petre ale co myslis kolik bude stat doprava (+Paypal platba) ? ...
taky to neni dil kterej bych kupoval nekde pokoutne bez moznosti zaruky atd...to se pak muse prodrazit nakolikanasobne
|
|
04.06.2010 18:25 -
|
2347430
|
|
Dutch
|
|
|
Darjo, to bude asi ta sada s jednohmotovym setrvákem.
Darjo, to bude asi ta sada s jednohmotovym setrvákem.
|
|
24.06.2010 11:30 -
|
2349121
|
|
tomikm
|
Město: Tabor, Auto: Toyota Auris TS hybrid | Počet příspěvků: 443 |
|
|
Začala mi patně vystavovat spojka, mám najeto 280000km. spojkový váleček vysouvá perfektně, take bude muset převodovka a spojka ven. Je jasné e nechám vyměnit spojkovou sadu, ale přemýlel jsem i nad setrvačníkem. Podle Boba jednohmota v náhradě na 2,2Hdi neexistuje. Máte snad někdo zkuenost, e jednohmota existuje? Podle mjauto.cz viz .link. existuje, ale je to společné s 2.0Hdi a tomu bych moc nevěřil. a na kelly .link. jsem také něco nael, tak "babo raď"
Začala mi patně vystavovat spojka, mám najeto 280000km. spojkový váleček vysouvá perfektně, take bude muset převodovka a spojka ven. Je jasné e nechám vyměnit spojkovou sadu, ale přemýlel jsem i nad setrvačníkem. Podle Boba jednohmota v náhradě na 2,2Hdi neexistuje. Máte snad někdo zkuenost, e jednohmota existuje? Podle mjauto.cz viz http://katalog.mjauto.cz/detail.phtml?kod=bsmtXby7Hm existuje, ale je to společné s 2.0Hdi a tomu bych moc nevěřil. a na kelly http://www.autokelly.cz/#PATH=3761801;61;196766;207047;290264;290265;1480199|CT=5|PCT=4|CUR=0|PGS=20|PT=0|PDID=3055604|PDPID=3055604|PVT=1|SHT=0|SD=0|ST=0| jsem také něco nael, tak "babo raď"
|
|
24.06.2010 11:39 -
|
2349122
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
tak tady je rady jdnoducha,dej tam to co tam patri bez zbytecneho vymysleni a taky se vyhmi Kelly obloukem....
tak tady je rady jdnoducha,dej tam to co tam patri bez zbytecneho vymysleni a taky se vyhmi Kelly obloukem....
|
|
24.06.2010 22:47 -
|
2349154
|
|
jumep
|
|
|
tomikm napsal(a): Začala mi patně vystavovat spojka, mám najeto 280000km. spojkový váleček vysouvá perfektně, take bude muset převodovka a spojka ven. Je jasné e nechám vyměnit spojkovou sadu, ale přemýlel jsem i nad setrvačníkem. Podle Boba jednohmota v náhradě na 2,2Hdi neexistuje. Máte snad někdo zkuenost, e jednohmota existuje? Podle mjauto.cz viz .link. existuje, ale je to společné s 2.0Hdi a tomu bych moc nevěřil. a na kelly .link. jsem také něco nael, tak "babo raď"
ten dvojhmotak tam pre nieco je, nemas dojem ze 280000 co vydrzal nestoji za tych par korun?
ja to nechapem, preco chces setrit na niecom co uz ty riesit ani asi nebudes
Ak tam das jednohmotu isto sa to prejavi na niecom inom ...
ten dvojhmotak tam pre nieco je, nemas dojem ze 280000 co vydrzal nestoji za tych par korun?
ja to nechapem, preco chces setrit na niecom co uz ty riesit ani asi nebudes
Ak tam das jednohmotu isto sa to prejavi na niecom inom ...
|
|
05.07.2010 21:34 -
|
2349734
|
|
Dutch
|
|
|
Tak hlásím, e dnes jsem si vyzvedl autí po výměně spojky+setrváku a výměně loisek v zadních ramenách, auto jede /pochopitelně/ jako po másle....rozdíl velký - ta lehkost s jakou se teď rozjidí je fakt propastná. Setrvák mi cvakal, lamela prý u byla na hraně a loisko také nicmoc....take výměna akorát....
Tak hlásím, e dnes jsem si vyzvedl autí po výměně spojky+setrváku a výměně loisek v zadních ramenách, auto jede /pochopitelně/ jako po másle....rozdíl velký - ta lehkost s jakou se teď rozjidí je fakt propastná. Setrvák mi cvakal, lamela prý u byla na hraně a loisko také nicmoc....take výměna akorát....
|
|
06.07.2010 22:11 -
|
2349785
|
|
edivák
|
|
|
Kdo ti to dělal Dutchi?
Kdo ti to dělal Dutchi?
|
|
06.07.2010 23:48 -
|
2349805
|
|
Dutch
|
|
|
Pres znamyho jsem se dostal na cloveka, kterej pracuje v Auto Volf a tohle dela i jako vedlejsak....zeptam se ho jestli chce zverejnit, ale rikal mi, ze nebejt znamyho, tak mi neveme - kolik toho ma....
Pres znamyho jsem se dostal na cloveka, kterej pracuje v Auto Volf a tohle dela i jako vedlejsak....zeptam se ho jestli chce zverejnit, ale rikal mi, ze nebejt znamyho, tak mi neveme - kolik toho ma....
|
|
11.07.2010 22:48 -
|
2350082
|
|
zkrat
|
Město: Kutna hora, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 33 |
|
|
Mel bych dotaz. Byl jsem na vymene spojkove sady i s dvouhmotnostnim setrvakem. Po navratu ze servisu mi auto pri pomalem rozjezdu skube,hlavne pri couvani. Kdyz pridam plyn tak to nedela ? Pred vymenou mi to nedelalo. Kdyz jsem za jizdy prudce pridal plyn,tak mi prokluzovala. Kdyz jsem s tim prijel zpatky do servisu,tak mi rekli ze to dela silentblok na motoru a ze se musi vymenit. Mohl by mi nekdo poradit ?? Dik
Mel bych dotaz. Byl jsem na vymene spojkove sady i s dvouhmotnostnim setrvakem. Po navratu ze servisu mi auto pri pomalem rozjezdu skube,hlavne pri couvani. Kdyz pridam plyn tak to nedela ? Pred vymenou mi to nedelalo. Kdyz jsem za jizdy prudce pridal plyn,tak mi prokluzovala. Kdyz jsem s tim prijel zpatky do servisu,tak mi rekli ze to dela silentblok na motoru a ze se musi vymenit. Mohl by mi nekdo poradit ?? Dik
|
|
11.07.2010 23:13 -
|
2350084
|
|
Darja
|
|
|
Nojo, vyvěsili si motor, aby udělali spojku a prdnul siletblok Reklamuj to, pokud to předtím auto nedělalo....
Nojo, vyvěsili si motor, aby udělali spojku a prdnul siletblok :) Reklamuj to, pokud to předtím auto nedělalo....
|
|
11.07.2010 23:15 -
|
2350085
|
|
zkrat
|
Město: Kutna hora, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 33 |
|
|
Nedelalo to. Tak tam zajedu a jsem zvedav,jak se k tomu postavi. dik
Nedelalo to. Tak tam zajedu a jsem zvedav,jak se k tomu postavi. dik
|
|
15.09.2010 20:50 -
|
2355762
|
|
J.Reno
|
Město: Mratín, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 71 |
|
|
tak mi dneska sundali převodovku,kvůli klouzající spojce a setrvák úúúúplně v háji,má vakl o 5cm bez jakýhokoliv odporu,loisko takté v háji,ale lamela a přítlačák jak novej.To sou věci
tak mi dneska sundali převodovku,kvůli klouzající spojce a setrvák úúúúplně v háji,má vakl o 5cm bez jakýhokoliv odporu,loisko takté v háji,ale lamela a přítlačák jak novej.To sou věci:-p
|
|
15.09.2010 21:09 -
|
2355767
|
|
autodiag
|
|
|
vstriky,turbo a setrvak je nejvetsi bolest 1.6Hdi
vstriky,turbo a setrvak je nejvetsi bolest 1.6Hdi
|
|
30.09.2010 23:24 -
|
2357276
|
|
J.Reno
|
|
|
a to cukání při rozjezdu mám taky.Sakra,ale byl jsem u toho tak nevím co se děje
a to cukání při rozjezdu mám taky:-(.Sakra,ale byl jsem u toho tak nevím co se děje
|
|
03.10.2010 08:55 -
|
2357475
|
|
J.Reno
|
|
|
nemá někdo nápad čím by to cukání mohlo být?mám na tom u 1000km,myslel jsem e si ta spojka sedne a pořád je to stejný.
nemá někdo nápad čím by to cukání mohlo být?mám na tom u 1000km,myslel jsem e si ta spojka sedne a pořád je to stejný.
|
|
03.10.2010 09:18 -
|
2357476
|
|
tief
|
|
|
spatne udelana spojka, pripadne repasovana lamela ?
spatne udelana spojka, pripadne repasovana lamela ?
|
|
| |
|
|