| | |
19.09.2014 20:18 -
Re: Setrvačník
|
2734179
|
|
jumep
|
|
|
mas aj sroby k tomu?
netreba ten pripravok len to treba vedet zlozit, kazdy srob zatocit rovnako postupne dokola
ps. maju byt zatiahnute do 30nm, tak ich potom nezarvi
ps1. zotrvakove si nemapamatam ale boli tak do 50nm
mas aj sroby k tomu?
netreba ten pripravok len to treba vedet zlozit, kazdy srob zatocit rovnako postupne dokola
ps. maju byt zatiahnute do 30nm, tak ich potom nezarvi
ps1. zotrvakove si nemapamatam ale boli tak do 50nm
|
|
20.09.2014 08:55 -
|
2734200
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
Driv ten trn davali k drazsim spojkam a jak prisla krize tak se sretri. Staci si vzit trubku ktera ma prumer diry v klice a bud si na ni namotat pasku v prumeru lamely pokud to chces delat jen 1x. Pokud to planujes delat casteji tak uz bych si to nehal utocit na soustruhu.
Driv ten trn davali k drazsim spojkam a jak prisla krize tak se sretri. Staci si vzit trubku ktera ma prumer diry v klice a bud si na ni namotat pasku v prumeru lamely pokud to chces delat jen 1x. Pokud to planujes delat casteji tak uz bych si to nehal utocit na soustruhu.
|
|
20.09.2014 19:08 -
|
2734279
|
|
jumep
|
|
|
ten trn stoji 150 korun v citroene ... (cela sada)
ten trn stoji 150 korun v citroene ... (cela sada)
|
|
20.09.2014 20:25 -
|
2734299
|
|
jumep
|
|
|
pri spojkovej sade je to nakreslene
najdes pod cislom: 16 062 696 80
pri spojkovej sade je to nakreslene
najdes pod cislom: 16 062 696 80
|
|
27.09.2014 17:03 -
|
2737331
|
|
stenly38
|
|
|
tak jsem se dnes pustil do spojky,ale teď jsem ztroskotal na silentbloku převodovky vůbec nechápu jak ho mám vyndat nejde mi ven převodovka u jsem zoufalejmůe někdo poradit,dík
tak jsem se dnes pustil do spojky,ale teď jsem ztroskotal na silentbloku převodovky vůbec nechápu jak ho mám vyndat:nevim nejde mi ven převodovka u jsem zoufalej:-((((můe někdo poradit,dík
|
|
27.09.2014 18:00 -
|
2737347
|
|
stenly38
|
|
|
jestli myslí ty dva rouby a jedna matka na teftu převodovky tak to jsem udělal ale nejde mi ten drák vysunout z toho teftu,ní u tu převodovku nedostanu
jestli myslí ty dva rouby a jedna matka na teftu převodovky tak to jsem udělal ale nejde mi ten drák vysunout z toho teftu,ní u tu převodovku nedostanu
|
|
27.09.2014 20:02 -
|
2737394
|
|
jumep
|
|
|
myslim ze si sa mal na to vykaslat, lebo to nebudes vedet zlozit
poloosy musis dat obe von, tj povolit v naboji, zhodit spodny cap, a dlhu nad silentom este povolit ten mesiac a potom vytiahnut, to ti tu mozeme pisat uplne vsetko a fotit
ps. ak si si nekupil gufera (aj pod ten zotrvak) tak to ani neotvaraj
ps1. z tej fotky co si sem dal neodsrobovavaj uplne nic, resp. je tam jeden srob co z toho treba, ale neni uplne na tej fotke
myslim ze si sa mal na to vykaslat, lebo to nebudes vedet zlozit
poloosy musis dat obe von, tj povolit v naboji, zhodit spodny cap, a dlhu nad silentom este povolit ten mesiac a potom vytiahnut, to ti tu mozeme pisat uplne vsetko a fotit
ps. ak si si nekupil gufera (aj pod ten zotrvak) tak to ani neotvaraj
ps1. z tej fotky co si sem dal neodsrobovavaj uplne nic, resp. je tam jeden srob co z toho treba, ale neni uplne na tej fotke
|
|
04.12.2014 13:45 -
|
2760945
|
|
MiKas004
|
Město: Nevím, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v Exclusive | Počet příspěvků: 32 |
|
|
Ahoj vem,
má motor 2.0i 16V 103kW dvouhmotnostní setrvačník ? Nikde jsem ho nenael jako náhradní díl.
Při poutění spojky do záběru to silně vibruje a mechanik říkal, e to můe být víc příčin a jednou z nich je vadný dvouhmotnostní setrvačník.
Ahoj vem,
má motor 2.0i 16V 103kW dvouhmotnostní setrvačník ? Nikde jsem ho nenael jako náhradní díl.
Při poutění spojky do záběru to silně vibruje a mechanik říkal, e to můe být víc příčin a jednou z nich je vadný dvouhmotnostní setrvačník.
|
|
04.12.2014 13:56 -
|
2760946
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
I patné spojkové loisko umí hezky vibrovat, ale kdy se spojka rozebere, je rozhodně lepí vyměnit ve, ne se k tomu vracet a platit dalí peníze za výměnu, která se neudělala, vdy kolikrát se dělá za ivotnost auta.
I patné spojkové loisko umí hezky vibrovat, ale kdy se spojka rozebere, je rozhodně lepí vyměnit ve, ne se k tomu vracet a platit dalí peníze za výměnu, která se neudělala, vdy kolikrát se dělá za ivotnost auta. ;-)
|
|
04.12.2014 16:09 -
|
2760982
|
|
martinrx
|
Město: Uherský Brod, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 349 |
|
|
MiKas004 napsal(a): Ahoj vem,
Taky mi to vibruje, a rád bych věděl jestli je u toho benzínu dvouhmotý setrvačník. Zkouel jsi info přímo v Citroenu?
Při rozvodech mi měnili i silentblok motoru. Zlepilo se to jen minimálně. Předpokládám e jetě nějaký silentblok je na převodovce, třeba by na to mohl mít vliv. A samozřejmě tajuplná otázka je ten setrvák.
Taky mi to vibruje, a rád bych věděl jestli je u toho benzínu dvouhmotý setrvačník. Zkouel jsi info přímo v Citroenu?
Při rozvodech mi měnili i silentblok motoru. Zlepilo se to jen minimálně. Předpokládám e jetě nějaký silentblok je na převodovce, třeba by na to mohl mít vliv. A samozřejmě tajuplná otázka je ten setrvák.
|
|
04.12.2014 16:14 -
|
2760986
|
|
kleki
|
Město: Zvolen, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 72 |
|
|
Myslím , e tvoj motor čo má v profile ho nemá . Dvojhmotu majú len diesle. Ak sa mýlim , tak skúsenejí ma opravia.
Myslím , e tvoj motor čo má v profile ho nemá . Dvojhmotu majú len diesle. Ak sa mýlim , tak skúsenejí ma opravia.
|
|
04.12.2014 16:33 -
|
2760993
|
|
jumep
|
|
|
dvojhmotu maju len diesle, to by mechanici uz mohli vedet ....
dvojhmotu maju len diesle, to by mechanici uz mohli vedet ....
|
|
04.12.2014 16:47 -
|
2760995
|
|
MiKas004
|
Město: Nevím, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v Exclusive | Počet příspěvků: 32 |
|
|
Děkuji pánové, to jsem hned klidnějí, tak to kope asi "jen" spojka.
Děkuji pánové, to jsem hned klidnějí, tak to kope asi "jen" spojka.
|
|
04.12.2014 18:00 -
|
2761048
|
|
jruze
|
|
|
kubání při rozjezdu můou dělat pruiny v lamele - kdysi dávno toto dělaly staré kodovky a Mercedesy - ty pruiny dovedli i popraskat a vypadnout z lamely.(taková 1203 se hnedle přetrhla jak skákala)
kubání při rozjezdu můou dělat pruiny v lamele - kdysi dávno toto dělaly staré kodovky a Mercedesy - ty pruiny dovedli i popraskat a vypadnout z lamely.(taková 1203 se hnedle přetrhla jak skákala);-)
|
|
| |
|
|