| | |
22.07.2015 18:19 -
Re: Auto ztrácí výkon / C5 I 2.0 HDi
|
2843541
|
|
Vitaeidel
|
Město: Tachov, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 79 |
|
|
Tak jsem volal mechanikovi, zrovna to měl rozebrané a říkal, e se rozlétlo sedlo EGR ventilu. Klapka byla OK, proto počítač nic nehlásil. Prý jsem měl těstí, e to nezničilo motor. Prý byly ty úlomky u v sání Take nový EGR a mělo by to vechno lapat.
Tak jsem volal mechanikovi, zrovna to měl rozebrané a říkal, e se rozlétlo sedlo EGR ventilu. Klapka byla OK, proto počítač nic nehlásil. Prý jsem měl těstí, e to nezničilo motor. Prý byly ty úlomky u v sání :-o Take nový EGR a mělo by to vechno lapat. :palec
|
|
22.07.2015 22:37 -
|
2843624
|
|
zhrado
|
Město: Zh, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 767 |
|
|
Tak podža toho popisu mi to bolo najpravdepodobnejie. To blbo vyrieené egr frantici chceli poopravi softom a domrvili to ako vdy ete viac.
A ináč, čo som vyhral prvým správnym tipom?
Tak podža toho popisu mi to bolo najpravdepodobnejie. To blbo vyrieené egr frantici chceli poopravi softom a domrvili to ako vdy ete viac.
A ináč, čo som vyhral prvým správnym tipom? :-))))
|
|
13.10.2015 16:18 -
|
2873949
|
|
Miiiirek
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 26 |
|
|
Mám stejný problém, rozjedu se a auto jede normálně, potom najednou bez výkonu. Nechal jsem vyčistit turbo, vyměnili i čidlo teploty, chvíli dobré a potom znovu. Mám doporučeno: vykuchat nějaký filtr a přehrát mapu vstřiku, kvůli emisím? Jednodue mi to vysvětlili, ucpaný filtr který brání tlaku turba. Co vy na to? Díky za rady jestli do toho jít nebo né ?
Mám stejný problém, rozjedu se a auto jede normálně, potom najednou bez výkonu. Nechal jsem vyčistit turbo, vyměnili i čidlo teploty, chvíli dobré a potom znovu. Mám doporučeno: vykuchat nějaký filtr a přehrát mapu vstřiku, kvůli emisím? Jednodue mi to vysvětlili, ucpaný filtr který brání tlaku turba. Co vy na to? Díky za rady jestli do toho jít nebo né ?
|
|
13.10.2015 17:06 -
|
2873956
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
Ne - pokud jede a pak najednou ne, tak to určitě není ucpaným FAPem, ten by se choval stále stejně a navíc by to daleko dříve začal křičet na displeji, e je ucpaný.
Spí to můe být regulace turba, EGR, váha vzduchu a podobné věci.
Připojení za jízdy na diagnostiku by napovědělo více.
Ne - pokud jede a pak najednou ne, tak to určitě není ucpaným FAPem, ten by se choval stále stejně a navíc by to daleko dříve začal křičet na displeji, e je ucpaný.
Spí to můe být regulace turba, EGR, váha vzduchu a podobné věci.
Připojení za jízdy na diagnostiku by napovědělo více.
|
|
13.10.2015 17:08 -
|
2873957
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Dnes u se ví, e za nedlouho přestanou na STK a emisích poutět auta s FAP OFF a to je přesně ta věc, kterou ti doporučili. Take kdy to udělá, moná si u brzy nezajezdí.
Jene tvůj problém vůbec s FAPem nemusí souviset. Proto bys měl zajet za někým schopnějím a zjistit opravdovou příčinu ztráty výkonu.
A kdyby se ukázalo, e to je FAPem, tak je lepí ho vypláchnout a bude zase fungovat normálně.
Udělej si výlet do Piean - .link.
nebo do Prahy - .link.
nebo se zeptej třeba Lukiho - .link. , jestli by neuměl pomoct.
Dnes u se ví, e za nedlouho přestanou na STK a emisích poutět auta s FAP OFF a to je přesně ta věc, kterou ti doporučili. Take kdy to udělá, moná si u brzy nezajezdí.
Jene tvůj problém vůbec s FAPem nemusí souviset. Proto bys měl zajet za někým schopnějím a zjistit opravdovou příčinu ztráty výkonu.
A kdyby se ukázalo, e to je FAPem, tak je lepí ho vypláchnout a bude zase fungovat normálně.
Udělej si výlet do Piean - http://www.c5club.cz/profiles/jumep#.Vh0d8ivjG6w
nebo do Prahy - http://www.c5club.cz/profiles/jruze#.Vh0eDCvjG6w
nebo se zeptej třeba Lukiho - http://www.c5club.cz/profiles/Luki_C5#.Vh0ePivjG6w , jestli by neuměl pomoct.
|
|
13.10.2015 19:12 -
|
2874026
|
|
Delict
|
Město: Podhajska, Auto: Citroen C6 2.7 HDi V6 24V TwinTurbo Exclusive | Počet příspěvků: 717 |
|
|
skontrolovat podtlakove ovladanie turba.. hadičku k nemu skusit prefuknut.. nemas ziadnu hláku?
FAP sám o sebe znesie vela.. kolko km má medzi regeneraciami?
skontrolovat podtlakove ovladanie turba.. hadičku k nemu skusit prefuknut.. nemas ziadnu hláku?
FAP sám o sebe znesie vela.. kolko km má medzi regeneraciami?
|
|
13.10.2015 19:26 -
|
2874032
|
|
Miiiirek
|
|
|
Fap nemám, a hláka není ádná. Normálně to jede a najednou kotva.. U to jednou vechno kontrolovali a ve ok, včetně diagnostiky. Pamatuje si jenom chybu a nic jiného. Kdy zastavím a znovu nastartuji tak to chvíli normálně jede a potom kotva.
Fap nemám, a hláka není ádná. Normálně to jede a najednou kotva.. U to jednou vechno kontrolovali a ve ok, včetně diagnostiky. Pamatuje si jenom chybu a nic jiného. Kdy zastavím a znovu nastartuji tak to chvíli normálně jede a potom kotva.
|
|
13.10.2015 20:01 -
|
2874055
|
|
Delict
|
Město: Podhajska, Auto: Citroen C6 2.7 HDi V6 24V TwinTurbo Exclusive | Počet příspěvků: 717 |
|
|
a akú chybu ? to ti vyčítali s lexiou?
a akú chybu ? to ti vyčítali s lexiou?
|
|
13.10.2015 20:07 -
|
2874064
|
|
Miiiirek
|
|
|
Tak to nevím, jenom m i to tak řekli
Tak to nevím, jenom m i to tak řekli
|
|
13.10.2015 20:11 -
|
2874068
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
Mirek - Tady bude platit to, co skoro vdycky - Zajeď s tím k někomu, kdo se v tom vyzná.. U tebe je nejblí asi luki a diag..
Mirek - Tady bude platit to, co skoro vdycky - Zajeď s tím k někomu, kdo se v tom vyzná.. U tebe je nejblí asi luki a diag.. ;)
|
|
13.10.2015 20:21 -
|
2874076
|
|
Miiiirek
|
|
|
Díky vem za radu a kontakty, do zítra si to rozmyslím a uvidíme. Rozhodně dám vědět co tomu bylo, třeba to někomu pomůe, Mirek
Díky vem za radu a kontakty, do zítra si to rozmyslím a uvidíme. Rozhodně dám vědět co tomu bylo, třeba to někomu pomůe, Mirek
|
|
13.10.2015 21:30 -
|
2874133
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
No napsal jsi "Mám doporučeno: vykuchat nějaký filtr a přehrát mapu vstřiku..."
Nevím, jaký jiný filtr mohli mít na mysli, ne FAP. Asi to fakt byli odborníci. Ujíděj od nich, dokud má čím.
No napsal jsi "Mám doporučeno: vykuchat nějaký filtr a přehrát mapu vstřiku..."
Nevím, jaký jiný filtr mohli mít na mysli, ne FAP. Asi to fakt byli odborníci. Ujíděj od nich, dokud má čím.
|
|
15.02.2016 16:54 -
|
2919288
|
|
Miiiirek
|
|
|
Tak jsem se konečně dostal k tomu dát to do servisu, opět hláka z diagnostiky vadné turbo, u jsem věděl, a trval na jiné opravě. Nakonec nějaká přicpaná hadice, přesně nevím která. Sám servis čekal jestli je to v pořádku a nebudu reklamovat. U měsíc v pořádku, tak snad to vydrí.
Tak jsem se konečně dostal k tomu dát to do servisu, opět hláka z diagnostiky vadné turbo, u jsem věděl, a trval na jiné opravě. Nakonec nějaká přicpaná hadice, přesně nevím která. Sám servis čekal jestli je to v pořádku a nebudu reklamovat. U měsíc v pořádku, tak snad to vydrí. :-)
|
|
17.04.2016 13:05 -
|
2942544
|
|
Blooom
|
Město: Litvínov , Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 8 |
|
|
Ahoj Kluci nechci ruit a otravovat mám prosbu mám tu stejný problém jako ostatní ale nevím si rady je někdo okolí Ústecký kraj kdo by se mi nato mrkl prosím moc děkuji vem za odpovědi
Ahoj Kluci nechci ruit a otravovat mám prosbu mám tu stejný problém jako ostatní ale nevím si rady je někdo okolí Ústecký kraj kdo by se mi nato mrkl prosím moc děkuji vem za odpovědi
|
|
17.04.2016 13:29 -
|
2942559
|
|
Blooom
|
Město: Litvínov , Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 8 |
|
|
Ahoj díky koda. Mám jednu odpojenou nevím kam sní schema je pro mě panělska vesnice.jedna vede na erg asi a ta tlačí vzduch druha je odpojena a nevím kam patří
Ahoj díky koda. Mám jednu odpojenou nevím kam sní schema je pro mě panělska vesnice.jedna vede na erg asi a ta tlačí vzduch druha je odpojena a nevím kam patří
|
|
| |
|
|