| | |
14.06.2011 11:16 -
Re: LPG a C5
|
2396963
|
|
hegisek
|
|
|
super tak ted u to tam jen namontovat musím co nejdříve nebo mě to seere za iva
super tak ted u to tam jen namontovat musím co nejdříve nebo mě to seere za iva:-)))):-)))):-)))):-d
|
|
14.06.2011 12:02 -
|
2396965
|
|
miskod
|
|
|
Nemali by ste niekto z prahy nahodou pozicat redukciu na nemecke plnenie plynu? Potreboval by som to od tohto stvrtka do pondelka. Ale priemer upresnim az vecer.
Nemali by ste niekto z prahy nahodou pozicat redukciu na nemecke plnenie plynu? Potreboval by som to od tohto stvrtka do pondelka. Ale priemer upresnim az vecer.
|
|
24.06.2011 23:41 -
|
2398945
|
|
hegisek
|
|
|
tak LPG je v autě jetě museji vyměnit regulátor ale ja osobně nic nepoznám ale je to super
tak LPG je v autě jetě museji vyměnit regulátor ale ja osobně nic nepoznám ale je to super
|
|
26.06.2011 17:55 -
|
2399134
|
|
hegisek
|
|
|
mám dotaz mám v autě STAG 300 je moné nějak sladit nebo popřípadě propojit řídící jednotku od LPG s palubním počítačem? jedná se mi o spotřebu pokud to vubec jde!!!
mám dotaz mám v autě STAG 300 je moné nějak sladit nebo popřípadě propojit řídící jednotku od LPG s palubním počítačem? jedná se mi o spotřebu pokud to vubec jde!!!
|
|
26.06.2011 19:29 -
|
2399178
|
|
hegisek
|
|
|
hmmm stručnééé jak mám chápat tvou předchozí odpověd z 16.6 cituji Asi o litr. Mám to setelovaný a s palubním počítačem se to plete cca o ten litr. A to mám najeto skoro 80 000. Ale nedupu na to, ono to ani nejde v těch zácpách, co jsou v praze
hmmm stručnééé jak mám chápat tvou předchozí odpověd z 16.6 cituji Asi o litr. Mám to setelovaný a s palubním počítačem se to plete cca o ten litr. A to mám najeto skoro 80 000. Ale nedupu na to, ono to ani nejde v těch zácpách, co jsou v praze
|
|
26.06.2011 19:32 -
|
2399182
|
|
hegisek
|
|
|
opravuji z 13.6
opravuji z 13.6
|
|
26.06.2011 21:05 -
|
2399221
|
|
timik2001
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v X | Počet příspěvků: 93 |
|
|
hegisek napsal(a): hmmm stručnééé jak mám chápat tvou předchozí odpověd z 16.6 cituji Asi o litr. Mám to setelovaný a s palubním počítačem se to plete cca o ten litr. A to mám najeto skoro 80 000. Ale nedupu na to, ono to ani nejde v těch zácpách, co jsou v praze
Zdar, mám v pětuli taky lpg a propojit to nejde, palubní počítač ti prostě bude ukazovat furt spotrebu benzinu, darja to dle meho myslela tak, ze spotreba ktera ji realne vychazi se lisi o litr s tim, co ji vykazuje palubní počítač...dej si reč s Miskodem, ten tusim hodne experimentoval s lpg a PP
Zdar, mám v pětuli taky lpg a propojit to nejde, palubní počítač ti prostě bude ukazovat furt spotrebu benzinu, darja to dle meho myslela tak, ze spotreba ktera ji realne vychazi se lisi o litr s tim, co ji vykazuje palubní počítač...dej si reč s Miskodem, ten tusim hodne experimentoval s lpg a PP :palec
|
|
26.06.2011 21:55 -
|
2399240
|
|
Kulda
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX Break | Počet příspěvků: 209 |
|
|
probíral jsem to s jumepem a je fakt, e kdy jedu na BA např. po dálnici, tak BC mě ukazuje spotřebu 8l/100km a stejná cesta + rychlost na LPG ukazuje 9,5l/100km. take BC ukazuje spotřebu paliva na který to auto jede. BA i LPG zvlá. jumep mě to potvrdil. a údaje z BC se mi ze spotřebou měřenou při tankování rozcházejí o cca. +15%.
probíral jsem to s jumepem a je fakt, e kdy jedu na BA např. po dálnici, tak BC mě ukazuje spotřebu 8l/100km a stejná cesta + rychlost na LPG ukazuje 9,5l/100km. take BC ukazuje spotřebu paliva na který to auto jede. BA i LPG zvlá. jumep mě to potvrdil. a údaje z BC se mi ze spotřebou měřenou při tankování rozcházejí o cca. +15%.
|
|
27.06.2011 06:42 -
|
2399269
|
|
hegisek
|
|
|
díky za uitečné info mám to teprve pár dní nechal jsem tam namontovat lpg a ted se seznamuji s naim krasavcem jsme moc spokojeni frantíci to uměj
díky za uitečné info mám to teprve pár dní nechal jsem tam namontovat lpg a ted se seznamuji s naim krasavcem jsme moc spokojeni frantíci to uměj:palec
|
|
27.06.2011 07:50 -
|
2399279
|
|
miskod
|
|
|
hegisek napsal(a): hmmm stručnééé jak mám chápat tvou předchozí odpověd z 16.6 cituji Asi o litr. Mám to setelovaný a s palubním počítačem se to plete cca o ten litr. A to mám najeto skoro 80 000. Ale nedupu na to, ono to ani nejde v těch zácpách, co jsou v praze
Presne ako pise timik...Darja to myslela tak, ze ked ma plyn nastaveny presne ako ma byt, tak palubak ukazuje rovnaku spotrebu BENZINU, ked ide na plyn aj na benzin. Auto vtedy ani len netusi, ze ide na plyn. A tak to ma byt.
Presne ako pise timik...Darja to myslela tak, ze ked ma plyn nastaveny presne ako ma byt, tak palubak ukazuje rovnaku spotrebu BENZINU, ked ide na plyn aj na benzin. Auto vtedy ani len netusi, ze ide na plyn. A tak to ma byt.
|
|
27.06.2011 09:58 -
|
2399303
|
|
jumep
|
|
|
jedinym problemom je rucicka ukazovatela nadrze a dojazd, kedze to nevie o tom ze mas 2 nadrze atd.
jedinym problemom je rucicka ukazovatela nadrze a dojazd, kedze to nevie o tom ze mas 2 nadrze atd.
|
|
27.06.2011 18:52 -
|
2399358
|
|
Darja
|
|
|
miskod napsal(a): Presne ako pise timik...Darja to myslela tak, ze ked ma plyn nastaveny presne ako ma byt, tak palubak ukazuje rovnaku spotrebu BENZINU, ked ide na plyn aj na benzin. Auto vtedy ani len netusi, ze ide na plyn. A tak to ma byt.
Bingo.
Auto nepozná rozdíl mezi benálem a plynem. Ukazuje spotřebu, co myslí, e má.
A propojit LGP s PP nejde. Kdy nechce stručné odpovědi, hegísku, ale rád si počte, stačí říct.
A tak dále i s ukazatelem benálu, ručička klesá, podle toho, jak si PP myslí, e auto ere, ale ono jede na plyn. A to auto neví.
Mě to nevadí, protoe kadej druhej nebo třetí den se mi nádr resetne. A není dobrý mít v nádri plivanec benzínu, já mám minimálně půlku a jednou za měsíc a dva ji vyjedu a natankuju novej.
To pak oije celý auto, jak mu benál chutná.
Bingo.
Auto nepozná rozdíl mezi benálem a plynem. Ukazuje spotřebu, co myslí, e má.
A propojit LGP s PP nejde. Kdy nechce stručné odpovědi, hegísku, ale rád si počte, stačí říct.
A tak dále i s ukazatelem benálu, ručička klesá, podle toho, jak si PP myslí, e auto ere, ale ono jede na plyn. A to auto neví.
Mě to nevadí, protoe kadej druhej nebo třetí den se mi nádr resetne. A není dobrý mít v nádri plivanec benzínu, já mám minimálně půlku a jednou za měsíc a dva ji vyjedu a natankuju novej.
To pak oije celý auto, jak mu benál chutná.
|
|
28.06.2011 10:08 -
|
2399437
|
|
hegisek
|
|
|
děkuji za podrobné vysvětlení darjo nemyslel jsem to nějak zle prostě kdy něco nevím tak se zeptám ted se peru s cívkama chvilku běí motor v pohodě a potom jako by jel na 3 válce hruza měnil jsem i svíčky pouiljsem Bosch platynum pry jsou vhodné i na LPG tak snad to byla správná volba?
děkuji za podrobné vysvětlení darjo nemyslel jsem to nějak zle prostě kdy něco nevím tak se zeptám :-p ted se peru s cívkama chvilku běí motor v pohodě a potom jako by jel na 3 válce hruza měnil jsem i svíčky pouiljsem Bosch platynum pry jsou vhodné i na LPG tak snad to byla správná volba?
|
|
28.06.2011 16:07 -
|
2399481
|
|
tief
|
|
|
vymen vsechny civky najednou a mas klid ...
vymen vsechny civky najednou a mas klid ...
|
|
30.06.2011 23:02 -
|
2399972
|
|
timik2001
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v X | Počet příspěvků: 93 |
|
|
Ahoj Plynaři Řeil jste u někdo novou nádr na plyn po skončení její 10ti leté ivotnosti? Mám holandský systém AG, přítí únor mi končí platnost nádre, take by mě zajímalo, zda u to má někdo za sebou Naivně jsem si myslel,e je to "jen" o nové nádri. Technik mi řekl, nová nádr, nový multiventil, asi i nové trubky, takze by mi zbyl reduktor a vstriky co jsem tak pochopil Joo a pozor, ridici jednotka Díky za postřehy a ahoj
Ahoj Plynaři :-)) Řeil jste u někdo novou nádr na plyn po skončení její 10ti leté ivotnosti? Mám holandský systém AG, přítí únor mi končí platnost nádre, take by mě zajímalo, zda u to má někdo za sebou :-p Naivně jsem si myslel,e je to "jen" o nové nádri. Technik mi řekl, nová nádr, nový multiventil, asi i nové trubky, takze by mi zbyl reduktor a vstriky co jsem tak pochopil Joo a pozor, ridici jednotka :palec :-)) Díky za postřehy a ahoj :-))
|
|
01.07.2011 09:53 -
|
2399990
|
|
tezkac
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 189 |
|
|
zajeď jinam, co vím já, tak limitovanou ivotnost má pouze nádr
zajeď jinam, co vím já, tak limitovanou ivotnost má pouze nádr
|
|
01.07.2011 16:41 -
|
2400017
|
|
hegisek
|
|
|
kamaradoj zase udělali jen noví títek na bombu na 10let za 4tis a jezzdí vesela dál dělali mu to v Liberci
kamaradoj zase udělali jen noví títek na bombu na 10let za 4tis a jezzdí vesela dál dělali mu to v Liberci
|
|
| |
|
|