| | |
07.03.2017 06:22 -
Re: LPG a C5
|
3047077
|
|
bedab
|
Město: Dubí, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX Break | Počet příspěvků: 16 |
|
|
Ahoj
Mě to dělalo to samé a byla to jednotka BMS. Nejdřív jsem si myslel e to dělá relátko, které spíná palivové čerpadlo, ale pak zjisti autoelektrikář co mi dělal diagnostiku e je to nějaká cesta co je zespodu na desce BSM. Opravil jí a ve funguje u cca 1,5 roku bez problémů.
Jinak vyzkouej co jsem vyzkouel já. Připoj čerpadlo kabelem přímo z baterie, aby běelo pořád a auto normálně jelo.
Ahoj
Mě to dělalo to samé a byla to jednotka BMS. Nejdřív jsem si myslel e to dělá relátko, které spíná palivové čerpadlo, ale pak zjisti autoelektrikář co mi dělal diagnostiku e je to nějaká cesta co je zespodu na desce BSM. Opravil jí a ve funguje u cca 1,5 roku bez problémů.
Jinak vyzkouej co jsem vyzkouel já. Připoj čerpadlo kabelem přímo z baterie, aby běelo pořád a auto normálně jelo.
|
|
07.03.2017 07:43 -
|
3047078
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
Froggy napsal(a): Ted' se taky občas stalo, e diagnostika (Lexia) nedokázala najít jednoku motoru-můe plynová jednotka blokovat přístup? Jeden diagnostik tvrdí e ano Jetě mne napadá-dá se diagnostikovat ŘJ plynu Lovato mimo auto? e bych jí dovezl tam kde dělají montá, případně zkusil půjčit jinou-pokud budou ochotní.
ne jednotka LPG nemuze blokovat ECU,proc by to delala
ano jednotku LPG prectes i na stole ale s vsema chybama ktere tam muzou byt ,jednotku i kdyz ti daji novou musi nakonfugurovat,nastavit mapy atd..neni to jen tak
ne jednotka LPG nemuze blokovat ECU,proc by to delala
ano jednotku LPG prectes i na stole ale s vsema chybama ktere tam muzou byt ,jednotku i kdyz ti daji novou musi nakonfugurovat,nastavit mapy atd..neni to jen tak
|
|
11.03.2017 06:20 -
|
3048513
|
|
Froggy
|
Město: Radnice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 118 |
|
|
Take opraveno, vem moc děkuji za rady ale hlavně Martinovi-autodiag-byl ochoten přijet a asi tomu opravdu "troku" rozumí. Opraveno před barákem a bez mé přítomnosti (díky mému zaměstnání)-popis závady bych nechal na něm-kdy bude chtít-já bych asi psal kraviny
Take opraveno, vem moc děkuji za rady ale hlavně Martinovi-autodiag-byl ochoten přijet a asi tomu opravdu "troku" :-)) rozumí. Opraveno před barákem a bez mé přítomnosti (díky mému zaměstnání)-popis závady bych nechal na něm-kdy bude chtít-já bych asi psal kraviny:-)
|
|
11.03.2017 07:30 -
|
3048523
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
bylo , je vadne BSM resp. vetev napajen ECU motoru,ta bez napajeni fakt nejde
nicmene jak vypada odborna montaz LPG (napajeni) po cesku viz foto
bylo , je vadne BSM resp. vetev napajen ECU motoru,ta bez napajeni fakt nejde :palec
nicmene jak vypada odborna montaz LPG (napajeni) po cesku viz foto
Přílohy: 20170310_140822.jpg ( 6151661b ) - |
|
11.03.2017 09:10 -
|
3048551
|
|
autodiag
|
|
|
to jo no
jen je to tak na vypaleni (BSM pojistkove "loe" nato neni stavene,neni to konektor kde drzi pojistka po cele plose ,ale jen bod z kazde strany)
to jo no :)
jen je to tak na vypaleni (BSM pojistkove "loe" nato neni stavene,neni to konektor kde drzi pojistka po cele plose ,ale jen bod z kazde strany)
|
|
11.03.2017 10:34 -
|
3048575
|
|
citrus
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 612 |
|
|
Froggy, teraz moe prásknu kde sú taky odborníci na LPG.
autodiag, ty si sa ako dostal do auta bez majitela??
Froggy, teraz moe prásknu kde sú taky odborníci na LPG.
autodiag, ty si sa ako dostal do auta bez majitela?? :-d
|
|
11.03.2017 13:42 -
|
3048619
|
|
matra
|
Město: Sokolnice, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX Break | Počet příspěvků: 40 |
|
|
Tato BSm jednotka je jedna z největích prasáren co kdy kdo vytvořil. Za dva roky mi odely dvě, ta druhá na cestě na dovolenou za Vídní v noci na dálnici. Do rána jsem čekal na odtah zpět. Dalí se mnou vykývala, kdy jsme hledali závadu v klimě a opět to byla BSM. A asi mi odchází dalí, protoe včera za jízdy mě najednou asi na dvě vteřiny vynechal motor Natěstí sebou vozím v kufru dvě rezervní
Tato BSm jednotka je jedna z největích prasáren co kdy kdo vytvořil. Za dva roky mi odely dvě, ta druhá na cestě na dovolenou za Vídní v noci na dálnici. Do rána jsem čekal na odtah zpět. Dalí se mnou vykývala, kdy jsme hledali závadu v klimě a opět to byla BSM. A asi mi odchází dalí, protoe včera za jízdy mě najednou asi na dvě vteřiny vynechal motor:( Natěstí sebou vozím v kufru dvě rezervní :-(
|
|
11.03.2017 13:57 -
|
3048626
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
Ahoj, poslední cca rok mám problém s LPG. Od jara do podzimu mně to přepíná na LPG brzy a motor chcípne dřív ne to stačí hodit do benzinu zpátky? Přitom to indikuje, e nemám LPG. Jakmile začne být pod nulou, ve funguje jak má. Vyměnil jsem teplotní čidlo na hlavě motoru, ale je to stejné. Setkal se s tím někdo? Mám systém AG a auto z Holandska.
Ahoj, poslední cca rok mám problém s LPG. Od jara do podzimu mně to přepíná na LPG brzy a motor chcípne dřív ne to stačí hodit do benzinu zpátky? Přitom to indikuje, e nemám LPG. Jakmile začne být pod nulou, ve funguje jak má. Vyměnil jsem teplotní čidlo na hlavě motoru, ale je to stejné. Setkal se s tím někdo? Mám systém AG a auto z Holandska.
|
|
11.03.2017 14:07 -
|
3048630
|
|
jumep
|
|
|
a si si isty ze to bere informaciu o teplote z auta a nema to vlastne cidlo?
a si si isty ze to bere informaciu o teplote z auta a nema to vlastne cidlo?
|
|
11.03.2017 14:28 -
|
3048636
|
|
matra
|
|
|
DeFuckTo napsal(a): To bych spí hledal příčinu proč ty BSM odcházej..
Protoe je to zmetek, pokud by odely stejným způsobem a jen mě, asi bych hledal příčinu v autě. Pokadé se chovala jinak. e bych nohl mít nefunkční klimu kvůli BSM mne napadlo díky neastníkovi, kterého jsem potkal u vrakovitě kdy sháněl funkční stejnou BSM pro Peugeota, který měl stejný problém s klimou. Dalí věc je můj nájezd a 70t. km za rok, take u mne se věci opotřebovávají rychleji
Protoe je to zmetek, pokud by odely stejným způsobem a jen mě, asi bych hledal příčinu v autě. Pokadé se chovala jinak. e bych nohl mít nefunkční klimu kvůli BSM mne napadlo díky neastníkovi, kterého jsem potkal u vrakovitě kdy sháněl funkční stejnou BSM pro Peugeota, který měl stejný problém s klimou. Dalí věc je můj nájezd a 70t. km za rok, take u mne se věci opotřebovávají rychleji
|
|
11.03.2017 14:31 -
|
3048639
|
|
matra
|
|
|
Maxifik napsal(a): Ahoj, poslední cca rok mám problém s LPG. Od jara do podzimu mně to přepíná na LPG brzy a motor chcípne dřív ne to stačí hodit do benzinu zpátky? Přitom to indikuje, e nemám LPG. Jakmile začne být pod nulou, ve funguje jak má. Vyměnil jsem teplotní čidlo na hlavě motoru, ale je to stejné. Setkal se s tím někdo? Mám systém AG a auto z Holandska.
Mám stejný systém. Dělalo mi to stejné a nakonec do dolo do stavu, e pokud není motor prohřátý musím přepínat manuálně. Dle informace ze servisu Fedor, kde toto LPG kontrolovali, tak bylo načaté čidlo tlaku na reduktoru. Tak se chystám na výměnu
Mám stejný systém. Dělalo mi to stejné a nakonec do dolo do stavu, e pokud není motor prohřátý musím přepínat manuálně. Dle informace ze servisu Fedor, kde toto LPG kontrolovali, tak bylo načaté čidlo tlaku na reduktoru. Tak se chystám na výměnu
|
|
11.03.2017 16:55 -
|
3048668
|
|
citrus
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 612 |
|
|
nechcem mudrova ale su veci ktore sa z vraku moc neoplatia a medzi nimi je aj BSM. A je to prave preto aby sa taketo veci nestavali.
Typujem e boli z vrakača
nechcem mudrova ale su veci ktore sa z vraku moc neoplatia a medzi nimi je aj BSM. A je to prave preto aby sa taketo veci nestavali.
Typujem e boli z vrakača ;-)
|
|
11.03.2017 18:38 -
|
3048703
|
|
matra
|
|
|
Ano z vrakovitě, u Citroenu mě řekli 12t + 2t diagnostika + montá. Navíc ji měli jen na objednání a já musel zprovoznit auto hned. Navíc při prvním odchodu BSM jsem netuil co je to za krám. take mne ani nenapadlo ji shánět novou
Ano z vrakovitě, u Citroenu mě řekli 12t + 2t diagnostika + montá. Navíc ji měli jen na objednání a já musel zprovoznit auto hned. Navíc při prvním odchodu BSM jsem netuil co je to za krám. take mne ani nenapadlo ji shánět novou
|
|
11.03.2017 18:53 -
|
3048706
|
|
autodiag
|
|
|
a tuhle blbost ti prosimte rekl kdo...BSM stoji kolem 5000 spis do 5 ...
nepletes si to s BSI?
a tuhle blbost ti prosimte rekl kdo...BSM stoji kolem 5000 spis do 5 ...
nepletes si to s BSI?
|
|
11.03.2017 18:55 -
|
3048707
|
|
matra
|
|
|
Toto byla informace z Citroenu Brno Slatina, kde jsem jim nadiktoval vekeré údaje napsané na BSM jednotce a VIN auta. Pokud by byla nová za 5, tak to vůbec neřeím
Toto byla informace z Citroenu Brno Slatina, kde jsem jim nadiktoval vekeré údaje napsané na BSM jednotce a VIN auta. Pokud by byla nová za 5, tak to vůbec neřeím
|
|
| |
|
|