| | |
28.01.2013 10:40 -
Re: LPG a C5
|
2542692
|
|
Stirius
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 229 |
|
|
Tak nevím, volal jsem tam a týpek mi říkal, e nevím, jak dlouho to bude trvat, protoe C5 estiválec jetě nedělali, dělali kdysi 4 válec. Ty sice říká, e v Praze v pohodě, ale tohle mi přijde jako riziko. Jak to vidíte???
Btw. cena 31,5k
Tak nevím, volal jsem tam a týpek mi říkal, e nevím, jak dlouho to bude trvat, protoe C5 estiválec jetě nedělali, dělali kdysi 4 válec. Ty sice říká, e v Praze v pohodě, ale tohle mi přijde jako riziko. Jak to vidíte???
Btw. cena 31,5k
|
|
28.01.2013 10:56 -
|
2542702
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
Pryč od nich, pokusy a si dělají na svých autech. Alespoň dali vědět, e to nedělali. Drím palce.
Pryč od nich, pokusy a si dělají na svých autech. Alespoň dali vědět, e to nedělali. Drím palce.
|
|
28.01.2013 12:09 -
|
2542714
|
|
Stirius
|
|
|
No, tak jsem zpátky, kde jsem byl. Kolem Ostravy nic není? Ty Strakonice jsou docela kus cesty, to by bylo nejlepí tak dojet na víkend, přespat tam a museli by to přes víkend zmáknout . Dovolenou si vzít nemůu, měnil jsem job od ledna...
No, tak jsem zpátky, kde jsem byl. Kolem Ostravy nic není? Ty Strakonice jsou docela kus cesty, to by bylo nejlepí tak dojet na víkend, přespat tam a museli by to přes víkend zmáknout :-). Dovolenou si vzít nemůu, měnil jsem job od ledna...
|
|
28.01.2013 12:49 -
|
2542716
|
|
Kulda
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX Break | Počet příspěvků: 209 |
|
|
Val do té Prahy! Nebo do Moravských Budějic k Bartákovi. To, e to je kus cesty, tam či onam, neře. Za ty uetřený problémy a posléze love to stojí. To beru z rad mě udělených a následné zkuenosti s LPG v C5!
Val do té Prahy! Nebo do Moravských Budějic k Bartákovi. To, e to je kus cesty, tam či onam, neře. Za ty uetřený problémy a posléze love to stojí. To beru z rad mě udělených a následné zkuenosti s LPG v C5!
|
|
28.01.2013 13:05 -
|
2542719
|
|
labin
|
Město: Mělník, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 8 |
|
|
Stirius napsal(a): No, tak jsem zpátky, kde jsem byl. Kolem Ostravy nic není? Ty Strakonice jsou docela kus cesty, to by bylo nejlepí tak dojet na víkend, přespat tam a museli by to přes víkend zmáknout . Dovolenou si vzít nemůu, měnil jsem job od ledna...
Koukni sem .link.
Koukni sem http://www.autolpg.cz/
|
|
28.01.2013 14:18 -
|
2542744
|
|
Kulda
|
|
|
JENOM TO NE!!!!!! PRYČ OD ČADKA!!!!
Radím Ti dobře, toto ani nezkouej.........
Ten borec nemá dobrou pověst.....v alingradu
JENOM TO NE!!!!!! PRYČ OD ČADKA!!!!:-o
|
|
28.01.2013 14:24 -
|
2542745
|
|
Stirius
|
|
|
Ehm, tak to si to udělám asi sám nebo nevím
Ehm, tak to si to udělám asi sám nebo nevím :nevim:-p
|
|
28.01.2013 14:38 -
|
2542747
|
|
Nesebr
|
|
|
a co tohle, zena ma od nich firemni skodovky LPG, a bez problemu
.link.
a co tohle, zena ma od nich firemni skodovky LPG, a bez problemu
http://www.hlpropan.cz/cenik
|
|
28.01.2013 14:42 -
|
2542748
|
|
labin
|
Město: Mělník, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 8 |
|
|
Kulda napsal(a): JENOM TO NE!!!!!! PRYČ OD ČADKA!!!!
Známemu dělal Peuegot 406 cupe 3.0 V6 a je moc spokojenej.Má to asi 4roky.Tak nevím?
Známemu dělal Peuegot 406 cupe 3.0 V6 a je moc spokojenej.Má to asi 4roky.Tak nevím?
|
|
28.01.2013 18:04 -
|
2542833
|
|
Stirius
|
|
|
Nesebr napsal(a): a co tohle, zena ma od nich firemni skodovky LPG, a bez problemu
.link.
Tam jsem právě volal. Má to ena odkud, z Prahy pobočky nebo z OVy přímo? Jak říkám, týpek mi řekl, e C5 dělal kdysi jen 4 válec a e nevím, jestli 6 válec bude dělat den nebo dva apod. Take vůbec neví, do čeho poleze, co se mi dost a dost nezdá.
Ad Čadek, nevím, teď je to fifty-fifty tady .
To tu není kopec citroenfilů s LPG, co bydlí na Moravě a někde poblí to dělali a mají dobré zkuenosti???
Tam jsem právě volal. Má to ena odkud, z Prahy pobočky nebo z OVy přímo? Jak říkám, týpek mi řekl, e C5 dělal kdysi jen 4 válec a e nevím, jestli 6 válec bude dělat den nebo dva apod. Take vůbec neví, do čeho poleze, co se mi dost a dost nezdá.
Ad Čadek, nevím, teď je to fifty-fifty tady :-).
To tu není kopec citroenfilů s LPG, co bydlí na Moravě a někde poblí to dělali a mají dobré zkuenosti???
|
|
29.01.2013 05:28 -
|
2542928
|
|
jarda 68
|
|
|
ty myslí určitě FEDOR PROSTĚJOV ty opravují i holandské plyny tam jsou přes plyn 1 zkus tam cinknout
ty myslí určitě FEDOR PROSTĚJOV ty opravují i holandské plyny tam jsou přes plyn 1 zkus tam cinknout
|
|
29.01.2013 06:56 -
|
2542932
|
|
Katan
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 I 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 241 |
|
|
Já mám plyn od Fedoru Prostějov, je v autě 120tis km. Podle předelého majitele, super! Já sem jen měnil dva vstřiky.
Já mám plyn od Fedoru Prostějov, je v autě 120tis km. Podle předelého majitele, super! Já sem jen měnil dva vstřiky.
|
|
29.01.2013 06:59 -
|
2542933
|
|
Kulda
|
|
|
Na Prostějov sem dostal dobré reference i já, ne jsem dal plyn dělat.
Zkus to tady: .link. ( jsou dobří)
Taky toto: .link. ( tam jsem byl osobně, vyléčil to, co "odborní partneři" Strakonic podělali!)
Na Prostějov sem dostal dobré reference i já, ne jsem dal plyn dělat.
Zkus to tady: http://www.agw.cz/ ( jsou dobří)
Taky toto: http://www.autogas-bartak.cz/ ( tam jsem byl osobně, vyléčil to, co "odborní partneři" Strakonic podělali!)
|
|
29.01.2013 13:02 -
|
2542966
|
|
Stirius
|
|
|
Vidím to na ten Prostějov .link. Týpek říkal, e dělají normálně 6-8 válce a zněl rozumně. Cena 33500,- a myslím systém Lovato. Je to ok, nebo stačí levnějí Stag? .link.
Jinak 2-3 dny práce, ale půjčí auto zadarmo po dobu instalace, co je taky pro mě důleité.
Vidím to na ten Prostějov http://www.fedorauto.cz/ Týpek říkal, e dělají normálně 6-8 válce a zněl rozumně. Cena 33500,- a myslím systém Lovato. Je to ok, nebo stačí levnějí Stag? http://www.fedorauto.cz/cenik-prestavby-lpg
Jinak 2-3 dny práce, ale půjčí auto zadarmo po dobu instalace, co je taky pro mě důleité.
|
|
29.01.2013 13:23 -
|
2542968
|
|
Katan
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 I 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 241 |
|
|
Já mám Landirenzo Omegas
Já mám Landirenzo Omegas
|
|
29.01.2013 14:37 -
|
2542971
|
|
Stirius
|
|
|
42k do toho nedám
42k do toho nedám :-d
|
|
29.01.2013 17:35 -
|
2542986
|
|
hegisek
|
|
|
já mám stag ve V6 a ve o.k cena 30t
já mám stag ve V6 a ve o.k cena 30t
|
|
29.01.2013 19:27 -
|
2542994
|
|
Darja
|
|
|
Před 6ti lety mě to stálo 34tisíc.... mám v praze kluka, co se trhnul od HL Propanu a dělá na sebe. Je dobrej, levnej, sice teda má mini dílnu, ale je ikula. Kdo chc, dám kontakt do SZ...
Před 6ti lety mě to stálo 34tisíc.... mám v praze kluka, co se trhnul od HL Propanu a dělá na sebe. Je dobrej, levnej, sice teda má mini dílnu, ale je ikula. Kdo chc, dám kontakt do SZ...
|
|
30.01.2013 16:15 -
|
2543242
|
|
Stirius
|
|
|
Nemáte informace o tomto týpkovi? Dělal i C5, co jsem se díval na fotky. .link. Autoplyn - MAT servis Zlín - Tečovice
Nemáte informace o tomto týpkovi? Dělal i C5, co jsem se díval na fotky. http://www.matservis.cz/ Autoplyn - MAT servis Zlín - Tečovice
|
|
30.01.2013 19:19 -
|
2543288
|
|
Hoba
|
|
|
Taky se jdu pochlubit s LPG. Mám 1.8 benzín rv.2002, auto doveené z holandska s LPG AG. Auto mám krátce, ujel jsem s ním cca 1000km a je čerstvě po kompletní prohlídce a servisu (oleje + filtry a pár drobností; rozvody nebylo třeba, byly podle prohlídky nové).
Dnes cestou do práce po cca 30km v motoru zabublalo jak v dieselové lokomotivě a přestal kompletně táhnout a ucítil jsem jako kdy se pálí plast. Neviml jsem si ádných varovných hláek na palubním počítači. Zastavil jsem, vypnul motor a nechal tak 10 minut odstát s otevřenou kapotou. Pak jsem motor zkusil nastartovat, lapal zas normálně a bez problémů jsem odjel,nic u nesmrdělo. Auto jsem ale radí přepnul na benzín. Předtím ně to chcíplo jsem jel celkem ostře, těsně předtím 2x pod plným plynem do kopce k omezovači předjíděl, take ten smrad mohl být z rozpáleného plastu kolem motoru, ne e by něco hořelo.
Něco podobného u jsem řeil u Laguny, občas se za jízdy rozblikala kontrolka ESP a motor se přepnul do nouzového reimu. Po vypnutí a zapnutí motoru zas OK. Podle rady v renault fóru jsem vyčistil konektory na kabelu mezi plynovým pedálem a krtící klapkou a auto jezdí v pořádku.
Tuíte co by to teď mohlo být, jestli zase nějaká prkotina s kabelem, nebo nějaká vánějí závada? Dík.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
EDIT:
Ujel jsem dalích 70 km. Vypadá to, e auto vynechává a kube při jízdě na benzín. Pokud přepnu na plyn, jede OK. Předtím to chcíplo asi proto, e pod plným zatíením se to samo přepne na benzín. Zatím mě napadlo následující:
1) patný benzín - je tam jetě čtvrtka nádre se kterou jsem auto koupil. Bůhví jak je tam dlouho. Vyjedu to a natočím čerstvý.
2) Kdy to nepomůe tak bych to tipnul na něco ucpaného, případně palivovou pumpu. Co vy na to?
Taky se jdu pochlubit s LPG. Mám 1.8 benzín rv.2002, auto doveené z holandska s LPG AG. Auto mám krátce, ujel jsem s ním cca 1000km a je čerstvě po kompletní prohlídce a servisu (oleje + filtry a pár drobností; rozvody nebylo třeba, byly podle prohlídky nové).
Dnes cestou do práce po cca 30km v motoru zabublalo jak v dieselové lokomotivě a přestal kompletně táhnout a ucítil jsem jako kdy se pálí plast. Neviml jsem si ádných varovných hláek na palubním počítači. Zastavil jsem, vypnul motor a nechal tak 10 minut odstát s otevřenou kapotou. Pak jsem motor zkusil nastartovat, lapal zas normálně a bez problémů jsem odjel,nic u nesmrdělo. Auto jsem ale radí přepnul na benzín. Předtím ně to chcíplo jsem jel celkem ostře, těsně předtím 2x pod plným plynem do kopce k omezovači předjíděl, take ten smrad mohl být z rozpáleného plastu kolem motoru, ne e by něco hořelo.
Něco podobného u jsem řeil u Laguny, občas se za jízdy rozblikala kontrolka ESP a motor se přepnul do nouzového reimu. Po vypnutí a zapnutí motoru zas OK. Podle rady v renault fóru jsem vyčistil konektory na kabelu mezi plynovým pedálem a krtící klapkou a auto jezdí v pořádku.
Tuíte co by to teď mohlo být, jestli zase nějaká prkotina s kabelem, nebo nějaká vánějí závada? Dík.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
EDIT:
Ujel jsem dalích 70 km. Vypadá to, e auto vynechává a kube při jízdě na benzín. Pokud přepnu na plyn, jede OK. Předtím to chcíplo asi proto, e pod plným zatíením se to samo přepne na benzín. Zatím mě napadlo následující:
1) patný benzín - je tam jetě čtvrtka nádre se kterou jsem auto koupil. Bůhví jak je tam dlouho. Vyjedu to a natočím čerstvý.
2) Kdy to nepomůe tak bych to tipnul na něco ucpaného, případně palivovou pumpu. Co vy na to?
|
|
| |
|
|