| | |
20.02.2012 23:16 -
C5 2.0 16V 100 kw
|
2452781
|
|
tomino
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Antipollution falud.Kdy nasturtuji studené auto po pár vteřinách se začne hádat pak skočí na tři válve a chcípne,zahlasí chybu(antipollution falud)nebo (catalytic converter)
U to bylo u tří mechaniku .Zkouela se dávat lita ,střiky,proměrovala se elektrika a vyměnil sem i katalyzátor,diagnostika byla.Auto se chová pořád stejně nikdo si stím neví rady.Dekuji předem za odpovědi a rady.
Antipollution falud.Kdy nasturtuji studené auto po pár vteřinách se začne hádat pak skočí na tři válve a chcípne,zahlasí chybu(antipollution falud)nebo (catalytic converter)
U to bylo u tří mechaniku .Zkouela se dávat lita ,střiky,proměrovala se elektrika a vyměnil sem i katalyzátor,diagnostika byla.Auto se chová pořád stejně nikdo si stím neví rady.Dekuji předem za odpovědi a rady.
|
|
20.02.2012 23:19 -
Re: C5 2.0 16V 100 kw
|
2452782
|
|
jumep
|
|
|
dodrzuj pravidla ...
.link.
edit: z toho co si napisal sa vychadzat neda, tu ti pomoze len diagnostik ktory ma predstavu o fungovani motora a praci s diagnostikou ...
dodrzuj pravidla ...
http://www.c5club.cz/diskuze/motor-prevodovka-vyfukovy-system/168453-antipollution-system-faulty-benzinove-motory/2/
edit: z toho co si napisal sa vychadzat neda, tu ti pomoze len diagnostik ktory ma predstavu o fungovani motora a praci s diagnostikou ...
|
|
20.02.2012 23:23 -
Re: C5 2.0 16V 100 kw
|
2452783
|
|
tomino
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Na diagnostice to bylo u několikrát a píe to zapalování na prvním nebo třetím valci pokadý jinak.
Na diagnostice to bylo u několikrát a píe to zapalování na prvním nebo třetím valci pokadý jinak.
|
|
21.02.2012 09:47 -
Re: Antipollution system faulty - benzínové motory
|
2452815
|
|
Martyn
|
Město: Praha 5, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 25 |
|
|
Také jsem řěil tento problém. Nakonec to byly hydrotely. Po jejich výměně motor běí jako nový a bez chybových hláek.
Také jsem řěil tento problém. Nakonec to byly hydrotely. Po jejich výměně motor běí jako nový a bez chybových hláek.
|
|
29.07.2012 19:14 -
|
2495917
|
|
JOSKO
|
Město: Sered, Auto: Citroën C5 II 1.8i 16v X | Počet příspěvků: 58 |
|
|
mne cukne s motorom a vyhodi hlasku len nad 110,niekedy cukne slabo niekedy dost ale ked uberem pod 110 tak ide super.lista vymenena,sviecky zarovno s nou.diagnostika vyhadzuje zapalovanie na druhom,tretom,stvrtom valci,pokazde inak.ked to robi v takych otackach tak to bude nieco pod tlakom?vstrekovace ma napadaju ako prve.nemate niekto podobnu skusenost?ked sa zacne srat tak sa sere vsetko naraz.
este som zabudol dodat ze startuje na sup a trojvalec som nemal z toho nikdy.
mne cukne s motorom a vyhodi hlasku len nad 110,niekedy cukne slabo niekedy dost ale ked uberem pod 110 tak ide super.lista vymenena,sviecky zarovno s nou.diagnostika vyhadzuje zapalovanie na druhom,tretom,stvrtom valci,pokazde inak.ked to robi v takych otackach tak to bude nieco pod tlakom?vstrekovace ma napadaju ako prve.nemate niekto podobnu skusenost?ked sa zacne srat tak sa sere vsetko naraz.:-)
este som zabudol dodat ze startuje na sup a trojvalec som nemal z toho nikdy.
|
|
30.07.2012 10:02 -
|
2496023
|
|
jumep
|
|
|
JOSKO: uz si si dal upgradnut riadiacu jednotku motora? ak nie, tak si to daj, malo by sa to odstranit
JOSKO: uz si si dal upgradnut riadiacu jednotku motora? ak nie, tak si to daj, malo by sa to odstranit
|
|
31.07.2012 16:08 -
|
2496241
|
|
JOSKO
|
|
|
dnes som si chcel dat prehrat riadiacu jednotku v citroene v tt ale tam mi zavalili ze sa to neda.tak pojdem do ba tam robi kamarat uz 12 rokov a povedal ze to neni problem.kukne aj diagnostiku tak som velmi zvedavy co to bude.veru neni servis ako servis.
dnes som si chcel dat prehrat riadiacu jednotku v citroene v tt ale tam mi zavalili ze sa to neda:-d.tak pojdem do ba tam robi kamarat uz 12 rokov a povedal ze to neni problem.kukne aj diagnostiku tak som velmi zvedavy co to bude.veru neni servis ako servis.
|
|
31.07.2012 17:49 -
|
2496249
|
|
tezkac
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 189 |
|
|
víte někdo kde je ten Ventil přívodu vzduchu do výfuku a jak ověřit zda funguje?
víte někdo kde je ten Ventil přívodu vzduchu do výfuku a jak ověřit zda funguje?
|
|
01.08.2012 22:37 -
|
2496408
|
|
drobec
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 214 |
|
|
Josko to potom asi napis aj do CCCA. v Trnave to je ten "znamy" Behr&Behr?
Josko to potom asi napis aj do CCCA. v Trnave to je ten "znamy" Behr&Behr?
|
|
02.08.2012 17:14 -
|
2496521
|
|
JOSKO
|
|
|
presne ten.uz som tam raz bol ked mi v zime ukazoval teplomer 30 stupnov a auto kurilo ako sa mu pacilo z nech vymenia vonkajsie cidlo v zrkadle ale co mi tam narozpravali samozrejme vymena vsetkeho okrem toho cidla tak som radsej odtial zmizol.potom som pohybal parkrat so zrkadlom a zazracne sa to opravilo.a kuri ako ma.
presne ten.uz som tam raz bol ked mi v zime ukazoval teplomer 30 stupnov a auto kurilo ako sa mu pacilo z nech vymenia vonkajsie cidlo v zrkadle ale co mi tam narozpravali samozrejme vymena vsetkeho okrem toho cidla tak som radsej odtial zmizol.potom som pohybal parkrat so zrkadlom a zazracne sa to opravilo.a kuri ako ma.
|
|
12.08.2012 16:12 -
|
2498776
|
|
JOSKO
|
|
|
tak riadiaca jednotka motora ma novy program a zda sa ze slape jak hodinky.ziadne hlasky,pipania ani trhanie motorom.pre istotu mi zacal tect chladic klimy.boze,boze za co ma trestas?
tak riadiaca jednotka motora ma novy program a zda sa ze slape jak hodinky.ziadne hlasky,pipania ani trhanie motorom.pre istotu mi zacal tect chladic klimy:-(.boze,boze za co ma trestas?
|
|
01.11.2012 19:48 -
|
2517078
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Se obávám, e třinec u ti neodpoví. Jeho příspěvek je 3 roky starý a nevidím ho u v registrovaných uivatelích.
Se obávám, e třinec u ti neodpoví. Jeho příspěvek je 3 roky starý a nevidím ho u v registrovaných uivatelích.
|
|
31.12.2012 14:46 -
|
2535615
|
|
Katan
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 I 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 241 |
|
|
Mám problém, dnes se objevila kontrolka motoru a nápis "Antipolution fault" a motor jak kdyby jel jen na 5 válců, na volnoběh to moc nedrelo, a z ničeho nic zase dobrý. Za hodinu jsem jel zase, a opět při prudké akceleraci to začalo blbnout (sníený výkon, motor se třepal jak kdyby byly nevyváené kola, volant se mi roztřepal), tak jsem zastavil, vypnul motor, znovu nastartoval a u to nedělá. Ale kontrolka svítí pořád i s nápisem "Antipolution fault". Díky za rady. Jsem s Olomouce, nevíte nějaký kvalitní servis s diagnostikou? Nechci vyhodit moře peněz za různé diagnostiky, které mi nic nepoví.
Mám problém, dnes se objevila kontrolka motoru a nápis "Antipolution fault" a motor jak kdyby jel jen na 5 válců, na volnoběh to moc nedrelo, a z ničeho nic zase dobrý. Za hodinu jsem jel zase, a opět při prudké akceleraci to začalo blbnout (sníený výkon, motor se třepal jak kdyby byly nevyváené kola, volant se mi roztřepal), tak jsem zastavil, vypnul motor, znovu nastartoval a u to nedělá. Ale kontrolka svítí pořád i s nápisem "Antipolution fault". Díky za rady. Jsem s Olomouce, nevíte nějaký kvalitní servis s diagnostikou? Nechci vyhodit moře peněz za různé diagnostiky, které mi nic nepoví.
|
|
31.12.2012 14:56 -
|
2535616
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Nepla. Já jezdím trvale jen se čtyřma válcema a stačí mi to
Koukni sem - .link. a nebo teda sem: .link.
Nepla. Já jezdím trvale jen se čtyřma válcema a stačí mi to :-D
Koukni sem - http://www.c5club.cz/profiles/autodiag#.UOGZZ3fud8E a nebo teda sem: http://car-navi.autodiagnostika.info/product.php?id_product=47
|
|
26.01.2013 14:09 -
|
2542270
|
|
Katan
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 I 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 241 |
|
|
Opět se rozsvítila ta hnusná kontrolka motoru, zase zajedu k plynaři na seřízení směsi. Teď se mi rozsvítila těsně před zastavením (asi 1000ot/min). Chci se zeptat, kdy odpojím na nějakou dobu baterku, zmizí mě ta kontrolka? A po odpojení baterie smaou se údaje palubního počítače a denního počítadla?
Opět se rozsvítila ta hnusná kontrolka motoru, zase zajedu k plynaři na seřízení směsi. Teď se mi rozsvítila těsně před zastavením (asi 1000ot/min). Chci se zeptat, kdy odpojím na nějakou dobu baterku, zmizí mě ta kontrolka? A po odpojení baterie smaou se údaje palubního počítače a denního počítadla?
|
|
26.01.2013 14:27 -
|
2542273
|
|
vseved
|
Město: Mratín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 636 |
|
|
Kontrolka motoru - záleí na závadě (přechodná nebo trvalá), údaje počítače a počítadla zůstanou zachovány, vymae se nastavení předvolby stanic rádia a patrně bude třeba nastavit okna.
Kontrolka motoru - záleí na závadě (přechodná nebo trvalá), údaje počítače a počítadla zůstanou zachovány, vymae se nastavení předvolby stanic rádia a patrně bude třeba nastavit okna.
|
|
| |
|
|