| | |
20.02.2011 01:05 -
Re: Rozvody - diesel
|
2374364
|
|
jumep
|
|
|
presne, preto to tak spravili, lebo 90% ludi nepouziva meraky
takto to dosponovava remen automaticky a preto to ma pisane 240t na rozvody
viacej fotiek som dal do profilu
(navod na to robit nebudem, rozvody fakt nejsu pre ludi co nevedia co a ako )
presne, preto to tak spravili, lebo 90% ludi nepouziva meraky
(navod na to robit nebudem, rozvody fakt nejsu pre ludi co nevedia co a ako :) )
|
|
20.02.2011 01:13 -
|
2374370
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
jumep napsal(a): presne, preto to tak spravili, lebo 90% ludi nepouziva meraky
(navod na to robit nebudem, rozvody fakt nejsu pre ludi co nevedia co a ako )
To opravdu nemusí, mě se ten od Citroenu zdá podrobný a dost.
Jen tam chybí průměry těch zajiovacích kolíků, protoe je mají jako speciální přípravky - ale jak vidím, taky to neřeí .
To opravdu nemusí, mě se ten od Citroenu zdá podrobný a dost.
Jen tam chybí průměry těch zajiovacích kolíků, protoe je mají jako speciální přípravky - ale jak vidím, taky to neřeí :-).
|
|
20.02.2011 01:18 -
|
2374373
|
|
jumep
|
|
|
ten srob hore je uplne presny
a ten imbus bol dobry, ono staci aj tak strelit okom a ked vidis presne dieru tak je to ok, ale tak ta tycka je takisto dolezita pre overenie a nechcelo sa mi hladat nieco presnejsie
jo co ma vcelu dostalo je ze ten motor nema nic na zavesenia a podklada sa vozik ... dosti nafigu keby som siel na zdvihak
ten srob hore je uplne presny :)
a ten imbus bol dobry, ono staci aj tak strelit okom a ked vidis presne dieru tak je to ok, ale tak ta tycka je takisto dolezita pre overenie a nechcelo sa mi hladat nieco presnejsie
jo co ma vcelu dostalo je ze ten motor nema nic na zavesenia a podklada sa vozik ... dosti nafigu keby som siel na zdvihak
|
|
05.03.2011 22:08 -
|
2376286
|
|
szoteka
|
Město: Bohumín, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Break | Počet příspěvků: 39 |
|
|
Ja je delal dnes. delal mi to klucina co pracuje citroenu, Prace stala 1500 a material jsem si kupoval - vodni pumpa, 3x kladka, remen. cela sada 2890 korun
Ja je delal dnes. delal mi to klucina co pracuje citroenu, Prace stala 1500 a material jsem si kupoval - vodni pumpa, 3x kladka, remen. cela sada 2890 korun
|
|
05.03.2011 22:23 -
|
2376287
|
|
jumep
|
|
|
tak inak som si dal tu robotu, diera 4.5 (cize 4.5 vrtak som pouzil pri druhom aute)
tak inak som si dal tu robotu, diera 4.5 (cize 4.5 vrtak som pouzil pri druhom aute)
|
|
11.03.2011 03:32 -
|
2377081
|
|
Citronek
|
Město: Havířov, Auto: Megane Grandtour 1.6 | Počet příspěvků: 384 |
|
|
ja koukam ze rozovody byly delany 07/2009 pri 122 tkm s vodni pumou s nejakym senzorem, a control rod ? ... cena 694 liber --- cca 20 000 kc
je teda pravda jak vsude ctu 10 let nebo 120tkm ?
ja koukam ze rozovody byly delany 07/2009 pri 122 tkm s vodni pumou s nejakym senzorem, a control rod ? ... cena 694 liber --- cca 20 000 kc
je teda pravda jak vsude ctu 10 let nebo 120tkm ?
|
|
11.03.2011 08:01 -
|
2377100
|
|
Sena
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX Break | Počet příspěvků: 92 |
|
|
Při normálním provozu auta 160000 km nebo 10 let.
Při normálním provozu auta 160000 km nebo 10 let.
|
|
11.03.2011 10:40 -
|
2377119
|
|
tief
|
|
|
Stare auto = vymenit rozvody !!! Bol by si uz v poradi 6ty tu na klube co viem co by na to doplatil ....
Stare auto = vymenit rozvody !!! Bol by si uz v poradi 6ty tu na klube co viem co by na to doplatil ....
|
|
11.03.2011 10:52 -
|
2377122
|
|
Citronek
|
|
|
ja vim podle vas budu moc riskovat ale ty rozvody necham tak ,7 let to ani mit nebudu, a zbyvajiich 130 t km ani nenajedu ....
v anglii to neni az tak zhave jak v cesku s temi tachaci, staci se tady mozna taky nejaky jedinec nekde si neco stoci ale pri cennach ojetin to je ztrata casu ... vim i co se deje v nemecku , tam spis nejde o to ze to nemci staceji ale hlavne turci si s tacho pekne hraji , mam mensi info od kamose z nemecka....
mozna sem podlevas naivni ale ja verim ze to auto ma 160 t km , nemam jen orazitkovanou servisku ale u doklady o praci a nejsou vsechny stejne i dokonce s uctenky pri platbe kreditni kartou... k otmu z kazderoho roku od nova STK protokoly ,ktere urcite taky podle znamosti mozna pujdou dotisknout ale pri cene auta dat si takovou praci aby mohl napsat FULL SERVICE HISTORY a stacet tachac no nevim ... mozna na me ceka skryta zavada klidne kdybych byl nekdy v CR bych si to u nekoho nechal napichnout na PC , schvalne kolik by to ukazalo
ja vim podle vas budu moc riskovat ale ty rozvody necham tak ,7 let to ani mit nebudu, a zbyvajiich 130 t km ani nenajedu ....
v anglii to neni az tak zhave jak v cesku s temi tachaci, staci se tady mozna taky nejaky jedinec nekde si neco stoci ale pri cennach ojetin to je ztrata casu ... vim i co se deje v nemecku , tam spis nejde o to ze to nemci staceji ale hlavne turci si s tacho pekne hraji , mam mensi info od kamose z nemecka....
mozna sem podlevas naivni ale ja verim ze to auto ma 160 t km , nemam jen orazitkovanou servisku ale u doklady o praci a nejsou vsechny stejne i dokonce s uctenky pri platbe kreditni kartou... k otmu z kazderoho roku od nova STK protokoly ,ktere urcite taky podle znamosti mozna pujdou dotisknout ale pri cene auta dat si takovou praci aby mohl napsat FULL SERVICE HISTORY a stacet tachac no nevim ... mozna na me ceka skryta zavada :nevim klidne kdybych byl nekdy v CR bych si to u nekoho nechal napichnout na PC , schvalne kolik by to ukazalo ;-)
|
|
11.03.2011 10:55 -
|
2377123
|
|
tief
|
|
|
Ok, k tomu neni co dodat ... hodne stesti ...
Ok, k tomu neni co dodat ... hodne stesti ...
|
|
11.03.2011 10:58 -
|
2377125
|
|
amirinda
|
Město: Planá, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 439 |
|
|
já teda u kadého auta co jsem kdy měl jsem hned po koupi dělal rozvody u jen pro jistotu. Ne pak řeit daleko horí a nákladnějí problémy.
já teda u kadého auta co jsem kdy měl jsem hned po koupi dělal rozvody u jen pro jistotu. Ne pak řeit daleko horí a nákladnějí problémy.
|
|
11.03.2011 21:45 -
|
2377284
|
|
jumep
|
|
|
ako to je fakt obrovske setrenie, 150E, niet co dodat ...
ako to je fakt obrovske setrenie, 150E, niet co dodat ...
|
|
12.03.2011 02:20 -
|
2377367
|
|
Citronek
|
|
|
jumep napsal(a): ako to je fakt obrovske setrenie, 150E, niet co dodat ...
neni to setreni, byt to dulezita cast jako brzdy apod. tak neresim a menim ale jen je mi proste lito vyhodit min.250 liber (s praci) kdyz vim,ze byly delany... koupit to v CR tak s tim ani nejezdim a sem objednany na vymenu ale proste po 5 letech tady mam kupu znamych co proste serviskam verili a nikdo na to nedoplatil,vazne pri tech cenach ojetin zvlaste tech starsich se s tim nikdo nebude zaobirat resit staceni a doklady shanet po vsech certech....
vim ,ze to myslite dobre ale ja to i tak "risknu" radeji ty penize vrazim do pneu
neni to setreni, byt to dulezita cast jako brzdy apod. tak neresim a menim ale jen je mi proste lito vyhodit min.250 liber (s praci) kdyz vim,ze byly delany... koupit to v CR tak s tim ani nejezdim a sem objednany na vymenu ale proste po 5 letech tady mam kupu znamych co proste serviskam verili a nikdo na to nedoplatil,vazne pri tech cenach ojetin zvlaste tech starsich se s tim nikdo nebude zaobirat resit staceni a doklady shanet po vsech certech....
vim ,ze to myslite dobre ale ja to i tak "risknu" ;-) radeji ty penize vrazim do pneu :palec
|
|
12.03.2011 02:37 -
|
2377370
|
|
jumep
|
|
|
tak ti zelam aby ti vydrzali a boli skutocne spravene ako maju byt ...
isty clen, nebudem tu pisat jeho nick bez jeho suhlasu tiez veril serviske a dokladom a strelil mu remen ...
rozvodom sa da verit len ze ich fyzicky vidim ze su nove alebo mi skutocne povie servis, ze ano, bolo to tu pred mesiacom a menili sme rozvody
tak ti zelam aby ti vydrzali a boli skutocne spravene ako maju byt ...
isty clen, nebudem tu pisat jeho nick bez jeho suhlasu tiez veril serviske a dokladom a strelil mu remen ...
rozvodom sa da verit len ze ich fyzicky vidim ze su nove alebo mi skutocne povie servis, ze ano, bolo to tu pred mesiacom a menili sme rozvody
|
|
12.03.2011 03:43 -
|
2377373
|
|
Citronek
|
|
|
jo a muze se stat, ze streli remen ktery je treba rok v aute diky tomu, ze napr. mechanik ho nejak blbe utahl ci unava materialu apod ? myslim, ze muze
je slozite shodit kryt rozvodu a kouknout jen tak namatkou jak vypadaji ?
jo a muze se stat, ze streli remen ktery je treba rok v aute diky tomu, ze napr. mechanik ho nejak blbe utahl ci unava materialu apod ? myslim, ze muze ;-)
je slozite shodit kryt rozvodu a kouknout jen tak namatkou jak vypadaji ?
|
|
24.03.2011 21:59 -
|
2380246
|
|
janys
|
Město: , Auto: | Počet příspěvků: 55 |
|
|
Zdravím C5kaře,
víte někdo, kolik má mít herzů správně napnutý rozvodový řemen?
Předem díky za info.
Zdravím C5kaře,
víte někdo, kolik má mít herzů správně napnutý rozvodový řemen?
Předem díky za info.
|
|
24.03.2011 22:00 -
|
2380247
|
|
jumep
|
|
|
C5 2 ma samonapinaciu kladku a inak aky motor?
2.2HDi = Hodnota napnutí musí být 51 a 3 jednotek SEEM.
2.0HDi = Hodnota napnutí musí být ��54 ą 3 jednotek SEEM.
ked pozadujem nejake info, podam info k comu to pozadujem ....
C5 2 ma samonapinaciu kladku a inak aky motor?
2.2HDi = Hodnota napnutí musí být 51 a 3 jednotek SEEM.
2.0HDi = Hodnota napnutí musí být ��54 ą 3 jednotek SEEM.
ked pozadujem nejake info, podam info k comu to pozadujem ....
|
|
24.03.2011 23:10 -
|
2380268
|
|
janys
|
Město: , Auto: | Počet příspěvků: 55 |
|