| | |
11.04.2018 09:56 -
Re: Rozvody - diesel
|
3148002
|
|
jumep
|
|
|
to ze pocujes remen by sa malo stratit casom, je to dane tym ze novy remen neni zabehany v koleckach
to ze pocujes remen by sa malo stratit casom, je to dane tym ze novy remen neni zabehany v koleckach
|
|
11.04.2018 10:25 -
|
3148007
|
|
James01
|
Město: Tachov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 43 |
|
|
Neslysim remen, ale řetěz jak chrastí
Neslysim remen, ale řetěz jak chrastí
|
|
11.04.2018 20:03 -
|
3148074
|
|
jumep
|
|
|
tu retaz je pocut snad na kazdom rhr co sa kedy robilo
kym to necinka a nemlati asi by som v tom nehladal problem - ale tak nepocul som to
ak to budes chcet aj tak menit, tak je treba este sada tesneni sania, podlozky pod striky, lep na vane, retaz z napinakom, gufero vacky (ak si ho nemenil) a tesnenie pod naftove cerpadlo a vakuovu pumpu (aj ked tie sa daju obist)
najrozumnejsie to dat niekomu kto to uz robil a ma predstavu co ho caka
tu retaz je pocut snad na kazdom rhr co sa kedy robilo
kym to necinka a nemlati asi by som v tom nehladal problem - ale tak nepocul som to
ak to budes chcet aj tak menit, tak je treba este sada tesneni sania, podlozky pod striky, lep na vane, retaz z napinakom, gufero vacky (ak si ho nemenil) a tesnenie pod naftove cerpadlo a vakuovu pumpu (aj ked tie sa daju obist)
Přílohy: C5 II - B1HG01VMP0 - Demontá - Montá _ Sací potrubí.pdf ( 695574b ) - C5 II - B1DG5QP0 - montá _ Vačkové hřídele.pdf ( 585853b ) - |
|
11.04.2018 21:20 -
|
3148116
|
|
jumep
|
|
|
ked sa na to zamerias budes ju pocut
aj novu
ale po rozvodoch ktore stichnu to potom vynikne a moze sa zdat ako problem
ked sa na to zamerias budes ju pocut
aj novu
ale po rozvodoch ktore stichnu to potom vynikne a moze sa zdat ako problem
|
|
11.04.2018 21:34 -
|
3148127
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
ted uz tomu nerozumum vubec...
vetsinou kdyz prijede auto na rozvody ma stejny zvuk pred nema i po nich a retez slyset neni ani pred ani po vymene retezu
pokud nebudu pocitat rozvody po praseti ktere nevymenilo kladky nebo dalo lowcost nejake pro kolenovrty a retez tam neni po 15 letech puvodni,cili po tretich rozvodech
ted uz tomu nerozumum vubec...
vetsinou kdyz prijede auto na rozvody ma stejny zvuk pred nema i po nich a retez slyset neni ani pred ani po vymene retezu :nevim
pokud nebudu pocitat rozvody po praseti ktere nevymenilo kladky nebo dalo lowcost nejake pro kolenovrty a retez tam neni po 15 letech puvodni,cili po tretich rozvodech
|
|
11.04.2018 21:37 -
|
3148128
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Mohu potvrdit, měl jsem rhr, po výměně rozvodů byl ten řetízek celkem dost slyet, po půl roce se zvuk ozýval čím dál tím víc, nevydrel jsem to a řetízek nechal vyměnit, starý byl o půl článku delí, po výměně při otevřené kapotě u nastartovaném motoru byl stále slyet, sice o polovinu míň jak u starého, ale slyet byl stále.
Mohu potvrdit, měl jsem rhr, po výměně rozvodů byl ten řetízek celkem dost slyet, po půl roce se zvuk ozýval čím dál tím víc, nevydrel jsem to a řetízek nechal vyměnit, starý byl o půl článku delí, po výměně při otevřené kapotě u nastartovaném motoru byl stále slyet, sice o polovinu míň jak u starého, ale slyet byl stále. ;-)
|
|
11.04.2018 21:38 -
|
3148131
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Rozvodovej řetízek není pro hluchý.
Rozvodovej řetízek není pro hluchý. :-))
|
|
11.04.2018 21:51 -
|
3148136
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
63zdenda napsal(a): Mohu potvrdit, měl jsem rhr, po výměně rozvodů byl ten řetízek celkem dost slyet, po půl roce se zvuk ozýval čím dál tím víc, nevydrel jsem to a řetízek nechal vyměnit, starý byl o půl článku delí, po výměně při otevřené kapotě u nastartovaném motoru byl stále slyet, sice o polovinu míň jak u starého, ale slyet byl stále.
...ja jen ze kdyz se delaj rozvody tak se delaj rozvody a rezizek k nim patri..teda alespon u me a tak se nemuze stat ze je slyste
...ja jen ze kdyz se delaj rozvody tak se delaj rozvody a rezizek k nim patri..teda alespon u me :palec a tak se nemuze stat ze je slyste
|
|
11.04.2018 21:58 -
|
3148149
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
autodiag napsal(a): ...ja jen ze kdyz se delaj rozvody tak se delaj rozvody a rezizek k nim patri..teda alespon u me a tak se nemuze stat ze je slyste
Nojo no, ono záleí, kdo to dělá, u mě nevyměnily ani gufera , která pak začala rosit, i proto jsem to pak nechal ve udělat znovu.
Nojo no, ono záleí, kdo to dělá, u mě nevyměnily ani gufera :-((((, která pak začala rosit, i proto jsem to pak nechal ve udělat znovu. :-d
|
|
12.04.2018 06:51 -
|
3148210
|
|
James01
|
Město: Tachov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 43 |
|
|
jumep napsal(a): tu retaz je pocut snad na kazdom rhr co sa kedy robilo
No tvl .... tak tohle bud necham na servis, nebo koupim jeny olej. Klasicky rozvody si udelam, ale na tohle si uz asi netroufnu
No tvl .... tak tohle bud necham na servis, nebo koupim jeny olej. Klasicky rozvody si udelam, ale na tohle si uz asi netroufnu
|
|
12.04.2018 06:55 -
|
3148211
|
|
James01
|
|
|
autodiag napsal(a): ted uz tomu nerozumum vubec...
vetsinou kdyz prijede auto na rozvody ma stejny zvuk pred nema i po nich a retez slyset neni ani pred ani po vymene retezu
Zmenu pred a po jsem zaznamenal. Pred vymenou je slyset hucici kladky a takovej mnouravej zvuk asi od napinaci kladky klinaku, menil jsem rozvody a sadu na klinak a ticho, jen zvuk beziciho motoru, ne ze by ten retez nejak extra chrastil, ale je slyset ... to by jste musely slyset
Zmenu pred a po jsem zaznamenal. Pred vymenou je slyset hucici kladky a takovej mnouravej zvuk asi od napinaci kladky klinaku, menil jsem rozvody a sadu na klinak a ticho, jen zvuk beziciho motoru, ne ze by ten retez nejak extra chrastil, ale je slyset ... to by jste musely slyset
|
|
12.04.2018 13:05 -
|
3148267
|
|
63zdenda
|
|
|
James01 napsal(a): Na kolik cca to vyjde v servisu ? ... pocitam tak kolem 8 - 12tis
Tak to si u přesně nepamatuji, ale rozvody se musely znovu rozebrat, aspoň se vyměnily i ty rosící gufera, to by se spí vyjádřily místní servisáci, myslím o ceně, ale pokud jsou čerstvě dělané, nemusí se měnit ve, záleí kdo a jak to dělal a co ve měnil.
Tak to si u přesně nepamatuji, ale rozvody se musely znovu rozebrat, aspoň se vyměnily i ty rosící gufera, to by se spí vyjádřily místní servisáci, myslím o ceně, ale pokud jsou čerstvě dělané, nemusí se měnit ve, záleí kdo a jak to dělal a co ve měnil. ;-)
|
|
13.04.2018 07:05 -
|
3148521
|
|
James01
|
|
|
Na kolik se utahuji vstriky, cerpadlo ?
Na kolik se utahuji vstriky, cerpadlo ?
|
|
| |
|
|