| | |
23.10.2011 12:30 -
Re: Rozvody - diesel
|
2420790
|
|
Mamlas
|
|
|
jumep napsal(a): normalne pouzivam 8smicku tycku, ktora je trochu dotvarovana do znazorneneho tvaru
samostatne sa to kupit neda, len ako cela sada
srob je lepeny, preto ti nejde dobre von, robi to to lepidlo, ale ked uz to mas povolene, neni problem, von to dostanes (ps. po demontazi remena sa ma davat novy z bezpecnostnych dovodov)
pumpa sa preto prave meni tak ako kladky, z preventivnych dovodov, kladkam ked pozres tiez vacsinou nic nie je ... ale menia sa ... lebo co keby ...
ked zacne rosit tak potom mozes rovno vymenit znova cele rozvody, lebo si usetril na pumpe ....
Pumpa byla vymenena s rozvody, ale pak odeslo tesneni pod hlavou a tlakovalo to do vody. Pravdepodobne to tesneni pod pumpou nevydrzelo. Bohuzel se projevilo az po nejakem case.
Tim pripravkem jsem myslel neco takovyho: .link.
Pumpa byla vymenena s rozvody, ale pak odeslo tesneni pod hlavou a tlakovalo to do vody. Pravdepodobne to tesneni pod pumpou nevydrzelo. Bohuzel se projevilo az po nejakem case.
Tim pripravkem jsem myslel neco takovyho: http://www.jkk-obchod.cz/obchudek/eshop/16-1-Pripravky-pro-praci-na-vozidle/125-3-rozvody-aretace/5/331-BGS-pripravek-pro-aretaci-setrvacniku
|
|
23.10.2011 13:04 -
|
2420799
|
|
jumep
|
|
|
vzdy to aretujem len tou 8ckou tyckou, doteraz som nemal problem s tym, tiez som sa bal ze to ustrihnem, ale normalne som to povolil aj zatiahol dla predpisov
inak .link. - takto to vies kupit ... objednaj, poslu, alebo najdi zastupenie BGS
vzdy to aretujem len tou 8ckou tyckou, doteraz som nemal problem s tym, tiez som sa bal ze to ustrihnem, ale normalne som to povolil aj zatiahol dla predpisov
inak http://www.bgs-obchod.sk/bgs/eshop/1-1-Naradie-pre-autoservisy/88-2-Aretacne-pripravky/5/1269-Pripravok-pre-aretaciu-zotrvacnika - takto to vies kupit ... objednaj, poslu, alebo najdi zastupenie BGS
|
|
07.12.2011 16:32 -
|
2431212
|
|
duff74
|
Město: Holeov, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX | Počet příspěvků: 163 |
|
|
Tak mám taky po rozvodech. Vechno bylo původní, kladky INA, značku rozvodového řemenu jsem u nebyl schopen přečíst a pumpa na sobě neměla ádné označení, aspoň jsem ho nenael. Řemen na klice byl Hutchinson a řemenice nějaká no name. Mám najeto 159 000 km a nevím jestli je to jen placebo efekt, ale auto se mi zdá tií a takové nějaké svinějí při rozjezdech, ale to mi není jasné, co by s tím měly rozvody společného, take moná jen přání otcem mylenky
Tak mám taky po rozvodech. Vechno bylo původní, kladky INA, značku rozvodového řemenu jsem u nebyl schopen přečíst a pumpa na sobě neměla ádné označení, aspoň jsem ho nenael. Řemen na klice byl Hutchinson a řemenice nějaká no name. Mám najeto 159 000 km a nevím jestli je to jen placebo efekt, ale auto se mi zdá tií a takové nějaké svinějí při rozjezdech, ale to mi není jasné, co by s tím měly rozvody společného, take moná jen přání otcem mylenky:-)
|
|
07.12.2011 18:50 -
|
2431250
|
|
DaveLbc
|
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 422 |
|
|
To se ti nezdá tak to opravdu je.Já jsem taky měnil rozvody na 180t a motor stichnul a je svinějí.Taky jsem si říkal,e je to blbost,e jsem zaposlouchanej a mám to v hlavě.
Jsem rád,e je vidět jaký mají vliv rozvody,kdy se přetáhne jejich výměna.
Budu měnit,u jen na 80t a ne na 180t jak je v prezeňčce u auta.
To se ti nezdá tak to opravdu je:nevim.Já jsem taky měnil rozvody na 180t a motor stichnul a je svinějí.Taky jsem si říkal,e je to blbost,e jsem zaposlouchanej a mám to v hlavě.
Jsem rád,e je vidět jaký mají vliv rozvody,kdy se přetáhne jejich výměna.
Budu měnit,u jen na 80t a ne na 180t jak je v prezeňčce u auta.:palec
|
|
07.12.2011 19:13 -
|
2431258
|
|
9000petr
|
|
|
Ja som akurát dnes menil rozvody po 120tkm do toho olej a vetko kolo toho ale môem potvrdi aj ja po prvej jazde po výmene e to auto ide uplne ináč svinejie, menil som to radej skôr ako neskôr síce má len 120tkm ale za to ma 10rokov a remen nebol isto menení a boh vie ako na tom jazdil pôvodný majitel....tak pre istotu a je pokoj....
Ja som akurát dnes menil rozvody po 120tkm do toho olej a vetko kolo toho ale môem potvrdi aj ja po prvej jazde po výmene e to auto ide uplne ináč svinejie, menil som to radej skôr ako neskôr síce má len 120tkm ale za to ma 10rokov a remen nebol isto menení a boh vie ako na tom jazdil pôvodný majitel....tak pre istotu a je pokoj....:-))))
|
|
07.12.2011 20:26 -
|
2431295
|
|
Pablik1
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 731 |
|
|
DaveLbc napsal(a): To se ti nezdá tak to opravdu je .Já jsem taky měnil rozvody na 180t a motor stichnul a je svinějí.Taky jsem si říkal,e je to blbost,e jsem zaposlouchanej a mám to v hlavě. Jsem rád,e je vidět jaký mají vliv rozvody,kdy se přetáhne jejich výměna. Budu měnit,u jen na 80t a ne na 180t jak je v prezeňčce u auta. tech.prohláeníběma nevím sice co snesou rozvody citronků ale 180litrů na první sadě=(můj názor:sebevrada)já vdy měnil rozvod hned po koupi a na dalí jsem se nedostal-bud prodané nebo mrtvé!
To se ti nezdá tak to opravdu je:nevim.Já jsem taky měnil rozvody na 180t a motor stichnul a je svinějí.Taky jsem si říkal,e je to blbost,e jsem zaposlouchanej a mám to v hlavě. Jsem rád,e je vidět jaký mají vliv rozvody,kdy se přetáhne jejich výměna. Budu měnit,u jen na 80t a ne na 180t jak je v prezeňčce u auta.:palec tech.prohláení:oběma nevím sice co snesou rozvody citronků ale 180litrů na první sadě=(můj názor:sebevrada)já vdy měnil rozvod hned po koupi a na dalí jsem se nedostal-bud prodané nebo mrtvé!
|
|
07.12.2011 20:42 -
|
2431315
|
|
Pablik1
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 731 |
|
|
Jirka napsal(a): Jako čerstvý majitel C5 motor 2.2 hdi si také nejsem jist kdy se rozvody mění a ji jsem slyel několik údajů, ví někdo jak je správný interval výměny rozvodů? Díky za odpovědi. Jirka hned po koupi a je toho víc(písni sz.Darji nebo jumepovi,jruizovi:rozvody,náplně,filtry,lds a spousta blbínek(diag atd.)
Jako čerstvý majitel C5 motor 2.2 hdi si také nejsem jist kdy se rozvody mění a ji jsem slyel několik údajů, ví někdo jak je správný interval výměny rozvodů? Díky za odpovědi. Jirka hned po koupi a je toho víc(písni sz.Darji nebo jumepovi,jruizovi:rozvody,náplně,filtry,lds a spousta blbínek(diag atd.)
|
|
07.12.2011 21:09 -
|
2431347
|
|
duff74
|
Město: Holeov, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX | Počet příspěvků: 163 |
|
|
Dle mého manuálu a servisky rozvody u 2,2 hdi po 160 000 km, při ztíených podmínkách 120 000km.
Dle mého manuálu a servisky rozvody u 2,2 hdi po 160 000 km, při ztíených podmínkách 120 000km.
|
|
01.06.2012 16:23 -
|
2481605
|
|
Gabo
|
Město: Nitra, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 81 |
|
|
Asi blba otazka, ale nie som si isty - vodna pumpa je rovnaka, alebo nie pre 2.2hdi a 2.0hdi (100kw) ? Dakujem.
Asi blba otazka, ale nie som si isty - vodna pumpa je rovnaka, alebo nie pre 2.2hdi a 2.0hdi (100kw) ? Dakujem.
|
|
01.06.2012 16:56 -
|
2481616
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
Gabo napsal(a): Asi blba otazka, ale nie som si isty - vodna pumpa je rovnaka, alebo nie pre 2.2hdi a 2.0hdi (100kw) ? Dakujem.
Je stejná se starým 2.2HDI 98kW (u Citroenu díl 1201E8)
Nový 2.2HDI 130kW má jinou (1201J6).
Je stejná se starým 2.2HDI 98kW (u Citroenu díl 1201E8)
Nový 2.2HDI 130kW má jinou (1201J6).
|
|
19.09.2012 19:39 -
|
2506313
|
|
lemoun
|
Město: Melnik, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Break | Počet příspěvků: 1 |
|
|
cus kdevse prosim vas azetuje vacka na C5 2,2 hdi 98 kw podle schema by to melo byt v zadni spodni casti vacky a me prijde ze nalitek je v predni casti.
cus kdevse prosim vas azetuje vacka na C5 2,2 hdi 98 kw podle schema by to melo byt v zadni spodni casti vacky a me prijde ze nalitek je v predni casti.
|
|
19.09.2012 19:41 -
|
2506314
|
|
jumep
|
|
|
je to tak napravo, ten nakres troska klame
je to tak napravo, ten nakres troska klame
|
|
19.09.2012 20:04 -
|
2506320
|
|
jumep
|
|
|
pozri si antipollution fault vlakno a najdi servis co bude vedet co s tym
pozri si antipollution fault vlakno a najdi servis co bude vedet co s tym
|
|
24.11.2012 08:30 -
|
2524887
|
|
Boris1959
|
Město: Náchod, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 31 |
|
|
Ahoj vem C5kařům.Chtěl bych se zeptat.Budu dělat rozvody které jsem si dělal vdy sám.Ale u těch motorů co jsem měl,bylo čerpadlo se vstřikovacíma trubkama,take i to čerpadlo muselo být přesně zaaretované.U téhle C5ky je ale natlakovaná celá vstřikovací lita,take si myslím,e se aretuje jenom klika a vačka.Jestli se pletu,tak mě prosím opravte,dík.
Ahoj vem C5kařům.Chtěl bych se zeptat.Budu dělat rozvody které jsem si dělal vdy sám.Ale u těch motorů co jsem měl,bylo čerpadlo se vstřikovacíma trubkama,take i to čerpadlo muselo být přesně zaaretované.U téhle C5ky je ale natlakovaná celá vstřikovací lita,take si myslím,e se aretuje jenom klika a vačka.Jestli se pletu,tak mě prosím opravte,dík.
|
|
24.11.2012 09:35 -
|
2524895
|
|
zhrado
|
Město: Zh, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 767 |
|
|
áno len kluka a vacka. Čerpadlo nerie.
áno len kluka a vacka. Čerpadlo nerie.
|
|
28.12.2012 23:32 -
Re: Chyba imobilizeru
|
2534825
|
|
Boris1959
|
Město: Náchod, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 31 |
|
|
Ahoj vespolek,dnes jsem dělal rozvody a odpojil jsem baterku.Kdy jsem ji asi po hodině znovu zapojil,nechtělo auto nastartovat.Chytlo a hned chcíplo,na druhý pokus u nechytlo vůbec.Zamknu a odemknu a zase jenom chytne a hned chcípne a na druhý pokus zas nic.Dočetl jsem se tady,e asi nemám spárovaný klíček,ale v diskuzích zde vedených někdo píe zapnout zapalování,počkat 3 minuty a startovat,jiný zase zapnout zapalování a zmáčknout čudlík zamykání na klíči.Nerad bych něco zvrznul,poradíte mě,dík.Jinak funkci hledat jsem pouil a leel jsem u toho ted tři hodiny.
Ahoj vespolek,dnes jsem dělal rozvody a odpojil jsem baterku.Kdy jsem ji asi po hodině znovu zapojil,nechtělo auto nastartovat.Chytlo a hned chcíplo,na druhý pokus u nechytlo vůbec.Zamknu a odemknu a zase jenom chytne a hned chcípne a na druhý pokus zas nic.Dočetl jsem se tady,e asi nemám spárovaný klíček,ale v diskuzích zde vedených někdo píe zapnout zapalování,počkat 3 minuty a startovat,jiný zase zapnout zapalování a zmáčknout čudlík zamykání na klíči.Nerad bych něco zvrznul,poradíte mě,dík.Jinak funkci hledat jsem pouil a leel jsem u toho ted tři hodiny.
|
|
| |
|
|