| | |
06.09.2008 14:04 -
C5 Break 1.8 - pískání při volnoběhu
|
168246
|
|
agnes
|
Město: Karviná, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v X | Počet příspěvků: 10 |
|
|
Zdravím, nemáte někdo zkuenost, co by mohlo pískat při volnoběhu? Mám vyměněné rozvody i s pumpou. Při vyích otáčkách pískání přestane. Díky za tipy.
Zdravím, nemáte někdo zkuenost, co by mohlo pískat při volnoběhu? Mám vyměněné rozvody i s pumpou. Při vyích otáčkách pískání přestane. Díky za tipy.
|
|
07.09.2008 16:02 -
Re: C5 Break 1.8 - pískání při volnoběhu
|
168247
|
|
Vladike
|
Město: Senica, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 7 |
|
|
Ahoj, mne to zas piska ked zabacam doprava ale len miestami, neviem tiez co to moze byt.
Ahoj, mne to zas piska ked zabacam doprava ale len miestami, neviem tiez co to moze byt.
|
|
07.09.2008 19:59 -
|
168248
|
|
Tom
|
|
|
Ahoj. Co třeba loiska v alternátoru?
Ahoj. Co třeba loiska v alternátoru?
|
|
07.09.2008 21:02 -
|
168249
|
|
tief
|
|
|
nebo netesnost v sacim potrubi
nebo netesnost v sacim potrubi
|
|
07.09.2008 21:45 -
|
168250
|
|
Buchta
|
Město: Praha 3, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 445 |
|
|
a co jen volnějí řemen? klínovej..
a co jen volnějí řemen? klínovej..
|
|
08.09.2008 10:43 -
|
168251
|
|
tief
|
|
|
agnes: skus nejako "opisat" to piskanie ... je to ako ked unika vzduch alebo skorej gumene kvicanie, je to nonstop alebo prerusovane, pravidelne/nepravidelne ? ... ked pridas jemne malinko plyn zmizne to hned alebo najprv sa zmeni ton a potom to zmizne ?
agnes: skus nejako "opisat" to piskanie ... je to ako ked unika vzduch alebo skorej gumene kvicanie, je to nonstop alebo prerusovane, pravidelne/nepravidelne ? ... ked pridas jemne malinko plyn zmizne to hned alebo najprv sa zmeni ton a potom to zmizne ?
|
|
09.09.2008 21:25 -
|
168252
|
|
agnes
|
Město: Karviná, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v X | Počet příspěvků: 10 |
|
|
Ahoj vichni, píská to mezi 800-1500 otáčkami. Kámo mi radil taky ten alternátor. Asi mi nezbude, ne postupně měnit...
Ahoj vichni, píská to mezi 800-1500 otáčkami. Kámo mi radil taky ten alternátor. Asi mi nezbude, ne postupně měnit... :(
|
|
10.10.2008 22:34 -
|
168253
|
|
Ufo
|
|
|
Spí se podívejte na řemenici na klice. Dosti častá závada.
Spí se podívejte na řemenici na klice. Dosti častá závada.
|
|
03.06.2009 19:21 -
|
661232
|
|
KvětoJBC
|
|
|
ahoj mě to taky dělá u asi tři dny. projevuje se to ale od 1100-1300 otáček. není to vyloeně pískání,ale takový hutnějí,hrubí zvuk. pískot to není.dík za nápady
ahoj mě to taky dělá u asi tři dny. projevuje se to ale od 1100-1300 otáček. není to vyloeně pískání,ale takový hutnějí,hrubí zvuk. pískot to není.dík za nápady
|
|
03.06.2009 22:20 -
|
661237
|
|
jagrim
|
Město: Nový Hrádek, Auto: Citroën C5 I 2.0HPi Exclusive | Počet příspěvků: 85 |
|
|
Nemohlo by to dělat málo LDS ?Mě to dělá sem tam při rejdu...ale tady sehnat LDS to je unikum
Nemohlo by to dělat málo LDS ?Mě to dělá sem tam při rejdu...ale tady sehnat LDS to je unikum :nevim
|
|
05.06.2009 21:16 -
|
661264
|
|
KvětoJBC
|
|
|
LDS to nebude. To jsem dolil před týdnem. Vypozoroval jsem ale e to dělá kdy je venku teplo. Pokud je ráno chladněji tak moc ne. Jinak LDS u autodíly čejkovi v jablonci nad nisou stojí 270,kč/l.
LDS to nebude. To jsem dolil před týdnem. Vypozoroval jsem ale e to dělá kdy je venku teplo. Pokud je ráno chladněji tak moc ne. Jinak LDS u autodíly čejkovi v jablonci nad nisou stojí 270,kč/l.
|
|
21.02.2010 14:11 -
|
1804733
|
|
Vanči
|
Město: Hruovany, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 5 |
|
|
Ahojte, mám stejný problém se svojí C5.. Při volnoběhu píská a zvuk se mění kdy zatáčím.. Nevím čím by to mohlo být.. Nejspí se přikláním k loiskům v altíku.. Máte s tím někdo jinou zkuenost??
Ahojte, mám stejný problém se svojí C5.. Při volnoběhu píská a zvuk se mění kdy zatáčím.. Nevím čím by to mohlo být.. Nejspí se přikláním k loiskům v altíku.. Máte s tím někdo jinou zkuenost??:nevim
|
|
21.02.2010 15:00 -
|
1804734
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
je pekne jak si nikdo z vas neuvedomi ze dotaz smeroval k motoru 1.8i a vy radite problemy s HDi + problemy se servem....
k dotazu...zkontroluj si remen
je pekne jak si nikdo z vas neuvedomi ze dotaz smeroval k motoru 1.8i a vy radite problemy s HDi + problemy se servem....
k dotazu...zkontroluj si remen
|
|
21.02.2010 15:24 -
|
1804735
|
|
Vanči
|
Město: Hruovany, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 5 |
|
|
Já vím, e se tu jedná o benzínový motor, ale diskusi s podobným tématem jsem zde u HDi nenael, tak jsem to skusil tady.. Řemen, napínací kladka jsou nové tak i komplet rozvody... Dělá to jen, kdy se motor ohřeje.. Píská jen na volnoběh a zvuk se mění kdy se zatáčí a ustává to tak cca při 1500 ot/min.. Byl jsem s tím i v servisu, ale tam mi nikdo neporadil, dělali, e ten zvuk neslyí a e je to normální... Fakt u nevím čím by to bylo...
Já vím, e se tu jedná o benzínový motor, ale diskusi s podobným tématem jsem zde u HDi nenael, tak jsem to skusil tady.. Řemen, napínací kladka jsou nové tak i komplet rozvody... Dělá to jen, kdy se motor ohřeje.. Píská jen na volnoběh a zvuk se mění kdy se zatáčí a ustává to tak cca při 1500 ot/min.. Byl jsem s tím i v servisu, ale tam mi nikdo neporadil, dělali, e ten zvuk neslyí a e je to normální... Fakt u nevím čím by to bylo...
|
|
28.02.2010 17:44 -
|
1805418
|
|
d3fr0st
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi Exlusive | Počet příspěvků: 35 |
|
|
keby ste to odstranili dajte vediet pls co to bolo. zacalo to aj mne na volnobehu v servise som bol len na chvilku to pozrel a povedal nieco okolo klinoveho remena kladky no ze by to musel pozret ale pojdem tam az o mesiac. pri 1000ot to prestava ale pocut to pri preradovani.
keby ste to odstranili dajte vediet pls co to bolo. zacalo to aj mne na volnobehu v servise som bol len na chvilku to pozrel a povedal nieco okolo klinoveho remena kladky no ze by to musel pozret ale pojdem tam az o mesiac. pri 1000ot to prestava ale pocut to pri preradovani.
|
|
28.02.2010 18:21 -
|
1805423
|
|
jumep
|
|
|
dalsi co riesi nieco co je uplne ine pri hdi ako pri benzine
pri hdi to klude moze byt remenica ....
dalsi co riesi nieco co je uplne ine pri hdi ako pri benzine
pri hdi to klude moze byt remenica ....
|
|
28.02.2010 18:58 -
|
1805426
|
|
stano1
|
|
|
Vanči napsal(a): Já vím, e se tu jedná o benzínový motor, ale diskusi s podobným tématem jsem zde u HDi nenael, tak jsem to skusil tady.. Řemen, napínací kladka jsou nové tak i komplet rozvody... Dělá to jen, kdy se motor ohřeje.. Píská jen na volnoběh a zvuk se mění kdy se zatáčí a ustává to tak cca při 1500 ot/min.. Byl jsem s tím i v servisu, ale tam mi nikdo neporadil, dělali, e ten zvuk neslyí a e je to normální... Fakt u nevím čím by to bylo...
Ahojte vetci. Neriete iadne remenice ani kladky... to čo píska to je servo(dolu na náprave,nie čerpadlo v mot.priestore)
Mne to píska tie a ked dám pri vytočení volant na doraz tak to prestane,akonáhle povolím-začne.
Vraj to robieva aj na xarách,ale to som sa u nedopátral. Popiskuje ventil, ked ním preteká lds a ton sa mení aj pri zmene smeru prietoku kvapaliny.Bolo by super keby niekto vymyslel či sa to dá opravi, alebo treba meni celý diel za cca 300 Mono ak má niekto doma staré riadenie a rozoberie to ...
Ahojte vetci. Neriete iadne remenice ani kladky... to čo píska to je servo(dolu na náprave,nie čerpadlo v mot.priestore)
Mne to píska tie a ked dám pri vytočení volant na doraz tak to prestane,akonáhle povolím-začne.
Vraj to robieva aj na xarách,ale to som sa u nedopátral. Popiskuje ventil, ked ním preteká lds a ton sa mení aj pri zmene smeru prietoku kvapaliny.Bolo by super keby niekto vymyslel či sa to dá opravi, alebo treba meni celý diel za cca 300 Mono ak má niekto doma staré riadenie a rozoberie to ... :-)
|
|
28.02.2010 20:42 -
|
1805444
|
|
stano1
|
|
|