| | |
17.02.2011 12:03 -
Re: Nestartuje / C5 I 2.0 HDi
|
2374044
|
|
tief
|
|
|
jruze: tak si asi nebol trpezlivy ... ono tak u C51 fakt funguje
jruze: tak si asi nebol trpezlivy :) ... ono tak u C51 fakt funguje
|
|
17.02.2011 13:45 -
|
2374055
|
|
milanp
|
|
|
ahoj
K tomu čerpadlu v nádri. V tom mém byl problém v kontaktu konektoru co na něj připojuje, byl volný a zaoxidovaný.Tak jsem ho kletěma přimačkl a prostříknul Kontoxem a mám pokoj.
ahoj
K tomu čerpadlu v nádri. V tom mém byl problém v kontaktu konektoru co na něj připojuje, byl volný a zaoxidovaný.Tak jsem ho kletěma přimačkl a prostříknul Kontoxem a mám pokoj.
|
|
18.02.2011 00:36 -
|
2374178
|
|
jumep
|
|
|
jruze, len to nevies ...
moj postup
zapojit baterku, otvorit dvere
zatvorit dvere, odomknut zamknut klucom
a potom ten kluc nacita isto ...
jruze, len to nevies ...
moj postup
zapojit baterku, otvorit dvere
zatvorit dvere, odomknut zamknut klucom
a potom ten kluc nacita isto ...
|
|
18.02.2011 12:35 -
|
2374211
|
|
Martin
|
Město: Vlaim, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 297 |
|
|
Já mám takovouto zkuenost:
- vypnout motor a vyndat klíč
- zavřít dveře (bez zamčení)
- vyměnit starou baterku za novou
- vloit klíč a hned nastartovat
- nastavit hodiny a naladit rádio
- odjet
Nejsem divnej?
Já mám takovouto zkuenost:
- vypnout motor a vyndat klíč
- zavřít dveře (bez zamčení)
- vyměnit starou baterku za novou
- vloit klíč a hned nastartovat
- nastavit hodiny a naladit rádio
- odjet
Nejsem divnej? :nevim
|
|
18.02.2011 13:41 -
|
2374222
|
|
maxim
|
Město: Praha 9, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 36 |
|
|
Mel jsem ten samy problem se startovanim. Tady mi poradily koupit cerpadlo a tim se to nevyresilo, nastesti byli v obchode shovivavy a po dukladnem vycisteni mi ho vzali zpet. Reseni je to ze otevres kryt co je ridici jednotka a sundas prostredni cvic (cervenej) prostriknes kontaktolem a trochu obrousis nandanim a zpet. Stoji to jen ten kontaktol a funguje od te doby normal. Jinak cerpadlo stoji 4200,- (zbytecne)
Mel jsem ten samy problem se startovanim. Tady mi poradily koupit cerpadlo a tim se to nevyresilo, nastesti byli v obchode shovivavy a po dukladnem vycisteni mi ho vzali zpet. Reseni je to ze otevres kryt co je ridici jednotka a sundas prostredni cvic (cervenej) prostriknes kontaktolem a trochu obrousis nandanim a zpet. Stoji to jen ten kontaktol a funguje od te doby normal. Jinak cerpadlo stoji 4200,- (zbytecne):palec
|
|
19.02.2011 08:23 -
|
2374265
|
|
evička
|
Město: P.Třemoná, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi Exlusive Break | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Ahojky mám c5 kombi r.v. 2003, 2.00 hdi ráno je studený a jen točí nic mě tonepíe, ale tak na po třetí nastartuju, nevím co s tím a tak děkuji za radu.
Ahojky mám c5 kombi r.v. 2003, 2.00 hdi ráno je studený a jen točí nic mě tonepíe, ale tak na po třetí nastartuju, nevím co s tím a tak děkuji za radu.:nevim
|
|
19.02.2011 10:16 -
|
2374274
|
|
Henry
|
|
|
Pro začátek bych nechal zkontrolovat havicí svíčky. Rada typu "tohle vyměň" takhle na dálku asi nebude fungovat.
Pro začátek bych nechal zkontrolovat havicí svíčky. Rada typu "tohle vyměň" takhle na dálku asi nebude fungovat.
|
|
19.02.2011 14:19 -
|
2374282
|
|
maxim
|
Město: Praha 9, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 36 |
|
|
Evicko a cerpadlo slysis po zapnuti klicku nez zacnes startovat ? jestli ne tak cti dopredu
Evicko a cerpadlo slysis po zapnuti klicku nez zacnes startovat ? jestli ne tak cti dopredu :-)
|
|
10.02.2012 20:16 -
|
2449685
|
|
samann
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 44 |
|
|
Ahojte, otvaram tuto rok staru diskusiu pretoze mam problem s nastartovanim. Uz vyse dvoch tyzdnov mi auto rano nakoplo az na stvrty piaty pokus. Preto som dal v pondelok vymenit zhavice (tri boli vadne). Po ich vymena som auto bezproblemov nastartoval......ALE v utorok rano som auto ani na piaty pokus nenastartoval....a hodilo mi to hlasku "ekonomicky rezim". Preto som zacal mat pocit ze stara baterka uz skoncila svoju put a objenal som novu. Nahodil som ju az dnes, ale auto opat nestartuje. Ani motor sa nepretoci. Na zaciatku sa rozsvietija kontrolky potom zhasnu a ostane svietit len oranzova kontrolka servis a kontrolka oranzova kontrolka motora, cize normalny rezim pred startovanim. Hlasku "ekonomicky rezim" vypisuje stale. Co s tym? Odsiel starter alebo poistka...alebo? Mam hlavu v smutku...
Vopred dakujem za pomoc.......
Ahojte, otvaram tuto rok staru diskusiu pretoze mam problem s nastartovanim. Uz vyse dvoch tyzdnov mi auto rano nakoplo az na stvrty piaty pokus. Preto som dal v pondelok vymenit zhavice (tri boli vadne). Po ich vymena som auto bezproblemov nastartoval......ALE v utorok rano som auto ani na piaty pokus nenastartoval....a hodilo mi to hlasku "ekonomicky rezim". Preto som zacal mat pocit ze stara baterka uz skoncila svoju put a objenal som novu. Nahodil som ju az dnes, ale auto opat nestartuje. Ani motor sa nepretoci. Na zaciatku sa rozsvietija kontrolky potom zhasnu a ostane svietit len oranzova kontrolka servis a kontrolka oranzova kontrolka motora, cize normalny rezim pred startovanim. Hlasku "ekonomicky rezim" vypisuje stale. Co s tym? Odsiel starter alebo poistka...alebo? Mam hlavu v smutku... :-((((
Vopred dakujem za pomoc.......
|
|
10.02.2012 23:12 -
|
2449716
|
|
jumep
|
|
|
ked otocis klucom ze ides startovat, tie kontrolky nepohasnu uplne?
ked otocis klucom ze ides startovat, tie kontrolky nepohasnu uplne?
|
|
11.02.2012 11:02 -
|
2449770
|
|
samann
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 44 |
|
|
skontroloval som vsetky poistky v motorovom priestore auta....cize tam problem nebude.
Ako sa dostanem k megapoistkam ktore sa nachadzaju tiez v motorovej casti? Ostavaju teda asi uz len dve moznosti...bud je jedna z MF odpalena alebo odisiel starter.
Momentalny stav je ......pri startovani v motore nieco "cvakne" a pri dalsom pokuse ani muk
skontroloval som vsetky poistky v motorovom priestore auta....cize tam problem nebude.
Ako sa dostanem k megapoistkam ktore sa nachadzaju tiez v motorovej casti? Ostavaju teda asi uz len dve moznosti...bud je jedna z MF odpalena alebo odisiel starter.
Momentalny stav je ......pri startovani v motore nieco "cvakne" a pri dalsom pokuse ani muk :nevim
|
|
11.02.2012 11:10 -
|
2449776
|
|
Tony_Z
|
Město: Okr. Kladno, Auto: C5 III (X7) Tourer 2.2HDi 125Kw (4HT, 2009); C5 I 2.0HDi 80Kw (RHZ, 2002) | Počet příspěvků: 519 |
|
|
Tu fungl novou baterku změř. Bude vybitá. (1.nezměřil jsi ji, 2.nenabil jsi ji, 3.pouze věří, e ti ji prodali nabitou, co nemusí být pravda.) Se starou baterkou ti to do poslední chvíle točí a snovou ti pozhasínaj kontrolky, kdy otočí klíčkem - je vybitá...
Tu fungl novou baterku změř. Bude vybitá. (1.nezměřil jsi ji, 2.nenabil jsi ji, 3.pouze věří, e ti ji prodali nabitou, co nemusí být pravda.) Se starou baterkou ti to do poslední chvíle točí a snovou ti pozhasínaj kontrolky, kdy otočí klíčkem - je vybitá...
|
|
11.02.2012 11:16 -
|
2449780
|
|
tomikm
|
Město: Tabor, Auto: Toyota Auris TS hybrid | Počet příspěvků: 443 |
|
|
nebo si pozvi někoho, kdo tomu rozumí. Takhle se v tom akorát plácá a třeba i zbytečně investuje prachy tam, kde to není třeba.
nebo si pozvi někoho, kdo tomu rozumí. Takhle se v tom akorát plácá a třeba i zbytečně investuje prachy tam, kde to není třeba.
|
|
11.02.2012 11:38 -
|
2449793
|
|
jumep
|
|
|
ked to cvakne, bud je skoceny rozvod a nepretoci to (mozes skusit natvrto nejako otocit motorom ty (napr. 22 kluc na kluke a pootoci) alebo je ta baterka mrtva a len cvakne cievka starteru ale uz nema sili na tocenie dalej alebo je fakt ten starter zly
ked to cvakne, bud je skoceny rozvod a nepretoci to (mozes skusit natvrto nejako otocit motorom ty (napr. 22 kluc na kluke a pootoci) alebo je ta baterka mrtva a len cvakne cievka starteru ale uz nema sili na tocenie dalej alebo je fakt ten starter zly
|
|
11.02.2012 11:42 -
|
2449795
|
|
jruze
|
|
|
Seeň někoho s kabelama a zkus přes startovací kabely - to e jen něco cvakne je e sepne cívka na starteru a zhasnou kontrolky protoe je aku slabá(zřejmě) - nebo si půjč na zkouku 100% dobrou aku. a potom ře dalí - je to to nejjednoduí a nenákladné.
Seeň někoho s kabelama a zkus přes startovací kabely - to e jen něco cvakne je e sepne cívka na starteru a zhasnou kontrolky protoe je aku slabá(zřejmě) - nebo si půjč na zkouku 100% dobrou aku. a potom ře dalí - je to to nejjednoduí a nenákladné.
|
|
| |
|
|