| | |
03.11.2009 17:59 -
Re: Nestartuje / C5 I 2.0 HDi
|
1108868
|
|
lukeso
|
Město: Jeviněves, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 30 |
|
|
Zdravim,tak jsem dnes udelal vse jak jste mi poradil,zkontroloval veskere pojistky pod palubni deskou a v motoru.Vsechny v poradku,horkovzdusnou pistoli jsem v motorove casti vysusil pojistkovou skrin a vse okolo,ocistil kontakty a dal nabitou baterii.Ta ves chytla jak hodinky!Popojizdel jsem po dvore,nekolikrat jsem znova startoval a stale jezdi,jen mi sviti na displeji antipollution fault,servis a motor!Tak jsem radostne ves zamknul,dalkovym ovladanim.Po 5 minutach se otocim a uvnitr auta svitilo osvetleni.Dalk.ovl.jsem odemkl,nastartoval vse v poradku,ale pri zamknuti se mi neustale otevira kufr.Kdyz necham auto odemcene tak se nic neotvira a ani se nic nerozsviti!
Zdravim,tak jsem dnes udelal vse jak jste mi poradil,zkontroloval veskere pojistky pod palubni deskou a v motoru.Vsechny v poradku,horkovzdusnou pistoli jsem v motorove casti vysusil pojistkovou skrin a vse okolo,ocistil kontakty a dal nabitou baterii.Ta ves chytla jak hodinky!:-)Popojizdel jsem po dvore,nekolikrat jsem znova startoval a stale jezdi,jen mi sviti na displeji antipollution fault,servis a motor!Tak jsem radostne ves zamknul,dalkovym ovladanim.Po 5 minutach se otocim a uvnitr auta svitilo osvetleni.Dalk.ovl.jsem odemkl,nastartoval vse v poradku,ale pri zamknuti se mi neustale otevira kufr.Kdyz necham auto odemcene tak se nic neotvira a ani se nic nerozsviti!
|
|
04.11.2009 16:01 -
|
1108903
|
|
lukeso
|
|
|
lukeso napsal(a): Zdravim,tak jsem dnes udelal vse jak jste mi poradil,zkontroloval veskere pojistky pod palubni deskou a v motoru.Vsechny v poradku,horkovzdusnou pistoli jsem v motorove casti vysusil pojistkovou skrin a vse okolo,ocistil kontakty a dal nabitou baterii.Ta ves chytla jak hodinky! Popojizdel jsem po dvore,nekolikrat jsem znova startoval a stale jezdi,jen mi sviti na displeji antipollution fault,servis a motor!Tak jsem radostne ves zamknul,dalkovym ovladanim.Po 5 minutach se otocim a uvnitr auta svitilo osvetleni.Dalk.ovl.jsem odemkl,nastartoval vse v poradku,ale pri zamknuti se mi neustale otevira kufr.Kdyz necham auto odemcene tak se nic neotvira a ani se nic nerozsviti!
|
|
04.11.2009 17:42 -
|
1108905
|
|
jumep
|
|
|
nova BSI sa da zohant v citroene (obj. cislo 6580 KJ) a stoji zhruba 8000 korun
este by som preliezol kable ci neuvidis niekde zeby sa skratovali
ps. opravujem udaj o BSI, nakolko mas C5 1 a nie C5 II (mas proste zle vyplneny profil)
BSI stoji 12000 a obj. cislo je 6580 H6
ps2. toto asi takto na fore / sam nevyriesis - to chce dat do servisu, resp. autodiagovi
nova BSI sa da zohant v citroene (obj. cislo 6580 KJ) a stoji zhruba 8000 korun
este by som preliezol kable ci neuvidis niekde zeby sa skratovali
ps. opravujem udaj o BSI, nakolko mas C5 1 a nie C5 II (mas proste zle vyplneny profil)
BSI stoji 12000 a obj. cislo je 6580 H6
ps2. toto asi takto na fore / sam nevyriesis - to chce dat do servisu, resp. autodiagovi
|
|
04.11.2009 18:10 -
|
1108909
|
|
lukeso
|
|
|
Dekuji za potesujici zpravu,jen shanim radu,vubec nevim co s tim mam delat,auto uz jezdi,ale nevim jak dlouho a hlavne kde me to nechaMyslite kabely ktere vedou z pojistkove skrine od motoru?
Dekuji za potesujici zpravu,jen shanim radu,vubec nevim co s tim mam delat,auto uz jezdi,ale nevim jak dlouho a hlavne kde me to necha:-(Myslite kabely ktere vedou z pojistkove skrine od motoru?
|
|
04.11.2009 18:18 -
|
1108910
|
|
jumep
|
|
|
kompletne osahat zvazky od bsi az po motor a takisto k tym co idu dozadu auta ... vsetky ku ktorym sa akotak da dostat ....
kompletne osahat zvazky od bsi az po motor a takisto k tym co idu dozadu auta ... vsetky ku ktorym sa akotak da dostat ....
|
|
04.11.2009 18:21 -
|
1108911
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
prosimte proc by kontroloval svazky dozadu do auta ?...navic na problem ve svazku bych to na 90% nevidel...
prosimte proc by kontroloval svazky dozadu do auta ?...navic na problem ve svazku bych to na 90% nevidel...
|
|
04.11.2009 18:24 -
|
1108912
|
|
jumep
|
|
|
islo mi hlavne o tie v tuneli na stlpiku vedla bsi (berem to tak ze idu dozadu) aj ke vacsia cast z nich ide pod koberec - k tym sa nedostane
akoze je to jedina vec co takto moze pozret sam
islo mi hlavne o tie v tuneli na stlpiku vedla bsi (berem to tak ze idu dozadu) aj ke vacsia cast z nich ide pod koberec - k tym sa nedostane
akoze je to jedina vec co takto moze pozret sam
|
|
04.11.2009 18:26 -
|
1108913
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
no to co vede dozadu ho vubec nezajima...na kabely ktery by ho zajimat mohli se taky moc nepodiva bez nejake demontaze plastu..navic vevnitr problem nebude spise venku ,kdyby byl...
no to co vede dozadu ho vubec nezajima...na kabely ktery by ho zajimat mohli se taky moc nepodiva bez nejake demontaze plastu..navic vevnitr problem nebude spise venku ,kdyby byl...
|
|
04.11.2009 18:57 -
|
1108914
|
|
lukeso
|
|
|
Panove prosim Vas zadne dohady,ja jsem jen prosil o radu,nemam vubec zadne zkusenosti a v servisech mi diagnostika nic neukazuje!
Panove prosim Vas zadne dohady,ja jsem jen prosil o radu,nemam vubec zadne zkusenosti a v servisech mi diagnostika nic neukazuje!
|
|
09.12.2009 13:06 -
|
1429032
|
|
Jirka
|
Město: Český Krumlov, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 111 |
|
|
+Dneska jsem auto normálně "chcípnul" a asi po 5 minutách u jen točil motor a hlásilo mi to "ANOMALE ANTIVOL ELEKTRONIQUE" - porucha elektronického blokování - motor je zablokován nebo nebyl identifikován klíč , doel jsem domů pro náhradní cca. dalích 5 min a hláka stále stejná. Asi po 15 min jsem dorazil s druhým autem a preventivně připojil přes kabely druhou baterku a auto chytlo napoprvé. Je moné, e by podobnou hláku mela na svědomí slabí baterie. Díky předem za odpovědi.
+Dneska jsem auto normálně "chcípnul" a asi po 5 minutách u jen točil motor a hlásilo mi to "ANOMALE ANTIVOL ELEKTRONIQUE" - porucha elektronického blokování - motor je zablokován nebo nebyl identifikován klíč , doel jsem domů pro náhradní cca. dalích 5 min a hláka stále stejná. Asi po 15 min jsem dorazil s druhým autem a preventivně připojil přes kabely druhou baterku a auto chytlo napoprvé. Je moné, e by podobnou hláku mela na svědomí slabí baterie. Díky předem za odpovědi.
|
|
09.12.2009 13:06 -
|
1429033
|
|
Jirka
|
Město: Český Krumlov, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 111 |
|
|
|
|
09.12.2009 16:20 -
|
1429060
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
No jám mám C5 tři měsíce, take si dovolím první radu, dříve jsem se zde jen ptal nebo komentoval. Mám tu vlákno, kde jsem se ptal, e po cvičném odpojení baterie se nedá nastartovat. Hlásilo mi to podobnou hláku (nebo stejnou, měl jsem to německy) a po pár minutách to lo. No a je to vlastnost auta. Po odpojení a připojení baterie se musí počkat tuím 3 minuty.
Take závěr - pokud napětí poklesne pod nějakou hodnotu, tak si elektronika myslí, e je baterka odpojena a trvale čeká na zvýení napětí a na ty 3 minuty po tom. Take ANO - nízké napětí baterky můe být příčinou tebou popisovaného problému. Řeení je samozřejmě jednoduché - slunou sluně dobít, patnou vyhodit a dát novou.
No jám mám C5 tři měsíce, take si dovolím první radu, dříve jsem se zde jen ptal nebo komentoval. Mám tu vlákno, kde jsem se ptal, e po cvičném odpojení baterie se nedá nastartovat. Hlásilo mi to podobnou hláku (nebo stejnou, měl jsem to německy) a po pár minutách to lo. No a je to vlastnost auta. Po odpojení a připojení baterie se musí počkat tuím 3 minuty.
Take závěr - pokud napětí poklesne pod nějakou hodnotu, tak si elektronika myslí, e je baterka odpojena a trvale čeká na zvýení napětí a na ty 3 minuty po tom. Take ANO - nízké napětí baterky můe být příčinou tebou popisovaného problému. Řeení je samozřejmě jednoduché - slunou sluně dobít, patnou vyhodit a dát novou.
|
|
09.12.2009 17:43 -
|
1429065
|
|
Jirka
|
|
|
Před chvílí jsem to znova zkusil, bez přidané baterky opět stejná hláka, připojím druhou a jde jako hodinky. U jsem objednal novou a zítra bude zase - doufám - ve v pořádku.
Před chvílí jsem to znova zkusil, bez přidané baterky opět stejná hláka, připojím druhou a jde jako hodinky. U jsem objednal novou a zítra bude zase - doufám - ve v pořádku.
|
|
09.12.2009 17:49 -
|
1429066
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
Pro Vilou: patnou nevyhodit, ale odevzdat do sběrného dvora
Pro Jirka: jaké měla stará baterie napětí? Jak byla stará? Díky.
Pro Vilou: patnou nevyhodit, ale odevzdat do sběrného dvora:-d
Pro Jirka: jaké měla stará baterie napětí? Jak byla stará? Díky.
|
|
09.12.2009 17:57 -
|
1429071
|
|
Jirka
|
|
|
Jaké měla napětí nevím, nemám zátěák na měření, stáří je rovně tajemstvím na baterce jsem títek nenael a auto mám od dubna letos - ale vypadá dost utrápeně.
Jaké měla napětí nevím, nemám zátěák na měření, stáří je rovně tajemstvím na baterce jsem títek nenael a auto mám od dubna letos - ale vypadá dost utrápeně.
|
|
09.12.2009 18:47 -
|
1429075
|
|
Maxifik
|
|
|
Tak to jsme na tom stejně, taky od dubna 2009. Na baterce je napsáno 05/11/02 a je to VARTA. Asi je buď 4 nebo 7 let stará nejspí. Take se poohlíím po nové, mrazy se blíí. Na zátěáku měla ihned po cestě z práce (35km) při 100A jen 9V.
Tak to jsme na tom stejně, taky od dubna 2009. Na baterce je napsáno 05/11/02 a je to VARTA. Asi je buď 4 nebo 7 let stará nejspí. Take se poohlíím po nové, mrazy se blíí. Na zátěáku měla ihned po cestě z práce (35km) při 100A jen 9V.
|
|
09.12.2009 18:50 -
|
1429076
|
|
jumep
|
|
|
baterka bude na 90% od novoty, skor by bolo zaujimave vedet kde sa pohybovala rucicka dobijania
baterka bude na 90% od novoty, skor by bolo zaujimave vedet kde sa pohybovala rucicka dobijania
|
|
09.12.2009 18:54 -
|
1429077
|
|
Maxifik
|
|
|
VARTA má jetě pěkně zelené očičko. Voltmetr je v cca 3/5 délky stupnice od leva a sedí jako přibitý. Ale kdy při vypnutém motoru zapnu dálková světla tak ani ne za minutu či dvě je voltmetr úplně vlevo. Ručička se pěkně viditelně klesá.
VARTA má jetě pěkně zelené očičko. Voltmetr je v cca 3/5 délky stupnice od leva a sedí jako přibitý. Ale kdy při vypnutém motoru zapnu dálková světla tak ani ne za minutu či dvě je voltmetr úplně vlevo. Ručička se pěkně viditelně klesá.
|
|
09.12.2009 19:03 -
|
1429078
|
|
jumep
|
|
|
ked to lieta baterka bude uz koncit
mne prdla tento rok nejako zaciatkom roka (2001)
asi rok mi merak chodil hore dole az v podstate ku koncu rucicka za chodu motora nebola v strede
po vymene je krasne v strede ...
takisto mala aj ooxidovane konektory, ale musim uznat, vydrzala pekne
ked to lieta baterka bude uz koncit
mne prdla tento rok nejako zaciatkom roka (2001)
asi rok mi merak chodil hore dole az v podstate ku koncu rucicka za chodu motora nebola v strede
po vymene je krasne v strede ...
takisto mala aj ooxidovane konektory, ale musim uznat, vydrzala pekne :)
|
|
10.12.2009 16:58 -
|
1429108
|
|
myneur
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 310 |
|
|
dvakrát stejnej post, svině, stačí jeden
dvakrát stejnej post, svině, stačí jeden
|
|
| |
|
|