| | |
13.12.2015 21:56 -
Re: Nestartuje / C5 I 2.0 HDi
|
2896967
|
|
Tridac
|
Město: , Auto: | Počet příspěvků: 183 |
|
|
Díky, ji jsem to uzavřel.
S tímto problémem to ji vyřeili dalí čtyři stejní majitelé jako jsem já. Videa jsem dal jen proto aby si to mohl kadý prohlédnout, jak se to projevuje.
Nic víc v tom není a ji se nebudu k tomu vyjadřovat. Příspěvky sem dávám abych případně pomohl s problémem.
Sand to i pomohlo.
Najk má pravdu, bylo řečeno ve.
Díky, ji jsem to uzavřel.
S tímto problémem to ji vyřeili dalí čtyři stejní majitelé jako jsem já. Videa jsem dal jen proto aby si to mohl kadý prohlédnout, jak se to projevuje.
Nic víc v tom není a ji se nebudu k tomu vyjadřovat. Příspěvky sem dávám abych případně pomohl s problémem.
Sand to i pomohlo.
Najk má pravdu, bylo řečeno ve.
|
|
14.12.2015 19:54 -
|
2897194
|
|
Světlono
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 179 |
|
|
Ale no tak, není důvod Jruze pořád přitloukat na kří. Jsem rád, e jsem dal video Tridac a jsem rád i za to video od Jruze pro porovnání. To je přece smysl diskuze. Tak jak oběma pánům mi to startuje také a startovala mi tak větina aut co jsem měl (a na Xantui HDI, ta potvůrka chytala na drc) v létě, v zimě. Pokud to v mrazech začne stávkovat, budu se zajímat mimo akumulátoru i o startér. To jsem si odtud odnesl a díky za to.
Ale no tak, není důvod Jruze pořád přitloukat na kří. Jsem rád, e jsem dal video Tridac a jsem rád i za to video od Jruze pro porovnání. To je přece smysl diskuze. Tak jak oběma pánům mi to startuje také a startovala mi tak větina aut co jsem měl (a na Xantui HDI, ta potvůrka chytala na drc) v létě, v zimě. Pokud to v mrazech začne stávkovat, budu se zajímat mimo akumulátoru i o startér. To jsem si odtud odnesl a díky za to. ;-)
|
|
15.12.2015 20:51 -
|
2897558
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
Jruze - Mě to přijde, e se tam nechce naftě, ale jsem těkej laik - rád si přečtu, čím to skutečně je..
Jruze - Mě to přijde, e se tam nechce naftě, ale jsem těkej laik - rád si přečtu, čím to skutečně je.. :-)
|
|
15.12.2015 20:52 -
|
2897560
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Já tam slyím jetě nějaký zvuk, který tam nepatří, něco mezi pískáním a syčením, ale je tam hrozná tma, tak se to nedá přesně definovat.
Já tam slyím jetě nějaký zvuk, který tam nepatří, něco mezi pískáním a syčením, ale je tam hrozná tma, tak se to nedá přesně definovat. :-d
|
|
15.12.2015 22:36 -
|
2897604
|
|
zhrado
|
Město: Zh, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 767 |
|
|
Ja s týmto videom vyhrávam určite. Niee by sa bolo čím chváli.... Ale ete mi nikto neporadil čo s tým...
Ja s týmto videom vyhrávam určite. :D Niee by sa bolo čím chváli.... Ale ete mi nikto neporadil čo s tým...
Přílohy: Video c5..mp4 ( 9093382b ) - |
|
15.12.2015 23:44 -
|
2897673
|
|
zhrado
|
|
|
Tá sviňa chytí vdy. Aj keď bolo - 25. Len to robí toto... A vetko čo mi napadlo som pozrel a je ok. Ostala len monos, e sú ohnuté ojnice. e som ich ja tĺk nepozrel keď som mal hlavu dole.... No neva. Chodí to takto u 120 tis km čo to mám a raz to takto zaveziem aj do rotu
Tá sviňa chytí vdy. Aj keď bolo - 25. Len to robí toto... A vetko čo mi napadlo som pozrel a je ok. Ostala len monos, e sú ohnuté ojnice. e som ich ja tĺk nepozrel keď som mal hlavu dole.... No neva. Chodí to takto u 120 tis km čo to mám a raz to takto zaveziem aj do rotu :D
|
|
16.12.2015 05:35 -
|
2897682
|
|
jruze
|
|
|
zhrado napsal(a): Tá sviňa chytí vdy. Aj keď bolo - 25. Len to robí toto... A vetko čo mi napadlo som pozrel a je ok. Ostala len monos, e sú ohnuté ojnice. e som ich ja tĺk nepozrel keď som mal hlavu dole.... No neva. Chodí to takto u 120 tis km čo to mám a raz to takto zaveziem aj do rotu
Baterka OK?Jinak ty ojnice by to být mohli příznaky to má jezdí mi sem jedno auto(tuím 8.let staré),přijel říkám mu AKU,nebo startér KO a on mám to od nova a takto to startuje od začátku a pořád stejně
A k tomu videu odemne? no nevím(nebo asi vím) - to jsem se ptal váně!!! AKU nová,starter novej,vstřiky repas 1/2 roku(stejné od začátku),spotřeba +-7.2L/100Km , jedeto , táhá to , chyby ádný,hodnoty OK,na naftě problém není,filtry nové,havení OK,jednotky ECU - na dvě zkouené stejné.- zima na to nemá vliv spí naopak zima-chytne lépe - velké teplo také(přechodová teplota +5 - -1 stupně takto). (to podle mne co jsem dal jako OK najeto sto,toto najeto dvěstě, a třetí RHR- jeden vstřik horí hodnoty, čtvrté jsem nedal- to jsem chtěl jen ukázat start a byla by to asi provokace na identifikaci startu to má tři sta)
Baterka OK?Jinak ty ojnice by to být mohli příznaky to má jezdí mi sem jedno auto(tuím 8.let staré),přijel říkám mu AKU,nebo startér KO a on mám to od nova a takto to startuje od začátku a pořád stejně:nevim
A k tomu videu odemne? no nevím(nebo asi vím) - to jsem se ptal váně!!! AKU nová,starter novej,vstřiky repas 1/2 roku(stejné od začátku),spotřeba +-7.2L/100Km , jedeto , táhá to , chyby ádný,hodnoty OK,na naftě problém není,filtry nové,havení OK,jednotky ECU - na dvě zkouené stejné.- zima na to nemá vliv spí naopak zima-chytne lépe - velké teplo také(přechodová teplota +5 - -1 stupně takto).:nevim (to podle mne co jsem dal jako OK najeto sto,toto najeto dvěstě, a třetí RHR- jeden vstřik horí hodnoty, čtvrté jsem nedal- to jsem chtěl jen ukázat start a byla by to asi provokace na identifikaci startu to má tři sta)
|
|
16.12.2015 10:52 -
|
2897723
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
..tady je to jako videostop s AZ kvizem
..tady je to jako videostop s AZ kvizem :palec
|
|
16.12.2015 19:07 -
|
2897802
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
jruze - ale já myslel co je tomu tvýmu autu (14122015001.mp4) a né tomu zhradovymu..
Take tam je to vstřikama?
jruze - ale já myslel co je tomu tvýmu autu (14122015001.mp4) a né tomu zhradovymu.. ;)
Take tam je to vstřikama?
|
|
16.12.2015 19:56 -
|
2897823
|
|
DeFuckTo
|
|
|
Jasan.. No i mne to právě přilo, jako by se tam nechtělo naftě.. Ale pokud to vdy naskočí, asi bych neřeil.. Zato to zhradovo startování by mne asi nebavilo, ikdybych věděl, e to pokadý chytne..
Jasan.. No i mne to právě přilo, jako by se tam nechtělo naftě.. Ale pokud to vdy naskočí, asi bych neřeil.. :-) Zato to zhradovo startování by mne asi nebavilo, ikdybych věděl, e to pokadý chytne.. :-d
|
|
16.12.2015 20:18 -
|
2897825
|
|
zhrado
|
|
|
Mňa to a tak netrápi. Aj keď je to v zime kadé ráno a večer. Ale tie pohžady okoloidúcich z ulice sú zábavné. Niekedy čakám kedy ide okolo autobus aby to nebolo poču. Aspoň majú kamosi a kolegovia zábavku .. Inak baterka je nová, tartér a vstreky po repase. Keď som to kúpil bol prepojený výmenník egr lebo.bol deravý. Asi natiekla z neho voda do valcov. A podža piestu niečo kedysi padlo do valca lebo bol celý dobitý. Take ten môj črep bola výhodná kúpa
Mňa to a tak netrápi. Aj keď je to v zime kadé ráno a večer. Ale tie pohžady okoloidúcich z ulice sú zábavné. Niekedy čakám kedy ide okolo autobus aby to nebolo poču. :D Aspoň majú kamosi a kolegovia zábavku :) .. Inak baterka je nová, tartér a vstreky po repase. Keď som to kúpil bol prepojený výmenník egr lebo.bol deravý. Asi natiekla z neho voda do valcov. A podža piestu niečo kedysi padlo do valca lebo bol celý dobitý. Take ten môj črep bola výhodná kúpa :D
|
|
30.12.2015 10:13 -
|
2902318
|
|
Kamikaze5
|
|
|
Zdravím, mám C5 II, 2.0hdi. Mám občas problémy se startem. Příčinou je padání nafty, to jsem u zjistil. Občas je průhledná hadička vedoucí k čerpadlu prázdná. Problém je v tom, e se to děje velmi nepravidelně. Začalo to dělat při prvních přízemních mrazech, tzn cca listopad. Kdy auto stálo 3 dny a déle, a bylo kolem 0°C nafta s pravděpodobností 70% spadla. Kdy bylo chladněji, třeba -5° asi dvakrát se stalo, e nafta spadla přes noc. Taky je ale běné, e pokud je -5°C nafta nespadne ani po 3 dnech. Třeba dnes, ráno -10°C, dojdu k autu a nafta nespadla. Auto jede naprosto standardně, nekouří, necuká, po nastartování běí vyrovnaně.
Měl jsem to v servise v Olomouci tam auto stálo 2 týdny a nic. Nevíte někdo kde hledat příčinu, případně nějaký servis v Olomouci kde by měli zkuenosti.
Díky
Zdravím, mám C5 II, 2.0hdi. Mám občas problémy se startem. Příčinou je padání nafty, to jsem u zjistil. Občas je průhledná hadička vedoucí k čerpadlu prázdná. Problém je v tom, e se to děje velmi nepravidelně. Začalo to dělat při prvních přízemních mrazech, tzn cca listopad. Kdy auto stálo 3 dny a déle, a bylo kolem 0°C nafta s pravděpodobností 70% spadla. Kdy bylo chladněji, třeba -5° asi dvakrát se stalo, e nafta spadla přes noc. Taky je ale běné, e pokud je -5°C nafta nespadne ani po 3 dnech. Třeba dnes, ráno -10°C, dojdu k autu a nafta nespadla. Auto jede naprosto standardně, nekouří, necuká, po nastartování běí vyrovnaně.
Měl jsem to v servise v Olomouci tam auto stálo 2 týdny a nic. Nevíte někdo kde hledat příčinu, případně nějaký servis v Olomouci kde by měli zkuenosti.
Díky
|
|
30.12.2015 10:31 -
|
2902328
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Vyplň si auto do profilu, a je vidět, e má C5 II.
Měl jsem podobné problémy, u této motorizace není čerpadlo v nádri, ale v motoru, tudí saje a případné úniky se velmi patně hledají, nejsou vidět. Zaměříl bych se na těsnění palivového filtru, filtr je jak starý, můe patně propoutět, na těsnění v hadičkách na filtru, pořádně vyčistit, já to dělal uchoourem nastříkaným čističem brzd, prostě si myslím, e bude mít problém v okolí palivového filtru, netěsnost, změna počasí můe mít vliv na znečitěné těsnění.
Vyplň si auto do profilu, a je vidět, e má C5 II. ;-)
Měl jsem podobné problémy, u této motorizace není čerpadlo v nádri, ale v motoru, tudí saje a případné úniky se velmi patně hledají, nejsou vidět. Zaměříl bych se na těsnění palivového filtru, filtr je jak starý, můe patně propoutět, na těsnění v hadičkách na filtru, pořádně vyčistit, já to dělal uchoourem nastříkaným čističem brzd, prostě si myslím, e bude mít problém v okolí palivového filtru, netěsnost, změna počasí můe mít vliv na znečitěné těsnění. ;-)
|
|
30.12.2015 10:50 -
|
2902343
|
|
Kamikaze5
|
|
|
Filtr je měněný v dubnu, zkusím se na něj podívat. Díky za radu.
Filtr je měněný v dubnu, zkusím se na něj podívat. Díky za radu.
|
|
15.07.2016 09:18 -
|
2973320
|
|
c5vyskov
|
Město: Vykov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 612 |
|
|
Zdar chlapi, sice mám jiný motor, ale princip bude stejný... Auto normálně jelo, zastavil jsem a u nelo nastartovat. Nafta je, kdy rozpojím hadičky na motoru a balónkem pumpuju, tak normálně teče. V diag je tlak paliva při startu asi 530bar. Při startování synchronizace klika-vačka NE. Jenom pro kontrolu, chyba bude asi v snímači na vačce, e?
Zdar chlapi, sice mám jiný motor, ale princip bude stejný... Auto normálně jelo, zastavil jsem a u nelo nastartovat. Nafta je, kdy rozpojím hadičky na motoru a balónkem pumpuju, tak normálně teče. V diag je tlak paliva při startu asi 530bar. Při startování synchronizace klika-vačka NE. Jenom pro kontrolu, chyba bude asi v snímači na vačce, e?
|
|
15.07.2016 09:22 -
|
2973321
|
|
jumep
|
|
|
najskor v tom snimaci, alebo skocil rozvod
najskor v tom snimaci, alebo skocil rozvod
|
|
15.07.2016 11:36 -
|
2973326
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
tlak pri toceni starterem je 530 ????
synchro hodi vetsinou az se toci
tlak pri toceni starterem je 530 ????
synchro hodi vetsinou az se toci
|
|
| |
|
|