| | |
11.09.2012 11:24 -
Re: Nestartuje / C5 I 2.0 HDi
|
2504540
|
|
Jirka
|
Město: Český Krumlov, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 111 |
|
|
Ten je tam dva roky, ale to by měla asi ukázat diagnostika v závadách.
Ten je tam dva roky, ale to by měla asi ukázat diagnostika v závadách.
|
|
11.09.2012 22:53 -
|
2504792
|
|
Jirka
|
Město: Český Krumlov, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 111 |
|
|
Regulátor je tam dva roky, k němu i čerpadlo a repas vstřiků. Tak se zas děsím co z toho bude. Zrovna mě čeká dost cestování.
Regulátor je tam dva roky, k němu i čerpadlo a repas vstřiků. Tak se zas děsím co z toho bude. Zrovna mě čeká dost cestování.
|
|
11.09.2012 23:15 -
|
2504801
|
|
troll
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 269 |
|
|
ono je to vdy o tom kdo tu diag dělá. nejde jen o přečtění zaznamenané závady ale i o online měření, podle toho ten kdo ví na co koukat a co to má ukazovat by mohl vyčíst víc.
ono je to vdy o tom kdo tu diag dělá. nejde jen o přečtění zaznamenané závady ale i o online měření, podle toho ten kdo ví na co koukat a co to má ukazovat by mohl vyčíst víc.
|
|
11.09.2012 23:26 -
|
2504803
|
|
jruze
|
|
|
jumep napsal(a): Co je tam 2 roky, regulator?
mal som tu auto kde ho mal asi len pol roka a odisiel. Po vymene auto nastartoval, ale slo na 3 valce, takze repas strikov ....
a diagnostika samozrejme nenapisala ziadnu chybu ...
Teď to tu řeím také RHR - chytne na drc (tlak 300) 2.-3. vteřiny tlak na 500 -zakucká zhasne - regulátor tlaku novej je to o malinko lepí(běí 6.vteřin ) regulátor průtoku paliva ? - není samostatný díl a v prac.postupech se nesmí demontovat tak co dál? ,do spátečky jde nafty stejně jako u mého,bublinky v naftě nejsou.Připadá mi to jako by tam nela nafta,ale na litě tlak je(alespoň dle diag) zkusím čidlo tlaku a potom ?? co jít do reg.průtoku? co mne tam čeká-jetě jsem tam nebyl no a potom zbývají u jen vstřiky,ale moc nevěřim e by kvůli nim byl tak vysoký tlak.
Teď to tu řeím také RHR - chytne na drc (tlak 300) 2.-3. vteřiny tlak na 500 -zakucká zhasne - regulátor tlaku novej je to o malinko lepí(běí 6.vteřin :-d ) regulátor průtoku paliva ? - není samostatný díl a v prac.postupech se nesmí demontovat tak co dál? ,do spátečky jde nafty stejně jako u mého,bublinky v naftě nejsou.Připadá mi to jako by tam nela nafta,ale na litě tlak je(alespoň dle diag) zkusím čidlo tlaku a potom ?? co jít do reg.průtoku? co mne tam čeká-jetě jsem tam nebyl :nevim no a potom zbývají u jen vstřiky,ale moc nevěřim e by kvůli nim byl tak vysoký tlak.
|
|
12.09.2012 21:08 -
|
2504999
|
|
Jirka
|
|
|
Po dnením raním nenastartování to začíná vypadat na čerpadlo v nádri. Jetě to ale potřebuji doladit ne objednam nové.
Po dnením raním nenastartování to začíná vypadat na čerpadlo v nádri. Jetě to ale potřebuji doladit ne objednam nové.
|
|
12.09.2012 21:13 -
|
2505000
|
|
jumep
|
|
|
tak tato moznost ma nenapadla ... existuje na to merak tlaku
tak tato moznost ma nenapadla ... existuje na to merak tlaku
|
|
22.10.2012 21:06 -
|
2514763
|
|
rocesko
|
Město: Zvolen, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 30 |
|
|
caute.
problem s cerpadlom paliva mam aj ja. prvy krat sa mi to stalo v grecku na dovolenke po ceste domov. myslel som ze to je imobilizer, tak som len zamkol a domokol auto a potom normalne naskocilo. potom asi po dvoch mesiacoch ma auto nachalo na benzinke, tak som zavolal mechanika z prace ktory len pozatlacal poistky a islo to. potom sporadicky to neslo tak som to riesil poriadnym uderom do miesta kde su pri motore poistky a zabralo to do dnes rana kedy to uz nepomohlo. Vyskusal som pozriet konektor sedej farby a PIN 11 tak ako napisal jumep a bol obhoreny aj kolik v konektore aj konektor v mieste spojenia. poriadne som to ocistil a uvidime kolko to bude drzat, ale kazdopadne problem je v konektore ktory asi dostava zabrat lebo ten ruzovy kabel ktory k nemu vedie je v celku hruby a asi sa to dost hreje. Ak by som nasiel inu zavadu napisem to sem.
kazdopadne u mna bol problem v kontakte cerpadla v sedom konektore, konkretne PIN 11
caute.
problem s cerpadlom paliva mam aj ja. prvy krat sa mi to stalo v grecku na dovolenke po ceste domov. myslel som ze to je imobilizer, tak som len zamkol a domokol auto a potom normalne naskocilo. potom asi po dvoch mesiacoch ma auto nachalo na benzinke, tak som zavolal mechanika z prace ktory len pozatlacal poistky a islo to. potom sporadicky to neslo tak som to riesil poriadnym uderom do miesta kde su pri motore poistky a zabralo to do dnes rana kedy to uz nepomohlo. Vyskusal som pozriet konektor sedej farby a PIN 11 tak ako napisal jumep a bol obhoreny aj kolik v konektore aj konektor v mieste spojenia. poriadne som to ocistil a uvidime kolko to bude drzat, ale kazdopadne problem je v konektore ktory asi dostava zabrat lebo ten ruzovy kabel ktory k nemu vedie je v celku hruby a asi sa to dost hreje. Ak by som nasiel inu zavadu napisem to sem.
kazdopadne u mna bol problem v kontakte cerpadla v sedom konektore, konkretne PIN 11
|
|
23.10.2012 15:30 -
|
2514921
|
|
ratovnik
|
Město: Havirov, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v Break | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Panove nevite co to muze znamenat vcera jsem prijel ze servisu po vymnene altiku auto slapalo v poho dnes rano chci nastartovat motor toci ale sviti auto diagnostika servis a stop nevite cim to je
Panove nevite co to muze znamenat vcera jsem prijel ze servisu po vymnene altiku auto slapalo v poho dnes rano chci nastartovat motor toci ale sviti auto diagnostika servis a stop nevite cim to je
|
|
23.10.2012 20:02 -
|
2514991
|
|
rocesko
|
Město: Zvolen, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 30 |
|
|
jruze napsal(a): Jestli si chce uetřit peníze za BSM tak buď pouij tento kablík jako ovládací pro externí relé a nebo zdvoj přívod k čerpadlu od sousedního pinu ve svorkovnici (pro elektrikáře práce na deset minut)
myslis ze to uplne prehory ? ak budem mat cas, tak to odmeriam aky prud tam ide.
myslis ze to uplne prehory ? ak budem mat cas, tak to odmeriam aky prud tam ide.
|
|
24.10.2012 18:05 -
|
2515139
|
|
ratovnik
|
Město: Havirov, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v Break | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Tak uz vim cim to je odeslo podavaci cerpadlo
Tak uz vim cim to je odeslo podavaci cerpadlo
|
|
22.03.2013 12:48 -
|
2559744
|
|
jumep
|
|
|
to cerpadlo v nadrzi nepocujes vobec?
lebo popisovane symptomi by som skor prisudil regulatoru tlaku
to cerpadlo v nadrzi nepocujes vobec?
lebo popisovane symptomi by som skor prisudil regulatoru tlaku
|
|
22.03.2013 13:23 -
|
2559749
|
|
jumep
|
|
|
no to uvidis presne to iste, ci je to strik alebo regulator ... bude poletovat tlak a nespravi ho
kazdopadne by mal pocut cerpadlo v nadrzi, to je pocut vzdy, potom diagnostika ...
no to uvidis presne to iste, ci je to strik alebo regulator ... bude poletovat tlak a nespravi ho
kazdopadne by mal pocut cerpadlo v nadrzi, to je pocut vzdy, potom diagnostika ...
|
|
24.03.2013 20:21 -
|
2560037
|
|
Nesebr
|
|
|
jumep napsal(a): no to uvidis presne to iste, ci je to strik alebo regulator ... bude poletovat tlak a nespravi ho
Dnes jsem byl poslechnout čerpadlo, jemně zahučí po zapnutí klíčku, tak asi jede. V úterý to potáhnu na ňůře do servisu na diagnostiku, k panu kárkovi do Rychaltic, na doporučení kolegy. Prý dělá i diagnostiku a má mainu na opravy a repasi vstřiků a čerpadel.
Take uvidíme.
Dnes jsem byl poslechnout čerpadlo, jemně zahučí po zapnutí klíčku, tak asi jede. V úterý to potáhnu na ňůře do servisu na diagnostiku, k panu kárkovi do Rychaltic, na doporučení kolegy. Prý dělá i diagnostiku a má mainu na opravy a repasi vstřiků a čerpadel.
Take uvidíme.
|
|
| |
|
|