| | |
23.11.2009 21:07 -
Re: FAP - Filtr pevných částic
|
1428464
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
Je fakt ze kdo nema na servis nema si auto ani kupovat. FAP ku dneska davaji do vetsiny aut a asi maji svoje opoctatneni. Ikdyz on zase nekdo zacal ryzovat docela solidni chechtaky. To jsou takovy ty garaznici, co skoncili u kladiva a hasaku. Vlastne jeste u 13 ky klice na FAP,16 ky klice na sponku a myslim 18 na cidlo.
Je fakt ze kdo nema na servis nema si auto ani kupovat. FAP ku dneska davaji do vetsiny aut a asi maji svoje opoctatneni. Ikdyz on zase nekdo zacal ryzovat docela solidni chechtaky. To jsou takovy ty garaznici, co skoncili u kladiva a hasaku. Vlastne jeste u 13 ky klice na FAP,16 ky klice na sponku a myslim 18 na cidlo. :palec
|
|
23.11.2009 21:22 -
|
1428467
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
vsechno urcite nevim, ale kdyz rozeberes par aut na dily tak to celkem jde. A co potom Xantie to by byl ficak
vsechno urcite nevim, ale kdyz rozeberes par aut na dily tak to celkem jde. A co potom Xantie to by byl ficak :-)
|
|
02.01.2010 07:34 -
|
1430196
|
|
zilovi.km
|
Město: Skalná, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 70 |
|
|
měl jsem také problem s fab dolil jsem aditiva ale hlaení na displeji signalizuje vesele dal byl jsem na diag. a pry je to prace na tři hodiny a ktomu se mi rozvicí kontrolka abdygas system defekt ma to stim něco společného?
měl jsem také problem s fab dolil jsem aditiva ale hlaení na displeji signalizuje vesele dal byl jsem na diag. a pry je to prace na tři hodiny a ktomu se mi rozvicí kontrolka abdygas system defekt ma to stim něco společného?
|
|
02.01.2010 11:32 -
|
1430200
|
|
tief
|
|
|
zilovi.km: skus servis kde to umi a rovno mozes do ccca zaregistrovat servis kde si mysli ze reset fapu je na 3 hodiny ...
zilovi.km: skus servis kde to umi :) a rovno mozes do ccca zaregistrovat servis kde si mysli ze reset fapu je na 3 hodiny ...
|
|
02.01.2010 11:53 -
|
1430201
|
|
Rafmartin
|
Město: Zálesie, Auto: Citroen C3 HDi | Počet příspěvků: 209 |
|
|
Hodinu sa bezmocne vrtaju v diagnostike, hodinu nadavaju jak su tie auta posrate a hodinu vysvetluju chudakovi zakaznikovi, ako je to neopravitelne a ze treba vymenit cely fap...
Hodinu sa bezmocne vrtaju v diagnostike, hodinu nadavaju jak su tie auta posrate a hodinu vysvetluju chudakovi zakaznikovi, ako je to neopravitelne a ze treba vymenit cely fap...
|
|
02.01.2010 13:54 -
|
1430203
|
|
jumep
|
|
|
zilovi.km: mas zle vyplnene auto v profile
ale predpokladam ze ma 1.6HDi C5 2
a reset fapu je na 10 min s citanim navodu
ak ti to pise danu chybu, nebude to len malo aditiva, ale aj nieco ine, jednoznacne zmen servis a hentym povedz nech to zavru a neoj.... zakaznikov
zilovi.km: mas zle vyplnene auto v profile :)
ale predpokladam ze ma 1.6HDi C5 2
a reset fapu je na 10 min s citanim navodu :)
ak ti to pise danu chybu, nebude to len malo aditiva, ale aj nieco ine, jednoznacne zmen servis a hentym povedz nech to zavru a neoj.... zakaznikov
|
|
02.01.2010 13:57 -
|
1430204
|
|
jumep
|
|
|
Rafmartin napsal(a): Hodinu sa bezmocne vrtaju v diagnostike, hodinu nadavaju jak su tie auta posrate a hodinu vysvetluju chudakovi zakaznikovi, ako je to neopravitelne a ze treba vymenit cely fap...
U C5 1 maju relativne pravdu, C5 1 je robena - nadrzka eolysu = plny fap - pri autach do novembra 2002, novsie som tu este nemal, ale tam uz to bude asi inac, tam uz bude len eolys na doliatie a filter by mal vydrzat viac .... inu, aj tak sa ta to netyka ....
U C5 1 maju relativne pravdu, C5 1 je robena - nadrzka eolysu = plny fap - pri autach do novembra 2002, novsie som tu este nemal, ale tam uz to bude asi inac, tam uz bude len eolys na doliatie a filter by mal vydrzat viac .... inu, aj tak sa ta to netyka .... :)
|
|
02.01.2010 15:06 -
|
1430207
|
|
jumep
|
|
|
C5 I 2.0i 16v X ? kde tam mas fap? nieco som prehliadol ?
C5 I 2.0i 16v X ? kde tam mas fap? nieco som prehliadol ? :)
|
|
02.01.2010 17:28 -
|
1430218
|
|
Darja
|
|
|
to spí bude patné označení auta Rafe, jestli má HDičko, vol v nabídce motorizací HDičko, a nevznikají nějaké mýlky
to spí bude patné označení auta :-) Rafe, jestli má HDičko, vol v nabídce motorizací HDičko, a nevznikají nějaké mýlky :-)
|
|
02.01.2010 18:25 -
|
1430231
|
|
Rafmartin
|
Město: Zálesie, Auto: Citroen C3 HDi | Počet příspěvků: 209 |
|
|
Som rad, ze si vsimate detaily, trosku som vas skusal. samozrejme ze na 2.0i nemam fap. ale kedze moj otec je totalny antitalent na opravy a servisovanie, tak sa staram aj o jeho c5 II 1.6 HDI, ktore ako je vam urcite zname ma fap. Takze z tychto dovodov sa ma aj tato tema tyka
Som rad, ze si vsimate detaily, trosku som vas skusal. samozrejme ze na 2.0i nemam fap. ale kedze moj otec je totalny antitalent na opravy a servisovanie, tak sa staram aj o jeho c5 II 1.6 HDI, ktore ako je vam urcite zname ma fap. Takze z tychto dovodov sa ma aj tato tema tyka :)
|
|
02.01.2010 19:11 -
|
1430234
|
|
bxmann
|
|
|
Mám jeden dotaz, aktivně jsem si pořídil tzv.ekologickou známku do Němec, mám 2,0HDi 80kW a dostal jsem červenou, která je prakticky to samé jako ádná a při návtěvě Německa jsem potkával chrochtající feldy(koda Felicia 1,9d) se zelenou známkou. Tak mi teď řekněte k čemu jsou ty vekerý zlepováky ve spalování, filtraci atd, kdy jsem na tom hůř ne klasickej ropák VW. Jinak s panem Bursíkem a jeho zelenejma někam, jsem původem z Teplic a stojící kamiony na Cínovec lahůdka, vechny tyhle blokače staveb bych uvázal ke sloupu a kadej kamion by u nich povinně podřadil. Jinak Bursík měl před volbami objednaného Superba 2,8 VR6 v plné výbavě, ale nehodilo se to do volební kampaně(Octavia lpg/cng vypada lépe)vím to, protoe jsem s tím autem pak jezdil, koupil ho kamarád stálo ve kodovce skoro rok.
Mám jeden dotaz, aktivně jsem si pořídil tzv.ekologickou známku do Němec, mám 2,0HDi 80kW a dostal jsem červenou, která je prakticky to samé jako ádná a při návtěvě Německa jsem potkával chrochtající feldy(koda Felicia 1,9d) se zelenou známkou. Tak mi teď řekněte k čemu jsou ty vekerý zlepováky ve spalování, filtraci atd, kdy jsem na tom hůř ne klasickej ropák VW. Jinak s panem Bursíkem a jeho zelenejma někam, jsem původem z Teplic a stojící kamiony na Cínovec lahůdka, vechny tyhle blokače staveb bych uvázal ke sloupu a kadej kamion by u nich povinně podřadil. Jinak Bursík měl před volbami objednaného Superba 2,8 VR6 v plné výbavě, ale nehodilo se to do volební kampaně(Octavia lpg/cng vypada lépe)vím to, protoe jsem s tím autem pak jezdil, koupil ho kamarád stálo ve kodovce skoro rok.
|
|
02.01.2010 19:14 -
|
1430235
|
|
jumep
|
|
|
ono mal vedet dostat zelenu znamku, len neviem ako to tam funguje, pozri si napr co predavaju nemci na mobile de - kopa s tych aut ma zelenu znamku
ono mal vedet dostat zelenu znamku, len neviem ako to tam funguje, pozri si napr co predavaju nemci na mobile de - kopa s tych aut ma zelenu znamku
|
|
02.01.2010 20:14 -
|
1430236
|
|
MichalJ
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 71 |
|
|
bxmann napsal(a): Mám jeden dotaz, aktivně jsem si pořídil tzv.ekologickou známku do Němec, mám 2,0HDi 80kW a dostal jsem červenou.....
Mohu se optat na co to je
Mohu se optat na co to je
|
|
03.01.2010 20:45 -
|
1430281
|
|
Divous
|
|
|
Zkus tohle: .link.
Zkus tohle: http://www.usmd.cz/index.php?file=ek_plaketa2.php
|
|
30.01.2010 18:03 -
|
1803362
|
|
bendy27
|
Město: Zilina, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X | Počet příspěvků: 20 |
|
|
Zdravím Vás vetkých! Buduci týdeň sa chystám čisti Fap. Mam tam nakrutených 123000km a myslím e by nebolo zlé ho vyčistit skor ako sa upchá sám, hm? Komorku po komorke prečisti nejakým drotom a potom mu da nejaký preplach prudom vody. Som názoru e taká prevenčná očista tomu prospeje, alebo ee? Mal by som vedie niečo skor ako sa do toho pustím, alebo je to blbos, alebo.....Vá názor a dobré rady pomou....Čítal som tu vetko, ale je toho viac od veci ako k veci bez uráky
Zdravím Vás vetkých! Buduci týdeň sa chystám čisti Fap. Mam tam nakrutených 123000km a myslím e by nebolo zlé ho vyčistit skor ako sa upchá sám, hm? Komorku po komorke prečisti nejakým drotom a potom mu da nejaký preplach prudom vody. Som názoru e taká prevenčná očista tomu prospeje, alebo ee? Mal by som vedie niečo skor ako sa do toho pustím, alebo je to blbos, alebo.....Vá názor a dobré rady pomou....Čítal som tu vetko, ale je toho viac od veci ako k veci bez uráky:-)
|
|
30.01.2010 18:26 -
|
1803367
|
|
Darja
|
|
|
FAP čistění - stačí teplá wapka
Je to dost k věci?
FAP čistění - stačí teplá wapka
Je to dost k věci?
|
|
30.01.2010 18:58 -
|
1803368
|
|
Mamlas
|
|
|
Presne tak, staci tepla wapka a poradne ho vyplachnout az potece cista voda a pak ho nechat poradne vyschnout.
Byla by docela legrace v tyhle zime kdyby v nem zustala voda a zmrzla.
Presne tak, staci tepla wapka a poradne ho vyplachnout az potece cista voda a pak ho nechat poradne vyschnout.
Byla by docela legrace v tyhle zime kdyby v nem zustala voda a zmrzla.:-o
|
|
| |
|
|