| | |
29.01.2018 11:24 -
Re: FAP - Filtr pevných částic
|
3127775
|
|
kajman
|
Město: Písečná, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 144 |
|
|
Dalnice se konat nebude. Budu to muset zahrat jen tady. Na STK to mam 7km a denne jezdime okolo. Uz vic jak rok jezdim pouze na aditivovanou naftu bez bioslozky od EO. Jen kdyz jsou velke mrazy pridavam jeste trochu VIF. Jsem spokojeny. Myslim, ze problem nebude.
Jen pro zajimavost, jak by to resili na STK kdyby si auto zrovna usmyslelo regenerovat, nebo pokracovalo v prerusene regeneraci, coz se muze stat.
Dalnice se konat nebude. Budu to muset zahrat jen tady. Na STK to mam 7km a denne jezdime okolo. Uz vic jak rok jezdim pouze na aditivovanou naftu bez bioslozky od EO. Jen kdyz jsou velke mrazy pridavam jeste trochu VIF. Jsem spokojeny. Myslim, ze problem nebude.
Jen pro zajimavost, jak by to resili na STK kdyby si auto zrovna usmyslelo regenerovat, nebo pokracovalo v prerusene regeneraci, coz se muze stat.
|
|
29.01.2018 15:30 -
|
3127831
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Kup si VW. Ti umí rozeznat měření emisí spolehlivě.
Kup si VW. Ti umí rozeznat měření emisí spolehlivě. :-))))
|
|
29.01.2018 15:50 -
|
3127843
|
|
jumep
|
|
|
myslim ze keby auto regenerovalo a dal tam tu sondu tak mu to teplotou trocha osmahne, ale emisie co oni meraju by mali byt rovnake
myslim ze keby auto regenerovalo a dal tam tu sondu tak mu to teplotou trocha osmahne, ale emisie co oni meraju by mali byt rovnake
|
|
29.01.2018 16:28 -
|
3127844
|
|
Pedro
|
Město: Ostrava , Auto: Citroën Xantia Break 2.0 HDi Kat. (80kW) | Počet příspěvků: 127 |
|
|
Biturbo mohu potvrdit, auto dovezené z Itálie, na tacho 200 tis. (podle mě více) a výfuk čistý. Jak to mají 2.2 hdi 150 kW?
Biturbo mohu potvrdit, auto dovezené z Itálie, na tacho 200 tis. (podle mě více) a výfuk čistý. Jak to mají 2.2 hdi 150 kW?
|
|
29.01.2018 18:29 -
|
3127865
|
|
Dawe
|
Město: Praha, Auto: Peugeot 508 R8 2,0BHDi | Počet příspěvků: 151 |
|
|
Akorát e na ME se ádné emise u dieslu neměří, pouze kouřivost a ta bude při regeneraci stále 0. Za předpokladu e ve maká na 100%, to můj názor.
Akorát e na ME se ádné emise u dieslu neměří, pouze kouřivost a ta bude při regeneraci stále 0. Za předpokladu e ve maká na 100%, to můj názor.
|
|
29.01.2018 19:59 -
|
3127885
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
1. regenerace se nespusti bez splneni podminek
-teploty dle modelu pred a za katalizatorem/FAPu
-otacky motoru min 2300
-rychlost min 60kmh
2.jak napsal DAWE na ME se u vznetovych motoru meri hlavne kourivoust
3.i kdyby nastala situace ze pobezi regenerace,sonde se bude zdat o tryskacich ,staci si pripojit opacimetr pri nucene regeneraci
1. regenerace se nespusti bez splneni podminek
-otacky motoru min 2300
-rychlost min 60kmh
2.jak napsal DAWE na ME se u vznetovych motoru meri hlavne kourivoust
3.i kdyby nastala situace ze pobezi regenerace,sonde se bude zdat o tryskacich :) ,staci si pripojit opacimetr pri nucene regeneraci
|
|
31.01.2018 10:14 -
|
3128103
|
|
Jetik
|
Město: Mala Ida, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) | Počet příspěvků: 62 |
|
|
Zdravím vetkých!
Vedel by mi sem (alebo do schránky) niekto hodi schému zapojenia, umiestnenie kabeláe a polohy prvkov čidiel teploty pred a za FAP filtrom k mojej C I 2,2HDi? Čidlo pred FAP mi náhodne skratuje (vežmi často pri dlhej jazde ako 1,5 hodiny) na + pól a následne vypisuje hláku antipilution faulty. Chcel by som prezrie konektory a kabelá, ale nerád by som sa dotýkal niečoho čo nemusím. Tu je VIN: VF7DC4HXB76081795.
Ďakujem vežmi pekne. J
Zdravím vetkých!
Vedel by mi sem (alebo do schránky) niekto hodi schému zapojenia, umiestnenie kabeláe a polohy prvkov čidiel teploty pred a za FAP filtrom k mojej C I 2,2HDi? Čidlo pred FAP mi náhodne skratuje (vežmi často pri dlhej jazde ako 1,5 hodiny) na + pól a následne vypisuje hláku antipilution faulty. Chcel by som prezrie konektory a kabelá, ale nerád by som sa dotýkal niečoho čo nemusím. Tu je VIN: VF7DC4HXB76081795.
Ďakujem vežmi pekne. J
|
|
31.01.2018 14:11 -
|
3128139
|
|
kajman
|
Město: Písečná, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 144 |
|
|
STK i emise proslo bez problemu. Tak dva roky snad bude klid.
STK i emise proslo bez problemu. Tak dva roky snad bude klid.
|
|
31.01.2018 20:18 -
|
3128208
|
|
BlueSeven
|
Město: Černovice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive | Počet příspěvků: 613 |
|
|
autodiag napsal(a): 1. regenerace se nespusti bez splneni podminek
-otacky motoru min 2300
-rychlost min 60kmh
Tak to mám zase speciálku, dnení regenerace se spustila po 5 km od startu, rozhodně to ohřáté jetě nebylo, otáčky 1800-2000 a spustila se na 3 při 50 km a co mě nasralo, tak při téměř prázdné nádri. Chtěl jsem na benzinku 25 km daleko a u po 10 km tam byly jen tři čárky na dojezd, regenerovalo to a na benzinku a pak po 2h odpočinku ve městě a návratu domů, pokračující regenerace téměř od startu a jetě dalích 10 km. Auto prostě nedodruje ty podmínky ke sputění
Tak to mám zase speciálku, dnení regenerace se spustila po 5 km od startu, rozhodně to ohřáté jetě nebylo, otáčky 1800-2000 a spustila se na 3 při 50 km a co mě nasralo, tak při téměř prázdné nádri. Chtěl jsem na benzinku 25 km daleko a u po 10 km tam byly jen tři čárky na dojezd, regenerovalo to a na benzinku a pak po 2h odpočinku ve městě a návratu domů, pokračující regenerace téměř od startu a jetě dalích 10 km. Auto prostě nedodruje ty podmínky ke sputění :nevim
|
|
31.01.2018 20:56 -
|
3128220
|
|
luta
|
|
|
To se mi parkrat taky stalo. Vetsinou to nastane kdyz mu prerusis regeneraci. Pak tu dalsi spousti tak rychle jak to jen jde. Ale je to jen muj osobni nazor. Klidne to pusti i ve meste s polostudenym mototem kdyz si mu ji treba uz 2x prerusil. Nejvic me sere ze ji nemuzu spustit rucne na zaklade nejake indikace. Denne jezdim 20km po dalnici a on si usmysli regenerovat tesne pred sjezdem.
To se mi parkrat taky stalo. Vetsinou to nastane kdyz mu prerusis regeneraci. Pak tu dalsi spousti tak rychle jak to jen jde. Ale je to jen muj osobni nazor. Klidne to pusti i ve meste s polostudenym mototem kdyz si mu ji treba uz 2x prerusil. Nejvic me sere ze ji nemuzu spustit rucne na zaklade nejake indikace. Denne jezdim 20km po dalnici a on si usmysli regenerovat tesne pred sjezdem.:D
|
|
31.01.2018 21:06 -
|
3128233
|
|
jumep
|
|
|
nemas nic zle, ono sa to takto normalne spusti, preto stale hovorim zeby tam mohla byt nejaka info o tom aby to clovek neprerusoval
nemas nic zle, ono sa to takto normalne spusti, preto stale hovorim zeby tam mohla byt nejaka info o tom aby to clovek neprerusoval
|
|
31.01.2018 21:22 -
|
3128240
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
co jsem psal je dano ve FW ECU pro spusteni standartni regeneraca za kterou se nepovazuje ta nedokoncena,kterou se snazi obnovit co nejdrive
a aby to nebylo az tak uplne jednoduche tak skoro kazdej FW to ma malicko jinak,takze dve stejna auta vedle sebe se muzou chovat zcela diametralne ....
je to velky problem u 1.6Hdi ktere se tak zacykluji je prakticky po startu hned sepne ventilator a po rozjezdu se to tam snazi srat naftu po HU...problem je ovsem potom takove auto privest k normalnimu zivotu,protoze i po vypnuti klice se stava velmi casto ze ventilator bezi do vybliti baterie
co jsem psal je dano ve FW ECU pro spusteni standartni regeneraca za kterou se nepovazuje ta nedokoncena,kterou se snazi obnovit co nejdrive
a aby to nebylo az tak uplne jednoduche tak skoro kazdej FW to ma malicko jinak,takze dve stejna auta vedle sebe se muzou chovat zcela diametralne :)....
je to velky problem u 1.6Hdi ktere se tak zacykluji je prakticky po startu hned sepne ventilator a po rozjezdu se to tam snazi srat naftu po HU...problem je ovsem potom takove auto privest k normalnimu zivotu,protoze i po vypnuti klice se stava velmi casto ze ventilator bezi do vybliti baterie
|
|
01.02.2018 00:28 -
|
3128306
|
|
jruze
|
|
|
autodiag napsal(a): co jsem psal je dano ve FW ECU pro spusteni standartni regeneraca za kterou se nepovazuje ta nedokoncena,kterou se snazi obnovit co nejdrive
a aby to nebylo az tak uplne jednoduche tak skoro kazdej FW to ma malicko jinak,takze dve stejna auta vedle sebe se muzou chovat zcela diametralne ....
V případě co jsme se bavili = po připojení ,,normál origo" sahary auto na otevření dveří,nastartování se sahara chová normálně = nevím jestli čína nebo polsko čí jiný zázrak , ale sračka která nám zabrala nějaký čas a to jen proto e zákazník tvrdil e to nějaký čas chodilo = nesmysl. Opět potvrzeno e utajovaná le je draí ne pravda.Jen nevím pořád proč.
Kdy jsem byl malej učili mne mluvit pravdu s tím e le má krátké nohy a já asi začnu učit zákazníky mluvit pravdu cenou za zjitění pravdy a ztráty času .
V případě co jsme se bavili = po připojení ,,normál origo" sahary auto na otevření dveří,nastartování se sahara chová normálně = nevím jestli čína nebo polsko čí jiný zázrak , ale sračka která nám zabrala nějaký čas a to jen proto e zákazník tvrdil e to nějaký čas chodilo = nesmysl. Opět potvrzeno e utajovaná le je draí ne pravda.Jen nevím pořád proč.;-)
Kdy jsem byl malej učili mne mluvit pravdu s tím e le má krátké nohy a já asi začnu učit zákazníky mluvit pravdu cenou za zjitění pravdy a ztráty času .
|
|
01.02.2018 08:25 -
|
3128334
|
|
autodiag
|
|
|
ja ti to rikal hned hlavne ze to chodi
ja ti to rikal hned :palec hlavne ze to chodi
|
|
| |
|
|