| | |
19.04.2017 22:30 -
Re: FAP - Filtr pevných částic
|
3060646
|
|
rat21
|
Město: Karlovy Vary , Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 7 |
|
|
Ha, udělali jste mi radost, to jsem si oddechl, o problém méně.
Ha, udělali jste mi radost, to jsem si oddechl, o problém méně.:palec
|
|
28.05.2017 07:48 -
|
3069980
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Stále mi není jasné, jestli ta wapka pomůe nebo ne, dříve se to ve vlákně doporučovalo, nedávná diskuze tvrdila, e cerin se wapkou ven nedostane, nael jsem odkaz na FAP, zdejí mistři by se mohly vyjádřit, zda je dobrý nebo patný, přemýlel jsem e ho koupím, starý vyčístím wapkou, rozřeu a podívám se na stav toho cerinu, abych měl jasno, pevně rozhodnutej jetě nejsem, nestojí korunu, ale hrye mě ta nevědomost.
.link.
Stále mi není jasné, jestli ta wapka pomůe nebo ne, dříve se to ve vlákně doporučovalo, nedávná diskuze tvrdila, e cerin se wapkou ven nedostane, nael jsem odkaz na FAP, zdejí mistři by se mohly vyjádřit, zda je dobrý nebo patný, přemýlel jsem e ho koupím, starý vyčístím wapkou, rozřeu a podívám se na stav toho cerinu, abych měl jasno, pevně rozhodnutej jetě nejsem, nestojí korunu, ale hrye mě ta nevědomost. :-d
http://www.citroeny.eu/vyfuk-4883/fap-filtr-pevnych-castic-original-citroen-pro-motory-20-hdi-v-c5-170419-1731aj-1731fp-1731ke-174013-174019-174028.html
|
|
28.05.2017 08:55 -
|
3070003
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
tenhle nebude Zdendo novej ,ale "repasovanej" a myslim ze budes muset svuj dat jako vratny dil nebo si priplatit
tenhle nebude Zdendo novej ,ale "repasovanej" a myslim ze budes muset svuj dat jako vratny dil nebo si priplatit
|
|
28.05.2017 09:19 -
|
3070004
|
|
BlueSeven
|
Město: Černovice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive | Počet příspěvků: 613 |
|
|
Píou tam, e je nový a starý není potřeba vracet
Píou tam, e je nový a starý není potřeba vracet ;-)
|
|
28.05.2017 13:19 -
|
3070054
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
autodiag napsal(a): tak psat muzou ...novy za tahle penize je docela podezdrelej,podle me ..ale zase kdo si chce hrat nezlobi
ja bych asi tohle do auta zakaznikovi nedal ,do sveho bych taky asi premejslel
Proč ne, ohledně ceny, nebo vypadá tak blbě, ja abych neudělal nějakou blbost. 😁
Nebo má někdo tip ve stejné cenové relaci, starej bych nechtěl a na origo bych musel dát enu protiúčtem, ikdy.... 😂
Proč ne, ohledně ceny, nebo vypadá tak blbě, ja abych neudělal nějakou blbost. 😁
Nebo má někdo tip ve stejné cenové relaci, starej bych nechtěl a na origo bych musel dát enu protiúčtem, ikdy.... 😂
|
|
28.05.2017 15:47 -
|
3070067
|
|
jruze
|
|
|
Cerin vapkou (horkou a pořádnou) ven dostanu - dával jsem sem i foto mimoto třeba Mikra je očitej svědek krom toho dávám záruku (a nevrací se mi s reklamací) - nefungují ty různé přípravky.
Cerin vapkou (horkou a pořádnou) ven dostanu - dával jsem sem i foto mimoto třeba Mikra je očitej svědek krom toho dávám záruku;-) (a nevrací se mi s reklamací) - nefungují ty různé přípravky.
|
|
28.05.2017 20:21 -
|
3070127
|
|
63zdenda
|
|
|
Jardo díky , ale čitění u probírat nechci, chci se přesvědčit na vlastní bulvy, čekal jsem spí názor na ten link co jsem dával, nebo odkaz na jiný vyzkouený, starý nechci, ten u mám.
Jardo díky ;-), ale čitění u probírat nechci, chci se přesvědčit na vlastní bulvy, čekal jsem spí názor na ten link co jsem dával, nebo odkaz na jiný vyzkouený, starý nechci, ten u mám. :-d
|
|
28.05.2017 20:24 -
|
3070128
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Citace: Alternativní výrobce - Italský výrobce, certifikát ISO (Starline, Novak)
Nový díl, není nutno vracet původní.
Za Starline bych nedal ani polovinu ceny. Mám zkuenost s několika jejich díly, který se vdy vracely a místo nich se koupila značka. Určitě mají i něco dobrýho, třeba startéry jsou ověřený, ale neprověřený FAP bych nekoupil. U jsem zaregistroval několik článků a videí o tom, jak laciný FAPy vypadají uvnitř. Nebyla tam toho ani polovina take sice na autě nemusí zlobit, ale rozhodně nebudou filtrovat. To by se mohlo vymstít na měření emisí v budoucnu.
U Jardy jsem viděl, e se cerin vyplavil, ale nedá se přesně určit, kolik ho tam zbylo. Praní jsme ukončili, a kdy tekla čistá voda a regenerace mi od tý doby chodí po 1100km. Take si myslím, e cerin je pryč skoro vechen. Mě teda nikdo nepřesvědčí, e se cerin nedá vyplavit a cena za praní hovoří jasně proti novýmu neznámýmu FAPu.
Citace: Alternativní výrobce - Italský výrobce, certifikát ISO (Starline, Novak)
Nový díl, není nutno vracet původní.
Za Starline bych nedal ani polovinu ceny. Mám zkuenost s několika jejich díly, který se vdy vracely a místo nich se koupila značka. Určitě mají i něco dobrýho, třeba startéry jsou ověřený, ale neprověřený FAP bych nekoupil. U jsem zaregistroval několik článků a videí o tom, jak laciný FAPy vypadají uvnitř. Nebyla tam toho ani polovina take sice na autě nemusí zlobit, ale rozhodně nebudou filtrovat. To by se mohlo vymstít na měření emisí v budoucnu.
U Jardy jsem viděl, e se cerin vyplavil, ale nedá se přesně určit, kolik ho tam zbylo. Praní jsme ukončili, a kdy tekla čistá voda a regenerace mi od tý doby chodí po 1100km. Take si myslím, e cerin je pryč skoro vechen. Mě teda nikdo nepřesvědčí, e se cerin nedá vyplavit a cena za praní hovoří jasně proti novýmu neznámýmu FAPu.
|
|
28.05.2017 20:34 -
|
3070131
|
|
63zdenda
|
|
|
No vidí jak je dobrá diskuze, viml jsem si Italský vírobce, ale toho Starline vůbec , to jsi mi zase zkazil radost.
,
No vidí jak je dobrá diskuze, viml jsem si Italský vírobce, ale toho Starline vůbec :-)), to jsi mi zase zkazil radost. :-d
,
|
|
28.05.2017 20:38 -
|
3070132
|
|
jumep
|
|
|
mozes si zobrat strary, vycistit a rozobrat aby si vedel
ale neviem konkretne o co ti ide, blbne ti to?
mozes si zobrat strary, vycistit a rozobrat aby si vedel
ale neviem konkretne o co ti ide, blbne ti to?
|
|
28.05.2017 21:02 -
|
3070140
|
|
63zdenda
|
|
|
Auto asi neblbne, ale spí hrabe mě.
Poslední dobou mám koncovku výfuku černou od sazí jako hrom, chci to nejdřív v práci samozřejmě rozebrat a okouknout, mám podezření na prasklinu, kterou se mi zdálo asi před dvěma měsíci jsem tam zahlédl, kdy jsem za fapem sundal výfukovou objímku a kouknul tam z druhé strany trubkou, ale u nebyl čas to rozebírat a kontrolovat, tak černou koncovku jsem před tím od sazí nikdy neměl, proto podezření a zjiování kdy bude opravdu prasklej, na kolik výjde jiný.
Auto asi neblbne, ale spí hrabe mě. :-d
Poslední dobou mám koncovku výfuku černou od sazí jako hrom, chci to nejdřív v práci samozřejmě rozebrat a okouknout, mám podezření na prasklinu, kterou se mi zdálo asi před dvěma měsíci jsem tam zahlédl, kdy jsem za fapem sundal výfukovou objímku a kouknul tam z druhé strany trubkou, ale u nebyl čas to rozebírat a kontrolovat, tak černou koncovku jsem před tím od sazí nikdy neměl, proto podezření a zjiování kdy bude opravdu prasklej, na kolik výjde jiný. ;-)
|
|
28.05.2017 21:07 -
|
3070142
|
|
jumep
|
|
|
ja prave preto tieto RHR menim za tie citroen repas lebo sa mi stalo uz par krat ze ked som donho zasiel wapkou tak sa v nom zacalo ozyvat ako ked taniere hadzes o zem
kazdopadne to moze byt spojene aj niecim inym ako samotnym fapom
ja prave preto tieto RHR menim za tie citroen repas lebo sa mi stalo uz par krat ze ked som donho zasiel wapkou tak sa v nom zacalo ozyvat ako ked taniere hadzes o zem
kazdopadne to moze byt spojene aj niecim inym ako samotnym fapom
|
|
28.05.2017 21:14 -
|
3070143
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
63zdenda napsal(a): Proč ne, ohledně ceny, nebo vypadá tak blbě, ja abych neudělal nějakou blbost. 😁
no protoze citroen ma "repasovanej" za cca 9 bez slev..se slevou se dostanu na tuhle cenovou uroven,mozna i min
a tomu ja verim vic nez vapce a podobnym nahradnim vyrobcum
je to vyzkousene a ja mam cistou a klidnou hlavu
no protoze citroen ma "repasovanej" za cca 9 bez slev..se slevou se dostanu na tuhle cenovou uroven,mozna i min
a tomu ja verim vic nez vapce a podobnym nahradnim vyrobcum
je to vyzkousene a ja mam cistou a klidnou hlavu ;)
|
|
28.05.2017 21:19 -
|
3070144
|
|
63zdenda
|
|
|
S čím by to mohlo být spojené, poslední diag bez závad, od poslední regenerace najeto 820 km, hodnoty si u samozřejmě nepamatuju, ale uvidím samozřejmě a to za 3 týdny v práci rozeberu, zatím to jsou jenom informace coby kdyby, ale cena by mne určitě zajímala u dopředu, kolik chtějí v tom citroenu za repas?
Autodiag byl rychlejí, u jsem chytřejí.
S čím by to mohlo být spojené, poslední diag bez závad, od poslední regenerace najeto 820 km, hodnoty si u samozřejmě nepamatuju, ale uvidím samozřejmě a to za 3 týdny v práci rozeberu, zatím to jsou jenom informace coby kdyby, ale cena by mne určitě zajímala u dopředu, kolik chtějí v tom citroenu za repas?
Autodiag byl rychlejí, u jsem chytřejí.
|
|
28.05.2017 21:22 -
|
3070145
|
|
jumep
|
|
|
300E je oficialna cena repasu citroen
ono to moze byt strikmi, turbom, vahou
300E je oficialna cena repasu citroen
|
|
28.05.2017 21:35 -
|
3070146
|
|
63zdenda
|
|
|
jumep napsal(a): 300E je oficialna cena repasu citroen
Tak to by byl rozhodně lepí ten repas.
Ty vstřiky, turbo a váha myslí ty saze, nebo prasklej FAP, ale nic nesvítí, diag také nic, ale hodnoty si fakt nepamatuji a zatím nevím, zda je prasklej nebo ne, auto se chová normálně, při hodně velké akceleraci lehce sotva vyditelný edý obláček.
Tak to by byl rozhodně lepí ten repas. ;-)
Ty vstřiky, turbo a váha myslí ty saze, nebo prasklej FAP, ale nic nesvítí, diag také nic, ale hodnoty si fakt nepamatuji a zatím nevím, zda je prasklej nebo ne, auto se chová normálně, při hodně velké akceleraci lehce sotva vyditelný edý obláček.
|
|
| |
|
|