| | |
07.11.2011 17:35 -
Re: FAP - Filtr pevných částic
|
2424016
|
|
jumep
|
|
|
ono C5 1 tu spotrebu takto nepise, a C5 2 az po upgrade alebo vyssej verzii firmware
ono C5 1 tu spotrebu takto nepise, a C5 2 az po upgrade alebo vyssej verzii firmware
|
|
07.11.2011 18:32 -
|
2424022
|
|
Mahony
|
Město: Praha-Lhotka, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 373 |
|
|
No já u to zkouel xkrát pozorovat jestli si na delí trase vimnu něčeho z toho co popisoval mikra a nikdy jsem nezjistil e se mi FAP vypaluje.Jako by tam snad ani nebyl ale je tam A to jsem jel s naponovanejma uima kolikrát aádný příznaky sem nezpozoroval.Mě se asi regeneruje nějak hodně utajeně
No já u to zkouel xkrát pozorovat jestli si na delí trase vimnu něčeho z toho co popisoval mikra a nikdy jsem nezjistil e se mi FAP vypaluje.Jako by tam snad ani nebyl ale je tam :-d A to jsem jel s naponovanejma uima kolikrát aádný příznaky sem nezpozoroval.Mě se asi regeneruje nějak hodně utajeně :-))))
|
|
07.11.2011 18:51 -
|
2424026
|
|
jruze
|
|
|
No na staré C5 I (protoe jsem jezdil stejnou trasu) tak jednou za čas zvlátní e ve stejném místě - při 70Km/h dojez k omezení na 50. čili bez zátěe najednou spotřeba (na VDO) doraz 30L potom se sníila tak kolem 20. a po nějakých 5.-7. Km se to vrátilo do normálu.6e bych si viml na 2.2 nějakého poklesu výkonu nebo zapnutí něčeho tak ne.
No na staré C5 I (protoe jsem jezdil stejnou trasu) tak jednou za čas zvlátní e ve stejném místě - při 70Km/h dojez k omezení na 50. čili bez zátěe najednou spotřeba (na VDO) doraz 30L potom se sníila tak kolem 20. a po nějakých 5.-7. Km se to vrátilo do normálu.6e bych si viml na 2.2 nějakého poklesu výkonu nebo zapnutí něčeho tak ne.
|
|
10.11.2011 13:59 -
|
2424332
|
|
Majk-fox
|
Město: Chrudim, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 164 |
|
|
Tak mládenci, jsem bez FAPu... Nevím, jestli mám skákat nebo brečet. Kadopádně mi ho v servisu prostě vymlátili a prý to obejdou, díky tomu se mi prý z..vilo turbo, prý byl rozpraskaný a ucpaný a regeneace se spoutěla kadých 200 km.
Tak mládenci, jsem bez FAPu... Nevím, jestli mám skákat nebo brečet. Kadopádně mi ho v servisu prostě vymlátili a prý to obejdou, díky tomu se mi prý z..vilo turbo, prý byl rozpraskaný a ucpaný a regeneace se spoutěla kadých 200 km.
|
|
10.11.2011 14:32 -
|
2424333
|
|
jruze
|
|
|
A příjde doba poctivejch emisí tak tě to bude stát tuím 18000,- za novej na místo hodiny čitění. A kterej specializovanej servis provádí takovéto ,,čitění" FAP ?
A příjde doba poctivejch emisí tak tě to bude stát tuím 18000,- za novej na místo hodiny čitění. A kterej specializovanej servis provádí takovéto ,,čitění" FAP ?
|
|
10.11.2011 14:36 -
|
2424334
|
|
Majk-fox
|
Město: Chrudim, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 164 |
|
|
Ani se neptej.. Ten kterej je tu veřejně velmi uznávanej.
Ani se neptej.. Ten kterej je tu veřejně velmi uznávanej.
|
|
10.11.2011 17:06 -
|
2424359
|
|
Dutch
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 480 |
|
|
Ja bych to jako tragedii nevidel, pokud to umi dobre vypnout, tak na tom mozna budes lip i bez FAPu.
Ja bych to jako tragedii nevidel, pokud to umi dobre vypnout, tak na tom mozna budes lip i bez FAPu.
|
|
10.11.2011 17:11 -
|
2424362
|
|
Darja
|
|
|
Já jo, právě to auto celkem degradovali
to by mě zajímalo, kdo to byl...
Já jo, právě to auto celkem degradovali :D
to by mě zajímalo, kdo to byl...:nevim
|
|
10.11.2011 17:33 -
|
2424367
|
|
jumep
|
|
|
Darja napsal(a): Já jo, právě to auto celkem degradovali
to by mě zajímalo, kdo to byl...
bohuzial viem, kto to je ... a budes prekvapena ked napisem R...
zazivam obrovske sklamania odtial ... ako to tak vidim .... (prvy krat som sa len divil ze nebol clovek upozrneny na niektore veci co boli zjavne)
ps. FAP sa zjavne zanasal viac, ked prestala fungovat regulacia tlaku, malo vzduchu, moc nafty = dym = zaneseny fap = opakovana regeneracia
bohuzial viem, kto to je ... a budes prekvapena ked napisem R...
zazivam obrovske sklamania odtial ... ako to tak vidim .... (prvy krat som sa len divil ze nebol clovek upozrneny na niektore veci co boli zjavne)
ps. FAP sa zjavne zanasal viac, ked prestala fungovat regulacia tlaku, malo vzduchu, moc nafty = dym = zaneseny fap = opakovana regeneracia
|
|
10.11.2011 18:01 -
|
2424369
|
|
Majk-fox
|
|
|
Na druhou stranu, musím říct, e mě ubezpečil, e to bude ok a já se s tím začínám smiřovat, e kdy do toho cpu tak straný peníze, tak ubyla věc, která by za krákou dobu se ozvala a musela by se řeit.. Navíc regenerace byla častá a vnitřek popraskaný. Jinak dnes jsem se poptával a nový FAP ji je za 9000,- take není problém doetřit a pak ho tam dát.
Na druhou stranu, musím říct, e mě ubezpečil, e to bude ok a já se s tím začínám smiřovat, e kdy do toho cpu tak straný peníze, tak ubyla věc, která by za krákou dobu se ozvala a musela by se řeit.. Navíc regenerace byla častá a vnitřek popraskaný. Jinak dnes jsem se poptával a nový FAP ji je za 9000,- take není problém doetřit a pak ho tam dát.
|
|
10.11.2011 18:03 -
|
2424370
|
|
felix81
|
Město: Praha, Auto: C8 2.2 HDi 94kw | Počet příspěvků: 292 |
|
|
Majk-fox napsal(a): Na druhou stranu, musím říct, e mě ubezpečil, e to bude ok a já se s tím začínám smiřovat, e kdy do toho cpu tak straný peníze, tak ubyla věc, která by za krákou dobu se ozvala a musela by se řeit.. Navíc regenerace byla častá a vnitřek popraskaný. Jinak dnes jsem se poptával a nový FAP ji je za 9000,- take není problém doetřit a pak ho tam dát.
Aspoň e tak, ale stejně měl to ten drtiFAP dát vědět. Uvidí zda se něco zlepí, 9000kčs neni zas a taková hrůza.
Aspoň e tak, ale stejně měl to ten drtiFAP dát vědět. :-) Uvidí zda se něco zlepí, 9000kčs neni zas a taková hrůza. :-)
|
|
10.11.2011 18:04 -
|
2424371
|
|
Majk-fox
|
|
|
Nechci ten servis hanit, pán ví, co dělá, vytrhnou mi trn z paty a snaí se, take myslím, e nebylo jiný řeení !
Nechci ten servis hanit, pán ví, co dělá, vytrhnou mi trn z paty a snaí se, take myslím, e nebylo jiný řeení !
|
|
10.11.2011 18:15 -
|
2424373
|
|
Mahony
|
Město: Praha-Lhotka, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 373 |
|
|
Já bych se tim nějak netrápil jezdí X HDIček s fapem i bez.Některý ho nemaj od výroby a některý ho maj vyoperovanej Mě kdyby řek e tohle u se vypláchnout wapkou nedá páč je popraskanej tak bych s tim vykuchánim klidně souhlasil.Ale maj to napřed říct a pak kuchat,někdo je na to háklivej chce mít to auto celý origo jako nový.Ale je mi jasný e těko asi měli zrovna na skladě jinej FAP
Já bych se tim nějak netrápil jezdí X HDIček s fapem i bez.Některý ho nemaj od výroby a některý ho maj vyoperovanej :-d Mě kdyby řek e tohle u se vypláchnout wapkou nedá páč je popraskanej tak bych s tim vykuchánim klidně souhlasil.Ale maj to napřed říct a pak kuchat,někdo je na to háklivej chce mít to auto celý origo jako nový.Ale je mi jasný e těko asi měli zrovna na skladě jinej FAP
|
|
10.11.2011 18:18 -
|
2424375
|
|
Majk-fox
|
|
|
Jumep, Felix a Darja: Opravdu nechci pinit pověst, tohoto servisu, beru to tak , e to prostě bylo nutné. Nakonec musí jít nové turbo nebo tím původním něco prolétlo.
Jumep, Felix a Darja: Opravdu nechci pinit pověst, tohoto servisu, beru to tak , e to prostě bylo nutné. Nakonec musí jít nové turbo nebo tím původním něco prolétlo.
|
|
10.11.2011 20:14 -
|
2424396
|
|
Lubo74
|
Město: Neznaov 48, Auto: Citroën C5 III (X7) 3.0i V6 215k Tourer | Počet příspěvků: 78 |
|
|
Moná vás nafáci bude zajímat tohle. Jestli je to dobrá cena to musíte posoudit sami. Četl jsem tu něco o 9000Kč. Náhodou jsem na to narazil.
.link.
Moná vás nafáci bude zajímat tohle. Jestli je to dobrá cena to musíte posoudit sami. Četl jsem tu něco o 9000Kč. Náhodou jsem na to narazil.
http://auto.aukro.cz/filtr-pevnych-castic-dpf-citroen-c5-1001-kov-i1904490447.html
|
|
| |
|
|