| | |
09.12.2014 12:27 -
Re: havící svíčky
|
2762717
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Dnes u nás -4, auto celé do eda omrzlé, nedalo mi, abych nezkusil start. Dříve jsem měl zapalování do zhasnutí kontrolek a startování jsem drel pár otoček ne naskočil, dnes jsem nechal zapnuté zapalování asi 15-20 vteřin a lo to hned, diagnostika nepíe ádnou závadu, svíčky jsou asi původní (9 let), nemůou bít v horí kondici ale ne ko kdy závadu ádnou nemam? Jde o to, e kdy nechám havit déle, auto chytne hned, zdá se mi těch 15-20 vteřin straně moc.
Dnes u nás -4, auto celé do eda omrzlé, nedalo mi, abych nezkusil start. Dříve jsem měl zapalování do zhasnutí kontrolek a startování jsem drel pár otoček ne naskočil, dnes jsem nechal zapnuté zapalování asi 15-20 vteřin a lo to hned, diagnostika nepíe ádnou závadu, svíčky jsou asi původní (9 let), nemůou bít v horí kondici ale ne ko kdy závadu ádnou nemam? Jde o to, e kdy nechám havit déle, auto chytne hned, zdá se mi těch 15-20 vteřin straně moc.
|
|
09.12.2014 12:36 -
|
2762722
|
|
jumep
|
|
|
osobne si myslim ze to robia striky, ked to nechas zhavit dlhsie tak su tie zhavice dostatocne rozzhavene aby zapalili aj tuto slabo/zle rozprasenu naftu
osobne si myslim ze to robia striky, ked to nechas zhavit dlhsie tak su tie zhavice dostatocne rozzhavene aby zapalili aj tuto slabo/zle rozprasenu naftu
|
|
09.12.2014 13:06 -
|
2762739
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Předsedo, má dobrý odhad, tajně jsem doufal e ne, korekce vstřiků dva mají 100, jeden 92 a jeden 108, nejsou v dobré kondici ale v závadách nebyli, moná větí mrazy to ukáí líp, začalo ráno víc edě kouřit, při razantnějim přidání plynu také na vteřinku prolítne, to u ale patří do jiného vlákna tak se jdu vzdělávat tam, chtěl jsem se pouze ubezpečit, e to havícími svíčky nebude, díky.
Předsedo, má dobrý odhad, tajně jsem doufal e ne, korekce vstřiků dva mají 100, jeden 92 a jeden 108, nejsou v dobré kondici ale v závadách nebyli, moná větí mrazy to ukáí líp, začalo ráno víc edě kouřit, při razantnějim přidání plynu také na vteřinku prolítne, to u ale patří do jiného vlákna tak se jdu vzdělávat tam, chtěl jsem se pouze ubezpečit, e to havícími svíčky nebude, díky.
|
|
09.12.2014 21:17 -
|
2762984
|
|
jumep
|
|
|
korekcie pri siemense su absolutne nic nevypovedajuce a celkovo urovat zle striky podla korekcii sa neda
hlavne tie siemensi sa opotrebuju zhruba rovnako a su zle zhuba rovnako, ale ako si povedal to je na ine vlakno
korekcie pri siemense su absolutne nic nevypovedajuce a celkovo urovat zle striky podla korekcii sa neda
hlavne tie siemensi sa opotrebuju zhruba rovnako a su zle zhuba rovnako, ale ako si povedal to je na ine vlakno
|
|
19.12.2014 15:08 -
|
2766229
|
|
Boracon
|
Město: Praha 9, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 97 |
|
|
Ahoj lidi, mám mení problém, dnes jsem vyměnil havící svíčky, vechno podotahoval, vrátil zpět, a ejhle u jsem nenastartoval.... točí, točí, točí a nic... zítra jsem měl odjídět pryč a asi pojedu do ...... nevíte někdo co by to mohlo být? dík za rady
Ahoj lidi, mám mení problém, dnes jsem vyměnil havící svíčky, vechno podotahoval, vrátil zpět, a ejhle u jsem nenastartoval.... točí, točí, točí a nic... zítra jsem měl odjídět pryč a asi pojedu do ...... nevíte někdo co by to mohlo být? dík za rady :-(
|
|
19.12.2014 15:31 -
|
2766251
|
|
jumep
|
|
|
a co ti to napise? mas vsetky kable pripojene?
a co ti to napise? mas vsetky kable pripojene?
|
|
13.01.2015 18:08 -
havení svíček
|
2774589
|
|
rover416
|
Město: Nová Paka, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 32 |
|
|
Zdravím. Mohl by my někdo poradit se havením svíček.Kdy otočím klíčkem ,tak se nerozsvítí kontrolka havení.Na diagnostice to píe Preheating relay circuit Relay supplied and Plugs never suplied.Dík za radu.
Zdravím. Mohl by my někdo poradit se havením svíček.Kdy otočím klíčkem ,tak se nerozsvítí kontrolka havení.Na diagnostice to píe Preheating relay circuit Relay supplied and Plugs never suplied.Dík za radu.
|
|
13.01.2015 19:05 -
Re: havení svíček
|
2774606
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
1. Proč zakládá nové vlákno?
2. U jiného motoru (viz můj profil) mi diag psala stejnou chybu. Byly v trapu vechny svíčky, nechal jsem vyměnit. Ale kontrolka havení mi aspoň na chvilku la vdy. Závisí samozřejmě na okolní teplotě jak dlouho svítí.
Ale vědomě jsem s tím minulou zimu přeil, do -7 to startovalo na první krtnutí, při -14 asi na desáté otočení klíčkem. Po výměně jsem tuto zimu jetě nestartoval v mrazech, tak zlepení nemohu posoudit.
1. Proč zakládá nové vlákno?
2. U jiného motoru (viz můj profil) mi diag psala stejnou chybu. Byly v trapu vechny svíčky, nechal jsem vyměnit. Ale kontrolka havení mi aspoň na chvilku la vdy. Závisí samozřejmě na okolní teplotě jak dlouho svítí.
Ale vědomě jsem s tím minulou zimu přeil, do -7 to startovalo na první krtnutí, při -14 asi na desáté otočení klíčkem. Po výměně jsem tuto zimu jetě nestartoval v mrazech, tak zlepení nemohu posoudit.
|
|
13.01.2015 19:16 -
|
2774614
|
|
rover416
|
Město: Nová Paka, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 32 |
|
|
Mě u se druhou zimu nerozsvěcí.Ale startuje v pohodě.
Mě u se druhou zimu nerozsvěcí.Ale startuje v pohodě.
|
|
14.01.2015 06:51 -
|
2774716
|
|
johnny.m
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 498 |
|
|
No já mám biturbo dva měsíce a kontrolu havení u jsem teda v mrazech viděl víckrát. Ale větinou se ani nerozsvítí, začne havit a kdy je venku kolem nuly.
No já mám biturbo dva měsíce a kontrolu havení u jsem teda v mrazech viděl víckrát. Ale větinou se ani nerozsvítí, začne havit a kdy je venku kolem nuly.
|
|
14.01.2015 15:20 -
|
2774782
|
|
rover416
|
|
|
Kdy jsem ho před 3 lety koupil ,tak jsem kontrolku občas viděl. Ale teď u ji nezahlídnu ani v mínus dvaceti.
Kdy jsem ho před 3 lety koupil ,tak jsem kontrolku občas viděl. Ale teď u ji nezahlídnu ani v mínus dvaceti.
|
|
14.01.2015 23:42 -
|
2774934
|
|
jumep
|
|
|
divne, zhavit by sa to malo snazit aj beztak
aku teplotu nasavaneho vzduchu to meria (ok?)
vymen zhavice, alebo skontroluj relatko ..... samo sa to neopravi
divne, zhavit by sa to malo snazit aj beztak
aku teplotu nasavaneho vzduchu to meria (ok?)
vymen zhavice, alebo skontroluj relatko ..... samo sa to neopravi
|
|
15.01.2015 20:13 -
|
2775352
|
|
rover416
|
|
|
Dík za radu.A kde to relátko najdu.Diagnostiku nemám take nevím jak teplej vzduch tam jde. Zatím bych zkusil to relé.
Dík za radu.A kde to relátko najdu.Diagnostiku nemám take nevím jak teplej vzduch tam jde. Zatím bych zkusil to relé.
|
|
15.01.2015 20:36 -
|
2775377
|
|
rover416
|
|
|
jruze napsal(a): Pod elektronikou v motorovém prostoru - na dně té krabice(černé relé)
Dík zkusím
Dík zkusím
|
|
15.01.2015 20:37 -
|
2775378
|
|
DOUFAK
|
|
|
Já myslím,e kdy před nastartováním otevře kapotu,tak je i slyet,jak cvaká - zase ale,cvakat můe a spínat nemusí...
Já myslím,e kdy před nastartováním otevře kapotu,tak je i slyet,jak cvaká - zase ale,cvakat můe a spínat nemusí...:-d
|
|
24.01.2015 10:30 -
|
2778766
|
|
jozicoupe
|
Město: Levice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 11 |
|
|
Na mojej C5 som ete tie nezaregistroval kontrolku havenia.Aj keď dáme diagnostikov kontrolu kontroliek na prístrojovke tak sa tam ten symbol havenia nerozsvieti.
Na mojej C5 som ete tie nezaregistroval kontrolku havenia.Aj keď dáme diagnostikov kontrolu kontroliek na prístrojovke tak sa tam ten symbol havenia nerozsvieti.
|
|
| |
|
|