| | |
24.04.2011 20:49 -
Re: havící svíčky
|
2385915
|
|
jumep
|
|
|
2.2 ich ma rovnako nepristupne ako tvoj motor
2.2 ich ma rovnako nepristupne ako tvoj motor :)
|
|
24.04.2011 20:56 -
|
2385945
|
|
Citronek
|
Město: Havířov, Auto: Megane Grandtour 1.6 | Počet příspěvků: 384 |
|
|
no zkusim to doma, uvidi se jak to dopadne...
jeste otazecka, staci obyc. 13 klic ? nebo musi byt nejaky specialni trubkovy, nerad bych to cele rozebral a zjistil,ze je nemam cim povolit vlastne...
no zkusim to doma, uvidi se jak to dopadne...
jeste otazecka, staci obyc. 13 klic ? nebo musi byt nejaky specialni trubkovy, nerad bych to cele rozebral a zjistil,ze je nemam cim povolit vlastne...
|
|
24.04.2011 20:58 -
|
2385946
|
|
jumep
|
|
|
dlha 10na, 13stku potrebujes na povolenie toho vymeniku
a tiez maticky na privode su 7
dlha 10na, 13stku potrebujes na povolenie toho vymeniku
a tiez maticky na privode su 7
|
|
22.05.2011 19:50 -
|
2391580
|
|
Citronek
|
|
|
tak po 4,5 hodinach tvrdeho boje se to podarilo ! na st.2 tohodle topicu jsem dal navod , podle ktereho ty vypada celkem jednoduse ale (nejsem moc zrucny nejspise) je to pakarna...
diky jupemovi a radam plus pomoc kamose ktery nechapal jak to ma 2.2 HDI pristupne...
prvni tri sli celkem lehce meli trosku karbonu a sli vysroubovat celkem rychle ale ctvrty snad 20 minut povolovani/utahovani lehkeho tahani nakonec sel i ten ,tak hadam, ze je to ten spatny...
naopak povolovani slo celkem lehce nebyly nadoraz- asi jeste od vyroby ? BERU ? myslel sem ze puvodni je Bosch ?
tak po 4,5 hodinach tvrdeho boje se to podarilo ! na st.2 tohodle topicu jsem dal navod , podle ktereho ty vypada celkem jednoduse ale (nejsem moc zrucny nejspise) je to pakarna...
diky jupemovi :palec a radam plus pomoc kamose ktery nechapal jak to ma 2.2 HDI pristupne...
prvni tri sli celkem lehce meli trosku karbonu a sli vysroubovat celkem rychle ale ctvrty snad 20 minut povolovani/utahovani lehkeho tahani nakonec sel i ten ,tak hadam, ze je to ten spatny...
naopak povolovani slo celkem lehce nebyly nadoraz- asi jeste od vyroby ? BERU ? myslel sem ze puvodni je Bosch ?
Přílohy: glow plugs.jpg ( 65600b ) - |
|
22.05.2011 19:54 -
|
2391585
|
|
jumep
|
|
|
C5 1 originalne mali BERU a preto som ti aj odporucal BERU (ked si zoberes kolko vydrzali)
ked to budes robit nabuduce (co nebudes ) tak to pojde hodne lahsie
C5 1 originalne mali BERU a preto som ti aj odporucal BERU (ked si zoberes kolko vydrzali)
ked to budes robit nabuduce (co nebudes :D ) tak to pojde hodne lahsie
|
|
22.05.2011 19:58 -
|
2391586
|
|
Citronek
|
|
|
ono neslo o to ze bychom nevedeli co povolit , zadny jezek v kleci tam nebyl ,,,ale napr. dva srubky pod EGR , ci srubka co drzi dole tu plast. hadicu na vzduch to zabaralo cas nemohl jsem se tam rukou dostat poradne...jinak byt k tomu lepsi pristup nebo srubky na dobrem miste tak to jde lepe...
ale jsem rad,ze to mam za sebou ... jen ted vymazu zavadu na diagnostice a doufam, ze bude klid ...jinak me trefi ...a kupil jsem ty BERU jak si odporucal... takze znova za 10 let treba menit
EDIT:z trvale zavady je prechodna kterou jsem smaznul a vypada vse OK ... uff
ono neslo o to ze bychom nevedeli co povolit , zadny jezek v kleci tam nebyl ,,,ale napr. dva srubky pod EGR , ci srubka co drzi dole tu plast. hadicu na vzduch to zabaralo cas nemohl jsem se tam rukou dostat poradne...jinak byt k tomu lepsi pristup nebo srubky na dobrem miste tak to jde lepe...
ale jsem rad,ze to mam za sebou ... jen ted vymazu zavadu na diagnostice a doufam, ze bude klid ...jinak me trefi ...a kupil jsem ty BERU jak si odporucal... takze znova za 10 let treba menit :-d
EDIT:z trvale zavady je prechodna kterou jsem smaznul a vypada vse OK ... uff :-)
|
|
22.05.2011 22:26 -
|
2391634
|
|
jruze
|
|
|
No setkal jsem se z jedním autem kde to byl problém na půl dne CC5 by mohl vyprávět a stačí jen málo aby se z této práce stal problém.
No setkal jsem se z jedním autem kde to byl problém na půl dne :-(((( CC5 by mohl vyprávět a stačí jen málo aby se z této práce stal problém.
|
|
23.05.2011 13:52 -
|
2391820
|
|
jruze
|
|
|
To né,ale byly tam speciální úpravy mazání turba(trubka mazání) a li patně rouby od EGR.
To né,ale byly tam speciální úpravy mazání turba(trubka mazání) a li patně rouby od EGR.
|
|
|
samann
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 44 |
|
|
Caute,
ako skontrolujem ci mam plne funkcne zhavice? Mam pocit ze bude minimalne jeden z nich nefunkcny. Pri telote pod -5C sa kontrolka zhavenia rozsvieti, potom zhasne ale motor niekedy nenakopnem....hlavne ked je pod -10C. Bateriu mam urcite dobru, v nafte mam aditivum VIF. Na nastartovanie motora pomoze len ked nastrieham startovaci spray K2 na vzduchovy filter a do rury nasavania.
dik za rady a info.
Caute,
ako skontrolujem ci mam plne funkcne zhavice? Mam pocit ze bude minimalne jeden z nich nefunkcny. Pri telote pod -5C sa kontrolka zhavenia rozsvieti, potom zhasne ale motor niekedy nenakopnem....hlavne ked je pod -10C. Bateriu mam urcite dobru, v nafte mam aditivum VIF. Na nastartovanie motora pomoze len ked nastrieham startovaci spray K2 na vzduchovy filter a do rury nasavania.
dik za rady a info.
|
|
03.02.2012 15:33 -
|
2446965
|
|
TheOne
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 373 |
|
|
to co děla je uplně zbytečne, taky to někdy nenakopnu napoprvé... bez v potaz ledový olej co je jak mazut... ledové, slepené části motoru.
to co děla je uplně zbytečne, taky to někdy nenakopnu napoprvé... bez v potaz ledový olej co je jak mazut... ledové, slepené části motoru.
|
|
03.02.2012 21:48 -
|
2447202
|
|
jumep
|
|
|
vymen ich vsetky a neries, na RHZ (tj. to co mas podla profilu) tu je raz dva
vymen ich vsetky a neries, na RHZ (tj. to co mas podla profilu) tu je raz dva
|
|
03.02.2012 22:30 -
|
2447228
|
|
M.P
|
Město: Třebíč, Auto: Peugeot 807 2.0 HDi / 100 kW | Počet příspěvků: 432 |
|
|
to samann : jestli má 2.0 HDi tak to má za třičtvtrě hoďky hotovo . Koukni o stránku zpět , má tam ode mě návod i pár fotek .
to samann : jestli má 2.0 HDi tak to má za třičtvtrě hoďky hotovo . Koukni o stránku zpět , má tam ode mě návod i pár fotek .
|
|
07.02.2012 14:05 -
|
2448577
|
|
antonín
|
Město: Brázdim, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 3 |
|
|
ahoj lidi,mám mazlíka C5 2.2 HDI na výmněně haviček.Chtěl sem si to udělat sám,ale kdy sem u kámoe co se mi o to stará viděl ten porod jsem rád,e jsem se do toho nepustil Nedopadlo by to dobře.Jinak jsem tu u vás přihláenej dva dny a moc se mi tu líbí.Čumim,co vechno víte o citronech a mrzí mně,e u tu nejsem těch 10 let co mám c5 s váma,byl bych o moc moc chytřejí
ahoj lidi,mám mazlíka C5 2.2 HDI na výmněně haviček.Chtěl sem si to udělat sám,ale kdy sem u kámoe co se mi o to stará viděl ten porod :-o jsem rád,e jsem se do toho nepustil :-d Nedopadlo by to dobře.Jinak jsem tu u vás přihláenej dva dny a moc se mi tu líbí.Čumim,co vechno víte o citronech a mrzí mně,e u tu nejsem těch 10 let co mám c5 s váma,byl bych o moc moc chytřejí :palec
|
|
07.02.2012 14:51 -
|
2448583
|
|
samann
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 44 |
|
|
vcera som si konecne vymenil zhavice. Trvalo to hodinku. Nastastie C5 2.0hdi ma zhavice lahko dostupne....pri 2.2hdi to bude asi komplikovanejsie.
vcera som si konecne vymenil zhavice. Trvalo to hodinku. Nastastie C5 2.0hdi ma zhavice lahko dostupne....pri 2.2hdi to bude asi komplikovanejsie.
|
|
08.02.2012 17:51 -
|
2449187
|
|
antonín
|
Město: Brázdim, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 3 |
|
|
mám to hotové,dal mi tam Boe take u se na hory nebojim taky sem nazul radi lepí zimáky i kdy mám textilní řetězy,pro jistotu
mám to hotové,dal mi tam Boe take u se na hory nebojim :-d taky sem nazul radi lepí zimáky i kdy mám textilní řetězy,pro jistotu;-)
|
|
09.02.2012 11:44 -
|
2449350
|
|
horác
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X Break | Počet příspěvků: 33 |
|
|
Ahoj chci se zeptat na problem , ze začátku mrazů jsem startoval v pohodě ,ale poslední tak tři rána a na potřetí počtvrtý a objevila se kontrolka hvení ,jinak přes den v pohodě.Mam aditiva i arktik naftu,e by havič v čoudu,nebo jiná vada. 1.6 hdi .Případnně je sloitá výměna asi vech svíček.
Ahoj chci se zeptat na problem , ze začátku mrazů jsem startoval v pohodě ,ale poslední tak tři rána a na potřetí počtvrtý a objevila se kontrolka hvení ,jinak přes den v pohodě.Mam aditiva i arktik naftu,e by havič v čoudu,nebo jiná vada. 1.6 hdi .Případnně je sloitá výměna asi vech svíček.:-(
|
|
09.02.2012 15:02 -
|
2449380
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Co to znamená, e se objevila kontrolka havení? Ta se v těchhle mrazech snad musí objevit. A teprve po zhasnutí se můe startovat.
Co to znamená, e se objevila kontrolka havení? Ta se v těchhle mrazech snad musí objevit. A teprve po zhasnutí se můe startovat. :nevim
|
|
| |
|
|