| | |
27.05.2009 20:19 -
Re: Aditiva do nafty a palivového systému
|
661074
|
|
maxík
|
Město: Smrovka, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX | Počet příspěvků: 51 |
|
|
Nejdraí nemusí být nejkvalitnějí, a dnes nikdo neví, kde si co natankuje. Aditivem nic nepokazí, cenově tě to nezničí, kdy nic jiného, tak pro ten pocit, e dělá uitečnou věc pro svého miláka.
Nejdraí nemusí být nejkvalitnějí, a dnes nikdo neví, kde si co natankuje. Aditivem nic nepokazí, cenově tě to nezničí, kdy nic jiného, tak pro ten pocit, e dělá uitečnou věc pro svého miláka.
|
|
27.05.2009 20:27 -
|
661075
|
|
máca
|
|
|
Aditivum VIF vyjde levně, obzvlátě přes net, kupuju u Autotangl a dle testů vylo nejlépe.
:-)Aditivum VIF vyjde levně, obzvlátě přes net, kupuju u Autotangl a dle testů vylo nejlépe.
|
|
27.05.2009 20:49 -
|
661076
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
pouzivam aditiva castroll TDA-nafta ,TDB-Benzin
pouzivam aditiva castroll TDA-nafta ,TDB-Benzin
|
|
17.12.2009 18:43 -
|
1429426
|
|
ZbysekL
|
|
|
pro assasina. Aditivum do paliva je na cisteni vstriku, palivoveho potrubi atd a slouzi k lepsimu chodu, stejne tak prisady do oleju. To co mas na mysli ty, neboli eloys, je latka vazajici na sebe castice ve vyfukovych plynech ktere se zachytavaji ve filtru a pak je potreba obcas jet na vyssi otacky pro vypaleni filtru. Nakladni auta to maji pod nazvem AD-blue, a basti to 8l na 100km
pro assasina. Aditivum do paliva je na cisteni vstriku, palivoveho potrubi atd a slouzi k lepsimu chodu, stejne tak prisady do oleju. To co mas na mysli ty, neboli eloys, je latka vazajici na sebe castice ve vyfukovych plynech ktere se zachytavaji ve filtru a pak je potreba obcas jet na vyssi otacky pro vypaleni filtru. Nakladni auta to maji pod nazvem AD-blue, a basti to 8l na 100km
|
|
23.03.2010 16:37 -
|
1807366
|
|
máca
|
|
|
Teď jetě navíc ty biosloky asi taky nejsou úplně "motor-friendly", ale s tím asi nic neuděláme. O tom VIFu u jsem slyel a plánuju ho někde nakoupit. Kde ho kupuje ty? V nějakým testu co jsem četl vyel jako nejlepí, take do toho asi půjdu, nejen kvůli pěnivosti. Kadopádně to nebudu s tím dojezdem zkouet.
Já ho kupuju u Autotangl.
Teď jetě navíc ty biosloky asi taky nejsou úplně "motor-friendly", ale s tím asi nic neuděláme. O tom VIFu u jsem slyel a plánuju ho někde nakoupit. Kde ho kupuje ty? V nějakým testu co jsem četl vyel jako nejlepí, take do toho asi půjdu, nejen kvůli pěnivosti. Kadopádně to nebudu s tím dojezdem zkouet.
Já ho kupuju u Autotangl.
|
|
11.10.2010 22:52 -
|
2358309
|
|
jumep
|
|
|
The injection system requires the use of diesel with a low sulphur content (less than
350 ppm, EURO3 standard).
Warning: It is forbidden to add products such as fuel circuit cleaner and
regalvanising products.
preklad:
Je nutne pouzivat naftu z nizkym obsahom siry (menej ako 350ppm, EURO 3 standard)
Pozor: Je zakazane pridavat akekolvek produkty na cistenie palivoveho okruju a galvanizacnych produktov.
takze pozor na to co tam lejete
The injection system requires the use of diesel with a low sulphur content (less than
350 ppm, EURO3 standard).
Warning: It is forbidden to add products such as fuel circuit cleaner and
regalvanising products.
preklad:
Je nutne pouzivat naftu z nizkym obsahom siry (menej ako 350ppm, EURO 3 standard)
Pozor: Je zakazane pridavat akekolvek produkty na cistenie palivoveho okruju a galvanizacnych produktov.
takze pozor na to co tam lejete :)
|
|
12.10.2010 09:42 -
|
2358340
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
mozna by nebylo spatne napsat kde jstohle vycetl a ke kteremu konkretnimumotoru...nezda se mi ,zeby to bylo univerzalni pro cele spektrum vznetovych a zazehovych motoru
mozna by nebylo spatne napsat kde jstohle vycetl a ke kteremu konkretnimumotoru...nezda se mi ,zeby to bylo univerzalni pro cele spektrum vznetovych a zazehovych motoru
|
|
12.10.2010 12:27 -
|
2358347
|
|
jumep
|
|
|
dobra pripomienka, je to pisane k 2.2 HDi a myslim ze to bude platne obecne pre common rail
dobra pripomienka, je to pisane k 2.2 HDi a myslim ze to bude platne obecne pre common rail
|
|
12.10.2010 15:25 -
|
2358358
|
|
autodiag
|
|
|
aditiva jsou bezne doporucovana,zvlast do nasi kvalitni nafty a benzinu...spis prijde nato co si predstavis pod pojmem aditivum
aditiva jsou bezne doporucovana,zvlast do nasi kvalitni nafty a benzinu...spis prijde nato co si predstavis pod pojmem aditivum
|
|
12.10.2010 15:43 -
|
2358362
|
|
jumep
|
|
|
fuel circuit cleaner
cize cistiace pripravky ...
fuel circuit cleaner
cize cistiace pripravky ...
|
|
12.10.2010 18:23 -
|
2358374
|
|
autodiag
|
|
|
fuel circuit cleaner ale neni aditivum o kterem se tu bavime
fuel circuit cleaner ale neni aditivum o kterem se tu bavime ;)
|
|
16.12.2010 18:11 -
|
2366108
|
|
Růa
|
Město: Horaďovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 281 |
|
|
Tak jsem si dnes koupil VIF SUPER DIESEL ADITIV zimní a na obalu je červeně napsáno: "Uchovávejte při teplotě nad +5°C " co mne docela zarazilo, protoe jsem zvyklý aditivum vozit s sebou v autě i v těchto mrazech.
Tak jsem si dnes koupil VIF SUPER DIESEL ADITIV zimní a na obalu je červeně napsáno: "Uchovávejte při teplotě nad +5°C " co mne docela zarazilo, protoe jsem zvyklý aditivum vozit s sebou v autě i v těchto mrazech. :-o
|
|
16.12.2010 18:15 -
|
2366109
|
|
jumep
|
|
|
aditiva funguju az v nafte, ja som ho ale tiez vozil v aute .... / vozim ....
aditiva funguju az v nafte, ja som ho ale tiez vozil v aute .... / vozim ....
|
|
17.12.2010 07:52 -
|
2366148
|
|
Dutch
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 480 |
|
|
Nemate nekdo tip kde koupit zini aditivum od VIF po Plzni ? Byl jsem v autokelly a nemaji, ruzne po megamarketech taky ne
Diky
Nemate nekdo tip kde koupit zini aditivum od VIF po Plzni ? Byl jsem v autokelly a nemaji, ruzne po megamarketech taky ne :-(
Diky
|
|
17.12.2010 08:22 -
|
2366149
|
|
autodiag
|
|
|
autokelly je co,sberna zeleza v polsku???
zkus ELIT,BENEX atd
jinak VIF neznam ale ja pouzivam TDA / TDB (Castrol)
autokelly je co,sberna zeleza v polsku??? :)
zkus ELIT,BENEX atd
jinak VIF neznam ale ja pouzivam TDA / TDB (Castrol)
|
|
17.12.2010 08:34 -
|
2366150
|
|
Růa
|
Město: Horaďovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 281 |
|
|
Dutch, já ho kupuji u Auto tangl za 180,- Kč. V Plzni mají také prodejnu: .link.
Jetě je zajímavé, e předloni jsem za tuhle cenu koupil balení 650 ml a dnes u to balí jenom do 500 ml, samozřejmě se stejnou cenou a stejným dávkováním.
Dutch, já ho kupuji u Auto tangl za 180,- Kč. V Plzni mají také prodejnu: http://www.autostangl.cz/prodejny/plzen
Jetě je zajímavé, e předloni jsem za tuhle cenu koupil balení 650 ml a dnes u to balí jenom do 500 ml, samozřejmě se stejnou cenou a stejným dávkováním.
|
|
17.12.2010 09:08 -
|
2366152
|
|
Dutch
|
|
|
Růo, díky za tip
Růo, díky za tip :palec
|
|
17.12.2010 20:18 -
|
2366226
|
|
Dutch
|
|
|
Tak v Plzni potvrzuju, ze u Auto Stangl na Rokycanske maji.....diky Ruzo!
Tak v Plzni potvrzuju, ze u Auto Stangl na Rokycanske maji.....diky Ruzo!
|
|
| |
|
|