| | |
07.09.2015 01:29 -
Re: Aditiva do nafty a palivového systému
|
2858105
|
|
Koník
|
Město: Kolín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 146 |
|
|
co mám spočítáno a jestli správně počítám, tak aditivace s jednou lahvičkou mne stojí cca. + - 50 haléřů na litr nafty, take to neřeím, jestli 25 haléřů, nebo 50. Hlavně e maou vstřikovače a čerpadlo.
co mám spočítáno a jestli správně počítám, tak aditivace s jednou lahvičkou mne stojí cca. + - 50 haléřů na litr nafty, take to neřeím, jestli 25 haléřů, nebo 50. Hlavně e maou vstřikovače a čerpadlo. :-)
|
|
07.09.2015 10:16 -
|
2858131
|
|
Pablik1
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 731 |
|
|
zdravím citroenaci chci objednat zimní vif viz.link-pokud by byl zájem 2-3lidi tak by jsme se podělili:.link. Ostrava sz.
zdravím citroenaci chci objednat zimní vif viz.link-pokud by byl zájem 2-3lidi tak by jsme se podělili:http://www.red-rider.cz/red-rider/eshop/15-1-ADITIVA-VIF/0/5/434-VIF-Super-Diesel-Aditiv-zimni-5L Ostrava sz.
|
|
07.09.2015 15:20 -
|
2858199
|
|
Sectroid
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 14 |
|
|
Zdarec, určitě budu muset na zimu také koupit, tak proč se nepřidat
Zdarec, určitě budu muset na zimu také koupit, tak proč se nepřidat ;-)
|
|
07.09.2015 19:56 -
|
2858345
|
|
eisy811
|
Město: , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 809 |
|
|
2x sa mi VIF vylial do kufra
Ten posledny krat, ako som to musel ist cistit na wapku, cez zimu, kde som snad stravil hodinu cely premoceny mokry a doma skoro zapal pluc, tak som na VIF akosi zanevrel. Bolo by na case si zobrat priklad z inych baleni, mne sa napr. pozdava balenie Castrol TDA. Ten smrad VIF-u je otrasny a hooodne trvacny
2x sa mi VIF vylial do kufra :-d:-d:-d
Ten posledny krat, ako som to musel ist cistit na wapku, cez zimu, kde som snad stravil hodinu cely premoceny mokry a doma skoro zapal pluc, tak som na VIF akosi zanevrel. Bolo by na case si zobrat priklad z inych baleni, mne sa napr. pozdava balenie Castrol TDA. Ten smrad VIF-u je otrasny a hooodne trvacny :-o
|
|
07.09.2015 20:27 -
|
2858370
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Kupuje si voňavku, nebo aditivum? To se má lít do nádre a ne do kufru.
Protoe jsem kopyto a klepou se mi vanilky, tak budu lít do nádre nefunkční voňavku, aby mi to v kufru nesmrdělo, kdyby zase Parkinson zabodoval?
Kupuje si voňavku, nebo aditivum? To se má lít do nádre a ne do kufru. :-))))
Protoe jsem kopyto a klepou se mi vanilky, tak budu lít do nádre nefunkční voňavku, aby mi to v kufru nesmrdělo, kdyby zase Parkinson zabodoval? :-))
|
|
07.09.2015 20:29 -
|
2858371
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
no to balenie je asi hrozne, preto som chcel poznat nejaku dobre rady ako na to. zatial mi vychadza asi najlepsie nakup tych flasiek 125ml ako najrozumnejsie. ale kupil som uz tu plechovicu lebo som sa splasil....
hmm asi problem s tou plechovkou .link.
citanie na cely vecer
no to balenie je asi hrozne, preto som chcel poznat nejaku dobre rady ako na to. zatial mi vychadza asi najlepsie nakup tych flasiek 125ml ako najrozumnejsie. ale kupil som uz tu plechovicu lebo som sa splasil....
hmm asi problem s tou plechovkou https://www.google.sk/?gws_rd=ssl#q=vyliaty+vif
citanie na cely vecer
|
|
07.09.2015 20:33 -
|
2858373
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Za 6,5 roku pouívání VIFu se mi ani jednou nerozlil. A to jsem tankoval přesně 103x. Jsem snad nenormální? Asi si půjdu trochu nalít do kufru, abych nevyčníval z řady.
Za 6,5 roku pouívání VIFu se mi ani jednou nerozlil. A to jsem tankoval přesně 103x. Jsem snad nenormální? Asi si půjdu trochu nalít do kufru, abych nevyčníval z řady. :-)))):-)))):-))))
|
|
07.09.2015 20:38 -
|
2858374
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
inac v kufri vpravo je taka guma na uchytenie flase ci hasicaku ako ma sedan take priestory za svetlami, tak to je v pohode.
inac v kufri vpravo je taka guma na uchytenie flase ci hasicaku ako ma sedan take priestory za svetlami, tak to je v pohode.
|
|
07.09.2015 20:42 -
|
2858376
|
|
vendac
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 143 |
|
|
Pánové,já Vám teda nevím,vozim v autě tu 125ml flasticku a jetě se mi nevylila. Zabalym hezky do dvouch hadru,dám do igelitaku a hotovo.
Pánové,já Vám teda nevím,vozim v autě tu 125ml flasticku a jetě se mi nevylila. Zabalym hezky do dvouch hadru,dám do igelitaku a hotovo. :-)
|
|
07.09.2015 20:46 -
|
2858383
|
|
Ladman
|
Město: České Budějovice, Auto: Citroën C5 III 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer Exclusive | Počet příspěvků: 489 |
|
|
Koukám ten článek ve Světě motorů pobláznil dost lidí, včetně mne. Já si ten VIF koupil taky, neb u mne nebaví vytáčet motor do vysokých otáček, abych se zbavil usazenýho karbonu. Mám tam teď plnou s VIFem, s ní jsem to taky v sobotu trochu prohnal a dnes po startu bez cukání, tak doufám, e to vydrí.
Koukám ten článek ve Světě motorů pobláznil dost lidí, včetně mne. Já si ten VIF koupil taky, neb u mne nebaví vytáčet motor do vysokých otáček, abych se zbavil usazenýho karbonu. Mám tam teď plnou s VIFem, s ní jsem to taky v sobotu trochu prohnal a dnes po startu bez cukání, tak doufám, e to vydrí.
|
|
07.09.2015 20:46 -
|
2858384
|
|
Mikra
|
|
|
robo napsal(a): inac v kufri vpravo je taka guma na uchytenie flase ci hasicaku ...
Ano, tam to vozím i já. Při tankování plechovku vyndám a mimo auto ji otevřu, naleju si panáka a dám do nádre. 4x. Pak zase mimo auto plechovku zavřu, a dám pod gumu. Nic snadnějího snad není a u to několikrát dokázala i moje manelka. Z plechovky se krásně do panáka lije, nic nepřetéká a plechovka je u asi 5 let čistá. Pouívám tu kdysi dávno zakoupenou samostatně a doplňuju si ji z kanystru.
A podotýkám, e jinak jsem naprostý kopyto, polívku sotva sním, jak se mi klepe líce a při močení mám mokrý nohy a pod kolena. Ale kufr mi nesmrdí.
Ano, tam to vozím i já. Při tankování plechovku vyndám a mimo auto ji otevřu, naleju si panáka a dám do nádre. 4x. Pak zase mimo auto plechovku zavřu, a dám pod gumu. Nic snadnějího snad není a u to několikrát dokázala i moje manelka. Z plechovky se krásně do panáka lije, nic nepřetéká a plechovka je u asi 5 let čistá. Pouívám tu kdysi dávno zakoupenou samostatně a doplňuju si ji z kanystru.
A podotýkám, e jinak jsem naprostý kopyto, polívku sotva sním, jak se mi klepe líce a při močení mám mokrý nohy a pod kolena. Ale kufr mi nesmrdí. :-)))):-)))):-))))
|
|
07.09.2015 20:49 -
|
2858385
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Kdy jsem jetě vozil VIF v autě, tak za prvé se mi také nikdy nerozlila a za druhé mi při větích hodnotách v mínusech celkem zhoustla, patně se pak dávkovala, od té doby ji nechávám doma v igelitce, staené gumičkou a beru sebou pouze v den tankování. Snad také nebudu vyčnívat z řady.
Kdy jsem jetě vozil VIF v autě, tak za prvé se mi také nikdy nerozlila a za druhé mi při větích hodnotách v mínusech celkem zhoustla, patně se pak dávkovala, od té doby ji nechávám doma v igelitce, staené gumičkou a beru sebou pouze v den tankování. Snad také nebudu vyčnívat z řady. :-d
|
|
07.09.2015 20:51 -
|
2858387
|
|
vendac
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 143 |
|
|
Robo: Já tam ádnou gumu nemám. Jenom sitku.
Mikra: Závidím ti manelku,ta moje beze me ani nenatankuje.
Robo: Já tam ádnou gumu nemám. Jenom sitku. :nevim
Mikra: Závidím ti manelku,ta moje beze me ani nenatankuje. :-))));-)
|
|
07.09.2015 20:53 -
|
2858389
|
|
Mikra
|
|
|
Jo, to má pravdu. Ve velkých mrazech si ji před tankováním taky beru domů, nebo do práce, kdy jsem míval noční a do rána mrzlo.
U můeme udělat dvojřad.
Jo, to má pravdu. Ve velkých mrazech si ji před tankováním taky beru domů, nebo do práce, kdy jsem míval noční a do rána mrzlo. :palec
U můeme udělat dvojřad. :-))))
|
|
07.09.2015 20:58 -
|
2858392
|
|
vendac
|
|
|
Mikra: nevím jestli by chtěla,určitě by jsi za ní netankoval.
Mikra: nevím jestli by chtěla,určitě by jsi za ní netankoval. :-)))):-))))
|
|
07.09.2015 21:04 -
|
2858395
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
63zdenda napsal(a): Kdy jsem jetě vozil VIF v autě, tak za prvé se mi také nikdy nerozlila a za druhé mi při větích hodnotách v mínusech celkem zhoustla, patně se pak dávkovala, od té doby ji nechávám doma v igelitce, staené gumičkou a beru sebou pouze v den tankování. Snad také nebudu vyčnívat z řady.
To ví e vyčnívá
Přidávám se k smradofilům Já ho teda nevylil ale kopyto jsem a plechovku řádně upatlal a pak to byla v autě bitva mezi Wunderbaumem a VIFem
Ale po různých pokusech nakonec uznávám e ta plechovka je nakonec nejlepí.
V zimě je to blbý, mám pocit e se tam vysloveně píe neskladovat v mrazu. A já kdy ji budu mít v teple, tak nenatankuju.Protoe nikdy nevím kdy to bude..
Poslední dobou u ho ani nedávám. (ten od Mikry mi doel a dalí jsem jetě nekoupil) Tankuju z 90% bez řepky E.O.
Ani jsem nepoznal rozdíl e u ho nedávám.
Moná to bude trochu placebo, nevím ale zase ho tam časem přidám
To ví e vyčnívá :-))
Přidávám se k smradofilům :-d Já ho teda nevylil ale kopyto jsem a plechovku řádně upatlal a pak to byla v autě bitva mezi Wunderbaumem a VIFem :-))))
V zimě je to blbý, mám pocit e se tam vysloveně píe neskladovat v mrazu. A já kdy ji budu mít v teple, tak nenatankuju.Protoe nikdy nevím kdy to bude..
Poslední dobou u ho ani nedávám. (ten od Mikry mi doel a dalí jsem jetě nekoupil) Tankuju z 90% bez řepky E.O.
Moná to bude trochu placebo, nevím ale zase ho tam časem přidám ;-)
|
|
07.09.2015 22:17 -
|
2858415
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
HELLMUT napsal(a): To ví e vyčnívá
Přidávám se k smradofilům Já ho teda nevylil ale kopyto jsem a plechovku řádně upatlal a pak to byla v autě bitva mezi Wunderbaumem a VIFem
Moná to bude trochu placebo, nevím ale zase ho tam časem přidám
No tak teda vyčnívám.
Já ho vrazim vdycky eně mezi ruce, ona ho pevně drí a do příjezdu k pumpě (samozřejmě pro nechápavce VIF), u pumpy vypnu motor, ena vystoupí, naleje dávku do nádre, natankuje, zaplatí, nasedne, drí pevně v rukou drahocenou kapalinu a pustí ji a přijedeme domů, nikdy nerozleje ani kapku, nevím, co je na tom k nepochopení.
No tak teda vyčnívám. :-p
Já ho vrazim vdycky eně mezi ruce, ona ho pevně drí a do příjezdu k pumpě (samozřejmě pro nechápavce VIF), u pumpy vypnu motor, ena vystoupí, naleje dávku do nádre, natankuje, zaplatí, nasedne, drí pevně v rukou drahocenou kapalinu a pustí ji a přijedeme domů, nikdy nerozleje ani kapku, nevím, co je na tom k nepochopení. :-))))
|
|
07.09.2015 22:27 -
|
2858419
|
|
jruze
|
|
|
63zdenda napsal(a): No tak teda vyčnívám.
Já ho vrazim vdycky eně mezi ruce, ona ho pevně drí a do příjezdu k pumpě (samozřejmě pro nechápavce VIF), u pumpy vypnu motor, ena vystoupí, naleje dávku do nádre, natankuje, zaplatí, nasedne, drí pevně v rukou drahocenou kapalinu a pustí ji a přijedeme domů, nikdy nerozleje ani kapku, nevím, co je na tom k nepochopení.
Takhle plýtvat energií eny - u nás je to půl na půl = pevně ho drí,já zaplatím(nebo obráceně?),natankuji,zase ho pevně drí,také nic nevycintá,přestane dret téměř doma(páč jsou tam děti),já ho uloím. je něco také k nepochopení?
Takhle plýtvat energií eny:nevim - u nás je to půl na půl = pevně ho drí,já zaplatím(nebo obráceně?),natankuji,zase ho pevně drí,také nic nevycintá,přestane dret téměř doma(páč jsou tam děti),já ho uloím. je něco také k nepochopení?;-)
|
|
| |
|
|