| | |
30.03.2012 11:57 -
Re: Aditiva do nafty a palivového systému
|
2463537
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Tak já ti dám ne foto, ale video nafty zmraené na -24°C. Mrazil jsem to sám, měřil jsem teplotu laboratorním teploměrem a filmoval jsem to mobilem taky sám.
Tak já ti dám ne foto, ale video nafty zmraené na -24°C. Mrazil jsem to sám, měřil jsem teplotu laboratorním teploměrem a filmoval jsem to mobilem taky sám. :-d
Přílohy: Nafta -24°C.mp4 ( 1685025b ) - Benzina TopQ - zmraená na -24°C |
|
30.03.2012 12:19 -
|
2463543
|
|
DrMarvin
|
|
|
my jsme tankovali naftu asi z 8mi pump v ČB...a nechali je 2noci venku pri minus 20 a shellka a tri levnejsi byly jako med...nejlepsi byla OMW
zkusim to najit
my jsme tankovali naftu asi z 8mi pump v ČB...a nechali je 2noci venku pri minus 20 a shellka a tri levnejsi byly jako med...nejlepsi byla OMW:-)
zkusim to najit
|
|
18.06.2014 11:13 -
|
2706549
|
|
ink
|
Město: Řím, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 163 |
|
|
toskey napsal(a): Hele a slyeli jste o bezaromatovém ředidlu (6006) spolu s 2taktním oeji do nafty? .link. je o tom docela dost věcí psáno i zde na deutsche stránkách .link.
neviem co je zac to riedidlo 6006 atd, ale v Taliansku bezne pridavame do nafty 0.2% cisteho acetonu na udrziavanie cistoty vstrekovacov a zlepsenie horenia a odstranovanie vody - plus 0.25% kvalitneho 2T oleja na zlepsenie mazivosti nafty.
Je to lacne (circa 2eu na 60litrov) a funguje to dobre.
V zime benzin alebo petrolej, ale to sa mna v Rime netyka
neviem co je zac to riedidlo 6006 atd, ale v Taliansku bezne pridavame do nafty 0.2% cisteho acetonu na udrziavanie cistoty vstrekovacov a zlepsenie horenia a odstranovanie vody - plus 0.25% kvalitneho 2T oleja na zlepsenie mazivosti nafty.
Je to lacne (circa 2eu na 60litrov) a funguje to dobre.
V zime benzin alebo petrolej, ale to sa mna v Rime netyka :)
|
|
18.06.2014 13:51 -
|
2706578
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Já nevím, proč laborovat. Z výe psaného u čekám, kdy se to objeví Savo na čitění vstřiků a Jar na odmatění.
Je dostatek výrobků opravdu určených pro HDI motory, je tu někde i jejich test. VIF podle testu splňuje ve deklarované a dvě stovky na 500 l nafty nikoho nezabijou, pokud tedy vůbec nějaké aditivum chce dávat.
Já nevím, proč laborovat. Z výe psaného u čekám, kdy se to objeví Savo na čitění vstřiků a Jar na odmatění.
Je dostatek výrobků opravdu určených pro HDI motory, je tu někde i jejich test. VIF podle testu splňuje ve deklarované a dvě stovky na 500 l nafty nikoho nezabijou, pokud tedy vůbec nějaké aditivum chce dávat.
|
|
18.06.2014 16:14 -
|
2706605
|
|
luta
|
|
|
leju VIF a tankuju ten euro-oil optimal diesel bez bio. cyklus fapu cca 700 km, přestalo to občasné cukání kolem 2000 ot do mírného kopce - asi EGR, nevím. zhorení ádné, leju to tam dál zatím 7tis km.
leju VIF a tankuju ten euro-oil optimal diesel bez bio. cyklus fapu cca 700 km, přestalo to občasné cukání kolem 2000 ot do mírného kopce - asi EGR, nevím. zhorení ádné, leju to tam dál :-d zatím 7tis km.
|
|
15.10.2014 08:53 -
|
2741857
|
|
Morgan011
|
Město: Vajkovce, Auto: Citroën C5 III (X7) 1.6 HDi 16V 110k (80kW) | Počet příspěvků: 22 |
|
|
Pouívam VIF S-D-A letný/zimný. Osobná skúsenos: 240 000 km bez zásahu do sústavy nádr-čerpadlo-vstreky-výfuk. Motor 1,9 JTD 105 do 08.2012. Nedám naň dopusti.
Pouívam VIF S-D-A letný/zimný. Osobná skúsenos: 240 000 km bez zásahu do sústavy nádr-čerpadlo-vstreky-výfuk. Motor 1,9 JTD 105 do 08.2012. Nedám naň dopusti.
|
|
15.10.2014 14:16 -
|
2741907
|
|
artsvec
|
Město: Suice, Auto: Opel Insignia Country Tourer 1.6 16V - 200 koní | Počet příspěvků: 650 |
|
|
Jen kdyby ten VIF měl lepí nádobku, ze které by lo dávkovat bez rizika, e se poloje a abych se nemusel bát, e vyteče v autě, co se nám u stalo. Jinak s VIF spokojenost.
Jen kdyby ten VIF měl lepí nádobku, ze které by lo dávkovat bez rizika, e se poloje a abych se nemusel bát, e vyteče v autě, co se nám u stalo. Jinak s VIF spokojenost.
|
|
15.10.2014 17:12 -
|
2741927
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Jo smrdí to jako kráva.
Já to jeden čas řeil tak,e jsem to měl v obalu od kinofilmu -nalil a obal vyhodil...
:-)))) Jo smrdí to jako kráva.
Já to jeden čas řeil tak,e jsem to měl v obalu od kinofilmu -nalil a obal vyhodil...
|
|
15.10.2014 17:30 -
|
2741929
|
|
Jarduk
|
Město: Dobřany, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 166 |
|
|
Co jednou koupit tu mení lahvi VIFu? Tuim, e má 125ml. Ta by se pak dala dobře vozit a sem tam doma doplnit z větí pixly.
Co jednou koupit tu mení lahvi VIFu? Tuim, e má 125ml. Ta by se pak dala dobře vozit a sem tam doma doplnit z větí pixly.
|
|
15.10.2014 18:58 -
|
2741963
|
|
jumep
|
|
|
tak ci tak sa pusti to cerpadlo, lebo bolo zaznamenane otvorenie nadrze, ja to vozim v krabici papierovej
tak ci tak sa pusti to cerpadlo, lebo bolo zaznamenane otvorenie nadrze, ja to vozim v krabici papierovej
|
|
15.10.2014 18:59 -
|
2741964
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Fakt nevím, co řeíte. Já koupil 5L kanystr VIFu, z něj si jednou za čas odleju do origo půllitrovky od VIFu a tu vozím sebou. Nic mi nesmrdí. Jen kdy tankuju a otevřu ji, abych si víčkem nadávkoval do nádre, tak to trochu zasmrdí. Ale to dělám venku a ne v autě. Mám tu pleku pořád sebou, jen někdy v zimě, kdy hodně mrzne, tak si ji na noc vezmu domů do tepla, kdy vím, e budu ráno tankovat. Aby se to trochu prohřálo a nebyl to rosol. Nesmí se ta pixla pomatlat, to je jasný. Ale to dávkování do origo tamplete ve víčku jde dobře a tak není důvod si pleku zasvinit. U pumpy pouívám jejich igelitový rukavice, protoe i jedna kapička na prstech fakt páchne pekelně.
Fakt nevím, co řeíte. Já koupil 5L kanystr VIFu, z něj si jednou za čas odleju do origo půllitrovky od VIFu a tu vozím sebou. Nic mi nesmrdí. Jen kdy tankuju a otevřu ji, abych si víčkem nadávkoval do nádre, tak to trochu zasmrdí. Ale to dělám venku a ne v autě. Mám tu pleku pořád sebou, jen někdy v zimě, kdy hodně mrzne, tak si ji na noc vezmu domů do tepla, kdy vím, e budu ráno tankovat. Aby se to trochu prohřálo a nebyl to rosol. Nesmí se ta pixla pomatlat, to je jasný. Ale to dávkování do origo tamplete ve víčku jde dobře a tak není důvod si pleku zasvinit. U pumpy pouívám jejich igelitový rukavice, protoe i jedna kapička na prstech fakt páchne pekelně.
|
|
15.10.2014 19:22 -
|
2741972
|
|
jruze
|
|
|
Já to mám jednoduchý - já tam tyhle sr..... nedávám,čes od času kdy si vzpomenu tam dám olej do benzínového křoviňáku (tak deci - dva na nádr) a mám pokoj - tu mám v dílně a nic ne prachy na naftu sebou nevozím
Já to mám jednoduchý - já tam tyhle sr..... nedávám,čes od času kdy si vzpomenu tam dám olej do benzínového křoviňáku (tak deci - dva na nádr) a mám pokoj - tu mám v dílně a nic ne prachy na naftu sebou nevozím:-))))
|
|
15.10.2014 19:28 -
|
2741973
|
|
Mikra
|
|
|
No jo, kdy u vás nemrzne ani kdy mrzne. +3°C u je kalamita.
Já si dávám zimní VIF pro sichr.
No jo, kdy u vás nemrzne ani kdy mrzne. +3°C u je kalamita. :-))))
Já si dávám zimní VIF pro sichr.
|
|
15.10.2014 20:48 -
|
2741986
|
|
BlueSeven
|
Město: Černovice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive | Počet příspěvků: 613 |
|
|
Mikra napsal(a): Fakt nevím, co řeíte. Já koupil 5L kanystr VIFu, z něj si jednou za čas odleju do origo půllitrovky od VIFu a tu vozím sebou. Nic mi nesmrdí. Jen kdy tankuju a otevřu ji, abych si víčkem nadávkoval do nádre, tak to trochu zasmrdí. Ale to dělám venku a ne v autě. Mám tu pleku pořád sebou, jen někdy v zimě, kdy hodně mrzne, tak si ji na noc vezmu domů do tepla, kdy vím, e budu ráno tankovat. Aby se to trochu prohřálo a nebyl to rosol. Nesmí se ta pixla pomatlat, to je jasný. Ale to dávkování do origo tamplete ve víčku jde dobře a tak není důvod si pleku zasvinit. U pumpy pouívám jejich igelitový rukavice, protoe i jedna kapička na prstech fakt páchne pekelně.
Mám to velmi podobně. Pouívám takovou tu malou PETku, máto asi 2dcl. Doma vdy do té PETky naliji mnoství akorát na jednu nádr a uloím do kufru. PETka v kufru nezabírá moc místa a při dávkování do nádre je s ní super manipulace, nikde nic neukápne, prostě se to do nadre vyklopí a je to . Víčko se zaroubuje a nic nesmrdí. S plechovkou se mi stávalo, e na ní občas ulpěla kapička a v autě to pěkně smrdělo.
Mám to velmi podobně. Pouívám takovou tu malou PETku, máto asi 2dcl. Doma vdy do té PETky naliji mnoství akorát na jednu nádr a uloím do kufru. PETka v kufru nezabírá moc místa a při dávkování do nádre je s ní super manipulace, nikde nic neukápne, prostě se to do nadre vyklopí a je to :-d. Víčko se zaroubuje a nic nesmrdí. S plechovkou se mi stávalo, e na ní občas ulpěla kapička a v autě to pěkně smrdělo.
|
|
15.10.2014 21:31 -
|
2741989
|
|
alud
|
Město: Litomyl, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 151 |
|
|
Na adrese .link. kupuji VIF, polou ji za směný peníz do vybrané prodejny Mountfield, kde si ji vyzvednu. Vozím ji v kufru v kyblíku a jetě se mi nestalo, e by v autě byla cítit.
Na adrese http://www.red-rider.cz/red-rider/eshop/ kupuji VIF, polou ji za směný peníz do vybrané prodejny Mountfield, kde si ji vyzvednu. Vozím ji v kufru v kyblíku a jetě se mi nestalo, e by v autě byla cítit.
|
|
15.10.2014 22:04 -
|
2741991
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
alud napsal(a): Na adrese .link. kupuji VIF, polou ji za směný peníz do vybrané prodejny Mountfield, kde si ji vyzvednu. Vozím ji v kufru v kyblíku a jetě se mi nestalo, e by v autě byla cítit.
cena dobrá, ale za 62,. doprava není směný peníz za 1 piksličku 164.- + 62,- 226 CZK no to koupím na benzínce taky a nemusím chodit do Fíldu
cena dobrá, ale za 62,. doprava není směný peníz za 1 piksličku 164.- + 62,- 226 CZK no to koupím na benzínce taky a nemusím chodit do Fíldu ;-)
|
|
| |
|
|